2009-05-31 (20.34)

Det här med att börja "ett nytt liv" är ju lite av en grej som jag gör rätt ofta, men som jag sällan lyckas hålla fast vid. Nu ska jag göra ett nytt försök med lite mer konkreta mål som jag till och med skrivit ner och skrivit under, samt tvingat Olof skriva under som övervakare :) Haha

* Dra ner kraftigt på kolhydrater
* Ingen läsk
* Godis / chips / glass eller annat snacks för max 15:- / vecka
* Gå runt ån minst 5 ggr / vecka, helst på morgonen
* Träna på Gymbolaget minst 2 ggr / vecka (ska köpa gymkort imorgon)
* Jogga / stå på crosstrainern 1 ggr / vecka
* Dra ner på ciggaretter så 1 paket håller minst 3 dagar till att börja med, sen dra ner mer och mer efter hand (nytt mål kommer senare på den punkten, alltså sluta helt.)

Så ser alltså listan / kontraktet ut som jag gjort med mig själv. Hoppas på resultat inom en snar framtid för just nu är jag trött på hur min kropp ser ut!

Vill också, nu när jag håller på med mål / önskemål,  tillägga att jag vill spara ut mitt hår så det blir riktigt långt, sola som en galning i sommar så jag blir riktigt brun, sen har jag 2 piercingar och 9 (?!) taueringar som jag vill göra. Måste då bara säga att dessa 9 tatueringar är inte särskillt stora och jag vill ha dem på ställen där de inte alltid syns + att piercingarna liksom tatueringarna inte kommer vara synliga om man inte är väldigt lättklädd! Tatueringarna och piercingarna lär jag vänta med ett tag tills ekonomin ser lite mer stabil ut!

2009-05-31 (19.37)

De här bilderna får beskriva helgen;





         

         



         







         







         

         



         


2009-05-31

Nog för att jag gillar sol och värme, men idag kan man ju knappt vara ute! Gick ut och la mig för att sola, men pallade inte mer än 15 minuter typ. Sjukt! Idag ska vi i alla fall åka hem, blir nog om ett par timmar, kanske inte jättekul att sitta i bilen i 3 timmar i den här värmen, men vi har ju i alla fall AC i bilen (till skilland från Calle). Blir ett stopp i Nyköping och sen kommer vi väl hem skapligt till Linköping. Funderar också på att stanna vid huset en stund och se hur det ser ut och hur det är med dom som bor där men det beror på hur länge vi stannar hos Carro och Neliah. Nu ska jag se hur jag kan fördriva tiden i värmen när man knappt kan vistas utomhus :P Hade varit perfekt med en hängmatta i skuggan en sån här dag!

2009-05-30

Gaaah, varmt och skönt ute! Har varit ute i stort sett hela dagen. Drog fram solstolen vid  11 snåret och har legat där så mycket jag orkat i värmen. Fått lite färg i alla fall, men inte så mycket som jag vill! Imorgon skulle det bli ännu varmare, men då ska vi åka hemåt igen. Vet dock inte vid vilken tid, men skulle stanna i Nyköping på vägen och hälsa på Neliah så det får ju inte bli för sent. Om en stund ska vi grilla och så ska vi äta "suger dick" och sen ska vi spela kubb :) Först ska vi ner och meta lite med Philip nu. Bilder från helgen kommer imorgon :)

2009-05-28 (21.32)

Nu är vi uppe på Vätö. Har nästan inte gjort någonting idag. Tvn är trasig så vi sitter här med varsinn dator och ska snart gå upp och lägga oss i vår lilla stuga. Blir en tidig kväll, ligga och läsa och lyssna på regnet typ. Ganska mysigt, men hoppas på bra väder imorgon som dom lovat. Då kan jag garantera sol, läsning och så ska jag hjälpa till med båten som ska fixas iordning. Men nu får det vara nog för ikväll. Sov så gott alla :)

2009-05-28 (11.35)


Idag är det ett år sen mösspåtagningen!

2009-05-28 (10.43)



Usch, jag har inte velat titta på bilderna på Wilma sen vi tog bort henne, men nu gjorde jag det och fy fan vad jobbigt. Började typ gråta bara jag såg första bilden. Saknar henne och ridningen och allt super mycket! Hoppas du sover gott hjärtat.

