VALBORG

Sitter här hemma hos Andréa och ska snart hoppa in i duschen så man kan börja tagga ordentligt för kvällen. Igår var vi på musikalkonstert, det var faktiskt riktigt bra (musikklass år 6 och 8). Tänkt om man själv kunde ta ton utan att låta som en hes kråka. Ikväll ska vi nog sjunga lite i alla fall så snapsen står i kylen! Gårkvällen slutade i alla fall med lite fotboll och en flaska vin, sen somnade vi som små barn allihoppa.

Hoppas alla får en grym Valborg! (Det ska jag ha)

VILLE BARA

Säga hejdå igen, nu är det snart dags att bege sig mot tåget :)

IMORGON

Imorgon åker jag till Andréa, har längtat så länge! Resväskan står packad i hallen och jag är taggad till tusen! Har haft fullt upp med jobb och förberedelser idag så därför har inte uppdateringen varit den bästa och det kommer väl inte bli bättre i helgen. Men jag lovar att ta igen det med massor bilder när jag kommer hem från skåneland! Hoppas alla får en mysig Valborgs helg :)
Förlåt för dom hemska bilderna Andréa, men det är NOSTALGI!
Typ dom första bilderna på oss två :)

TISDAG TJUGOSJUNDE APRIL

Orkar inte riktigt ta en bra bild på håret nu, men ni ska få en halvkass cambild. Jag är i alla fall himla nöjd med håret, även om det fortfarande känns himla ovant. Efter mitt besök hos frisören gick jag och Hanna en vända på stan, fick med en bustier, lite toppar och brun utan sol hem. Köpte med oss nudelwook hem och efter att vi kastat i oss allt så gick vi en sväng med hunden till Harry och satt i solen och njöt. Sen kom Mathias hit en sväng och det blev en vända till på stan för lite glass på Bosses. Första glassen där i år så nu är det vår! Stannade till hos Lina och Pelle på vägen hem och sen blev det mat framför tvn. Nu är jag trött som ett as och huvdet spränger, tror jag har för stor hjärna för min skalle ;)

MOT FRISÖREN

Snart dags att gå mot bussen för att åka ner till stan och fixa till råttboet lite :) Ni får en helt ostylad före bild och så får ni en efter bild när jag kommer hem:

DAGEN I KORTHET

Fint det känns att vakna upp i soffan nu efter att ha sovit tre timmar. Lär ju bli lätt att somna för natten nu då. Inte, men men...
Dagen då, började med två lektioner spanska på Hälla. Efter det ca 4 koppar kaffe i kafeterian med Nancy och en massa elever. Sen banken för att fixa e- legitimation. Hem till mamma och pappa, gå ut och gå runt Nääs med mamma och Toffe. Dricka ännu mer kaffe på altan, träffa Hanna och äta glass på piren, hem till mamma och pappa igen och se pappas ritning till hans nya växthus. Åka hem med Olof, deklarera, äta mat, somna i soffan. Men nu är den här dagen slut, jag ska försöka somna om i sängen för att sen vakna och åka till frisören imorgon. God natt!

DAGS ATT DEKLARERA

Sitter med telefonen tryckt mot örat i kö hos handelsbanken. Det krånglar när jag ska deklarera och efter telefonkö hos Skatteverket så kunde dom inte hjälpa mig och bad mig kontakta min bank... Jaja, mer uppdatering om dagen kommer när jag är klar med den här skiten.

SNUSMUMRIK

Det är så himla gott, blev lycklig i hjärtat när jag hittade dom i skåpet :)

JAG ÄLSKAR DIG


HÄST NR TVÅ

Har varit iväg och provridit ytterligare en häst idag, för jag vill gärna prova på några olika innan jag bestämmer mig. Den här hästen var stor som ett hus (174cm i manken) och var underbar att rida. Allt i stallet var i grym ordning och jag hade börjat där direkt om det inte vore för att stallet ligger lite för långt bort samt att hon behövde hjälp 3 ggr i veckan och det blir nog lite mycket, i alla fall om jag kommer börja jobba mer snart... Tåls att tänka på, men här kommer i alla fall ett par bilder från dagens ridpass:

Nu ska jag bara slänga mig i soffan, se på tv och äta mörk choklad.

