2009-01-31

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Idag har vi varit ute och fiskat (gick upp vid 20 över 6). Vi fick inte så mycket fisk och det var svinkallt ute så vi åkte hem rätt tidigt. Degade i soffan när vi väntade på att bastun skulle bli varm. Har bastat nu och försöker låta bli att somna, är så grymt trött. Ikväll vet jag inte vad som händer, jag kanske borde låsa fast min pappa vid ett träd och ta hans biljett till hockeyn ikväll, men jag kanske får så kul med hans jobbarkompisar :P men på tal om hockey så är det inte alls lång tid kvar till slutspel! Bara 5 veckor (på ett ungefär) och jag har inte varit på en enda match den här säsongen. Men iofs så är det ju roligare att gå när det är slutspoel, så får ta igen det då.

Har också blivit lite firad här hemma eftersom jag inte tärffat familjen sen jag fyllt.
Av mamma och pappa fick jag en digitalkamera, pengar och en sport-BH. Av Henning fick jag en stor ask choklad (som jag inte får äta) och prestenkort på Åhléns. Hittade massor med fina inredningsgrejer där när Olof och jag var i stan i tisdags så det blir till att köpa grejer till lägenheten. Pengarna jag fick av mamma och pappa har jag en känsla av att dom också kommer gå till inredning :) I like. Av Calle har jag inte fått något, men han sa att jag skulle få en Get (ni vet som i björn rosentröms låt, när han fick en get som hette raaaaaaaaaalf).

Nej nu måste jag äta något och på något sett se till att få i mig en cigg, det är det värsta med att vara hos mor och far, jag kan inte röka när jag vill (dom vet då alltså inte att jag röker och det spelar ingen roll att jag är 20, jag kommer nog aldrig berätta det för dom). Puss och kram så länge!

2009-01-29

Hej hopp. Har hämtat kläderna från H&M idag och jag är supernöjd, allt satt bra och allt var så snyggt som jag hoppats på, det är inte ofta det händer. Nu ska jag leta reda på Smulas vaccinations papper för hon flyttar ju hema till mor och far imorgon så jag ska fixa en flyttlåda åt henne. Kommer verkligen sakna min lilla misse, men kan ju hälsa på henne ganska ofta sen när vi flyttat! Känns bättre än att ge henne till någon man inte känner + att hon redan bott där innan.

Ikväll blir det köttfärsås till middag, ken inte rikigt komma på vad man kan ha istälelt för pasta till... blir ju ltie konstigt att bara äta köttfärsås. Men sallad blir nog bra om ni inte har några idéer?






Vem ska nu hjälpa mig att blogga?

Haha, lite av det jag köpte i tisdags, eller allt utom linnet :P

2009-01-28

Sitter här i soffan och känner mig rastlös, som att jag väntar på att något ska hända men det händer ju inget speciellt idag. Har fördrivit dagen hitills med att busa med hunden, läst posten, smsat med folk som kom på i efterskott att jag fyllde igår, bakat en tårta tills ikväll och ätit fukost, okej inte i den odningen men ändå.

Nu har mina kläder från H&M kommit så ska åka och hämta dom i eftermiddag. Sen ikväll kommer Ohlson och kanske Emelie, Johan och Kevin och ska äta tårtan som jag bakat och inte själv ska äta av :) Det var över förväntan svårt att baka den utan att stoppa något i munnen, ni vet om man får lite sylt på fingret så slicka man av det utan att man tänker på det, men jag hann hejda mig i sista stund typ 10 gången (jag slabba rätt mycket när jag bakar).

Nej, nu ska jag gå ut och titta på när Olof bär ved, kan hända att jag hjälper till ;)

2009-01-27 (19.12)

Är hemma nu efter en sväng i Norrköping. Shoppade kanske lite för mycket med tanke på att vi inte har några pengar men detta följde med hem:

1. ett par jeans-legins, gråa med fickor och dragkedja nere vid vristen (vero moda)
2. ett par svarta tighta jeans som är rätt höga i midjan (H&M)
3. en grå finstickad koftan (VILA)
4. en svart "skinn" väska (H&M)
5. underkläder (New yorker)
6. ett par bruna stövar, ett par vita tygskor, ett par svarta stövletter (skopunkten)
7. ett halsband (H&M)
8. ett vitt partylinne, tubtop med paljetter vid tuttarna (New yorker)
9. en bok, "sex som jag vill ha det", present från Olof (akademibokhandeln)
10. ett arbandsur, svart läderarmband, present från Olof (Ur&Penn)
11. en bukett med 50 tulpaner, present från Olof (plantagen)
12. massa strumpor (H&M)

Lite bilder kommer senare :)

Nu så har jag smällt i mig entricot, vitlöksmör, brocolli och böner som Olof lagat till mig. Snart ska vi åka och köpa mörk choklad för det får jag äta lite av och det är ju trots allt inte vilken dag som helst! Sen ska jag köpa godis och dekorera tårtan som jag ska baka och bjuda på imorgon. Det kommer nog bli jobbigt att titta på när dom andra äter den :P men som sagt, jag har bestämt mig och det märktes redan idag när jag provade kläder att det ha försvunnit en del fett! Det är ju alltid kul för då får man ju lust att kämpa vidare. Olof har varit och är ett superbra stöd och hjälper mig att kämpa när det är jobbigt. Jag har världens bästa pojkvän!

2009-01-27

Idag fyller jag 20 år och är inte tonåring längre. Jag får gå på systemet och jag får gå på krogen där det är 20 årsgräns. Egentligen spelar det inte så stor roll, men jag älskar att fylla år och det tänker jag inte neka. Jag är precis likadan som när jag var liten. Visst, jag kan somna på kvällen och vakna inte halv sex och är helt galen och väntar på att någon ska ge mig frukost på sängen, men jag ääääääääälskar att få presenter och bli uppbaktad. Det enda negativa är att jag inte får äta tårtan som jag ska baka i eftermiddag.

