2009-06-30 (22.50)

Nu tror jag allt är klart inför imorgon. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar leva imorgon. Får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag åker imorgon, annars så skriver jag väl igen på söndag!

2009-06-30 (21.00)

Fy fan vad jag hatar att packa. Jag har packat upp och ner saker för att inte släpa med mig så mycket, + att min väska inte rymmer allt jag vill ha med. Lovar att när jag är i Arvika så kommer jag behöva något av det jag packade upp igen eller så kommer jag inte använda dom sakerna jag har med mig. Försöker i alla fall tänka på att ta med mig det viktigast typ sköna skor och så. Nu är bara den stora frågan vad man ska ha på sig när man åkler imorgon (vet ju inte om jag kommer hamna i en bil utan AC i 5 timmar...)

2009-06-30

Nu är vi hemma i Linköping igen. Har haft det supermysigt i mormor och morfars hus. Först när jag och älskling kom dit så blev det bara att dricka cola och ligga i skuggan och lyssna på musik. Efter dusch och fix med maten så kom dom andra och så grillade vi och drack vin. Tack för en underbar kväll! Idag så stannade vi till hos mamma och pappa och så gick mamma och jag ner och badade. Det var skönt efter att ha legat i solen halva dagen. Ikväll ska vi äta pizza, det var evigheter sen, smarrigt värre :)


Hunden "badar"



MAT



Mina söta tjejor!

Haha, mitt linne blåser upp så jag ser ut att ha en boll under tröjan ;)

<3



Sallad som mormors höna pöna började hacka i när vi vände ryggarna till!

När det blev så här mörk gick vi in och vissa fortsatte dricka vin ur kaffemuggar

2009-06-29 (12.16)

Igårkväll var Hanna och jag och badade med hunden och satt och mös i gräset med vattenmelon, härlig sommarkväll. Vill att sommaren ska fortsätta såhär, men lite regn ibland så inte alla bönder blir ledsna ;)








2009-06-29

Ska snart åka till mormor och morfars hus, måste bara packa lite grejer. Det blir sol hela dagen för mig och ikväll kommer Sabina, Johanna, Hanna och Olle och ska grilla med oss. Det är lika bra att passa på när det är fint väder och man kan vara ute på en gräsmatta och inte trängas på vår lilla balkong :)

2009-06-28 (19.10)

Nu är jag ensam hemma, Olof har åkt iväg för att prova fiskelyckan. Passar på att lyssna på reagge då när han slipper höra! Det är ju typ den skönaste sommarmusiken och man blir alltid glad av det! Kommer aldrig glömma Uppsala reagge festival, det var helt underbart! Något år ska jag åka tillbaka!



"Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast.
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
"

Just den här biten av "kapten röd - ta inga order" tycker jag är så jävla bra!
http://www.youtube.com/watch?v=ag0PFhdPSNY

2009-06-28 (18.55)

          

Oversize tröja är skönt när det börjar bli lite svalare ute

2009-06-28 (17.54)

Igår kväll var jag och älskling och fiskade en stund. Vi fick ingenting, men det var mysigt ändå och himlen var jättefin! Han ska iväg ikväll igen och fiska med sin bror. Då kanske Hanna kommer hit så ska vi ta ett kvällsdopp och snacka skit. Imorgon åker vi till Borensberg och ska sova i mormor och morfars hus när dom är på semester :)


Man ser inte så bra hur röd himlen egentligen är, men fint var det :)

2009-06-28 (14.33)

Nu har vi kommit hem från badet. Det var grymt skönt att bada i den här värmen. Toffe hittade en hundvän nere vid vattnet också så dom busade som tokar. På vägen hem stannade vi hos Harry för lite mer bus och så klippte vi klorna på Toffe när han var så trött. Nu ska jag lägga mig på balkongen och sola lite mer.


Maja, Ida, Toffe


Bus :)

2009-06-28

Fy fan vad varmt det är idag! Vi skulle egentligen åkt med Olofs familj och spela minigolf idag, men det är FÖR varmt. Istället har jag städat lite och nu ska vi ta en sväng ner till badet så man får svalka sig lite. Tänkte ta med hunden också eftersom man får ha hundar där, man kan tror att det är svinmycket folk där idag så vi får väl hänga lite på sidan om ;)

2009-06-27 (17.03)



    



    

Gjorde ett kap och köpte skor på rean
Funkar i sommar i alla fall :)

2009-06-27

Japp, jag hade inte stavat så bra men man kunde väl i alla fall läsa mellan raderna ;) Igår så städade jag ju hela lägenheneten sen åkte jag och älskling till Tornby för att handla födelsedagspresent till Philip (som fyller år idag och kommer när som helst) och till Calle (Olofs bror som fyller på tisdag tror jag). Köpte också två par nya skor. Har inte tagit något kort på dom, men lägger upp sen! Ha en skön dag :)

2009-06-26 (23.52)

Nu ska vi sova. Det finns onget batteri i datorn så jag ser inte vad jag skriver, skärmen är nästan helt svart, så får väl se imorgon hur bra jag stavat och så. Ingen idé att försöka skrivanågotmer så jag berättar om den här dagen imorgon. Sov så gott :)

2009-06-26 (13.22)

Lägenheten är så gott som städad nu. Har putsat alla fönster, sammtorkat, dammsugit, diskat, städat toaletten, dammsugit soffan och allt sånt. Nu är det bara att dammsuga sovrummet och bädda sängen kvar, men det är lite svårt när Olof ligger därinne och försöker sova. Jag har säkert väckt honom med dammsugaren, men jag ska försöka låta honom sova en stund till så han orkar med att leva tills ikväll. Tycker så jävla synd om honom, jag har aldrig haft svårt att sova och han ligger vaken nätterna igenom titt som tätt, det måste vara grymt jobbigt. Älsklingen har i alla fall kommit in på en utbildning till hösten, massa grattis till det babe!