2009-05-28

Idag fyller älsklingen år :) Grattis babe, I love you!

Väntar på att hunden ska ha smält maten så vi kan ta en långpromenad innan vi åker iväg. Olof är på AMS, kul grej att göra på sin födelsedag, haha. Själv har jag lite småfix jag måste hinna göra innan vi åker, typ packa, vattna blommorna och allt sånt där man måste tänkta på när man ska vara borta några dagar.


2009-05-27

Fan vad det blåser ute! Halv storm, men ganska fint väder annars. SKa strax gå och se om Harry och Toffe kan leka lite. Har städat hela förmiddagen och ringt försäkringskassan och lite sånt, har med andra ord gjort lite nytta :)

Imorgon fyller älskling 25 år och då ska vi åka till Vätö :)


Fjant :)

2009-05-26 (21.24)

Fy vad seg jag varit idag. Har försökt samla kraft att träna hela degan, men det har varit så vramt och kvalmigt så jag har inteorkat och nu på kvällen så försvann orken ännu mer. Har i alla fall gått en halvlång sväng i skogen med Toffe och så ska jag ut och gå runt ån om en stund. Så har jag bett Olof tvinga mig att köra styrka när vi kommer hem så jag får något gjort.

Hade föresten tur förut för Karin var hemma så satt där och solade och tittade på hundarna när dom busade tills solen kom fram på balkongen. Då gick jag hem, solade och sen åkte jag ner på stan på möte precis när det började bli molnigt och när jag kom hem från skogspromenaden så började det ösregna så det var ju ganska bra tajmat måste jag säga. Har föresten fått lite fortsatt jobb på Philip Morris, förmhoppningvis fortsätter det med mer och mer jobb :)

Känner mig i övrigt väldigt glad, känner att jag trivs bra med tillvaron nu. Vädret kan ha en stor inverkan, men man kan ju inte så mycket annat än att vara glad när man har underbara människor runt sig mest hela tiden!


Jag gillar sommar


2009-05-26

Idag saknar jag att bo i hus. Det värsta med att bo i lägenhet är att man inte bara kan gå ut och lägga sig i solen utan man måste vänta tills solen vill titta fram på balkongen. Här gör den inte det fören typ vid 1 och jag vill sola nu, men har absolut ingen stans att ta vägen. Det går att lägga sig ute på gården, men jag vill inte liggai bikini mitt mellan alla lägenhetshus där alla kan titta på mig. Så bekväm känner jag mig inte i så lite kläder :P Ska ut med Toffe om en liten stund, kan hoppas på att Karin är ute i deras trädgård så man kan låta hundarna busa och kanske passa på att få lite färg innan solen vill komma till oss. Nu gnäller min hund så det är väl bäst att gå ut med honom!


Toffe & Harry i lördags :)

2009-05-25

Har varit i stan hela långa dagen med Sabina. Man kan ju undra varför man väljer att åka in till stan när det är typ 20 grader varmt och sol, men det gjorde vi i alla fall. Har bara suttit på mysiga uteserveringar och sen var vi en sväng i trädgårdsföreningen och solade lite. När jag kom hem upptäckte jag en mindre attraktiv solbränna så försökte jämna ut det lite på balkongen, men efter typ 10 minuter bestämde sig solen för att stanna bakom en stor björk så då gav jag upp och gick in. Har precis duschar nu och rakat benen som var välbehövligt. Imorgon ska det också bli fint väder så då blir det stek hela dagen fram till typ 2 då måste jag fixa mig för att dra ner på stan och fika och prata igenom jobb med chefen. Hoppas verkligen det här vädret kan hålla i sig ett tag, helst hela veckan så man kan sola när vi åker upp till Vätö över helgen.


Myser


Trädgårdsföreningen


Sol!!! :)

2009-05-24

Idag fyller min bror år, grattis till honom :)

Nu har Olofs föräldrar åkt hem och det är väldigt tyst i lägenheten. Idag har jag inga speciella planer, ska träna lite senare men annars ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska jag träffa chefen och så blir det nog en runda på stan med Sabina. Redan på torsdag ska vi träffa Olofs föräldrar igen, då ska vi ge oss upp till Vätö och vara där i helgen. Frågan är ju då när jag ska hinna fira min älskling som fyller 25 år på torsdag. Jag får klura ut något. Nej, nu lockar tvn.