Snart ska jag och pälspojken åka till Norrköping och hitta födelsedagspresenter till mig :) Tack alla som gratulerat mig idag också :)

2009-01-26

Mitt godissug går inte över, har varit hela grinig och trött idag och vill bara vräka i mig socker. Förutom det så har vi eldat skärp, pantat flaskor och rensat i garderoben. Vill att mina kläder från H&M ska komma nu så man får in lite nytt och fräscht i gaderoben. Jag har typ massor med kläder men som för dom flesta andra tjejer jag känner så känns det inte som att jag har något att ha på sig för att man tröttnat på det man har. Sen är jag för snål för att inte slänga sånt jag inte använder, men idag provade och slängde jag en massa gamla kläder från högstadiet. Fy fan vilken märkessnobb jag var då, typiska sånna tröjor som det står WE eller JL jättestort över hela bröstet :P dom fick hamna i "ge bort högen".

Nej nu ska jag dämpa mitt godissug med en cigg. Ciao.


GE MIG!

2009-01-25

Idag har vi varit lite dutkiga och börjat rensa och slänga lite grejer som vi inte ska ha med nä vi flyttar. Rätt skönt att ändå börja skapligt i tid, nu har vi fixat i källaren och imorgon ska vi åka och slänga skräpet vi fick ihop idag, panta flaskor, elda sånt skräp som går att elda och ragga flyttakrtonger. När vi flyttade hit hade vi bara 3-4 stycken, nu lär det ju behövas minst det dubbla!

Har också handlat, så nu finns det massa bra mat för mig hemma :) sen har vi burit in ved. Nu ska jag lata mig i soffan och sen ikväll blir det träning.

2009-01-24 (21.35)

Just nu känns det tugnt att leva utan mitt socker :P

Nej, men allvarligt, jag kunde ju lista ut att jag skulle bli ett as om jag blev bakfull och det är jag nu också. Visserligen så mår jag mycket bättre nu men med det kommer också suget efter en massa smågodis, läsk, ja vad som helst med mycket socker. Men jag har haft en diskussion med mig själv i huvudet om att det inte är värt det. Om jag skulle äta godis nu så skulle det vara gott när jag åt det och sen skulle jag få ångest direkt efter och hata att jag föll tillbaka. Så, jaa det får bli krig med mig själv ikväll och så får vi hoppas att suget att gått över tills imorgon.

Den här gången har jag verkligen bestämt mig, jag ska klara det här!

2009-01-24 (14.55)

Ha haft lite besök här idag av Calle och Philip. Vi snackade mest skit och jag mådde mest skit, men det var trevligt ändå :)

Igår var vi ju på klubben och Ohlson stod i barn vilket inebar att mitt vinglas aldig blev tomt och jag inte hade en aning om hu mycket jag druckit. Märkte först när det blev för mycket att det var dags att sluta. Blev också inbjuden till en trekant med en sjukt snygg 38 årig brud och hennes kille, men jag avstod helt oväntat. Va faktiskt rätt kul att hon var så tänd på mig, vi gick på toa tillsammans och hon bara tjatade om hur sexig jag var hela tiden. Eftersom jag var full så blev jag inte rädd/äcklad/generad utan bara uppriktigt glad att hon tyckte att jag var fräsch med tanke på hur hon själv såg ut. Hela vägen hem i bilen hade jag sjuk hicka, spydde när jag kom hem och bjöd upp hunden i sängen. Det va en helkväll det och som sagt så mår jag skit idag.

2009-01-24

Jag mår som jag förtjänar efter igår.

2009-01-23 (18.15)

Planerna för kvällen blev ändrade. Har spendet halva dagen med att köra Ohlson från klubbe, hem till honom, till en pizzeria och tillbaka till klubben. Nu är vi hemma en sväng för att mata djuren, duscha och fixa inför ikväll för då ska även vi till klubben och umgås lite. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig, alltid hittar jag väl något. Inte för att dom vi kommer vara med (typ gubbar) kommer bry sig, men det är ju alltid kul att känna sig fin. Har btw inte tagit några kort på vad jag ätit idag, men har käkat ägg och kebabsallad. Det var smarigt. Ska bara vänta på varmvatten sen blir det dusch!

2009-01-23

Är på så himla bra humör i dag :) känns inte som att något är jobbigt och som att inget kan förstöra den här dagen. Nu sitter jag och kollar på homestyling och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. var uppe vid halv tio med hunden och sen gick jag och la mig bedvid min älskling igen och tog en riktig sovmorgon.

Längtar grymt mycket till att flytta in i lägenheten nu så man får börja inreda. Det kryper i min kropp när jag ser på inredningsprogram. Den bästa födelsedagspesenten är ju också att Olof ska ta med mig till IKEA :)

2009-01-22 (22.56)

Ja, så var det så att jag skulle visa vad jag ätit idag. Har dock inte fått i mig så mycket men så här såg det jag åt ut :P


Brunch

Middag: fläsk-kotlett, beja, bönor och paprika

Nu har jag tränat ,ska hoppa in i duschen och så käka något innan läggdags. Sov så gott :)

2009-01-22 (20.50)

Sitter här i soffan nu med en sovande sambo och en sovande och snarkande hund och väntar på att elitserie extra ska börja. Går inget vettigt på tv nu innan så jag plågar mig igenom en repris av generation fett. Börjar bli sjukt less på att gå hemma hela dagarna och inte göra ett piss. Det värsta är att så fort jag blir rastlös så går jag till köket för att ta något att äta. Fast nu gör jag ju inte det längre, men det inebär ju att jag har mer dötid att slå ihjäl :P

En rolig grej som hände idag var att vi provade att släppa ut Wilma på lösdriften med unghästarna och hon trivdes perfekt. Hon klickade dirket med dom hästarna och ville inte ens gå in att äta, så när hon halvt om halvt slängt runt och ätit lite hö så fick jag ta ut henne igen. Hon drog som ett as och jag hade inte så mycket att sätta emot när en häst på typ 700 kilo drog mig över blank-is. Nu kommer hon i vilket fall som helst få gå på lösdriften dygnet runt, vilket inebär att vi kanske kommer flytta till Linköping snabbare :)

Imorgon är det fredag igen vilket inebär let's dance och typ inget mer. Helgen kommer väl att spenderas här hemma, har utsläpp av hästarna både lördag och söndag. Nästa helg ska vi däremot åka till Borensberg och träffa familjen lite :)

Nej, för att döda lite tid ska jag vika tvätt som jag aldrig gjorde förut, kolla elitserie extra, tända upp i pannan, träna, kolla på Navy CIS och sen lyssna på Lars-Erik Unesthål innan jag somnar. Det ekomenderar jag starkt om man har svårt att somna. Om ni inte vet vem han är så är är det någon snubbe som snackar om mentalträning, perfekt avslappning och peppning för träning osv.