Längtar tillbaka till Gran canaria när jag tittar på bilderna!

2009-06-26 (10.58)

Bara för att liva upp stämningen lite :)






2009-06-26

Hurra för att betala räkningar. Här har jag gått och längtat efter min lön sen typ i april och idag kom den och nu är den ett minne blott. Skit, det känns apa, men samtidigt skönt att jag kan hjälpa till att betala det viktigaste. Jag som VERKLIGEN behöver nya skor också... Jag har lite pengar kvar men fan! Usch det här var inte så kul. Har i alla fall fått mitt löshår idag. Provade att sätta i det nyss och fick mig ett gott skratt. Det kan nog vara en fördel om jag plattade mitt eget hår innan jag sätter i det andra ;) Inte direkt oväntat.

Idag så ska jag städa lägenheten, åka och handla present till Olof bror och brorson och så lite mat också. Sen i eftermiddag kommer Olofs föräldrar. Nu tänkte jag vara snäll att börja städa lägenheten eftersom inte Olof sovit något i natt och han fortfarande var vaken när jag vaknade vid 9.

2009-06-25 (21.07)

Hemma nu och helt slut. Har verkligen varit en heldag i Norrköping. Först så krossade jag brorsan i minigolf innan vi gick och mötte upp Sanna för att käka lunch. Efter lunchen blev det en snabb sväng på stan där vi passade på att prova massa maskerad masker och skratta ihjäl oss (lägger upp bilder på det när Sanna skickat dom till mig). När vi kände oss klara där så köpte vi jordgubbar och gick upp till Folkparken för att möta upp Bella. Det blev en omgång kubb innan Calle åkte hem och vi la oss och solade. Efter ett tag kom även Mathias dit och så spelade vi lite mer kubb. När solen började försvinna bakom trädtopparna så gick vi till Coffe house och tog en cola innan jag satte mig på tåget. Nu har jag precis käkat middag och vill bara dö i soffan en sväng innan det blir kvälls promme med hunden. Imorgon kommer svärmor och svärfar och så ska vi till stan och köpa nya skor för mina bästa gick sönder idag!















2009-06-25

Fy faaaaan vad trött jag är! Har precis tvingat mig upp ur sängen för jag lovade att ringa och väcka min bror vid 10. Idag ska han och jag åka till Norrköping och spela minigolf (jag vet att jag lovad mig själv att inte göra det, men ibland måste man ju ställa upp på andra). Sen ska jag träffa lite infödingar i alla fall Sanna, sen har jag inte hört så mycket från dom andra norrköpingsborna, men det löser sig väl under dagen. En sak som dock bekymrar mig är att min lön inte kommit in än, men bror min brukar vara rätt snäll så kan säkert låna lite av han tills imorgon!

Igår var föresten en toppen dag! Först så åkte vi ju till mormor och morfar och åt typ konstant kändes det som. När vi kom därifrån så hann vi precis komma upp på mamma och pappas terass när Olle ringde och sa att vi skulle komma och grilla hos honom. Sagt och gjort. Efter en väldigt god middag som Olle bjudit på så åkte vi in till Linköping för att möta upp ltie annat folk och ta en öl på 55an. Tyvärr så blev det lite halvtrist stämning framåt natten så jag gjorde nog det kloka valet att åka hem vid 1 så jag inte skulle blivit ännu mer trött idag.

          


Oj, jag glömde nästan att berätta att jag fick veta att jag ska får jobba nästa vecka på Arvika festivalen, kanske på Hultsfred och sen på Hultsfred när Metallica spelar där. Arvika är i alla fall helt spikat så dit åker jag på onsdag!

         

2009-06-24

Ska alldeles strax åka till mormor och morfar, men vill bara slänga in en dagens outfit och sen säga hundra grattis till Höcke som blir gammal man idag :) Hoppas alla får en underbar sommardag!

 
Skönast i de här värmen är slappt linne och korta jeansshorts!

Grattis på 21 års dagen vännen :)

2009-06-23 (21.39)

Fan vad sommaren är  underbar! Man får ny energi och det finns så mycket man kan göra när det är sånt här väder. Imorgon ska vi ju iväg hela dagen, på torsdag kanske det blir Norrköping och på fredag ska jag träffa Sabina, på lördag ska de antagligen bli utgång i Linköping och tjohoo vad det händer grejer :) Passar rätt bra med lön på torsdag kan jag tala om! Nu ska jag ge mig ut på en kvällspromenad runt ån med hunden och så ska jag försöka komma i säng skapligt så jag kan pallra mig upp ur sängen innan det blivit superhett ute så jag kan jogga.


Schtek!

2009-06-23 (17.05)

Nu tror jag att jag fått tillräckligt med sol för dagen. Känner att huvudvärken börjar smyga sig på... Kan ha en hel del att göra med att jag inte druckit så mycket idag och det kan man ju tyvärr inte ta ikapp i efterhand. Har fått bättra på brännan en hel del och resten av veckan ska ju också bli toppen så det är bara att steka vidare ;)

Imorgon ska vi åka till mormor och morfar och äta lunch, efter det har jag planerat att bada i Boren innan vi ska hem till mor och far och antingen grilla där eller bara ta en fördrink innan vi går upp till Olle för att grilla. Det beror på lite om Olle kommer ifrån jobbet som han ska. Men det ska i alla fall bli trevligt med en liten utflykt till Borensberg! På kvällen kan det bli utgång i Linköping också, får se om man hänkar på!