SÖNDAG

Ligger fortfarande i sängen med min två favoritkillar och njuter av att det är söndag. Himla skönt ute, ja, jag har faktiskt varit ute en sväng också! Får se lite vad den här dagen har att bjuda på, kanske bio? På en söndag gör det inte så mycket om bion börjar kvart över sex eftersom vi ändå måste upp tidigt imorgon.
Bara för att min hund är så söt annars!
Vill typ skratta ihjäl mig när jag ser den här bilden!

ALWAYS

Äntligen dags för middag! Det drog ut lite på tiden i stallet, men hästen (Always) var jättefin och allt verkade bra. Det som nästan är bäst är att det typ tar 5 min att cykla och kanske 10- 12 min att gå till stallet. Känns jättebra faktiskt! Men nu måste jag springa ner i tvättstugan innan maten är klar!

RIDA RIDA RANKA

Ridkläder på och nu ska jag iväg och provrida en häst, visa mina dresyrkunskaper...
Här kommer ett klipp på mig och en häst jag red för ett par år sen (I wish)

JAG LYCKADES


PICKNICK

Försöker få upp min man ur sängen. Jag har nämligen bakat scones och tycker att vi ska ut i det fina vädret på picknick. Vi får väl se om jag lyckas få med honom, han ser bokstavligt talat inte så pigg ut på det nu... Vi skulle haft picknick förra lördagen, men då var vädret inte så lockande så idag finns det väl egentligen inga undanflykter. Ni får en uppdatering sen på om jag lyckades få med mig honom eller inte. Ps, jag har redan lockat med att han kan få fiska, men inte ens det verkade han nappa på, haha :)
Hanna & jag på picknick vid Bergs slussar förra sommaren.

BILDER FRÅN IGÅR


BOWLING, ÖL OCH SYLT

Kom nyss hem från en trevlig kväll som började med bowling tillsammans med Hanna och Sabina. När Hanna vunnit bowlingen åkte vi hem till min bror för att umgås lite innan dom skulle dra iväg till Ågatan och parta vidare. Vi följde inte med på grund av både det ena och det andra. Nu har jag precis tryckt i mig en macka med sylt (det är så himla gott) och ska snart krypa i säng. Imorgon kommer bilder från kvällen. Natti natti!

FRIDAY NIGHT

Känns som att jag skulle behöva hitta på något kul ikväll efter den här helvetes veckan. Sabina och Hanna kommer hit ikväll så vi får se till att hitta på något kul... Tatueringsmässan i Norrköping kanske, men mest troligt med typ biljard, bowling eller spelkväll hemma. Tanken var från början att jag och Olof skulle gå på bio, men enda visningen på den filmen vi ville se ikväll var vid kvart över sex så det blev ett nej tack till det. Vem vill gå på bio så tidigt en fredag? Inte jag i alla fall!
Jag önskar att mina brudar är på sånt här toppen humör ikväll ;)

KONSTIGT ATT MAN FÅR ONT I HUVUDET

Har haft en jobbig huvudvärk i flera dagar som kommer lite hipp som happ. Men det är väl egentligen inte så konstigt. Har haft totalt kaos i huvudet i flera dagar och är det inte det ena så är det det andra. Allt bara krånglar och ingenting går smidigt nu. Är så trött på allt som inte går min väg så jag orkar inte bry mig mer snart. Usch!

uppochner

EN KAPPSÄCK FULL MED PENGAR, JA DET ÄR OCKSÅ BRA ATT HA

Har kollat på lyxfällan och som alltid så känns det som att vi har det så himla bra även fast vi är luspanka. MEN och det här är ett stort MEN, vi har inga dyra lån med räntor, inget hos kronofogden och saker och ting verka äntligen vända ekonomiskt. Hoppas bara att älsklingen får ordning på sin rygg så han faktiskt kan jobba också!


