2010-02-28 (17.34)

Biodags!

2010-02-28 (17.23)

Sitter och halvtittar lite på "Is it me or the dog" och blir helt fascinerad över att folk i USA anmäler sig till sånna program och säger typ att deras hundar är aggressiva eller understimulerad och inte förstår varför. Sen frågar programledaren hur ofta dom är ute med hunden och dom svarar typ ett par gånger i månaden. Konstigt att hunden är understimulerad och aggressiv...?






2010-02-28 (16.21)


Den här blir det ikväll, tror den är riktigt rolig! Har längtat sen i November på att få se filmen :)

2010-02-28

Idag är det söndag. Jag och Olof har bestämt att söndagar ska vara våran dag. Vi tar så sällan vara på tiden vi spenderar med varandra så vi fick helt enkelt bestämma en dag i veckan när vi ska ägna oss lite extra åt varandra. Idag ska vi gå på bio :) Olof ligger fortfarande och sover, han var så snäll som orkade hålla sig vaken inatt tills jag skulle bli hämtad från jobbet vid 4. Själv vaknade jag bara för en stund sen jag med och ska ta ut hunden på en promenad.



2010-02-27 (19.16)

Morot- och gurkstavar tillsammans med ten things a hate about you. Lördagsmys innan jobbet :)
Garderoben och allt är klart och det känns super!

2010-02-27 (17.15)

Vad har jag gett mig in på?
"det känns ju nästan alltid lite bättre om man har det städat och fint omkring sig..."

2010-02-27 (16.03)

Har ryckt upp mig lite nu i alla fall. Tog tag i att städa här hemma och det känns ju nästan alltid lite bättre om man har det städat och fint omkring sig. Har också fått skratta lite åt det senaste avsnittet av Glamourama, varför lever inte jag deras liv?



2010-02-27

Usch, det känns som jag har en stor klump i magen. Har inte lust att göra något idag, vill bara dra täcket över huvudet. Vet inte varför jag känner såhär, men hoppas verkligen det släpper under dagen. Jag borde typ hitta på något mysigt med min man idag innan jobbet, jag borde städa och jag borde träna. Men jag vill verkligen inte göra någonting. Hatar sånna här dagar när man inte kan sätta fingret på varför man känner sig som ett äppelskrutt, men jag är ändå glad att dagarna inte kommer lika ofta som dom gjorde förut. Önskar att man bara kunde åka iväg och göra något jättekul så man slipper tänka, men det finns det varken lust eller pengar till egentligen...



2010-02-26 (18.03)

Är hemma från stan nu igen, ska straxt lägga ner datorn och mysa med min man ett par timmar innan jag ska iväg till jobbet. Måste bara tillägga att det är farligt att gå på stan när alla affärer lyser vår och massa snygga vårkläder när det dels är blask och snö ute och speciellt när man inte har råd att köpa något. Bittert.


Han - Jag vill inte vara med på kort
Hon - Meeeeen!

2010-02-26 (14.18)

Det närmaste jag orkar med en dagen outfit idag, men nu ska jag ner på stan och fika med Sabina.

2010-02-26

Har sovit länge, länge idag eftersom jag jobbar till 02 i natt och det är så himla tråkigt att stå på jobbet och vara dödstrött. Vet inte riktigt vad dagen kommer bjuda på innan jobbet, men det är ju fredag så man kanske får passa på att hal lite fredagsmys på dagen.



2010-02-25 (17.26)

Är sugen på en riktig utekväll, det var så länge sen, men jobbar ju i alla fall 3 helger framöver, men sen jävlar!

2010-02-25 (17.18)

Har haft en hemma och fixa dag. Har som ni kanske ser ändrat om lite i bloggen så har jag städat och varit och storhandlat. Nu ligger jag, Hanna, Olof och Toffe huller om buller i soffan och tittar på Grey's. Måste ju säga att jag fortfarande tycker att det är skittråkigt att Tre kronor åkte ut idag, men finns ju inte man kan göra åt saken så det är väl bara att acceptera...

2010-02-25

Helvetes jävla skit, den här dagen började definitivt inte lika bra som i måndags. Vet inte ens vad jag ska säga, känns bara så jävla skit! Faaaaan!

(för er som inte är insatta, Sverige förlorad precis mot Slovakien och åkte ut ur OS)



2010-02-24 (22.25)

Nu har jag gjort klart linnet. Det blev ändå helt okej, rätt schysst att dra på om man bara ska ner till stranden eller gå ut på prommis i värmen.