Utsikt över Boren

Nej, nu ska jag börja göra köttbullar som jag tänkte frysa in och äta lite av idag. Sen ska jag klippa håret på älsklingen och ikväll blir det stavgång runt ån när tempraturen sjunkit några grader :)

Puss på sommaren!

2009-06-23 (14.05)

          


2009-06-23

Jag fick träffa Andréa igår :) Hon och Jon kom vid typ kvart i 11 så det blev lite fel i dygnsrytmen för när dom åkt hem gick jag och Hanna runt ån och var inte hemma fören halv 1 igen och då kändes det som att klockan bara var typ 11 så jag somnade inte förens jävligt sent igår och tog därför en rätt saftig sovmorgon idag. Har precis tränat styrka och nu ska jag ge mig ut med en kissnödig hund i solen. Resten av dagen ska spenderas på balkongen i solen och bättre på brännan!


2009-06-22 (21.35)

Jo då, jag tig mig själv i kragen och både städade ordentligt, lagade ordentlig middag och fixade naglarna. Så nu när allt det är gjort och jag kollat på Mommas boys så har Hanna kommit hit, vi ska snart ut och gå runt ån men väntar på att höra från Andréa som är på väg hem och se om hon stannar till här en sväng eller om dom gasar hela vägen hem. Nu ska jag socialisera mig.

         
Bakom mina solglasögon...

2009-06-22 (17.24)

Jag skjuter upp mina planer för vädret. Det har varit väldigt skönt ute idag så jag har legat och stekt på balkongen. Har varit och handlat mat också sen har vi tvättstugan så har sprungit upp och ner där lite. Blev dock besviken när jag stressade i tvättstugan för att hinna upp till SATC och upptäckte att det inte är idag (har inte kollat om det kommer vara så länge eller om det bara är idag, men blev i alla fall sur). Skulle egentligen städat och fixat naglarna och så idag, men det kan jag göra imorgon om jag inte får ett ryck och orkar med det senare. Har föresten inte hört något från min skånevän så jag antar att hon inte kommer idag. Ikväll blir det PW med stavarna jag fick av svärfar. Har ätit kanelgifflar idag så det blir träningspass ggr två idag! Det är föresten väldigt jobbigt att springa när det är varmt!!


Var är ni?

2009-06-22

Sitter här och försöker få i mig lite vatten innan jag ska ge mig ut och jogga. Är helt seg i kroppen och känner verkligen inte för att ge mig ut, men det är ju så mycket skönare när man kommer hem. Då är man dessutom pigg och fräsch för att hitta på något annat sen. Idag KANSKE, KANSKE, Andréa kommer hit. Hon är nämligen i Sthlm med sin grabb och skulle förmodligen stanna till här på vägen hem, idag eller imorgon. Jag dör lite inombord när jag inte får träffa henne som jag ska. Sist vi sågs var i februari. Men om allt går som planerat kommer vi ses både idag eller imorgon, sen kommer hon upp den 10 juli och sen ska jag ner och hälsa på henne någon helg i sommar :)


2009-06-21

Hemma från Vätö nu, skönt att åka lite senare på kvällen så man slipper all trafik. Jag ska väl inte klaga lika mycket som Olof när det är köer eftersom det är han som får köra. Det har i alla fall varit riktigt skönt på landet, det enda jag har att klaga på är vädret, annars har allt varit toppen! Imorgon ska det bli fint väder, bättre sent än aldrig. Då blir det stek och så tvättstugan!


Midsommarfina :)

2009-06-19

Ska det vara sånt här väder på midsommar så kan man ju lika gärna sitta vid datorn... Typiskt midsommar väder, fast vi har i alla fall uppehåll. Har gjort en midsommarstång och bundit huvudkransar (min blev förstor så jag gav den till hunden). Vi har också ätit jordgubbstårta ute på altanen och jag tvingade mig själv att sitta i midsommarklänningen enbart, men direkt efter fikat blev det på med strumpor, jeans och kofta, burr! Sist vi var här uppe var det ju kanonväder, fattar inte varför midsommar alltid ska vara så jävla kallt! Har sagt att jag ska bada idag, men tror att jag bryter det löftet. Ikväll ska vi grilla och så blir det kanske brännboll. Förra året tog jag den snyggaste enhandslyran när jag stod och rökte, får se om jag lyckas med något sånt snitsigt i år igen ;)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPPA!

2009-06-18

Är uppe på Vätö nu, det tog 4 timmar att åka upp för alla jävlar skulle ju åka iväg på midsommarfirande så det var köer genom hela Stockholm. Har precis avnjutit en väldigt god middag. Vet inte om jag kommer blogg mer i helgen, men det kommer upp så fort jag kan :)

2009-06-17

jaha, här går det tydligen inte att lägga upp inlägg... Skrev ett på förmiddagen, men såg nu att det inte kommit upp. Har i alla fall varit i Norrköping hela långa dagen. Har varit supermysigt! Först så mötte Sanna upp mig vid resecentrum och så knallade vi upp på stan och mötte Bella, Emil, Fia och hennes mamma. Satt där och snackade lite och sen blev det en snabbsväng på stan innan Bella skulle hem och vi andra (jag, Sann och Emil) gick och spelade minigolf. Jag har tjatat om att jag vill göra det jättelänge men det har inte blivit av. Idag fick jag i alla fall till slut göra det. Hade tyvärr glömt bort hur jävla förbannad man blir när man missar så jag lovade mig själv och dom andra att jag inte skulle dra med dom på något sånt igen. Efter minigolfen gick vi till Sibylla och åt glass och sen åkte Emil hem. När bara jag och Sanna var kvar så gick vi till Coffe house och tog en kaffe och toast. Efter det tog vi en promenad genom stan innan jag satte mig på tåget och åkte hem. Nu ska jag avnjuta en sen middag!