FIXAR OCH TRIXAR

Håller på att försöka lära mig Picasa 3 som jag laddade ner för några dagar sen... Tänkte fixa en ny header så småningom också, men tänkte bara visa första bilden som jag gjorde om. Det är ju lättare att göra om naturbilder, så får jag väl avancera sen :)
Orginalbilden ovan (bilden är tagen med mobilkameran)

MINUS

Den här dagen började minsann bättre än gårdagen. Började nämligen med att ställa mig på vågen. Har gått ner 1,5 kg till så jag ser mitt slutmål komma närmare och närmare! 18 kilo ner var mitt mål, nu har jag 4 kilo kvar!
Tyvärr så kan jag ju inte ut och röra på mig eftersom jag har benhinneinflammation, men jag får ta och köra lite styrka tills benen känns bättre.
"Här borde det vara en föra och efter bild på magen, men jag har ingen sån som jag vågar lägga ut"

DÅLIGT

Har varit dåligt med "rolig" uppdatering med bilder osv senaste tiden. Har inte hänt så mycket spännande som jag fotat, är alltid sjukt trött efter jobbet så precis som idag brukar jag somna framför tvn. MEN jag ska försöka bättra mig så det blir lite roligare att klicka in här nu när fler och fler verkar hitta hit :)
Ni får gärna ge förslag på vad ni vill se mer av här i bloggen. Tex dagens outfit, frågestund, min viktnedgång, tips på kläder/skor osv...

HEJ, MIN DAG HAR VARIT TOPPEN!

Åååååh, varför kan inte allting bara vara bra. Hela den här dagen har varit pissjobbig. Eller det började igår kväll med att telefonen ringde och ett inspelat meddelande lästes upp. Mitt tåg till Helsingborg är inställt. Helvete tänkte jag och försökte få tag i SJ hela kvällen utan resultat. Vaknade i morse och kunde knappt ställa mig upp. Har benhinneinflammation i båda benen, nageltrång som håller på att ta livet av mig och träningsvärk i rumpan. Tvingade iväg mig själv till en helvetesdag på jobbet. Mest på tanke på att jag haft så ont men också för att jag fått tjata hål i huvudet på mina elever. Efter jobbet åkte jag till resecentrum och lyckades lösa allt med tågbiljetten. Kom hem och upptäckte att jag fått en lönespec som inte alls stämmer överens med hur mycket jag har jobbat. Då brast det så jag tryckte i mig en donut på två sekunder. Får inte tag på personen som är ansvarig för löneutbetalningen så nu sitter jag här med jordens huvudvärk, är trött som ett as och vill bara att allt ska lösa sig.
Tror att den här bilden beskriver rätt bra hur det känns...

ÄLSKLING JAG ÄR HEMMA NU...

Det blev en längre dag på jobbet än väntat. Inga problem för min del förutom att jag är sjukt trött nu. Men måste hålla mig vaken så jag kan somna ikväll. Som tur är så är det bra program på tvn så jag ska nog lyckas hålla mig vaken. Här kommer lite bilder från min och Toffes morgon promenad längst Göta kanal imorse:


KALL MORGONPROMENAD

Kom hem till mamma och pappa för en stund sen efter att hå gått runt Näs. Det är så himla fint att gå längst kanalbanken när solen är på väg upp. Nu ska jag ta och fixa mig lite för att sedan bege mig mot jobbet ett par timmar.

I WANT CANDY

Fan, jag råkade bläddra förbi den här bilden och gissa vad jag blev sugen på?!

NITTONDE APRIL

Har förbannat ont i min nyckelben. Vad är det för fel? Kan inte ta en djup andetag eller skratta utan att det gör himla ont. Och ni ska veta att jag har svårt att hålla mig för skratt när jag tittar på Maria Montazami i Svenska Hollywood fruar. Hon slutar aldrig att förvåna mig med sina kommentarer...
Imorgon blir det jobb och ska hoppas på bra väder så jag kan ge mig ut och gå runt Näs innan jobbet. Börjar inte fören 20 över 10 :) Satan, såg nu att det verkar bli regn imorgon. Jaja, jag måste ge mig ut och gå i alla fall.
Sånt här härligt väder vill jag ha imorgon!

WHO LET THE DOG'S OUT

Har varit hos Harry en sväng och låtit hundarna busa i solen. Dom är så himla söta! Har varit rätt så produktiv idag och gått på långpromenad, städat hela lägenheten noga, lagat matlådor till Olof och känt mig nöjd med allt. Blev inringd för jobb idag, men det vara bara två lektioner och bussarna passade inget bra så jag tackade nej och kände att jag var tvungen att göra något vettigt idag. Nu är Hanna här, Grey's är på tvn, Olof är och fiskar och Toffe ligger utslagen i hallen. Dags att göra en sallad till middag snart.