2009-01-22

Jag är så sugen på att mäta och väga mig nu, bara för att se om det hänt något än, vissa tappar jätte mycket i början när dom kört med atkins och för vissa går det ju inte lika fort. Jag vägde och mätte mig första januari och bestämde då att jag bara ska göra det den första dagen på varje månad för att inte bli helt besatt av att göra det som jag var en period förut. Då gjorde jag det varje dag och fick typ ångest om jag gått upp ett hekto ena dagen mot den andra och det fick mig bara att må jättedåligt. Förhoppningsvis blir det ju roligare att göra det efter en månad, med hopp om att det hänt lite. Förväntar mig inte direkt att jag ska ha nått min målvikt nu, haha. Min målvikt är föresten 66 kilo (till mina 176cm) och jag har en bit kvar och det försvinner ju inte på ett kick. Men känner mig ändå nöjd med hur jag ändrat mitt liv nu dom senaste månaderna.Först satte jag igång och träna i oktober och sen nu satt igång med maten också. Det känns ändå som ett nyttigt sett att nå min drömvikt iställlet för att chockbanta i 2 veckor och så fort man börjar äta som en människa igen så går man upp allt man gått ner och gärna några extra kilon till. Been there done that. :P

Till sommaren hoppas jag på att ha nått min målvikt och stått stilla där ett tag. Har märkt att jag knappt legat på stranden dom senate somarna men man klär sig så mycket lättare att det känns viktigast att vara smal på sommaren. Självklart vill jag vara smal jämt, så man slapp tänka på det och må dåligt över det som jag gjort sen jag började gå upp i vikt för typ 1 ½ år sedan. Innan dess så låtsades jag mest bry mig för att det va ett "hett ämne" och alla ville gå ner i vikt. Då hade jag redan tappat nästan tio kilo när jag gick i 9an (allt bra händer när jag gick i nian, visst Olof?!). Jag var iaf nöjd med min kropp som den såg ut och tyvärr tog jag inte tillvara på det utan klagade på minsta lilla grej jag ville ändra. Nu när jag ser tillbaka på det så fattar jag inte hur jag kunde hålla på som jag gjorde. Om jag skulle vara lika smal nu som jag var då skulle jag INTE klaga på något. Möjligtvis att jag hade små tuttar, men det blir ju knappast bättre om man försöker fortsätta gå ner i vikt :P

Nej, nu ska jag sluta svamla om vikt och gå och vika tvätt istället.

2009-01-21 (22.40)

På dagens meny har det sett ut så här:


Frukost: stekt ägg (känns som man kan börja ana ett mönster)

Lunch: köttbullar, brunsås och brocolli

Middag: mörk bild, men det är tacos (utan bröd såklart)

Nu har jag precis tränat och duschat, ska väl ta ett ägg ellet något bara innan jag går och lägger mig :)

2009-01-21

Vilket underbart väder det har varit idag. Jag, Olof och Toffe har varit ute i skogen och spårat och busat massa. Ha också varit i stallet. Nu ska jag bara slöa i soffan, är trött som ett as. Inte sovtrött, men segtrött. Hoppas på att samla krafter nog för ett träningspass ikväll.

Imorgon ska jag förmodligen åka till Linda och klippa mig. Kan behövas, men jag vill egentligen inte. Äntligen håller mitt hår på att växa ut igen.


korthårig, gillade det, men det är mycket skönare med långt.

2009-01-20 (21.39)

Idag har jag ätit följande:


Frukost: ägg och bacon

Lunch: kycklingklubba, fint upplagt i matlåda

Middag: lövbiff med tzatziki, grillad squash, grillad tomat och paprika.

2009-01-20 (19.20)

Ikväll blir det lateri. Ska kolla på topmodel och äta blåbär och hallon. Ska bara köra lite styrka ikväll om jag inte vilar helt från träningen idag. Känner mig lite trött, ovan att inte äta som vanligt. Kanske bäst att lyssna på kroppen och ta en dags vila innan jag kör igång med träningen igen.

2009-01-20

Nu är nästan alla sysslor för dagen gjorda. Har bara träningen och lägga på brev kvar. Det är så skönt, för då vet man att man gjort något nödvändingt under dagen och kan ändå bara ta det lugnt typ halva dagen.

Igår kollade ju jag och Olof på en film som hette "låt den rätte komma in" som är en svensk skräckis som handlar om en vampyrtjej. Jag är ingen vampyrfantast direkt, men filmen var faktiskt över förväntan. Olof såg nu också att den hade fått höga betyg, flera priser och ska också göras om till en amerikansk version. Det är la rätt bra för en svensk film? :) även om jag inte gillar skräckfilmer så mycket så är jag sugen på en myskväll med massa skräckisar så man får ligga nära och gämma sig bakom Olof. Det ulitmata skulle väl vara massa godis och chips och sånt också, men än så länge klarar jag mig fint utan sånt :P

Snart ska jag ta och käka lite lunch, blir kycklingklubba och någon slags grönsak.

2009-01-19 (22.44)

Här kommer också en "att göra lista" inför imorgon

¤ Stallet (som vanligt)
¤ Träna (som vanligt)
¤ Tvätta (som vanligt)
¤ Städa (som vanligt)
¤ Blogga (som vanligt)
¤ Lägga på brev på posten
¤ Gå vidare på dag två med Atkins-dieten

Nu ska jag helt oväntat dra ett sent tränignspass och sen kolla på någon skräckfilm som tydligen skulle vara bra. Jag är livrädd för sånt skit, men Olof ville se den. Jag kommer antingen somna ifrån den eller inte kunna somna alls. Nej, dags att träna nu då :)


2009-01-19 (22.37)

Som lovat kommer det bilder på vad jag ätit idag så jag inte kan fuska mig ifrån detta. Lite andra bilder ska också få avnjutas :)


Frukost: stekt ägg

Lunch: ser ut som sallad med det är hamburgare i och lök och dressing.