2010-02-24 (20.09)

Min bror blev mycket glad över att jag städat åt honom, han blev inte ens ledsen över att jag på något vänster lyckats få en av hans t- shirts att fastna i centrifugen och slet sönder ena ärmen. Jag snodde istället med mig tröjan hem och har försökt trixa till det till ett oversize linne, det går inte super eftersom jag varken har en bra sax eller en symaskin. Jag har inte gett upp hoppet än dock, för skulle jag få till det så skulle det bli ap- snyggt! Har också varit nere på stan och druckit kaffe med Olle, himla trevligt, förutom att jag drack typ 1 liter kaffe och kommer må skit hela kvällen. Men nu ska jag hoppa in i duschen en sväng och sen fortsätta med projekt "göra-ett-eget-linne-av-en-trasig-tischa". PUSS


Right now

2010-02-24

Idag är jag världens bästa lillasyster! Är hemma hos min bror och har städat och tvättat åt honom hela dagen. Han vet inte att jag städat än så det blir nog en glad överraskning när han kommer hem från jobbet (med tanke på att det såg ut som ett bombnedslag här när jag kom). Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli torr där nere i källaren och på att Calle ska komma hem så han kan sjutsa mig och Toffe hem. Det är himla bra träning att tvätta här också eftersom bror min bor på högsta våningen och tvättstugan ligger i källaren, har sprungiot upp och ner som en tok hela dagen! Men nu ringde mobilen om att jag måste springa ner igen... Hörs sen!

2010-02-23 (22.05)

Nu åkte Hannas kossor hem för kvällen.
Hon är väl för söt min fruga..?!


2010-02-23 (21.34)

Tänkte berätta lite hur man gör om man vill töja öronen eftersom jag fick den frågan idag.

Antingen så går man till en piercingstudio så gör dom det åt dig eller så kan du göra det själv. Om du gör det hos en piercare så behöver du inte fortsätta läsa, men om du vill göra det själv som jag gjorde så gör du såhär:

Jag började med att sätta i en navelpiercing i örat (måste man förstås inte), sen köpte jag spiraler (hos en piercare då) i 3 mm och pressade in dom. Man får ta i rätt mycket, men vara försiktig så man inte spräcker örat, det gör dödsont och så tar det tid innan det läker samt att det kan bli inflammerat då. När man haft 3 mm i ungefär 2 veckor, beroende på hur det känns i öronen så gick jag upp till 4 mm. Det beror lite på hur töjbara öronen är, vissa kan gå upp till 5 direkt och sen töja 2 mm i taget, men jag tog 1 mm i taget upp till 6 mm  sen tog jag 2 mm i taget och man kan som sagt töja ca varannan vecka. Vågar man inte pressa själv eller är osäker så är det bäst att gå till en piercare som vet vad han pysslar med.


Föresten så har jag hört att man i alla fall kan töja till upp 10-12 mm för att öronen med säkerhet ska dra ihop sig när man tar ut dom. Jag töjde till 10 mm och mina drog ihop sig bra, men fick ändå igenom 6 mm idag när jag började töja igen.



2010-02-23 (15.51)





Om jag var rik skulle jag ta med min älskling hit omedelbums!

2010-02-23 (15.11)

Har satt i töjningsörhängen i öronen igen. Känner att det faktiskt är JAG att ha det, har ändå sällan örhängen i nu sen jag tog ut töjningara så då kan jag ju lika gärna töja upp dom igen. Anledningen till att jag tog ut dom var för att jag ville kunna variera örhängena mer, men har nästan fler töjningssmycken än vanliga örhängen, så nu kör vi upp till 10 mm igen.





2010-02-23

God morgon. Här sitter jag och känner mig stressad fast jag inte behöver. Men tänkte bara önska att alla får en fin dag, nu ska jag gå över till Calle och Linda en stund innan jag måste röra mig neråt mot stan för möte.

2010-02-22 (22.46)

Det börjar känns i mina ögon att jag var upp redan kvart i sex i morse. Jag är verkligen inte van vid det, tycker att det är nog tidigt att vara uppe vid nio. Så även om jag tog en liten nap förut så måste jag nog gå och lägga mig snart. Imorgon är det mitt på dagen möte som står som enda punk i min kalender. Får se vad mer dagen kan bjuda på.



2010-02-22 (17.26)

Har varit ute på en riktigt jobbig promenad typ 10 minuter på skottad gångväg från oss, men i lårhög snö som ingen gått i så var det fan jobbigt. Men tanken var i alla fall att jag och Hanna skulle ner och mata ankorna med lite bröd. Tyvärr var det bara en anka där och typ en utter. Uttern skrämde ankan som bojkottade vårt bröd så jag slängde bara ut det på isen så gick vi hem igen. Nu ska jag se klart Gray's och sen laga lite mat till min man och min fru.