SÖT TJEJ

För att du är söt och ska flytta till Linköping!
Jag struntar i dina vänner i Borås, flytta hit!
Jag har inte lust att bara prata i telefon,
jag vill gå ut och gå och prata bort tiden
med dig här och inte flera mil bort!

DAGENS UTSTYRSEL


FESTIVALER

Har suttit och försökt guida min mor över telefonen så hon kan boka in vilka festivaler jag kan jobba i sommar. Vårat excel ballade ur så jag hoppas mamma förstod vad jag sa och skickade in rätt dagar och festivaler till min chef. Är jäkligt pepp på att ge mig ut i vårt avlånga land och ösa hela sommaren. Håller tummarna för att få jobba så mycket som möjligt!

Lite festival-bilder från förra sommaren,
Arvika, Sonisphere, Storsjöyran:

SÖNDAG ARTONDE APRIL

Idag känner jag mig bara lycklig. Lyckligt lottad. Skulle gärna gå ut och hitta på något mysigt i solen idag, men blåsten verkar inte vilja lägga sig. Kanske ska boka biobiljetter till kvällen i stället? Jag skulle vilja ser Remember Me, den ska tydligen vara jättebra. Men först ska jag få liv i min älskade man som jag somnade ifrån i soffan igår.

TRE ÅR

Idag är det tre år sedan jag och min älskade man blev ett par,
jag älskar dig över allt annat baby <3

HÄLSOFREAK

Fast inte direkt ikväll. Ligger helt utslagen i soffan efter att ha tryckt i mig en kebabrulle och chokladmuffins. Men det är för gott att synda ibland. Den här dagen har varit så lång och jobbig så jag tyckte att jag var värd det. Kommer nog somna som ett barn ikväll även om jag sov två timmar på eftermiddagen. Säger inte redan allt det här om hur det är att jobba på högstadiet så kan jag förtydliga och berätta att det kan nästan ta död på en ibland. Fredag eftermiddag, lång lektion, elever som är trötta, okoncentrerade och vill hem men en vikarie som inte ätit något på hela dagen... Det var ingen bra kombo. Men är så glad att helgen är ledig så jag inte behöver jobba ikväll och imorgon. Ska bara njuta och ta det lugnt hela helgen.

Suddig mysbild på vår lilla "familj"

NU TAR JAG HELG

Ååååh, så jävla skönt att vara ledig i helgen, speciellt efter den här dagen på jobbet. Fötterna värker som aldrig förr, har badat dom nu och ska vara lite snäll mot dom och smörja in dom. Sen tänker jag bara lägga mig på balkongen, för kors i taket det blev ju fint väder idag med!

GRILLKVÄLL

Ja, själva grillningen gick väl sådär, men det var en trevlig kväll som till slut slutade med att vi fick äta också!

DEN FEMTONDE APRIL

Har jobbat förmiddag idag, var hemma vid typ ett, var snortrött och somnade en sväng för att sen gå ut och titta på när Olof och Jonas bytte däck, eller snarare på Toffe och Loke när dom busade runt som tokar ute på gräset. Har också snott ihop en marinad till kvällens grillning så jag hoppas den blev god. Kan väl inte bli så fel att marinera kyckling i olja, vitlök, salt, peppar, timjan och basilika? Jag får ju svaret om ett par timmar, ska bege oss mot Olle om en liten stund. Första grillkvällen i år, man får ju passa på när det är fint väder. Det ska tydligen bli skitväder hela helgen så ikväll ska jag bara njuuuuuuuta!

SVAR TILL MIN SIS

evelina om ÄLSKLING:
haha va gulligt! du skulle sett mitt leende. hihi. allt bra med dig annars sis? vart jobbar du nu? puusss /lillan
Svar: Allt är bara bra med mig och jag jobbar på Hällaskolan i Borensberg (min gamla högstadieskola) och som värdinna på Philip Morris. :)

SOVA SOVA SÄNG SÄNG SÄNG!

Åh så underbart skönt det är att var så trött att man knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag har typ alltid haft lätt för att somna fram till för lite drygt en vecka sen. Har legat och vridit och vänt på mig hur länge som helst, blivit varm, sen kall, tyckt att det varit för ljust, stört mig på ljud från datorn och typ allt som jag ALDRIG tänkt på förut. Hoppas verkligen att jag kan somna fort ikväll. Imorgon blir det förmiddagsjobb så jag är hemma redan 13, skönt! Då har man ju typ ändå hela dagen framför sig!