Middag: Kycklingklubba med brocolli och gruka.

Ser ut som ett troll efter att ha sovit en timme i soffan.

Kostade på mig tulpaner idag, jag ÄLSKAR tulpaner :)

Toffe & Olof leker med nya pip-leksaken

Har varit dålig med uppdatering på valparna. Dom har växt rätt bra på en månad. Bilden är dock tagen för någon vecka sen.

2009-01-19 (19.46)

Toffe är bortskämd. Idag va vi ju hos veterinären och klippte klorna och sen efteråt fick han en ny pipleksak, typ som små barn får klistermärken när dom är duktiga hos tandläkaren. Haha. Han leker som en tok med den och det piper oavbrutet när man har den framme. Förut lekte jag med den och honom och så gick jag iväg och skulle göra en tulpanbukett. Då stod han bakom mig med pipen i munen och pep ungefär var 5 sekund för att jag skulle forsätta leka med honom. Så himla söt, när jag vände mig om såg han alldeles ledsen ut och hande halva leksaken uppe i kinden. Med andra ord såg han fruktansvärt efterbliven ut. Fick inget kort på det, men fy fan vad jag skrattade. Nu leker Olof med honom och snart får jag kronisk huvudvärk av allt pipande.

Håller på att laga mat nu och sedan blir det lipstick jungle och så blir det som vanligt ett sent träningspass. Kommer lägga upp bilder på vad jag ätit sedan, det längtar ni efter va? ;P

2009-01-19

Sitter i soffan med en väldigt kelig hund som inte vill atta jag ska annat än att klia honom. Det är grymt irriteande när man försöker skriva. Men i vilket fall som helst så har jag nu börjat med atkins. Ha bestämt att jag ska ta kort på alla maträtter jag äter, för jag kan tänka mig att man får lite ångest och bara äter samma sak efter ett tag. Då är det ju bra att ha dokumenterat vad man har ätit tidigare + att det är svårare att fuska, eller nja, kanske inte men ändå. Idag har jag iaf ätit tre stekta ägg och druckit vatten. Ikväll blir det kyckligklubba och brocolli och till lunch blir det antingen tonfisksallad eller atkinsburgare.

Nu ska jag lyfta på röven och få något gjort. :)

2009-01-18 (23.15)

"Att göra lista" imorgon:

¤ Ringa och gratta farmor
¤ Stallet
¤ Rida (om det är okej väder)
¤ Prova att spåra med Toffe
¤ Börja med Atkins-diet
¤ Träna
¤ Höra efter om arbetsgivarintyg från Wreta (IGEN!!!)
¤ Klippa klorna på Toffe

Nu har jag föresten tränat och förhoppnigsvis bränt iaf coca-colan jag drack. Skulle då alltså bara behöva bränna upp frukost, McDonaldsmat, chips och 3 korv med bröd. Haha, det tror jag knappast. Men som sagt, nya tag imorgon med Atkins. Nu kom en naken man, jag måste kila. :)

2009-01-18 (23.07)

Bilder från helgen


Dags att röja i trädgården

Busa med hunden

Toffes nya favorit leksak

Familjen Nyman/Karlsson

Rådjursögon :P

Svårt att hålla sig för skratt?

Roland

Ingela

Puss

Trött bilförare

Frusen Ramlösa som hade kolsyran kvar när den tinade (det trodde jag inte)

Suddig tjej med bitch-min

När vi kom hem var det 10 grader inne så jag och unden placerade oss framför brasan

2009-01-18 (20.44)

Åhh, jag är ett sånt svullo. Jag hade gett mig själv tillåtelse att inte tänka på vad jag åt när vi var på Vätö (hade dock med mig träningkläder som inte lämnade väskan). På vägen hem i morse tänkte jag att nu får det räcka, dags att bli nyttig igen. Kom ungefär till södertälje innan jag förnärmat säger "usch, jag är hungig nu igen". Olof föreslog att vi skulle stanna på McDonalds i Nyköping och jag sa inte emot, trots allt äter vi sällan skräpmat. Tänkte ändå beställa en sallad för att vara lite nyttig. Väl framme i luckan ändrar jag min och tar en lilla menyn istället. Vräkte i mig den. Sen hade vi fått med oss en påse chips hem som vi inte åt på Vätö, den smaskade jag snabb i mig när vi kom hem tillsammans med några glas cola. Istället för att träna som jag sagt att jag skulle göra idag så slöade jag bara med min bok innan jag hoppade in i duschen. Nu har vi käkat korv med bröd och ångesten börjar komma över mig. Nu finns det inget varmvatten så träna blir det inte av nu. Men jag får väl samla krafter, gå ner och tända upp i pannan igen, ställa mig på den där jävla crosstrainern och förbränna lite av allt jag vräkt i mig idag. Jag blir så trött på mig själv. Men jag ska fan övervinna det här, jag har inga problem med at träna, det är oftast rätt skönt, men jag KAN INTE äta rätt, jag faller tillbaka om och om igen. HUR FAN GÖR MAN FÖR ATT STÅ EMOT?

2009-01-18

Hemma igen nu efter en mysig helg på Vätö. Nu ska jag vila en stund innan det bli träning. Upptäckte att jag skrivit Jenny Jameson, menade såklart Jenna, men jag försvenskade det visst ;) Btw, om ni inte läst hennes bok än, gör det! Jag har på en dag malt igenom typ 475 sidor av de dotalt 600 nu. Bara älskar den.

2009-01-17

Är uppe på Vätö nu. Idag har vi röjt i trädgården och busat massa med Toffe (bilder kommer senare). Har också köpt Jenny Jameson "att älska som en porrtjärna" som jag börjat läsa i nu. Igår blev det massa god mat, vin, choklad och lets dance. Sen somnade vi allihop som små barn.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa min bok.


