MINA ÄLSKLINGAR

Åh jag vill typ tjuta ihjäl mig! Mina bästaste bästa älsklings solbrillor har gått sönder. Jag lovar att dom inte finns kvar att köpa och att jag inte kommer hitta några andra som jag gillar för en billig peng. Jag är förstörd :(

R.I.P

BLOMMIGT


MÅNDAGSKLUBBEN

Bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från måndagsklubben!







Jag fanns inte på ett enda kort, det måste ju ändå vara första gången!

ONSDAG SISTA JUNI

Yes, vi är inne på Juni månads sista dag. Med tanke på att jag dels är lite bränd på kroppen och solen inte är framme helt och hållet idag så har jag passat på att storstäda här hemma. Har också gått en långpromenad i skogen med hunden medan golven torkade här inne. Nu har jag slut på saker att göra så jag funderar på att åka och köpa lite nya blommor till balkongen, men det är så jäkla jobbigt att hålla på och släpa på det på bussen...



Vad ska man hitta på för blommor den här gången?

SAND ÖVERALLT

Sand i håret, sand i väskan, sand mellan tårna, sand på rumpan, sand överallt! Var jag har varit? På Varamon såklart! Har haft det grymt skönt i solen hela dagen. Låg och solade mellan halv 10 och 4 typ så jag har fått en del färg på kroppen. Nu har jag precis vaknat efter att ha somnat ett par timmar på soffan, efter måndagsklubben igår så blev det bara 1½ timmes sömn innan det var dags att gå upp. SKÖNT



MÅNDAG TJUGOÅTTONDE JUNI

Är lite småstressad här, men tänkte bara slänga upp lite av dagens planer här. Ska ner på stan alldeles strax och boka tid hos frisören, efter det tänkte jag utklassa Hanna i minigolf och så blir det nog lite stekande i solen innan en möjlig utgång på måndagsklubben ikväll. På ett sett är det faktiskt skönt att vara hemma igen :)

SUSHI

Nu är vi i Täby för ett stop innan vi gasar ner till Linköping (och förhoppningsvis missar den värsta midsommar trafiken). Ska knalla ner till Täby centrum med Ingela nu och köpa sushi. Har aldrig testade det innan så det ska bli intressant :) Vi hörs imorgon!

LÖRDAG TJUGOSJÄTTE JUNI

Idag har vi haft ännu en skön dag uppe på Vätö. Vi har varit på loppis, löst korsord i solen, gått promenad i skogen och ätit lite tårta från gårdagen. Nu ska jag ner till havet och titta på min man när han drar upp storgäddan. Ikväll blir det grillat och lite vin, jag skulle kunna stanna här hela sommaren!


BILDER

Tänkte försöka mig på att lägga upp lite bilder från gårdagen, en himla skön midsommarafton med fint väder för första gången på år!


Koncentration på högsta nivå när midsommarstången ska kläs

Steeeek

Bus med hunden

Midsommar tårta


MIDSOMMARAFTON

En kort paus från solen för att bara uppdatera om att vi lever (och inte bara det, vi njuter för fullt här ute på landet). Idag har vi inte haft ett enda moln på himlen, så underbart! Jag har solat som en tok hela dagen med lite paus för att äta jordgubbstårta och klä midsommarstången. Ska strax ut i solen igen, men tänkte bara slänga upp lite bilder från gårdagens båttur. Glad midsommar på er alla där ute!




... okej jag ger upp. Det tar en evighet att ladda upp bilder här (de här tre bilderna har typ tagit 30 minuter att få upp), nu ska vi ner och bada. Ni får se mer bilder senare!


VÄTÖ

Nu är vi uppe på Vätö, ska snart smyga upp till vår lilla stuga och krypa ner i sängen. Det har varit strålande sol hela dagen och vi har varit ute hela dagen. På eftermiddagen var vi ute med båten en sväng och fiskade (jag solade mest). Jag ska försöka lägga upp lite bilder imorgon, men jag orkar inte hålla på med det nu. Sängtime, natti!