2009-05-23

Idag har vi varit i Valla djurpark med barnen och kollat på små lantdjur och lekt i lekparken (blir massa bus med barnen den här helgen). När vi varit klart där och ätit ltie glass så åkte vi till Gamla Linköping och köpte lörsdagsgodis till Thilda och Philip. Sedan var det vår tur att få handla, åkte till City gross och fyllde vagnen så mycket det gick (Olofs pappa betalade, väldigt uppskattat). Nu har vi precis kommit hem och packat upp all mat och börjat med det vi ska äta ikväll. Men åter till att vara social med Olofs familj :)

2009-05-22 (14.50)

Kom precis hem från Busfabriken, precis när det började ösregna. Busfabriken var ju en upplevelse i sig, en jävla ljudnivå och ungar överallt, men jag lekte lite jag med :) Åkte bland annat den brantaste rutschbana jag åkt i hela mitt liv tror jag :P Tog lite bilder med mobilen men den är ju inget bra och barnen ville inte direkt stå still så det blev mest såhär;



         



         




Bästa bilden på Olof och Thilda


Jag gav upp samtidigt som mina byxor ungefär :P

2009-05-22

Har varit lite hurtig nu på förmiddagen. Gick upp och gav mig direkt ut i regnet på en joggingrunda. Var riktigt skönt, men fick typ kramp i magen så var lite smådöd när jag kom hem. Har i alla fall ätit frukost och duschat och så nu. Snart ska jag och Ingela åka till busfabriken med Thilda och Philip. Nej, ska vara lite social nu :)


2009-05-21

Puuh, har precis städat hela lägeheten. Jo jag vet att jag gjorde det igår, men då dammsög jag bara och plockade unada, idag har jag och Olof putsat alla fönster, dammat, dammsugit, städat toaletten, moppat golv, skakat mattor och städat på balkongen. Varför? Jo dels för att det verkligen behövdes och sen så kommer mina svärföräldrar hit och ska bo här i helgen. Dom kommer nog när som helst. Har i alla fall hunnit duscha och fräscha till mig lite. Ikväll ska vi hem till mina föräldrar och äta paj och lite så för mamma och pappa åker till Karlstad imorgon för att fira min storebror. Skulle egentligen vilja följa med dit, för Robin bor ju där och jag har inte träffat honom på typ 1½ år! Men han skulle ändå jobba i helgen så någon helg framöver ska jag åka upp och fira min bror och hälsa på Robin. Nej, nu ska jag ta något att äta och en rök innan dom kliver in :)


Jag & Robin på hans student för 2 år sedan!


Mamma, kusin & Henning (bror) från Nanny & Fredriks bröllop

2009-05-20 (13.05)

Kollade min mail nyss och måste bara säga att det jobbet jag sökte som jag hoppades MASSOR på att få kommer jag inte att få. Hade kanske inte räknat med det men det känns ändå jobbigt att se det svart på vitt  "Vi tackar för din ansökan till tjänsten som florist. Tyvärr måste vi meddela att tjänsten är tillsatt av en annan sökande med högre meriter."  Just det d'r med högre meriter kändes lite elakt, visst att jag inte har så höga meriter, men det böhvde dom väl inte skriva?

2009-05-20

Idag SKA jag ta tag i städningen. Det blev inget av med det igår för jag åkte ner på stan istället och fikade med Sabina och Johanna, sen åkte vi ju till Åtvid och så blev klockan genast massor. Men idag ska jag göra det, har faktiskt börjat så det är ju lika bra att göra klart :) Börjar jobba vid 19.00 ikväll och jobbar till 00.00. Sista passet ikväll så det känns ju lite tråkigt. Men som jag sagt förut så är det bara att fortsätta söka jobb!


Tror jag ska lägga in den här bilden tillsammans med mitt CV :)

2009-05-19 (22.34)

Kom nyss hem, har varit och hälsat på min gamle Höcke en sväng. Var så länge sen man träffade honom så det var riktigt kul. Gick på promenad runt halva Åtvidaberg i typ två timmar och pratade om allt och ingenting. Himla fint ute faktiskt! Nu så ska jag vara social med Hanna som också var med i Åtvid.

