2009-01-15 (22.22)

Japp, hemma igen från fika hos Ohlson. Blev mass skitsnack rent ut sagt med Ohlson, Thörnvall och älskling. Sen begav vi oss in till Nyköping för att hälsa på Linda i hennes nya lägga. Trevligt, men väldigt tyst då hon inte hade någon tv eller något annat som gjorde ljud ifrån sig ;)

Hade fått lön idag, mycket trevligt med tanke på att jag inte jobbat sen den 12/12. Blev lite pengar på kontot iaf :) Dom är välbehövliga måste jag säga. Blir dock sugen på att ge mig själv en födelsedagspresent och beställa kläder, men måste överlägga detta med min sambo först :)

Imorgon bär det som sagt av till Vätö. Ska bli riktigt trevlig. Kul att göra något, tycker att det är så kul att åka iväg och göra något annat (nästan strut samma vad man ska göra, ibland är det till och med kul att åka och handla mat, haha). Sen när vi kommer hem igen så kanske vi ska ta tag i att börja packa sånt skit som man inte använder. Har ju samlat på oss rätt mycket när vi bott här.

Jag saknar en planritning på våran lägenhet, kommer inte riktigt ihåg hur den ser ut, har ju bara varit där en gång. Vill kunna planera hur jag vill ha det i alla rum. Har dock bestämt färgval i vardagsrummet och i stort sett tänkt ut allt jag vill ha där. Gäller ju att försöka få med mest sånt som man redan har, har ju inte råd att köpa allt nytt nu dirket. Visserligen gillar jag dom flesta möbler och så vi har.

Tror att varadsrummet kommer bli sjukt fint. Tänker ha svart/vitt/grått som basfärger och så någon annan färg som sticker ut lite på vissa saker som är lätt att byta ut om man vill ändra färg. I sovrummet är det gröna väggar och vi har mahogny (stavning?) färgade byråer och nattduksbord. Undrar vad som är snyggast att matcha med det. Guld kanske? Ge gärna förslag! I köket och hallen är väggarna bruna och vita. Vet inte om jag bara ska köra ton i ton där med lite beige och så. Får se, men vill som sagt ha en planritning!

Oj, vilket långt inlägg det blev. Nu ska jag smälta den sena middagen och sen träna. Skjuter ju alltid på den tills precis innan man ska sova, men det är rätt skönt. Somnar ju som ett litet barn efteråt! Skriver väl mer imorgon, live från Vätö, haha!


Håller med Ellen och vill ha sommar!

2009-01-15

Kom nyss hem från arbetsfömedlingen, har vait på basinformation. Så sjukt tråkigt. En kille som satt bakom mig tyckte nog detsamma, han snarkade som ett as under halva mötet. Haha.

På dagens "att göra lista" står följade;

¤ Träna

¤ Stallet

¤ Möte på AMS

¤ Hämta arbetsgivar intyg på Wreta

¤ Fika hos Ohlson

Helgen kommer spenderas på Vätö med älskling och svärföräldrarna. Ska röja i trädgården och bara umgås och äta god mat (garanterat när Olofs pappa står i köket).


2009-01-14 (16.14)

Har nästan gjort allt på listan idag. Det jag har kvar är att träna och bosta WIlma. Tog in henne förut, men hon fick typ panik av att avra själv i stallet, hon började skaka i hela kroppen och jag kände hennes puls jätte tydligt. Jag bestämde mig då för att släppa ut henne för jag ville inte ha 650 kilo panik fastspänd i kedjor. Så får borsta henne om en stund när dom har ätit middag så hon inte är själv i stallet. Tränigen skjuter jag som vanligt på till kvällen när jag är som piggast och mest rastlös. Kan bli att åka ut till Ohlson ikväll och ta en fika, men det är inte något bestämt, får se vad vi orkar.

2009-01-14

God morgon. Är fö ovanlighetens skull vaken redan nu, utan att ens behöva. Somnade sent igår så därför blev jag förvånad när jag vaknade kvat över nio och kände mig utvilad. Har bestämt att jag ska börja göra "att göra listor" nu när jag är arbetslös, annars blir det så lätt att man bara ligger och slöar hela dagen. På dagens lista står bland annat;

¤ Städa
¤ Stallet
¤ Borsta Wilma
¤ Ringa Wreta om arbetsgivarintyg
¤ Fixa a-kassa papper
¤ Träna
¤ Fixa naglarna
¤ Leta fram betyg inför mötet på AMS imorgon


Resten av dagen får jag slöa, men lite ska man väl ha gjort innan man lägger sig i sängen igen. Nu tänkte jag bege mig upp till stallet, så jag får stryka lite grejer från listan. Det är det bästa med listor, man känner sig så duktig när man få stryka något!


2009-01-13 (23.22)

Ja, som ni kanske vet så fyller ju jag 20 snart, vet du att du är min vän så tycker jag att du ska höra av dig om du vill vara med och fira min födelsedag i Norrköping/Linköping någon gång i slutet av januari/början av februari. Jag tänkte först att vi ska käka lite mat på O'learys (eller liknanade) sedan dra iväg och spela laserdom. Ju fler desto roligare. Kommentera eller hör av dig på annat sätt om du vill vara med!


Då blir de party :)

2009-01-13 (23.09)

Dagens


Frisyr

Outfit

Morgonhumör

Myshumör

Pose

Fläck på byxorna

Snyggingar

Älskling <3



2009-01-13 (17.18)

Har suttit och läst nya numret av cosmo nu. Alltid trevligt med lite nya tips, men blir också lite arg över vissa saker. Tycker att det är lite väl mycket kontigt mode, sånna grejer som funkar på catwalken men kanske inte i verkliga livet. Visseligen är det lite kul att titta på, men önskar att dom hade lite mer mode för "vanliga människor". En annan sak som jag va tvungen att skratta åt för jag tyckte att det var så dumt var att man skulle göra en årsöversikt över sitt förhållande, ha ett möte och disskutera och skiva ner vad som var bra/dåligt och vad man skulle göra bättre detta år. Det låter ju som att det är ett jobb att vara i ett förhållade. Visst är det ett jobb på ett sätt, klart man måste jobba på förhållandet för att det ska bli bättre och man måste ta hand om varandra och finnas där. Men i cosmo fick dom det att låta som att ett förhållade var som att jobba på ett kontor eller något där man ska ha möten om vad man ska ändra på. Inget jag skulle göra direkt.


utvärdering; vi älskar varandra.