ONSDAG TJUGOTREDJE JUNI

Jag tror vädergudarna läste min blogg här om dagen. Både idag och igår har solen gassat som aldrig förr! Jag har legat ute på balkongen i stort sett hela dagen. Nu är jag dock lite överhettad så jag tänkte försöka packa min väska lite grann. Ikväll åker nämligen jag och Olof till Vätö för att fira midsommar där. Det ser ju faktiskt ut att bli bra väder över midsommar också *peppar peppar...*



Förra midsommar på Vätö

TISDAG TJUGOANDRA JUNI

Har precis bäddat ner mig i sängen efter en lång dag. Jag har inte haft så mycket tid att blogga, men tänkte ge er lite bilder på vad jag pysslat med under dagen. Kvällen bjöd på fotboll och fika i skogen med Hanna, Caesar och en jävla massa mygg!










ISLANDSHÄST

Idag var jag upp med tuppen. Var i Borensberg vid 7 och började dagen med att ta en lång tur i skogen med Hanna på varsin Islandshäst. Inte helt fel sett att starta dagen på! Ni får se bilder sen, men nu måste jag ut och njuta av den underbara solen.

SOVTIME

Nu är det dags att krypa ner i sängen för imorgon ska jag upp tidigt. Jag och Hanna ska ut i skogen tidigt imorgon och rida islandshäst. Det ska bli så mysigt och vädret ser ut att bli riktigt bra! Längtar redan nu så bäst att försöka somna fort :)


Sist vi var ute såg det ut såhär, så det börjar ju bli dags igen!

UNDERBAR

Älskling överraskade mig med en ros och en glass när han kom hem från jobbet. Jag älskar verkligen sånt, småsaker som man inte väntar sig. Han är helt enkelt underbar. Trodde aldrig att jag skulle få träffa någon som Olof!


POWERWALK

Gud vad skönt det var att röra på sig!





MÅNDAG TJUGOFÖRSTA JUNI

Hallå! Ny vecka och nya tag har varit mitt motto än så länge denna måndag. Försöker får något vettigt gjort här hemma så jag har städat i ett par timmar, nu känner jag dock att solen lockar så jag ska ut och gå en riktigt lång promenad med hunden. Det kan jag verkligen behöva efter nästan en hel vecka med onyttig mat och för mycket alkohol. Första dagen på länge som jag inte haft några planer känns det som. Det är himla skönt!


Jag älskar att gå i naturen på sommaren, det är så fint och lummigt överallt!

BERG SLUSSAR

Kom precis hem från Berg. Har varit och gått kvällspromenaden där med hunden, Hanna & Caesar. Det är verkligen himla fint där, men man blir ju lite hemmablind när man bor så nära. Jaja, jag tog lite kort men kameran dog efter första bilden så ni får nöja ner med mobilbilder...








SKOGSPROMENAD

Kom nyss in från en mysig promenad i skogen med Hanna och Toffe. Nu blir det att ligga i soffan en stund och invänta samtal från Caesar så vi kan åka och hälsa på honom :)



SÖNDAG TJUGONDE JUNI

Vadå? Har hela Juni typ redan gått? Jag fattar inte, man måste ju fortfarande ha jacka eller i alla fall tjocktröja när man går ut 9 fall av 10. Jag hoppas då verkligen att sommaren är på väg och tänker stanna till september. Idag är det iofs inte dåligt väder ute, men tjocktröjan fick åka på när jag skulle ut med hunden och det började trilla små, små droppar från himlen. Men det duger inte som "bra väder". Jag vill ha 30 grader varmt, klarblå himmel, 22 grader i vattnet och pepparkaks färg på kroppen. Är det för mycket begärt? :)



BILDER FRÅN HELSINGBORG

Jaha, nu undrar ni kanske varför jag tagit kort på den här hunden...Det var såhär, jag och Andréa satt på balkongen och njöt av sol och cider när den kom gåendes nedanför. Andréa utropar då "Ååh, det är ju en sån där fransk hotdog som jag vill ha". Hahaha, jag ville dö, hon menade såklart fransk bulldog...

vi spelade kort innan vi knallade ner till Hampan (uteservering)

Jag & Andréa på Hampan

"Ja, vi tar kort vid den här palmen så det ser ut som vi var utomlands" (gick ni på det?)