2009-05-19

Kom nyss hem från en långpromenad i det fina vädret. Grymt skönt! Efter en liten frukost så blev det lite tv-tittande och nu så hamnade jag här. Väntar på att solen ska komma fram till balkongen så man kan lägga sig och sola lite. Har inga direkta planer för dagen, om jag orkar så får jag väl ta tag i städningen idag :) Imorgon blir det jobb och sen är jag helt planfri resten av veckan, skönt men tråkigt på samma gång. Nej, nu ska jag drömma mig bort lite på resebyrå sidor :) Ha en fin dag!

2009-05-18 (17.22)

Idag är verkligen en mysdag, när det är grått och dystert ute så man inte behöver ha dåligt samvete över att sitta inne hela dagen och spela spel, skratta, sjunga och kolla på tv. Bestämde mig för att strunta i att städa idag och ta det imorgon eller en annan dag när jag känner för det. Känns bra att kunna få tänka så. Ikväll blir det i alla fall träning så jag inte kommer ur form igen. Nu har jag nog inte så mycket mer på hjärtat och SATC är slut så ska försöka komma på något annat festligt att göra denna gråa dag.

2009-05-18

Vilket tråkigt väder det är idag, vill bara ligga inne och dega i soffan hela dagen. Ska städa och träna i alla fall så man får något vettigt gjort. Har bara ett pass kvar för PM nu på onsdag sen är det tillbaka till att vara arbetslös, suck's! Hoppas att man får tag i något annat att göra snart så man slipper gå hemma utan ett öre och för mycket tid att fördriva och sova bort. Man blir ju helt knäpp av det!

2009-05-17 (22.03)

Det blev nästan en heldag i Borensberg idag, mest för att det tog ett jävla tag att tvätta bilen, men nu är den ren och fin! Hann knappt komma innanför dörren innan Hanna kom hit. Har blivit lite käk nu och så ska vi snart gå på kvällspromenad runt ån med Toffe. Det var allt för mig för idag!

2009-05-17

God morgon (om man får säga det klockan 1?). Blev ett långt jobbpass som jag inte kunde somna ifrå när jag väl kom hem så låg vaken tills det blev ljust och fåglarna var som galna utanför. Har i alla fall sovit några timmar nu och ska strax ut med hunden och gå en sväng. I eftermiddag ska jag och Olof åka till Mollo och fika och sen svänga förbi mamma och pappa och passa på att tvätta bilen! Är ledig till onsdag eller fredag nu, skönt :D


2009-05-16

Fan vad trött jag blir på mig själv! Idag börjar jag inte jobba förens 18.00 och då tänker ju jag att jag har hela dagen på mig att hitta på något och vad fan gör jag? Sover till kvart i 1!!! Jaja, nu är jag i alla fall vaken, ska ge mig ut på en joggingtur straxt, ska bara dricka lite vatten så man inte får vätskebrist och samla lite krafter.

2009-05-15

Hemma nu mellan jobb då. Har varit på City gross för sista gången idag. Ikväll blir det Plaza och lite Ygves också. Nu har jag vräkt i mig en kebabtallrik och så ska jag bara lata mig i soffan en stund innan jag ska börja fixa mig för kvällen. Är grymt sugen på godis också så kanske ska skicka iväg min man till affären och köpa lite :)


Gillar vädret idag!

2009-05-14

Den här dagen har bestått av jobb, jobb och enbart jobb. Är iaf hemma nu och då blev det direkt ut med hunden, ska slänga mig framför tvn nu och kolla på SATC nu och sen läsa cosmo (tjejkväll ikväll när Olof somnat tidigt) så ska vi se om jag kan ta mig för att rota fram något att äta innan jag ska sova.

 Hittade en grymt snygg bild på mobilen från studentveckan som jag tänkte bjuda på eftersom jag är så snygg annars :P


2009-05-13 (21.01)

Hemma, mätt och belåten. Det gick bra att jobba fast det var väldigt lugnt. Väl hemma blev det mat och sen tog jag ett varmt bad för ryggen som känns lite bättre nu. Snart ska jag träna sen blir det kvällspromenad med hunden och så ska jag försöka komma i säng skapligt för vi har tvättstugan vid 07.00 imorgon.