2009-01-13

Usch, vaknade idag och trodde att jag hade mensvärk och tänkte att jag kunde leva på det och låta Olof göra alla sysslor idag. Tyvärr kom jag på mig själv att jag bara har sjuk träningsvärk i dom nedersta magmusklerna efter att tänat dom för första gången på flera månader typ. Haha, det är lätt att ta fel :)

Så snart är det dags att gå upp till stallet, sen ska jag göra en kycklingsallad, dammsuga, förbereda en lasange, för vi orkade inte laga mat igår så nu har vi både kyckling och köttfärs i kylen som vi måste laga till. Måste såklart åka och handla också, det får vi göra först av allt för jag har inga cigaretter kvar. Har försökt övertala O att han ska hjälpa mig att städa, men han tycke att vi inte behöve städa förens vi flyttar och ska flyttstäda (minst 2 veckor till dess). Hoppas han inse hur äckligt det skulle bli här om vi inte städade och hjälper mig med allt idag :)

Fy vilket dålig trötthets humor jag har idag, bäst att sluta skriva.

2009-01-12

Vilket fuktansvärt enformigt liv jag har. Jag gör typ ingenting om dagarna, ligger vid tvn eller pillar med datorn. Äter lite mat, är ute med hunden, uppe i stallet, tränar och sove alldeles för mycket. Längtar tills vi flyttar, känns som att jag nästan gett upp livet här ute och bara väntar på att flytta till stan för att jag vet att det kommer hända snart.

Ha suttit på ikeas hemsida och kollat massa grejer, en bra sak för Olof är att jag faktiskt inte vill ha så mycket grejer ;)

2009-01-12

Åh, jag hade så kul igår. Ni är så underbara allihop och jag är så glad att jag har er!

Orkar inte skriva så mycket, men här kommer extremt dåliga bilder från gårdagen (glömde såklart kameran)






























2009-01-11

Mina planer för förmiddagen gick i kras. Jag hade utsläpp av hästarna så jag skulle upp vid 8. Då tänkte jag passa på att äta frukost, tända i pannan medan hästarna käkade frukost och sen ge mig ut på en jogging runda. Tyvärr dog dom planerna ungefär samtidigt som jag upptäckte att jag inte somnat vid halv 3 i natt och visste att jag inte skulle orka. Gick ju upp ändå för att ge hästarna mat och innan jag gick ut så sa jag till mig själv att jag visst skulle ut och jogga för det skulle vara så skönt när jag kom tillbaka. Haha, trodde jag, tog ett steg utanför dörren och höll på att slå ihjäl mig. Fan blank-is hela vägen till stallet. Det vore självmordsbenäget att ge sig ut i det här vädret. Halvnöjd över min ursäkt gick jag upp och sov en timme till när hästarna åt, gick ut och släppte ut dom, mockade och har nu tänt i pannan och sitter här med min havregrynsgröt. Det får bli ett träningspass när jag kommer hem ikväll. Inte ut och jogga utan på crosstrainern. Orkar och vill inte dra fram den nu när Olof fortfaande sover.

Fömiddagen kommer istället spenderas famför datorn, sen ska jag ta en lång dusch, göra hårinpackning och så fixa till mig innan det bär av till Norrköping. Föresten så blir jag trött på mig själv som sitter vid den här datorn (Olofs), har typ inga bilder på den här och dom jag har är typ ett år gamla. Dessutom så kan jag inte lägga över nya bilder från kameran här heller. Men idag ska jag fota på middagen och så laddar jag upp bilder från den andra datorn ikväll. Ha en bra dag så hörs vi när jag kommit hem :)

2009-01-10 (20.59)

Ha hamnat i soffan nu igen, proppmätt efter en riktigt god middag. Olof gjorde potatis i ugn med entricot och brocolli. Super duper gott. Synd bara att man blir mätt så fort. Har latat mest hela dagen och tänker avsluta kvällen med ett styrketräningspass när jag smält maten.

Imorgon åker jag till Norrköping, det ska bli så kul att träffa er igen!

2009-01-10

Jahapp, uppe ganska skapligt idag ändå. Innan 11, det är alltid något :) Har inga speciella planer idag. Ska åka in till stan och handla mat sen ska jag träna. Det blev inget av att åka till Norrköping idag, men imorgon ska jag dit och äta lite middag med Mathias, Emil, Alex och Carcar. Trevligt, har inte träffat Carcar eller Alex sen studenten! Sen så blir det väl en sväng på stan innan med Bella och kanske Louise om jag får tag i henne.

Pratade med Sofia nyss och är i extemt behov av att åka till Sthlm och träffa henne och Josie. Så tycker jag att Ellen ska komma dit också! Fan, det är ju skitjobbigt att prata i telefon, man vill ju ses och prata och prata och prata tills man dör.

2009-01-09 (17.33)

Nu har jag gjort allt som jag sagt att jag skulle göra idag. Känns skönt :) Nu ska jag laga lite mat, har bara ätit frukost idag, så det kurrar i magen!

Imorgon kanske det bär av till Norrköping för att träffa Bella och Mathias... Kanske någon annan som är sugen på att ses när man väl är där. Jag är ju jävligt duktig på att övertala folk att ses :) Var iaf det förra gången jag var i Norrköping. Först övertalade jag Bella att komma ner till stan, sen tvingade jag Mathias att sätta sig på bussen från Kimstad och så lyckades få Emil att komma trots att han jobbat från klockan 4 på morgonen och både Mathias, Sanna och Bella försökt övertala honom innan utan resultat. Jag har en stark kraft att få som jag vill.


Nej, jag skulle ju laga mat. Puss


2009-01-09 (15.01)

Nu har jag fixat stallet och gett mig ut på årets första joggingrunda. Det var sjukt jobbigt, känns verkligen att det var ett tag sen jag var ute och att jag varit sjuk. Trots att jag stretchat så har jag en känsla av att jag kommer ha träningsvärk imorgon ändå. Men det är skönt, då vet man att man lever. Nu ska jag slöa i soffan och samla krafter för att dra runt dammsugaren att par varv i huset.

Jag saknar mina norrköpingstjejer och bf-killarna också!