Haha, snyggingarna!

Fokus Emil!

Sanna med hennes söta skor!

Man ser ju inte vad det står så ingen behöver veta vem som förlora, haha

2009-06-16 (19.28)

SItter här och är proppmätt efter maten, snart börjar my new BFF och efter det blir det styrketräning. Har inte gjort mycket alls idag, var ute och gick med Toffe i typ 1½ timme och så har jag legat på balkongen och löst korsord och sudoku. Börjar väl typ bli pensionär eller något.... Ungefär så mycket spännande händer det i mitt liv nu vilket resulterar i bloggtorka. Får se om det händer något mer spännande att skriva om senare

2009-06-16

Fortsättning på jobbansökan

Jag var tvungen att svara på det mailet jag fick igår och skriva att jag faktiskt hade treårig utbildning och erfarenhet av jobb i butik och fick detta till svar:

förlåt att  vi tog din ansökan med alla andra.
Vi har fått på en dag 84 ansökan .
vi ber om ursäkt att du har fåt fel svar från oss, tyvär jag har anställt en tjeje.
Vi önskar  dig lycka till om du vill att  vi behåller din cv att vi hör av oss eftersom den nya tjejen är på prov
MVH Touch Feeling

Fortfarande en massa grammatiska fel osv, men tyckte det var bra att dom i alla fall svarade och bad om ursäkt :)

Nu ska jag bege mig till AMS och fortsätta söka jobb... puuh


2009-06-15 (13.57)

Förlåt om jag är elak, men det här är nog det roligaste "nejet" jag någonsinn fått från en jobbansökan. I annonsen stod det att de sökte en florist med tre års utbildning och erfarenhet i blomsterbutik (jag har ju det) och sen ville de att man skulle ha goda kunskaper i svenska tal och skrift (har jag också) och så får jag detta svaret; (kolla stavningen och den allmänna svenskan typ grammatik och så)

Hej!


Vi är på Touch blommor tackar för din ansökan .
tyvär  vi söker i första hand en erfaren florist med  3 år utbildning o erfarenhett.
Vi tackar och önska Er lycka till framtiden
mvh
Touch Feeling


2009-06-15

Idag har jag varit hurtig (eller hurtigare än vanligt), körde nämligen intervall i en trapp mitt under joggingrundan och orkade ändå ta mig hem hela vägen utan att stanna. Det måste ju vara ett tecken på att man orkar mer än man tror. Nu har jag städat, käkat lite, duschat och sådär. Ska snart iväg och byta Olofs väska som han köpte i fredags och så ska vi handla lite mat. När vi kommer hem blir det väl typ att vänta i dörren för jag ska träffa Elin på stan vid 4 och ta en kaffe och snacka skit. Hon är ju äntligen hemma från Värmland nu :) Nej, nu ska jag fixa naglarna innan vi beger oss.


Old pic på oss, hehe

2009-06-14 (23.01)

Sitter och tittat på massa bilder på datorn, finns så mycket kul och så ångrar man att man inte tog fler kort förut så nu ska jag fasen bli bättre på det. En sak som jag verkligen tänker mycket på när jag ser kort på mig själv (eller ser mig i spegeln) är att min piercing i medusan är sne. Jag hade turen att träffa på han som piercade mig där på Palace i fredags och jag klagade direkt. Han bad om ursäkt och sa att han kunde sticka om den gratis + att jag skulle få en valfri piercing till som plåster på såren. Nu är det ju så att en gratis piercing inte skulle sitta fel och en rak piercing i medusan skulle jag inte heller direkt klaga på. Tyvärr är det dock så att jag är sjukt nålrädd och piercingen i medusan är bland de värsta smärtor jag varit med om så jag vet inte om det är värt att göra det + att man typ inte kan prata eller ens öppna munnen normalt på typ en vecka. Vad fan ska jag göra nu då?


För er som inte visste eller tänkt på att den är sne innan så har ni ett ganska tydligt bevis här

2009-06-14 (19.47)

Idag har Sabina varit här en sväng och hälsat på, blev bara lite skitsnack och så för hon behövde visst ta igen lite sömn från helgen. Resterande tid av dagen har jag och Olof löst korsord. Känns som att det bara är gamla tanter som gör det, men det är faktiskt ett riktigt festligt tidsfördriv. Nu har vi typ precis ätit och jag fick världens magknip :( Inte kul alls, men hoppas det går över snart så jag kan träna ikväll :)


2009-06-14

Äntligen är det lite varmare ute. Tyvärr blåser det ju som as, men man slipper pälsa på sig så mycket när man är ute i alla fall. Nu är det faktiskt mitten på juni och jag tycker att det borde vara olagligt att behöva ha jacka på sig! Har inga planer alls för dagen, börjar bli lite av en vana, men det är ju rätt långtråkigt, fast skönt ibland också. Ja, jag har nog faktiskt inget vettigt att säga mer.