NJUTNING


ÄLSKLING

Hihi, måste bara lägga upp det här som jag sparat på mamma och pappas datorn. Det är ur Olofs "dagbok" på lunar...:

"För 6 månader sen så ringde jimmy och ville ha med mig ner till norrköping för att hälsa på hans tjej... Tur att man följde med :)
Vi gick på stan och genom en galleria jag inte minns så mkt av förutom att Milva stannade till och hälsade på några kompisar som hon mötte.. En flicka kunde jag inte låta bli att titta lite extra på en av flickorna.. Svart hår med blond lugg, piercing i överläppen, solglasögon, grönt linne, så vacker hon var....
Gick vidare till nån bar och tog en drink men va senare sugen på mat så vi gick vidare.. Då mötte vi flickorna igen och där satt hon, snett mittemot mig.. Såg inte hennes ögon men jag såg henne!!
Dagen gick och jag å jimmy åkte hem, satt framför datorn och snackade med Milva på msn då hon skrev, "Maja tyckte du var söt". Eftersom mitt minne för namn är värdelöst så satt jag och höll tummarna och hoppades på att Maja skulle ha svart hår och blond lugg och en piercing i läppen.. Och det hade hon :)

6 månader sen sa jag "det är värt en käftsmäll" och kysste henne!!

6 månader sen sa hon "kom tillbaka imorgon" och det gjorde jag!!!

6 månader sen träffade jag Maja!!!

Tack maja för att du finns, du gör mig lycklig!!!

Jag Älskar dig!!!!

Nu går jag och lägger mig bredvid dig och får vakna bredvid dig imorrn.. våran 6-månadersdag <3..."


Så himla gulligt och det känns som en evighet sen... Faktum är att det är nästan exakt 2½ år sedan. På lördag firar vi nämligen 3års dag!

BORENSBERG

Sitter hemma hos mamma och pappa i Borensberg. Har jobbat på Hälla idag och efter jobbet gick jag hem till mitt barndomshem och la mig på soldäcket och solade i en bra timme. Nu ska jag bege mig ner mot byn och se om min älskade man är klar på sin praktik så vi kan åka hem. Det kommer lite bilder från dagen ikväll... Så vi hörs senare!


Har så mycket gammal bilder på datorn som jag typ inte ens visste fanns,
måste nog lägga över dom på ett USB och lägga in min datorn hemma!


JAG VILL BO I HUS

Tänk vad härligt det är att bo i hus. I alla fall på sommaren (när man slipper skotta snö!). Jag vill kunna bjuda hem folk på trädgårdsfest, grilla, spela kub, kunna ha hunden lös, pilla i trädgården, odla och plantera, ligga i en solstol bredvid någon annan, ligga i gräset och läsa en bok, sitta ute på kvällen och titta när solen går ner... Det skulle vara bra underbart!
Så här mysigt bodde jag och min älskling förut, synd bara att huset var i så dåligt skick...

SNART

Har hämtat ut biljetterna idag och snart åker jag söderut. Längtar!

SOLFIKA

Har varit nere på stan en sväng med Sabina idag. Blev en kaffe i solen, helt underbart. Har också bokat tid hos frisören, kan knappt bärga mig! Nu har jag legat på balkongen och läst Make up stores tidning, men solen ville tydligen gå i moln då. Så nu tänkte jag vara en bra flickvän och göra mat och matlådor till min man tills han kommer hem.
Storan håller på att byggas upp, då är det VÅR på riktigt!

TRÖTT DAG

Har absolut ingenting att skriva om idag för det här inte hänt något på hela dagen... Vi hörs imorgon istället!

SJUK

Har typ väntat på att bli sjuk hela helgen, har känt mig hängig och på dåligt humör. När klockan ringde i morse kändes det som att huvudet skulle sprängas. Migränliknande känsla som gjorde att jag fick ringa och sjukanmäla mig till jobbet idag. Känns inte okej. Somnade om och sov till halv ett. Huvudvärken finns kvar, men som tur är inte lika påträngande. Har dock jordens träningsvärk i benen sen min joggingtur igår kväll + att jag har mensvärk. Tjohoo, allt på samma gång bara. Nu ska jag dricka cola light och tycka synd om mig själv!