2009-01-09

Något är fel med mig. Igår sov jag som sagt till 4 på eftermiddagen och somnade igen vid typ 1 inatt. Sov som en stock och vaknade nu, kände mig inte utvilad men tvingade mig själv att gå upp. Då är något fel.

Idag ska jag iaf städa, fixa i stallet, träna och gosa med min hund för det ville han tydligen :) med Olof också såklart, vare sig han vill eller inte. ;)

Nej, jag har inte rikigt vaknat än så jag skriver lite senare istället :)

2009-01-08 (00.02)

Jag tänker räkna det här till den 8de fast att det tekniskt sett är den 9de nu. En dålig grej med att ligga i sängen till 4 är att man inte blir särskillt trött på kvällen.

Har iaf varit duktig och tränat idag, det gick väl iofs jämt ut med dumlekakorna jag åt efteråt. Haha, jag är så dålig. Måste skärpa mig om det ska hända något!


Jag önskar att jag hade pengar så jag utan dåligt samvete kunde tex bara åka och simma, sola solarium, köpa lite nya kläder, boka tid för den där jävla tatueringen jag tjatat om sen jag var typ 17 år, pierca mig, köpa ny jacka till våren, inreda nya lägenheten som jag vill ha den. Okej, nu rabblade jag väl upp lite mer än just dom där simpla grejerna som man vill kunna göra utan att plånboken ekar efteråt. Kommer ju iaf få bidrag från a-kassan, måste bara skicka in papprena. Sen blir det 320:- om dagen fram tills jag hittar ett jobb. Gud, jag skulle döda för ett bra jobb nu. Fuck vad jag hatar attvara arbetslös.


God natt :)


2009-01-08 (19.01)

Jag hade rätt om min träningsvärk, kan knappt lyfta armarna idag. Det är ju nästan kämpigt att röka ;)

Om en stund ska jag upp och ställa mig på crosstrainern ett tag. Motiverad till att kämpa nu igen!

Längtar föresten tills vi ska flytta till Linköping, det kommer bli så mycket lättare att träffa folk då. ÄVen folk som bor närmare nu så är det det lättare att ta sig från Linköping än härifrån! Ska bli skönt, samtidigt som jag kommer sakna att bo så här!

2009-01-08

Hihi, idag har jag varit tokig. Jag gick upp först för en kvart sen (kvart över fyra alltså). Har bara legat i sängen och sovit och mysit med Olof hela dagen. Så himla mysigt. Nu ska vi iväg och handla lite så vi kan äta middag. Det blir tacos, my favorite :)

Sen ikväll blir det träning också! Dags att komma igång. Skriver mer senare, nu ska vi åka och handla.

2009-01-07 (23.51)

Ville bara säga att jag var duktig istället för att kolla på film. Olof skulle upp och träna och då ville inte jag vara sämre så jag bestämde mig för att köra lite styrka. Blev en halvtimmes träning och eftersom jag inte tränat på över en månad så kommer jag garanterat ha träningsvärk imorgon. Skönt att jag känner mig helt frisk nu och orkade träna som vanligt. Nu är det bara att komma igång på riktigt igen.

Sov så gott allihopa :)

2009-01-07 (21.07)

Då har Sabina åkt hem, jag sov ikapp dom timmar jag missade i natt och nu så har vit oliander precis börjat så kvällen kommer spenderas framför den med vindruvor och nötter.

I helgen kaske jag ska åka till Norrköping och hälsa på folket en sväng, får se hur det passar, men skulle vara kul att träffa Mathias innan han rycker in i lumpen.

Nej, åter till filmen!

2009-01-07 (11.36)

Nu har jag hittat massor med fina kläder som jag vill ha, nu behöver jag bara någon som kan ge mig pengar så jag kan köpa dom också :) Typ allt är från H&M så det är ju billigt, ge mig pengarna!


Söt t-shirt

Blåa chinos

Härliga jeans (skorna med)

Ett Maja-linne

En pennkjol jag föll för

Så vill jag ha en sån tröja till kjolen

Fin-vantar

Ett fint linne som jag lika gärna skulle kunna gjort i syslöjden i 5an

Är i behov av cardigans, denna var typ bra.

Billiga och helt ok jeans

Favvo träningsbyxorna

Med ett sånt gosigt linne till

Vill kunna ha vita skor!

Sen så har jag och Sabina kikat runt på massa piercingar

Är grymt sugen på att pierca mig!

2009-01-07

vaknade för en stund sen och tänkte att jag var tvungen att gå upp för Sabina hade redan klivit upp. Hon var en snälling och gick ut med Toffe också. Sen så åt vi havregrynsgröt och så fixade vi i stallet. Nu så vet i fan vad vi ska hitta på, men alltid blir det något :)

Tjoho för blondinbellas videodagbok - hon är så underbar. haha


2009-01-06 (21.51)

Jaha, då sitter vi här i soffan, jag Sabina, Olof och Toffe. Dricker lite vin och kollar runt på diverse roliga saker på internet och kollar på film. Jimmy var här en sväng och drack lite kaffe, men lämnade oss nyss. Nu ska jag fortsätta vara social. Puss

2009-01-06

Hopp, tänkte bara skriva lite snabbt nu. SKa iväg till Linköping snart och skriva på hyreskontraktet, sen ska vi till Borensberg och hämta Sabina som ska med oss hem och sova här i natt.

Vill att hostan ska försvinna så jag kan ut och jogga!

2009-01-05 (18.29)

Dagen har varit seg, har varit uttråkad ungefär hela dagen. Har spenderat tiden genom att läsa andras bloggar. Blir lite smått avundsjuk på tex blondinbella och kenza, dom är ju kända och tjänar pengar på att blogga. Det skulle jag också vilja göra, men måste nog till en början ha ett met intressant liv än vad jag har då + att man borde vara lite smårik från början :)

Har fått tillbaka min huvudvärk igen nu, men det känns inte som feberhuvudvärk utan snarare "jag-har-så-tråkigt-att-jag-vill-ta-livet-av-mig-om-inget-kul-händer-snart-huvudvärk"

Det var väl allt för nu, ska nog laga lite mat.