2009-06-13 (16.31)

Har fått bilder av Sanna från
gårkvällen så här kommer lite bättre (?!) bilder:




         



         

              



         

         



         




2009-06-13

Usch, vad sliten jag är idag. Hade jättekul i Norrköping igår, det var verkligen en toppenkväll även om det blev dyrt och vi har olika musiksmak ;) Haha. Men jag kan faktiskt inte förstå varför man väljer att dansa till okända technolåtar när man kan dansa och sjunga för full hals till massa gamla klassiker! Jaja, jag fick ju vara på det dansgolvet också, så jag ska inte klaga :) Blev tyvärr inga bilder som blev bättre än så här från kvällen;

          


Ikväll kommer Calle och Philip hit och ska käka mat så nu ska vi städa, handla mat och sådär då :)

2009-06-12 (17.17)


Får vara lockig i håret när det är sånt här väder ute!
         
Blev en ganska färglös outfit för kvällen, men piffade med shockrosa naglar istället

2009-06-12 (16.51)

Blir att åka till Norrköping ikväll och gå ut med Norrköpingsfolket. Ser fram emot det riktigt mycket, ska bli så kul! Var länge sen jag var ute på krogen och ännu längre sen jag var ute i Norrköping med det folket! Trots vädert tror jag att vi kan få riktigt kul! Nu ska jag äta och packa lite eftersom jag ska sova hos Bella i natt :)

2009-06-12

Kul väder för alla som tar studenten i Linköping idag, not. Det är fan bara 12 grader och regn ute. När jag vaknade så var det iskallt i hela lägenheten för vi brukar ha nästan alla fönster på glänt för annars blir det lätt så instängt här inne. Men idag ville man verkligen inte krypa ur sängen! Ska snart iväg till AMS och lämna in lite papper, sen blir det träning så kanske lite utgång ikväll. Annars blir det bara lugn hemmakväll som just nu inte känns helt fel ;) Ska börja med att klä på mig något vettigare än morgonrock... So long!

2009-06-11 (21.22)

Det luktar kaprifol ute...



2009-06-11 (19.58)


Idag inveg jag min somriga topp som jag köpte igår
          

2009-06-11 (19.44)

Idag har jag och älsklingen varit ute på en liten biltur bara för att ha något att göra. Åkte runt i skogen bland massa små torp och sommarstugor och när vi åkte runt där så kom vi på att det skulle ju vara mysigt om man hade haft picknick med sig så man kunde göra ett stop och fika och så. Nu hade vi ju inte det men när vi kom hem så åkte vi och köpte revbensspjäll och åt det till middag. Lyxigt värre! Valde också att ha min "godisdag" idag så nu sitter jag och snaskar godis och väntar på att "super size vs super skinny" ska börja. Efter det blir det att hoppa upp på orbitrecen för idag har jag inte varit ute och joggat. Föresten, nu blev det ju kanske skönt väder såhär framåt kvällen så jag kanske ger mig ut och joggar istället. Vi får se vad jag känner mig sugen på!

Puss på min älskling för du är underbar


Candy!



Såg idag på affären att dom gjort en sån här tidning, vad ska man tycka om det då?


2009-06-11

Vad skönt det är att inte göra någonting ibland. Oftast blir jag bara uttråkad och rastlös. Men när man själv inte känner för att göra ett piss så är det rätt skönt att slippa också :) Idag ska jag träna och det är ungefär det jag planerat. Sitter fortfarande i morgonrock och bara myser. Skulle kanske åkt till Norrköping idag när dom har utspring alla treor, men jag känner inte för det så jag stannar hemma :) Imorgon kanske det blir utgång i Linköping när alla tar studenten här istället.

Blir nog föresten Vätö på midsommar så kommer Maja i början på juli istället, eller slutet på juni, huvudsaken är att jag får träffa henne snart. Var på tok för länge sedan sist!


Maja och jag :)

2009-06-10 (22.54)

Sitter och väntar på att SATC ska börja. Är trött och kommer säker somna tidigt ikväll om man jämnför med hur det blivit på sista tiden. Har rusat runt på stan med Sabina hela långa dagen och provat kläder och fikat. Köpte faktiskt 3 toppar på H&M rean, riktigt billigt och så var dom riktigt snygga också. Orkade inte ta kort när jag provade dom, men det kommer väl. Köpte en skjuorta och ett linne till Olof också, somrigt som jag tyckte han kunde snygga till sig i någon dag (typ midsommar). När vi kom hem från stan så lagade jag och Sabina hemmagjorda köttbullar, potatis och sås. Mycket gott tyckte jag som inte ätit sedan frukost och dessutom hade dubbelt träningspass på förmiddagen! Till maten blev det ett par glas vin och sen åkte Sabina hem. Nu ska jag placera mig framför tvn.






2009-06-10

Idag är Sabina här och leker med mig, vi ska snart ner på stan och ta en fika. Finns inte så mycket att göra en regnig dag som denna. Det ska bli mysigt. Fick veta idag att Maja från Uppsala kanske kommer ner till midsommar. Det skulle vara dödskul, har inte träffat henne på evigheter!