Yeeeaaah!


På väg hem från krogen, mitt "kvart i fem ragg"

Vårt bröd vi köpte på vägen hem!

Jag GILLADE det starkt

...som sagt!

Det som i vanliga fall tar 15 minuter att gå för Andréa tog oss 1½ timme, men hem kom vi efter en sjuk kväll!

Dagen efter var vi så här söta, pigga och fräscha. Tack så jävla mycket för ett par underbara dagar Andréa! I love you!

BILDER FRÅN MALMÖ

Fix på hotellrummet, Nina (som är makeup- hårartist) fixade mig och Carin
Jag fick fina lockar i håret

Innan middagen

Jag & Carin

På en partybåt

Har tydligen druckit något rött?!

Det blev inte så stor variation på bilderna då jag inte
får lägga upp det mesta jag fotat efter våra fester

Vi var rätt trötta i fötterna när vi väl kom tillbaka till hotellet. Varför lär jag mig aldrig?

HEMMA

Efter en tågresa på 5 timmar (som skulle kunna tagit 3) så är jag nu äntligen hemma hos min älskling igen. Har haft grymt kul i Helsingborg! Det kommer strax upp bilder från Malmö och Helsingborg :)

HELT GALET

Fy fan vilken kväll det var igår! Det var så grymt kul och en av dom mest crazy nätterna på jävligt länge. Ni kommer få se bilder imorgon på delar av äventyret. Med tanke på att natten var blöt och lång så har vi tagit det väldigt lugnt idag. Nu ska vi dock äta mat och sen åka iväg och spela minigolf. Imorgon är det hemfärd, shit vad tiden går fort!

WORLD TOUR OF SKÅNE

Nu har jag hamnat hemma hos Andréa och Jon i Helsingborg. Malmö var bra på dagen, okej på kvällen och tråkig på natten skulle man kunna säga. Men lite nya bekantskaper, en god hotellfrukost och en massa pepp inför festivalerna gjorde det sjukt värt ändå. Nu är det dags att hoppa in i duschen och tagga inför en förhoppningsvis bättre utekväll i Helsingborg! Puss

MEN KÄRA DU!

Har grejat här hemma hela dagen inför min lilla resa ner till Malmö/ Helsingborg. Klockan 7 imorgon går tåget så man vill gärna ha allt klart så man slipper gå upp klockan 4! Känner mig lite bättre i halsen nu efter ett antal koppar te, honungsvatten, hostmedicin och halstabletter. Jag tänker inte bli sjuk nu! Om jag så måste knarka vidare på sånt här resten av resan så tänker jag inte låta det förstöra. Men nu borde jag nog gå och sova en stund så man orkar med den långa dagen imorgon. Natti


Yeah, nu kör vi igen!
(ps. jag tror jag kan ha jordens största näsborrar)

JAG DÖR

Usch, jag vaknade för en stund sen helt torr i halsen och kunde knappt andas utan att börja hosta. Riktigt äcklig torr hosta och när jag pratar så låter jag som en 15årig pöjk. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Jag hatar det här, det får inte bli värre än så här, imorgon åker jag ju bort och kan inte vara sjuk!



KRÅNGEL

Har suttit och försökt fixa till en ny header till bloggen. Ni ser väl resultat gissar jag på. Jag är inte så bra på sånt här och har verkligen inget tålamod så nu får det se ut så här ett tag. Nu är det dags för en nattmacka och sen sängen.

MÅNDAG TRETTONDE JUNI

Ny vecka igen! Har varit nere på stan en sväng idag och fixat med lite papper och kikat i butiker. Fick Lina i sällskap med mig hem så vi gick på powerwalk och sen har jag städat. Nu sitter jag och kliar mig i huvudet för jag förstår inte mina tågbiljetter jag fick på mailen idag, men får väl helt enkelt åka ner och hämta ut dom och se om man förstår då. Ja, men det var väl allt för idag. Mycket spännande dag i mitt liv.