2009-05-13

Idag har jag namnsdag tillsammans med typ svinmånga andra flickor runt om i landet, Linnéa måste väl ändå vara ett av dom vanligaste andranamnen i min ålder?

Idag blir det jobb vid 15 och innan dess ska jag få massage av Olof, har världens träningsvärk i ryggen från träningen igår och om jag ska orka stå rakt upp och ner i 4 timmar så har jag en känsla av att jag kan behöva mjuka upp ryggen lite. Ikväll blir det konditionsträning och sen ska jag bara ta det lugnt eftersom det blir en hel del jobb resten av veckan.


2009-05-12 (22.18)


Hittade också en nostalgibild på mig och Hanna. Hon och jag ska ge oss ut på en långpromenad nu för att förbränna lite av kladdkakan samt rasta hunden då :) Sen blir det styrka, dusch och sängen!

2009-05-12 (22.15)


Kommer ni ihåg det här spelet?
Kosmo,
hittade det idag och har
blivit lite halvt beroende

2009-05-12

Dagarna blir så långa när man går upp tidigt. I vanliga fall brukar jag typ inte hunnit med att göra något vettigt vid den här tiden men idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Har bland annat varit på AMS och lämnat in lite papper, försökt bya mina skor, men det gick inte och haft kvalitetstid med älskling.

Om en stund kommer Hanna hit och bjuder på kladdkaka, det är inte helt fel det inte!



Nej, nu ska jag fixa naglarna, välbehövligt kan man säga. Köpte nya nagelfilar idag, har inte kunnat fixa naglarna ordentligt på typ två veckor så nu ska dom bli snygga! Kanske lägger lite färg på dom också om det inte är dumt att ha när man jobbar och visar naglarna så mycket. Vi får helt enkelt se, kanske det blir en fransk manikyr, det kan jag behöva öva på att göra!

2009-05-11 (23.56)



Nu ska jag gosa med min man, sov gott :)

2009-05-11 (23.48)

Hemma efter en rask kvällspromenad. Skulle behöva hoppa in i duschen, men det kanse är lite sent nu när alla pensionärer ligger och sover. Får ta en turkdusch i handfatet innan jag går och lägger mig så får det duga tills imorgon. Blir att gå upp skapligt imorgon för att åka till AMS och sen ska jag se om jag kan byta skorna jag fick från Philip Morris. Fick btw veta att kläderna jag fick var värda 10 000 kronor (?!) helt sjukt, men jag tackar såklart inte nej till det!

2009-05-11

Åh, det är sjukt hur trött jag är idag, tycker ändå att jag sovit rätt länge. Men tydligen inte tillräckligt! Vaknade av att chefen ringde och jag var halvt drömmande när jag pratade med honom så jag sa helt fel siffror till honom om helgen, men han fattade nog att jag sov för han sa att jag skulle få sova vidare. Haha

Vet inte vad man ska ta och hitta på en dag som denna. Ska ge mig ut med hunden, försöka tigga lite massage av Olof, träna, ta ett bad, sen får vi se vad mer som kan dyka upp. Har föresten ont i hela kroppen sen träningen igår, man skulle kunna säga att det märktes att jag varit sjuk och inte tränat på 2 veckor, mina lungor dog typ efter halva rundan + att hostan kom tillbaka efteråt.

2009-05-10

Sitter här och äter godis, det är typ det bästa som finns att äta till frukost :) Inte det nyttigaste kanske, men det hör ju inte till vanligheterna att jag gör det så ibland är det okej. Igår så var det ju jobb som gällde på kvällen, mycket folk ute så det var ju bra. :)

Idag blir det mest bara lugnt, har inga speciella planer, ska gå till Harry så Toffe och han får leka sen i kväll blir det nog en joggingrunda, är ju äntligen frisk så nu har jag inget att skylla på!

2009-05-09

Det är märkligt hur mycket mer man trivs med livet när man har något vettigt att göra om dagarna. Trivs kanonbra med jobbet och kollegor/chefer so far! Börjar inte förens 18 ikväll så då har man ju hela dagen att hitta på något festligt. :) Har städat hela lägenheten också så det finns typ inget tråkigt man behöver ta tag i nu... Skönt! Sen är jag ledig söndag- tisdag också, det är ju inte helt fel när man vet att man har ett jobb att gå tillbaka till!