2009-06-09 (19.03)

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Olof, som är här nu med
3. Hur lång är du? 176
4. Vilken var den senaste film du sett? miss march tror jag
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nu är det lite sent att hitt på något så du behöver inte komma hit, de verkar ha fullt upp med annat" till Hanna
7. Vad är dagens planer? Äta mat och gå runt ån
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på till vem, vill jag något vitkigt ringer jag alltid
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I lördags
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna och bruna
12. När vaknade du idag? typ halv 12
13. Har du någon gång hittat en katt? Neej, det tror jag inte
14. Vilken är din favoritplats? Uromlands i en solstol
15. Vilken plats föredrar du minst? Stan när det är smockat med folk
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en aning, men jag hoppas jag är rik
17. Vad skrämde dig som barn? Pappas "mördaren, godnattsagor"
18. Vem fick dig att skratta senast? Olof
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Tror så, men hade några förut
20. Har du stationär eller bärbar dator? En av varje
21. Sover du med eller utan kläder på dig? I trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, det har hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja :)
27. Vilken är din favoritglass? Vet inte, men jag gillar choklad
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skaffa en vovve till
29. Tycker du om kinamat? Jo då
30. Tycker du om kaffe? Ja, men bara när man fikar
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Höger
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Mmm :)
35. Är du en beroendemänniska? Ja, kanske det
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja!
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp ett par gånger
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och inredning
42. Äger du dyra smycken? Några, men inte asdyra
43. Har du någon gång testat narkotika? Jag har rökt på, men inget jag gör om
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Äpple
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte, Andréa tror jag
46. Välj ett ärr på din kropp? Skulle nog bli det jag hatar mest ,14 cm på magen!
47. Vad har du för ringsignal? Barnekad ladys - One week
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej, mamma kanske har
49. Flirtar du mycket? Jag är nog ganska flörtig, men bara på skoj
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Det skulle jag kanske klara med lite hjälp
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? 14 år till salu tror jag
54. Läser du dagstidningen? Njaa.. Bara om jag åker buss
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Cosmopolitan
56. Dansar du i bilen? Om jag är på humör
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jobben jag sökte igår
59. När var du i kyrkan senast? Studentdagen
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill

2009-06-09 (17.15)

Ursäkta om jag är bitter, men jag tycker fan inte att man bestämmer att man ska ses och sen skita i att dyka upp. Har suttit och väntat hela jävla dagen. Man gör fan inte såhär.

2009-06-09 (15.42)

Sånt här gör mig förbannad.

2009-06-09 (12.28)


Kom nu så åker vi på äventyr!

2009-06-09 (14.24)


Sjal: Indiska
T-shit: H&M
Jeans: Replay

2009-06-09

Tidsdödare.

Sitter här hemma och väntar på att Hanna ska komma för vi ska ut på äventyp idag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi pratade om minigolf. Vad som helst som man inte gör varje dag skulle ju vara kul att göra eftersom båda går hemma och är arbetslösa så med andra ord gör vi ingenting om dagarna vilket ger oss tillfälle att om man bara gör NÅGOT så är det ett äventyr för oss.

För att döda tid innan hon kommer hit så har jag byt ut lite piercingar och pillat med min ring i typ en halvtimme, men jag får fan inte i kulan! Sen har jag såklart tagit lite kort på mig själv, hehe och så sjunger jag för full hals till "Sister Hazel - Your Winter"


Jävla kula, vill ha i ringen nu!

Tappade tålamodet så det får bli stav ett tag till

... och så satte jag i dom här örhängena för första gången på länge :)

2009-06-08 (19.34)

Idag har jag fan inte gjort ett piss känns det som. Var nere på stan en sväng på banken, men det tog ju typ 5 minuter, resten av dagen har jag bara legat i soffan och degat. Är sugen på att hitta på något ikväll. Skulle vara jättekul att åka till Norrköping och festa ikväll eftersom det är studentvecka och så spelar Maskinen på Otten ikväll. Det är kanske inte direkt mitt favvoband, men det skulle nog var rätt bra röj. Tyvärr så fick jag veta att dom spelade ikväll för typ 5 minuter sen så det är ju lite i sista sekund, plus att jag egentligen inte har pengar till att göra sånt! Det får bli tv-kväll idag med, mommas boys klockan 8 ;)


Saknar uteserveringar i Norrköping med folket.

2009-06-08 (13.22)

Mamma och jag har planer på att öppna en egen blomsterbutik. Det skulle vara jättekul, men det skulle innebära en jävla massa jobb och ingen säker inkomst på ett par år i alla fall. Men om det skulle lyckas och om vi faktiskt skulle öppna en så gör det mig inte så mycket om man inte tjänar stora pengar första året, bara jag har något att göra som jag trivs med och något som är mitt eget som jag alltid kommer ha med mig. Känns som en dröm som är på väg att gå i uppfyllelse. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra en del av sommaren; kolla upp allt som behövs innan man sätter igång dvs. utbildningar (ekonomi, bokföring och sånt), lokal, priser och ja allt sånt! Hoppas det här går vägen!


Haha, jag har typ inga bilder på mig och mamsen, vi ser ju galna ut båda två :)

2009-06-08

Känns äntligen som jag kommit in i träningen ordentligt nu, det känns inte längre som ett plågsamt måste att ge sig ut och springa, det är faktiskt mest bara skönt! Har joggat min runda runt ån nu på förmiddagen och resten av dagen består av tvättstugan typ.

2009-06-07 (23.21)

Måste bara säga att det är ju helt galet kallt ute! 3 grader i juni!!! Brrr, hoppas att det vänder och blir varmt snart! Sov gott

2009-06-07 (21.25)

Nu är Hanna här och hälsar på, vi har kollat på film typ hela dagen eftersom det fortfarande är kasst väder. Vi kollade på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter och så kollade vi på miss march igen :) Om ni inte sett den än så får vi fan göra de ;) Innan Hanna kom hit så var jag ju ute och joggade md hunden, sen körde jag styrka och så hopp in i duschen. Efter det så pratade vi med Toffes uppfödare och bestämde att vi skulle komma och hälsa på där snart. Hon hade precis fått en ny kull så vi skulle vänta ett par veckor. Har också varit hos Harry och busat av Toffe en sväng. Mm, det var väl typ allt som hänt denna dagen. Snart ska vi gå runt ån med Toffe innan det blir natt.