BÄSTA BILDEN

Alltså den här bilden säger väl
typ allt om vår kväll på Harry's igår?!


FLYGUPPVISNING

Här kommer lite bilder från flyguppvisningen vi var på idag. Inga toppen bilder för jag var tvungen att zooma rätt mycket... Som ni kanske ser så har jag experimenterat lite med bilderna.





GÅRKVÄLLENS OUTFIT

Linne från Carlings, bustier från H&M,
leggins med skinndetaljer från Monki, skor från Din sko

EN FILM FRÅN KOLMÅRDEN

Jag älskar't

GALEN KVÄLL

Åh det var sjukt kul igår! Bella och Ebba kom och gjorde oss sällskap på Harrys. Träffade en massa människor som jag inte sett på länge och vi dansade och sjöng hela natten lång. Jag har dock fortfarande ont i fötterna idag. Att dansa i 12cm klackar en hel kväll är inte lika kul som det är snyggt! Nu ska jag ta och fräscha till mig lite så ska jag och älsklingen iväg och titta på flyguppvisning!

ALL IN BABY


LÖRDAG TOLFTE JUNI

Började dagen med en låååång sovmorgon. Nu är jag uppe men har inte gjort något av dagen än. Ska ta mig ut och gå en sväng och sen verkar det inte sämre än att Sabina kommer hit och äter lite middag och sen ska vi ut och dricka lite söta drinkar och slå klackarna i taket ;)



KULMARDEN

Gaypirate

FREDAG ELFTE JUNI

Har varit ute och gått en lång, svettig promenad i regnet. Jag tror jag räknade till 14 eller 15 hus som hade pyntat med björkar och gul- blåa ballonger. Idag tar alla i Linköping studenten. Tråkigt väder bara, men jag kan ändå tänka mig hur dom känner sig. Undra hur många år till jag önskar att jag fick vara student för en dag igen?! Har inga planer alls för den här dagen så jag tänker bara ligga i soffan och kramas med Olof. Om en liten stund kommer det upp bilder från kolmården här i bloggen.



KOLMÅRDEN

Idag tog jag mitt pick och pack (Hanna och Daniel) och åkte iväg till Komården för en heldag i djurparken. Vi hade himla flyt hela dagen. Dels så var det perfekt väder att strosa omkring där inne och sen så råkade vi komma i tid till alla visningar samt till insläppet till Safariparken. Vi hann också käka lite gott, åka bergochdalbana och jag blev uppraggad av en pirat. Himla hemskt faktiskt, han drog upp mig inför hela publiken på Sälshowen och raggade verkligen öppet på mig. Usch, jag skämdes så jag ville sjunka genom jorden. Ni ska få lite bilder från dagen sen, men jag hinner inte lägga upp dom nu. Om en stund ska jag och Hanna ner till trädgårsföreningen och titta på Daniel och hans band Blunk när dom spelar.


En av Blunks låtar

VISNING

Nu åker jag ner en sväng på stan och fördriver tiden lite innan jag åker vidare till Borensberg. Vi ska nämligen på visning på ett hus idag. Jag är mer exalterad än jag borde, men det ska bli kul! Vi hörs ikväll! Puss & Kram!


Vårt gamla skrutthus!

ONSDAG NIONDE JUNI

Kom precis in från en powerwalk. Det är himla skönt att komma ut och gå en ordentlig promenad varje dag även om jag tror att det är så himla jobbigt varje gång innan jag väl kommit ut. Idag tyckte nog dock Toffe att det var lite väl varmt för han gick och flämtade halva vägen, men han fick bada idag med i alla fall :) Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch!

JAG ÄR GLAD

Jag älskar att ha saker inplanerat. Saker som man längtar till och ser fram emot. Har en hel del sånt nu så jag bara njuter! Tänker inte säga allt nu för då har jag ju inget att berätta om när jag väl ska iväg på grejer. Men men, ni får veta det första jag ser fram emot redan imorgon!