PÅ VÅREN SKA MAN VARA BLOND

Jag är sugen på att ljusa mitt hår lite granna så här till våren. Tycker det är skitsnyggt med blont hår, samtidigt som jag stormtrivs i mitt mörka hår. Tänkte hur som helst ta mig ner på stan och höra med några frisörer vad dom tror det skulle kosta osv. Vill inte bli tokblond, men något i den här stilen:
Min naturliga hårfärg för er som inte vet:

BIKBOK

Jag har fallit pladask för några shorts från BikBok. Dom färgerna jag ville ha finns inte på hemsidan, men jag vet att dom finns i butik. Så dom ska jag ta med mig hem från stan när jag fått lite mer pengar på kontot!

Dessa vill jag ha i marinblått

Dom här är toksnygga som dom är, men det finns
ett par ljusblå som jag nästan gillar ännu mer

ÄNTLIGEN!!!

Solen skiner på riktigt idag och det är så skönt ute att jag inte vill vara inne alls! Har varit hos Karin och Patrik en stund och suttit i solen och druckit kaffe medan hundarna sprungit runt som tokar i trädgården. När jag kom hem därifrån så tog jag upp min solstol från källaren och placerade mig på balkongen i BIKINI! Så jävla skönt, tänk att att vädret kan ändras så mycket från dag till dag. Humöret likaså, igår hade jag verkligen en rutten dag och idag känns det mycket bättre. Vill dock inte göra något annat än att bara vara hemma och njuta av att det är härligt. Imorgon är det måndag igen och jobb...

JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG

Jag vill inte ha grått, blåsigt, kallt och regnigt. Vad hände med att det skulle bli 15+ och sol hela helgen?! Man blir ju mer än seg av att bara titta ut genom fönstret. Det skulle inte passa bättre nu med fint väder, trevligt sällskap, rosévin och grillat. Kan det för guds skull inte bara bli vår på riktigt?! Jag är trött på halsdukar, tjocktröjor, filtar och fårskinnstofflor. Ge mig sommarklänningar, ballerinaskor, behov av solglasögon och tunna koftor.

FRILLA

Bara för det kom på tal på jobbet igår så tänkte jag lägga upp lite bilder på olika frisyrer jag haft dom senaste åren...

Sommar 07
Höst 07
Vinter 07/08
Vår 08
Vår 08
Sommar 08
Höst 08
Vinter 08/09
Vår 09
Sommar 09
Höst 09

KRAX

Usch, idag känner jag mig minst sagt inte på topp. Känns som att jag inte sovit en blund inatt, huvudet dunkar och jag låter som en gammal kråka när jag pratar. Ska ta och krypa upp i soffan och titta på The bounty hunter med min älskling och vila upp mig lite...

MATKOMA

Herregud vad mätt jag är, jag är dock inte så bra på att vara nyttig. Har vräkt i mig en pizza, en halv melon och choklad. Haha, jag kommer nog rulla till jobbet ikväll. Men nu ska jag gosa in i det sista med älsklingen innan jag måste kleta på smink och bege mig mot jobbet.
Suddig jobb- outfit

JUST CASUAL


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Eftersom jag inte fick sova färdigt min skönhets sömn imorse så sov jag en timme nu på eftermiddagen. Helt sinnes hur seg man kan bli bara av någon timmes mindre sömn (eller typ 4). Men men, nu ska jag ha lite fredagsmys med min älskling innan det är dags att åka till jobbet. Ha en fin fredags kväll!


JAG HATAR ATT BLI VÄCKT

Gav upp för ungefär en halvtimme sen, efter att jag legat och tryckt kudden så hårt jag kunnat runt öronen i drygt en timme. Hur tidigt får man börja hålla på och borra och bära pianon (eller vad fan det är) i trappan och skrika till varandra för att överrösta borren. Hade god lust att springa ner och fråga vad fan dom håller på med. Men det vågade jag såklart inte. Nu sitter jag istället i soffan med tv- shop på högsta volym för att försöka stänga ute ljudet. JAG OGILLAR BYGGARBETARE!