2009-06-07 (14.28)

Vaknade av ett samtal idag. Det var min tatuerare som ringde och det första jag tänkte var "faaaaan" för jag har nämligen en tatueringstid på tisdag som jag inte kan ta och inte avbokat så jag tyckte att det var smått pinsamt om jag skulle behöva avboka den två dagar före. Det skulle kännas ganska oseriöst, men på något vänster så var det väl inte meningen att jag skulle ta tiden för nu var nämligen han tvungen att avboka. Skönt, för då slipper jag ha ångest över det och sen behöver jag ju inte skämmas nästa gång jag går in och ska boka om tiden när jag faktiskt har pengar så jag kan göra den. Man skulle kunna säga att det inte var tänkt att jag skulle göra den nu. Känns riktigt bra för jag vet att jag bara skulle gå runt och tänkas på det eftersom jag så gärna vill ha den och väntat på tiden så länge och så skulle jag säkert ångra att jag inte gjorde den, men nu så blev ju allt bra till sist!

2009-06-07

Ska inte hundar tycka om att springa?

Jag har ju gjort både ett och två försök att få med mig hunden ut när jag joggar, men det har aldrig gått så jag har inte gjort det på typ över ett halvår. Men idag tänkte jag att jag skulle prova igen... Nu har han ju trots allt fått upp kontidionen lite mer (jag också för den delen), sen så fick jag lite tips från Calle (Olofs bror som hade Toffe innan). Men det sket sig ändå, Sprang inte ens halva rundan för då var både jag och Toffe helst slut, Toffe sprang inte frivillig på hela vägen så jag fick hoppa runt, studsa och ropa på honom för att han skulle tcyka det var kul att springa, inte heller hjälpte det att vara bestämd och rycka till ett par gånger i kopplet och sen bara springa för då stannade han bara. Det fick till slut bli en PW och så ska vi ringa veterinären och se om hon kan ha en aning om vad det handlar om. Han har inte gjort någon höftröntgen och när han väl srpinger så ser det ansträngt och konstigt ut så vi tror att det kan ha något med det att göra. Vi har liksom inte tänkt på att det kan ha varit något fel på honom innan, han är ju typ alltid pigg och glad, men nu när vi tänkte efter lite så kom vi på att när vi har honom lös i skogen så springer han typ aldrig i förväg utan luffsar mest efter. Vi får se vad det kan vara helt enkelt.


En spinkis precis när han kommit till oss

2009-06-06 (20.37)

Är så sugen på att göra iordning här hemma, få in lite färg i lägenheten, den är så svart / vit nu. Jag vill ha textiler i glada somriga färger till vardagsrummet, fler lampor, måla om i köket och hallen, byta handdag på skåpen i köket, köpa nytt matbord, få upp duschdraperi och fina textiler i badrummet och sen måste jag fan få tag i en helkroppsspegel! Det finns verkligen massor jag vill lägga pengar på, men jag har inte ett öre att spendera på annat än vad vi absolut måste ha och okej om man visste att det var så en månad, men nu känns det som att det kommer vara så här för alltid. Jag vill ha råd att göra lägenheten trivsam, jag mår psykiskt dåligt om jag inte trivs där jag bor. Nu trivs jag visserligen med läget, älsklingen och allt så, men jag måste få tillfredställa ögat med inredningen för att må riktigt bra. Men hur som helst så blir man väl lite halvstörd när man går hemma hela dagarna utan inkomst och lever som jag vet inte vad. Är glad att vi i alla fall hitills haft råd att ens bo kvar här! Förhoppningsvis kommer vi ur den här svackan snart och slipper gå på sparlåga!


Vill få in sommaren i lägeneten!

2009-06-06

Är hemma igen nu. Igår käkade vi middag hos mamma och pappa sen gick jag ner till Gästis i Borensberg med Olle och Johanna och tog en öl, riktigt trevligt! Idag har vi varit ute och gått med släkten längst en vandringsled uppei skogen, käkat korv och fiskat. Efter utflykten åkte vi hem till farmor och åt mat och massa fika, struntade i "dra ner på kolhydrater" idag för hade jag gjort det hade jag fått svälta för vi åt nämligen morotsoppa och bröd ;) Nu är jag fruktansvärt trött, blir bara att dega i soffan. Skulle ha kollat Sverige- Danmark om det inte vore så att vi inte hade 6an, men jag klarar mig nog rätt bra ändå, fotboll är inte min favoritsport!


Utsikt från uteserveringen på Gästis

Olle spanar in menyn för att se om dom har bättre mat än där han jobbar

Ut i skogen ska vi gå







Älskling





Fika i sverigefärger dagen till ära

2009-06-05 (12.07)

Måste träna idag fast det är min lediga dag, men jag orkade inte träna styrka igår så då får jag skylla mig själv och ta tag i det idag, lika bra att göra det nu så jag slipper göra det sen. Ska också ta och fräscha till mig lite, raka benen, ta bort halvt bortskavt nagellack, göra inpackning i håret och lite sånt där tråkigt som man måste göra ibland!

2009-06-05

Börjar tröttna på det här vädret! För ett år sedan var det som tur var mycket bättre väder och om jag fick välja mellan att ha fint väder det här datumet i år eller förra året så gör det mig inte så mycket att det regnar idag. Idag är det nämligen exakt ett år sedan vi hade var avslutning på florist, dagen innan vår student som föresten också lyckades få kanonväder! Jag får nöja mig med det, för tänk vad trist det hade varit att ta studenten i sånt här ruggväder, inte särskillt kul!


Floristerna


Josie, Sofia, Maja, Andréa


HV3


Så här fint väder hade vi vid vårt utspring!