PROMENAD

Helt underbart skönt att börja dagen med en lång promenad. Var ute i typ 1½ timme idag med och promenaden avslutades med ett dopp i ån för hunden. Så har jag fått veta att mina pengar kommer imorgon. Det är mer än uppskattat! Nu ska jag hoppa in i duschen och invänta Hanna.

KYRKRÅTTA

Åh vad bitter jag blir på att mina pengar inte kommer! Jag hatar att veta att man är pank även om man inte behöver pengarna till något speciellt. Jag ska i alla fall ta och ringa försäkringskassan idag och se vad dom har att säga till sitt försvar. Men först en powerwalk!

KLAGAN

Usch, jag har fortfarande ont i ryggen och huvudet har på köpet börjat kännas lika tungt som ett bowlingklot. Jag myser upp mig i soffan och tittar på konstiga kvinnor, äter mörk choklad och känner mig ynklig en stund nu så får vi hoppas att jag mår bra imorgon igen. Och tills imorgon så hoppas jag verkligen att jag fått mina pengar som inte kommit än (?!) Ni fattar nog inte hur fattig jag är, jag har inte ens råd att köpa nudlar typ... Not fun!


En sommarbild som jag blir glad av med hästar i bakgrunden. Precis som jag vill ha det

HELSINGBORG

Det ser ut att bli en liten tripp ner till Andréa igen om ett par veckor, I love it!



MÅNDAG SJUNDE JUNI

Har tagit vara på tiden denna måndag so far... Dagen började i och för sig med en lång sovmorgon. Men väl uppe så snörade jag på mig promenadskorna och gick ut med hunden i typ 1½ timme och kom in lagom tills regnet började smattra på fönstren. Då tog jag fram städgrejer och har typ sanerat hela lägenheten. Efter det en liten lunch och så tog jag tag i att städa lite på balkongen också. Nu har jag skitont i ryggen och har slängt mig i soffan med lite skön musik och läser bloggar.

GRYMT GOD MAT

Ungsbakad öring med vitlök, chili och citron:

FÄRSK ÖRING & FÄRSKPOTATIS

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Olof kom hem med två fina öringar från fisket så nu testar vi att göra ungsbakad öring och till det blir det färskpotatis. Vi får se om det blir gott, men det luktar i alla fall inget annat än smarrigt!



Här ska fisken vara fångad!

SOLEN SKINER, KANSKE BARA IDAG

Ojojoj, jag har nog bränt mig i ansiktet så jag var tvungen att gå in och smörja på lite solskyddsfaktor (är skitdålig på att använda det). Men jag ska nog gå ut och lägga mig på balkongen en stund till, det verkar ju bli sämre väder till veckan så man får ju passa på!

Soldyrkarn

KAFFE I SOLEN

Var iväg en stund hos Karin och Patrik och drack kaffe i solen medan hundarna busade som vanligt. Inte helt fel start på den här underbart fina nationaldagen! Nu sitter jag här och väntar på att O ska komma hem från sin lilla fiskeresa så jag kan få pussa på honom igen... Han borde vara här vilken sekund som helst! Hoppas alla får en mysig dag i solen så hörs vi sen.


FÖR TVÅ ÅR SEN

Vid den här tiden på dygnet så började jag nog vakna till liv efter en vecka som jag måste klassa som en av dom absolut bästa i mitt liv; studentveckan. Jag lever nog på den veckan än, helt underbart. Det finns typ ingenting jag vill ändra med den veckan. Vädret var underbart, alla människor som var runt omkring mig var underbara (ni vet vilka ni är). Men shit vad tiden går fort. Två år?! Det är ju helt sinnessjukt!

Min klass på utspringet

ATT SOVA ENSAM...

... Är inte min grej direkt. Jag är skittrött, men kan inte slappna av och somna. Det är inte ofta jag sover utan min älskling, men ibland så måste man. Ska försöka hitta något dålig film att somna till nu!

Såhär vill jag somna varje natt!