2009-05-08 (21.12)

Tidsfödriv innan jobbet...




"Heeeeej, vill du köpa ciggaretter av mig (A)"


Nya designen

Nå vad tycker ni då? Nya eller gamla?

2009-05-08 (19.36)

Fick hem lite grejer från Philip Morris idag med;


Svarta chinos, jacka, pumps, väska, scarf, jeans, linne och armband.

Tyvärr hade jag fått fel storlek på pumpsen
så ska höra med chefen ikväll om man kan byta dom.
Tyckte dom var snygga så skulle gärna vilja ha ett par som passade!


Jobboutfitten för LAMP

2009-05-08 (19.32)

Fan vad det regnat idag! Som tur är så har det slutat nu, hoppas det håller upp under kvällen också! Kollade ut genom fönstret när det slutat regna och fick se massa småfåglar, en ekorre och två råddjur utanför. Om ni har sett "Rasmus nalle", barnfilmen, så känner ni säker igen det där när det slutar regna så kommer alla djur fram igen och man börjar höra fågelkvitter. Lite så var det nyss också. Hämtade mobilen för att fota det, men då sprang råddjuren iväg så jag fick ta och zooma med min kanon kamera så det blev ju mindre bra :P Men så här idylliskt var det ;





2009-05-08

Ge mig styrka att platta håret... Orkar verkligen inte, men ser ut som skit i håret.

2009-05-07 (23.50)

Hemma nu då, är lite trött efter att ha jobbat typ 9 timmar. Är ju inte direkt van med det, men det är grymt skönt att ha något att göra. Imorgon har vi första LAMP passet (krogen), ska bli kul!

Nu blir det bara tv-slappande innan jag ska ta min välbehövliga skönhetsömn :)

2009-05-07 (12-22)


"Jag använder GLISS asia straight, rakt hår i 48 timmar utan platttång"
 
IN MY ASS

2009-05-07 (12.19)


Jobbarkläder på!

2009-05-07

Fan vad skönt med ett jobb som man inte behöver ställa klockan för att gå upp till! Börjar 14.00 idag och tog en riktig sovmorgon. Blir jobb till 22.00 så det är ju lagom! Först City gross och sen Ygves. Igår gick det bra, trots att det var segt. Bara 23 personer som köpte ciggraetter på 4 timmar. Men lyckades i alla fall få en person att byta från sina vanliga till Marlboro!

Har en känsla av att mina inlägg kommer handla om jobb mestadels nu framöver eftersom det är typ det enda jag komer hålla på med! Men ska i alla fall försöka vara lite intressant och variera! :)

2009-05-06

Jaha, då var man redo för första dagen på jobbet för PM. Känns bra, lite nervös, men det ska man väl vara! Börjar först vid tre så det är ju skönt. Ska möta upp min säljare på stan innan så ska han köra ut mig. Hade ju kunnat ta mig dit själv, men samtidigt är det skönt att komma med chefen så alla är medvetna och så om att jag kommer. Har snygga jobbkläderna på och redo att åka, fast det är typ en timme kvar.

Har inte något annat i tankarna så det bev väl ett rätt ointressant inlägg ;)

2009-05-05

Jaha, min sista dag som arbetslös på ett tag då :) Känns riktigt bra. Tyvärr så är det inte toppenväder ute, men jag ska iaf städa, läsa klart lathunden för jobbet, ta en PW, åka till gymmet och så ska jag väl försöka njuta av att vara ledig om man kan göra det efter att ha gått hemma i 3 månader. Kanske snarare får njuta av att jag slipper gå hemma och slöa i några veckor!

2009-05-04 (21.27)


Coola tändaren som jag fick av Martin idag som man sätter fast på paketet, wääätt smart :)


2009-05-04 (19.40)

Jaha, har varit på möte nu med chefen. Blev väl mer som en fika på stan med en okänd man, men hel okej ändå! Efter det så mötte jag Sabina och Johanna på stan och tog en glass på Bosses. Kom hem lagom till eftermiddagspromenade, gick runt ån, så himla lagom skön sväng! Nu står en potatisgratäng i ugnen och så ska jag se om man kan hitta något gott pecept till kycklingen! Kanske dags att börja med det nu!