TIDEN SPRINGER IVÄG

Men det gör inte jag! Jag har minst sagt lagt löpningen på hyllan. Tänker typ varje kväll att IMORGON, då jävlar ska jag ta tag i det, men dagen därpå känns det inte alls lika lockande! Men imorgon är det fredag och då hinner jag inte, ska ge mig ut med hunden och leta vårtecken (hoppas bara att jag inte stöter på en orm, även om det i sig är ett vårtecken) sen ska jag städa lite innan Olofs föräldrar kommer hit och på kvällen blir det jobb. Så nu är det dags att krypa ner i sängen.

H&M

Satte mig ner för typ andra gången den här månaden och tänkte beställa kläder från H&M. Men precis som förra gången så sket jag i det för inget finns på lager och paketet skulle i så fall komma först i slutet på juni. Då handlar jag hellre i butik så man kan testa och så också... Det verkar som att jag för första gången på flera år inte beställer något från katalogen!
Lite av det jag tänkte beställa...

JAG ÖNSKAR...

... Att jag var rik så jag kan fixa här hemma. Är så himla sugen på att göra om allt! Eller varför inte bara bygga ett eget hus? Det är som några av er kanske redan vet...? Jag har ett dröm-hem uppbyggt i mitt huvud i detalj. Allt från planritning till färger, möbler och dekor. Tänk om jag en dag skulle få sätta den drömmen i verket!
Har varit nere på stan en snabbis idag och köpt nya gardiner. Har tröttnat på att allt är vitt i köket så nu är det vitt med lite inslag av silver, limegrönt och gult. Vårigt och fint, men som sagt... Hade jag varit rik hade jag gjort så mycket mer här hemma. Men många bäckar små som man brukar säga. Har ändå fått ganska mycket ordning här hemma sen vi flyttade hit för drygt ett år sen.
Ljuset ger inte direkt rättvisa för hur dom ser ut

WHAT'S SEXY?

Såg en lite halvintressant dokumentär igår kväll som handlade om vad man blev attraherad av. Visste ni till exempel att:

¤ människan inte är gjort för att vara monogam?
¤ Eller att man attraheras av ett symmetriskt ansikte mer än ett osymmetriskt?
¤ Visste ni att kvinnor med kurvor (även om de inte är stora) gör att män genast blir mer attraherad av den kvinnan än en kvinna som inte har några former för att han vet att hon kommer kunna bära hans barn bättre än den smala kvinnan?

TORSDAG 8 APRIL


NYTVÄTTADE LAKAN

... och nyduschad tjej. Brukar nästan alltid somna som en stock i den situationen. Får se hur det blir ikväll, men det är i alla fall skönt att bädda ner sig. God natt alla läsare, vi hörs imorgon!

HOCKEY

Blev dödstrött efter att ha varit ute och vandrat en dryg timme och sen fått lite mat i magen. Kunde inte passat bättre att visa hockeyn ikväll så jag bara kan ligga och dö lite framför den. Tv kvällen fortsätter sedan med Grey's, helt prefekt avslutning på den här dagen!

STÄD & TVÄTTDAG

Ja det är precis vad det varit här hemma idag. Nu är det i alla fall färdigstädat, den sista tvätten är i tvättmaskinen och jag inväntar Hanna och Sabina. Vi ska ge oss ut på en långpromenad med hunden, det är ju faktiskt himla skönt ute även om solen inte verkar vilja titta fram idag...
Har ingen bra bild på er, men det får duga
Sabina, Toffe, Hanna

ETT ÖGONBLICK JAG ALDRIG KOMMER GLÖMMA


HAR MAN INTE RÅD FÅR MAN KÖPA FEJK

Fick med mig lite fynd hem från stan idag. Ett par legins med skinndetaljer från Monki, en skjorta från herr avdelningen på H&M och ett linne. Samt att jag hittade ett par glasögon liknande Ray Ban stuk på Gina för 59.50, aningens billigare än ett par äkta. Visst att det kanske inte är samma sak, men är man en kyrkråtta så får det funka!
Solen ville till och med titta fram på vägen hem
från stan så jag fick inviga brillorna redan idag!

DU ÄR MIG ALLTID NÄRA


TISDAG


TE OCH WINNERBÄCK

Börjar den här dagen med datorn i knät, en kopp te i handen och Winnerbäck i öronen. Inte helt fel start på denna dag. Om ett par timmar ska jag ner på stan och möta upp Hanna och Sara för en runda på stan.