DAGEN I BILDER


HELDAG I LINKÖPING

Det är sällan man är på utflykt i sin egen stad. Men idag har jag och Sabina gjort Linköping på ett sett vi inte brukar. Det började i och för sig med kaffe och jordgubbar i trädgårdsföreningen. Men efter det tog vi bussen ut till Valla. Där spelade vi minigolf, åt glass i solen, tittade på djuren och tog sedan tuff- tuff tåget till gamla Linköping och gick in på chokladmuseet en sväng. Nu har jag precis kommit hem. Måste äta något, har inte ätit något vettigt på hela dagen. Sen blir det att gå med hunden och fixa mig till jobbet. Toppen dag, den får fyra toast av fem!

Har tagit en massa bilder och det tar tid att flytta över dom. Lägger upp bilder senare om jag hinner, annars får ni se imorgon. Jag måste äta och det är NU!

GOD MORGON!

Har precis tvingat mig upp ur min mysiga säng. Känner mig stressad för jag ska möta Sabina i stan vid 11 och innan dess måste jag snagga Olof och gå ut med hunden. Men jag ville bara säga hej, jag tar med min kameran idag så får ni lite färska bilder till kvällen. Ha en fin lördag :)

Jag och Sabina i trägårn förra sommaren

FREDAG FJÄRDE JUNI

Det blev inget bad, men nästan, gick i till låren men det var inte direkt skönt. Resterade tid av dagen har jag spenderat med min älskling, vi har ätit glass i solen, spelat kubb och nu håller vi på med maten. Jobb ikväll vid 20 så det är bara att njuta nu! Sista kvällen imorgon sen är jag helt ledig i tre veckor, tror jag i alla fall (förutom en dags utbildning). Sommaren är definitivt här nu!


TJUGOTVÅ GRADER OCH STRÅLANDE SOL

Hur underbart är inte det? Jag har legat ute på en filt i gräset och läst skvallertidningar och stekt i ett par timmar nu, inte alls så dumt. Nu tänka jag pilla i mig lite lunch och sen invänta Olof. Vi ska nämligen ner till ån och bada med hunden, får se om det kanske blir ett premiärdopp för min del, men jag lovar inget!

Stekarn #1
Stekarn #2

SOMMARPEPP


CHOKLADMUFFINS IGEN!

Ikväll har jag fått baka chokladmuffins igen. Dom är tydligen mer än populära på Olofs jobb för nu hade dom sagt "Du tar med dom där chokladmuffinsarna" när dom ska iväg på fiskeresa i helgen. Gjorde en fyr- dubbel sats idag så det borde väl räcka på 10 pers? :) Jaja, hur som helst, en slank ner nu ikväll och dom är faktiskt gudomligt goda! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen smörja in mig med after sun lotion efter denna underbara dag i solen!

Mitt fina sällskap under dagen

TORSDAG TREDJE JUNI

Javisst. Lite färg fick man allt idag, älskar detta väder!

STEKDAG

Känner mig duktig som på min lediga dag gick upp vid åtta och sprang ner till tvättstugan. Har också hunnit med att städa, jag förstår inte hur det kan bli så jävla äckligt här inne på bara ett par dagar. Hundhår, gräs, damm och grus på hela golvet. Jag hatar det, men nu kan man gå barfota här inne utan att det fastnar massa skit under fötterna. Nu sitter jag och inväntar Hanna och Caesar för nu ska fläsket stekas i solen hela dagen! Lite kubb, melon, grym musik och trevligt sällskap kommer nog göra min lediga dag toppen!

SOMMARLOV

Idag har jag fått lite sommarlov. Det var min sista dag på skolan för den här terminen i alla fall! Kanske åker på avslutningen, men annars så ska jag inte tillbaka dit på ett tag i alla fall. Efter jobbet så cyklade jag hem till mamma och pappa och stekte i solen med Hanna ett par timmar. Nu är jag i alla fall äntligen hemma i Linköping igen och det känns himla skönt, även om det inte är helt fel att bo hos föräldrarna ett par dagar. Men att det väl väl allt för nu! Ha en fin kväll, nu ska jag hoppa in i duschen!

RSS 2.0