... och var fan är min familj?


Visa hattarna!

2009-06-04 (17.36)

Kom nyss hem från en sväng ute i Tornby. Har hämtat bilen och så skulle jag försöka hitt apresent till min bror (igen!!) men utan lycka, så imoegon får jag prva inne i stan och se om jag har bättre lycka där! Har också köpt godis, men det ska jag spara tills senare ikväll, nu sitter jag nämligen och äter jordgubbar för första gången i år. Smaskigt värre, ska bara inte föräta mig för snart blir det middag, sen träning, dusch och seeeen tv och godis!


2009-06-04

Det går rätt snabbt att vända på dygnet åt fel håll tydligen. Hade ju i alla fall vänt tillbaka det ganska bra för ett par dagar sen, men nu så vaknade jag av en jävla gräsklippare och tvingade mig upp vid 11. Har diskat och gett hunden mat, ska vänta någon halvtimme till innan jag tar på mig promenadskorna och går runt ån. Ska köra lite styrka sen också eftersom vi inte köpt något gymkort ännu. Sen funderar jag på att ta min godis dag idag eftersom vi ska iväg imorgon och på lördag. Men får se hur sugen jag är, det är ju rätt onödigt att äta godis bara för att man får fast man inte är sugen. Lovade Sanna också att jag skulle lägga upp en bild på hur fräsch jag var när jag gått runt ån i 28 grader!





Idag är det nog i alla fall behagligare ute!

2009-06-03 (00.19)

Okej, det är visst inte den 3/6 längre, men vad fan jag är ju fortfarande vaken så jag räknar det inte som en ny dag...

Men god afton, eller god natt bloggen! Idag har jag ,som jag skrev förut, varit i Norrköping och träffat på lite gamla klasskompisar fårn gymnasiet och så. Först mötte Sanna upp mig vid resecentrum när jag kom med tåget och så gick vi upp till coffe house och tog en fika tillsammans med Emil. När vi frysit tillräckligt (eftersom det enligt mig är krav på att sitta ute där) så gick vi till lucky 7 och kollade på piercingsmycken, tyvärr, eller lyckligtvis, så har dom inte så snygga piercingar där så jag köpte ingenting. Vi vandrade istället tillbaka ner på stan och Emil avvek för att spela match. Jag och Sanna gick runt och kollade på lite skor och sen försökte jag hitta en försen födelsedagspresent till min köre bror som jag ska träffa på fredag. Hittade inget i Norrköping, men vet vad jag ska köpa så vi får stanna till i stan innan vi åker till Borensberg på fredag. I vilket fall som helst så kom Bella ner på stan lite senare så då blev det en fika till på coffe house. Hälsade på några andra välkända ansikten när jag var där, bland annat min kusin Tim, Öva (en gammal hockeykille som vi umgicks med i ettan), Amanda som jag gick i samma klass som och så tror jag minsann att jag såg Emelie som också gick florist med oss, men hann aldrig heja på henne för hon hurtade förbi med musik i öronen.

När jag kom hem så hade älsklingen lagat mat åt mig så då blev det middag och så Roomservice innan jag ställde mig på orbin och sen hoppade jag in i duschen. Blev dödsseg efter träningen, men har tyvärr kommit in i andra andingen när det börjar bli dags att gå och lägga sig. Men nu har jag svamlat tillräckligt!


2009-06-03

Oj vad seg jag är idag. Vaknade vid typ 9 men har legat i sängen och dragit mig till typ nyss. Idag ska jag åka till NOrrköping och hälsa på lite folk där. Det ska bli kul, för det var så länge sen! Men nu ska jag fixa mig så jag inte kommer iväg för sent!

2009-06-02

Konstigt vad vädret kan ändras fort, igår kunde man knappt vara ute för det var så varmt och idag vill man inte gå ut för det är så ruggit ute. Gick runt ån med Toffe när jag vaknade och nu tänker jag inte gå ut mer än vad jag behöver resten av dagen, dvs gå med Toffe ett par gånger till. Ska bli skönt att bara vara hemma utan att ha något inplanerat, oftast blir jag uttråkad av det men idag så känner jag verkligen inte för att göra något. Tackade nej till att följa med på Oriflame demo i Ljungsbro med Sabina, hade säkert varit kul men som sagt så orkar jag itne med det idag.


2009-06-01 (21.55)

Usch vad hängig jag blev nu på kvällskvisten, måste ta ut hunden en sväng innan jag tänker bädda ner mig i soffan med en kopp te. Såg föresten en ganska rolig film igår som passar när man är övertrött och kan skratta åt det mesta. Miss March hette den och rekomenderas om man vil slippa tänka och bara skratta...


2009-06-01 (16.00)


Detta blev då dagens outfit

2009-06-01

Jaha, då har jag börjat mitt nya liv med att gå runt ån i 28 grader! Var svettigare när jag kom hem än vad jag brukar vara när jag varit ute och joggat. Mucho färscht! Har i alla fall käkat lite frukost, duschat och smörjt in mig med solskyddskräm nu för om en stund ska jag ta bussen ner på stan och sola i trädgårdsföreningen med Hanna. Innan jag åker måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig för jag vill helst inte ligga i bikini bland alla människor så det blir shorts och sen måste jag ha något bra linne som det blir bra bränna av, typ en tubtop. Bra, nu kom jag på exakt vad jag ska ha på mig samtidigt som jag skrev det :P  Nej, kanske ska klä på mig, packa ner en filt och vatten och så springa förbi affären och köpa lite frukt innan bussen går. Ha en skön dag :)

RSS 2.0