GOD NATT

Har precis krupit ner i sängen. Ett avsnitt av Biggest loser får vagga mig till sömns ikväll. Imorgon är påsken officiellt över och det är dags att ta sig i kragen igen. Inget mera fusk med onyttig mat eller godis. Har ätit nog för ett år den här helgen skulle jag tro!
Natti!

GE MIG SOL OCH MASSA PLUSGRADER

Usch vad jag fryser, har varit kall sen vi var ute och gick i rusket. Ska ta mig en kopp te och en äggmacka för att värma upp mig igen. Tyvärr ser det ut att bli kallt och mulet hela veckan, inte min grej! Kom nyss hem från en eftermiddag/ kväll hos Calle och Linda med lite för onyttig mat och trevligt sällskap.
Såhär härligt var det på Vätö i Maj förra året,
så vill jag ha det nu!

UT OCH GÅ

Nu ska vi ge oss ut på en promenad med Olofs bror med familj...
Tänkte bara slänga upp en dagens först:
Udda strumpor är ett tecken på att det är dags att tvätta snart!

RUGGVÄDER

Usch vilket tråkigt väder det är idag! Lagom bittert kan jag tycka. Ska passa på att ha lite hemma- spa när det är så grått ute. Ska börja med att slänga i färg i håret för det blev aldrig av i fredags!

TUR I KÄRLEK, OTUR I SPEL

Det verkar det stämma! Har inte vunnit ett smack på bingolotto ikväll! Hade velat vara den killen som ringde in med en dubbel lott och vann 2 bilar, 50 000 kr i resor, 50 000 kr i mat, 10 000 i inredning och 50 000 i kläder. Herregud, jag hade väl dött om det var jag som vann det!
... Men inget i världen gör mig lyckligare än du!

THOMAS SABO

Jag fick en sen födelsedagspresent av min Karlstads familj nu i helgen:
En häst i samlingen :)

VÅR

Den här fina vårbilden tog Olof igår,
jag bara älskar att det faktiskt är på väg att bli vår på riktigt!

DAGENS


PÅSKHELGEN

Vad skönt det var att vakna i sin egen säng, även om jag bara sovit borta en enda natt. Fredagskvällen och lördagen spenderades nämligen hos mina föräldrar i Borensberg. Påskfirande och alldeles för mycket godis (och alkohol för vissa), hockey och släkten var vad det dygnet bjöd på. Det är så skönt att komma "hem" ibland och inte behöva tänka på något. Igårkväll så fick jag åka in och jobba lite och sen däckade jag med magknip i sängen. Idag är det toppenväder ute. Vi väntar på att Jimmy kanske ska svänga förbi på vägen hem från Elmia, sen ikväll så är det bingolotto som står för underhållningen :)
Inte skulle väl jag äta godis? :)

PROMENAD PÅ EN SOLIG PÅSKAFTON


LÅNGFREDAG = LÅNG SOVMORGON

Sov ut riktigt ordentligt idag, sköööönt! Nu har jag och Toffe varit och busat hos Harry i typ en timma, sen fick han hoppa ner i badkaret, han såg ut som en uteliggare när vi kom hem... ;) Har inte så mycket planerat idag förutom att jag ska färga min äcklig utväxt...

ÄNTLIGEN ÄR DENNA DAG ÖVER

Kom hem från jobbet nyss, äntligen är denna jobbdag över! Imorgon är jag ledig och ska bara njuta, hoppas det blir fint väder så man kan vara ute!
Är glad att det inte ser ut så här när man tittar ut genom fönstret längre!

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL!

Jag har försökt komma på ett bra lur hela dagen som jag skulle kunna lura Olof med Det slutade med att jag inte kom på något och försökte få honom att gå på att jag vunnit 60 000. Han gick inte på det. I övrigt blev jag inkallad till skolan i morse så jag ha jobbat hela dagen. Kom hem och hann knappt sätta mig i soffan innan det knackade på dörren. 5 små påskkärringar stod utanför dörren och vi hade inget godis hemma. Det var bara att be dom komma tillbaka om en stund och springa till affären. Nu ska jag försöka vila lite innan det är dags att bege sig till jobbet ikväll...
HAHAHA, jag var tvungen :) Glad påsk!

RSS 2.0