2009-01-05

Idag är det verkligen helt underbart väder ute. Solen skiner och snön bara snistrar för att det är så kallt ute. Tyvärr är det ju så också att jag helst håller mig inne när termometern står på -14. Har i alla fall varit uppe i stallet och så gått en sväng med hunden så lite frisk luft har jag fått. I övrigt så försöker jag få upp värmen här inne, även om jag tänt upp i pannan och eldar i öppna spisen så är det fortfarande bara 17 grader här inne.

Idag ska jag försöka uträtta några ärenden som jag måste ta i tu med nu när jag är arbetslös. Måste skriva in mig på alfakassan, men då måste jag ha en skrivare så jag kan skriva ut och skicka in papprena till dom. Så måste jag ringa Hjortensbergsblommor och få arbetsgivarintyg därifrån så jag kan få ersättning från a-kassan också. Bävar för att ringa till Wreta också, för dom verkade så jävla sura på mig sist jag var där och skulle hämta min lönespec. Men måste ju göra det med. Ett annat samtal jag måste ringa idag är till kolmården och beställa tid för Wilma. Blää, inget jag ser fram emot. Det får Olof fixa.

Snart är det dags att börja städa iodrning och börja packa lite inför flytten. Inte sånna grejer man använder såklart, men tex röja i källaren och slänga massa skräp och så städa och sortera grejer så att man inte har allt det kvar att göra när vi väl ska flytta.

Hörs senare :)

2009-01-04

Varje gång jag ska skriva blogg nu så får jag ändra titeln. Börjar hela tiden med 2008- okej, fel; sudda... 2009.

Idag har jag bakat cheesecake, (stavning?) som jag inte vet om den går att äta, så jag bjöd hit Ohlson, han äter nämligen även om det smakar skit ;)

Har också varit uppe i stallet och så håller jag på att tvätta. Vill verkligen bli frisk så jag kan börja träna igen! Börjar få lite abstinens nästan :P

Ida skulle ju kommit hit och tatuerat mig idag, men hon var tydligen bakfull. Skit. Hade ju sett fram emot det sen hon ställde in det i november. Blev faktiskt lite sur. Tycker att det är lite dålig stil. Men det får väl bli en annan gång när hon bestämmer ett datum och man ser till att inte boka upp den dagen och hoppas på att hon inte är bakfull då med.

Nej, nu ska jag läsa lite andra bloggar och så fixa tvätten.

2009-01-03 (21.37)

Ja, då börjar även denna lördagskväll lida mot sitt slut. Trevligt med lite besök här ute i skogen. Tacos, kladdkaka och lite kaffe räckte bra för oss. Neliah ville tydligen inte åka hem, men så blev det ju inte.

Nu ska jag dö lite i soffan innan jag ska lägga huvudet på kudden. tjao :)

2009-01-03 (15.57)

Har varit ute och busat på isen med Toffe nu. Var himla kul och både jag och Olof blev som barn igen ;) Toffe tyckte nog också att det var kul, men lite för halt.

Om ett par timmar kommer Carro, Nino och Neliah hit och ska käka mat. Innan dess tänkte jag ta en tupplur så jag orkar hålla mig vaken. I vilket fall som helst så blir det deg framför tvn.

Har världens jävla hicka. Skitjobbigt, försökte måla naglarna, men hälften kom typ utanför för att jag hickar så våldsamt ;)

Btw så känns det konstigt att titta på Wilma i hagen nu när man vet vad som ska hända.

2009-01-03 (11.50)

Usch, har pratat med Wilmas gamla ägare angående vad jag ska göra med henne nu när vi ska flytta. Hon tyckte att det mest humana var att ta bort henne för att annars så skulle hon behöva flyttas och lära känna nya människor,  ny plats osv. + att hon är så pass gammal och skraltig att det kanske är bäst så.

Hon (Wilmas gamla ägare) var ganska bestämd i det hon sa så har börjat kolla upp hur man gör. Tänkte ta henne till Kolmården, men hittar ingenting om hur man kontaktar dom på nätet så ska höra med Lisa sen.

Känns faktiskt både jobbigt och inte jobbigt alls. Visst så känns det jätte elakt att ta bort henne, men samtidigt så är det väl det mest humana. I vilket fall som helst så känner jag mig illa till mods, men det måste ju fattas ett beslut om henne.


2009-01-03

Hittade så himla fina örhängen som jag tror jag ska köpa till mig själv i 20års present!



Hade iaf tänkt dom översta, dom understa är mest för att göra mor och far glada någon gång, eftersom dom inte gillar uttöjningarna. Dom syns ju inte så mycket då :) Sen tycker jag att dom är rätt snyga. Har faktiskt letat länge efter ett par pluggar som är lite mer "fina".

2009-01-02

Andra dagen på året har spenderats på arbetsförmedligen. Skrev in mig där, kändes konstigt. Har alltid tyckt att folk som lever på a-kassa är misslyckade och så står man själv där nu. Men, det är ju faktiskt bra att det finns när det är så kasst med jobb nu.

Imorgon kommer Carro och Nino hit och ska äta mat. Carro fick nämligen det i födelsedagsprestent av Olof. Sen på söndag så kommer Ida hit och ska tatuera lite :)

Ikväll blir det nog bara lugnt, slöa framför tvn och så ska vi äta kycklinggryta. Mmm, men det var nog allt jag ville säga nu.

2009-01-01

Första dagen på året, första gången som jag inleder ett år utan att vara bakfull på 6 år ;)

Nyårsafton var riktigt mysig, massa god mat och gos med älsklingen. Precis lagom, även om jag inte kan neka att jag var lite sugen på att åka in till stan en stund. Idag känns det dock bara jätteskönt att vi var hemma.

Idag har jag typ inte gjort någonting, Andréa ringde och väckte oss vid halv 2, så blev det frukost, stall och dusch och nu är det redan kväll och jag har inte gjort ett skit. Jätteskönt! Mår bättre idag så ska nog komma igång med träningen ordentligt snart, ska börja med en långpromenad imorgon och se hur trött jag blir.

Ska träffa Ida i veckan också. Tror hon skulle ha tatueringsmaskinen med sig så då blir det att gadda sig lite :) Om inte så blir det iaf fika och massa tjejbladder ;)

Nej, det börjar nog bli dags att laga lite mat nu.

RSS 2.0