2009-05-04

Helvetesjävlahosta. Det är så jobbigt med rethosta, är helt förstörd i halsen! Vill att det ska sluta nu, jag vill vara frisk och ut och träna och härja utan  andnöd! Nu ska jag iaf ta en promenad med hunden och sen blir det fix för jag ska på möte med chefen/Martin klockan 3 på Steves. Nice nice.

Efter mötet måste jag också jobbgreja lite, ringa lite samtal och sånt. Sern hoppas vi på att Olof får tag på Kenneln där Toffe är född så vi kan åka dit och hälsa på! DÅ kanske det blir en sväng dit imorgon i så fall. Börjar ju jobba på onsdag då. Gött kött :) Nej, nu måste jag lyfta på röven och fått något gjort!

2009-05-03

Igår kväll så åkte Hanna och jag ner på stan för att ta en cola och titta på folk, men det var lite väl mycket folk där vi placerat oss på Storan så jag ringde bror min och vips så hamnade vi på en mysig innegård precis i centrum. Dom hade bartömning så då tog jag mig en öl och en till. Helt lagom och riktigt trevligt till en början i alla fall. Men som vanligt när det är bartömning så kan det ju vara svårt att motstå gratis dricka som vissa blev väl lite fullare än andra och sen kom polisen. Då drog vi ner till Ågatan och skulle in på Harrys. Calle lovade att han skulle fixa in mig eftersom det är 23 där. Tyvärr så kom jag in men inte Calle. Anledningen var att dom hade klädkod och man inte fick ha shorts/trasiga byxor på sig. Calle hade sånna jättelånga shorts och jag hade mina söndertrasade jeans på mig. Men det enda dom sa om det var typ att jag hade ju köpt mnina så. När jag förklarade att jag slitit dom själv och att jag dessutom bara var 20 så sa vakten bara att jag hade gjort det jävligt snygg och att han ville att jag skulle fixa ett par sånna jeans till mig och så släppte han in mig. Det slutade i alla fall med att Calle tog en taxi hem, bytte till jeans och sen tog jag över hans taxi och åkte hem när han skakade rumpan på Harrys.


2009-05-02 (16.37)

Jag tror att jag redan hittat sommarens skönaste plagg.

2009-05-02 (10.55)



Jag älskar dig

2009-05-02

Jag är så förbannat trött på att vara sjuk. Igår kände jag mig mycket bättre, men idag har jag fått rethosta istället också. Det är typ det jobbigaste jag vet. Måste blir frisk tills på måndag och absolut senast tills på onsdag!

Det lär väl inte hända så jävla mycket spännande idag då kanske. Det ska ju bli grymt fint väder, så antingen kommer jag steka på balkongen om jag inte kan dra iväg min kärlek på en mysigpickick i solen :)


2009-05.01 (21.10)

Har suttit på balkongen hela eftermiddagen idag. Fick faktiskt lite färg. Duschade kallt och smörjde in mig med after sun lotion, så nu luktar jag sommar. Har suttit och kollat på så ska det låta och ätit mat. Mysig dag! Nu ska jag gosa vidare med min man!

2009-05-01

Jaha, då var det Maj, shit vad fort tiden går.

Siter här i sängen med papper uppstoppat i näsan, blöder näsblod för 4 gången idag! Börjar mer än tröttna på det här!Igår hade vi ju lite folk över och grillade, gick och kollade på elden och så spelade vi spel. Kvällen tog väl slut runt halv 1, men det var helt lagom. Var skittrött och somnade i soffan typ direkt när  Sabina och Becca hade åkt hem.

Snart ska vi gå till Karin och Patrik och ge oss ut på en liten utflykt med hundarna. Toffe är redan där, lämnade av honom från promenaden förut och skulle bara hem och väcka Olof. Glömde dock att Olof behöver en stund på sig innan han går upp så hans allergi tablett ska hinna börja verka innan han ger sig ut bland all pollen. Men nu börjar det bli dags att ge sig av.

RSS 2.0