Den ensamma ankan

Där någonstans bakom vassen var uttern/ illern.

2010-02-22 (12.06)

Har varit ute på långpromenad i det till synes fina vädret. Tyvärr fryser man ju nästan ihjäl av att bara sätta foten utanför dörren. Att gå utan mössa var med andra ord ingen toppenidé, hade "brain freeze" typ konstant på hela promenaden och känner mig fortfarande halvfryst i huvudet. Ska försöka orka ta tag i städning här hemma, men måste nog få sitta lite till framför datorn och samla krafter.



2010-02-22

God morgon, ligger nerbäddad i soffan och kollar på hockeyn. Har ju varit en fantastisk match än så länge! Pigg är jag också, svårt att inte piggna till när man ser en sån här match... Sen kanske kaffet har viss inverkan också. Men nu väntar en tredje period och förhoppningsvis håller vi nollan!


Heja Sverige :)

2010-02-21 (22.55)

Har planerat lite inför veckan nu på kvällskvisten, verkar i alla fall ha lite skit att sysselsätta mig med även veckan som kommer. Nu har jag intagit hockeyläge i soffan, får se om jag orkar se USA- Kanada eller om jag somnar ifrån den för att verkligen orka se Sverige - Finland imorgon bitti. Klockan står hur som helst på 05.45, gött!


Peppad hockey-tjej innan LHC match i höstas.

2010-02-21 (20.00)

Äntligen ska det bli av! En resa till Helsingborg och Andréa är inbokad till Valborg. Ska bli så himla kul att åka ner till henne så vi kan umgås bara hon och jag. Det var för länge sen!




2010-02-21 (19.49)

När jag var hos Giovanna med Hanna så upptäckte jag att jag inte hade min förlovningsring på mig. Fick dödsångest och vände upp och ner på allt jag varit i närheten av sen jag kom dit. Hittade ingen, ringde Olof som letade hemma. Hittade ingen, jag bestämde mig för att åka hem och leta. Då ringde Olof och sa att han hittat den i ett par vantar jag hade igår kväll, fattar inte att jag inte märkte det förens ikväll?! Men nu är faran över och ringen sitter där den ska!





2010-02-21 (15.28)

Det blev ingen långpromenad för allt var fortfarande helt igensnöat på gångvägarna. Men en liten promenad som slutade med kaffe hos Karin och Patrik. Nu ska jag kolla upp om det går någon buss till Berga så jag kan hålla Hanna sällskap när hon är hundvakt till Roxy.


Give me!

2010-02-21 (15.23)


2010-02-21

Idag skiner solen massor hemma hos oss. Känner mig nästan sugen på att ge mig ut i istiden självmant. Kanske ta en långpromenad (om dom skottat!) Det skulle jag behöva, har suttit inne i lägenheten typ hela veckan känns det som.

2010-02-20 (00.05)

Fastnade framför jaktstarten nu för någon timme sen och herregud...! Trodde inte längdskidor kunde vara så spännande. Är riktigt glad att jag fick se det här live. Guld och brons till Sverige, helt underbart!


2010-02-20 (19.09)

Det blir inget jobb ikväll för min del. Får kolla på OS och ha lördagsmys med min älskling istället. Inte helt fel det heller!



2010-02-20 (16.07)

Imorgon ska jag väga mig. Hoppas på att få se ett bra resultat, men vill heller inte hoppas för mycket. Skulle bli så glad om vågen ville visa en 6 i början. Har kört med nutrilett i typ en vecka, för jag började känna mig omotiverad med GI eftersom jag typ stått stilla i vikt sen efter jul. Har i och för sig fuskat en del med GI (har väl också med att jag inte varit tillräckligt motiverad att göra). Men som sagt så har jag gått över till nutrilett ett tag nu för att få fart på viktminskningen. Känner att jag kanske behöver sätta upp lite mer motiverande mål för att orka fortsätta kämpa. Typ att när jag har gått ner ett visst antal kilo så får jag unna mig något (typ handla något jag vill ha eller liknande). Ska sitta och klura lite på vad jag vill. En sak är i alla fall säker, när jag nått min målvikt så ska jag pierca mig i naveln (för 6de gången?!).



2010-02-20 (15.04)

Det är snö ute...




2010-02-20

Tänk att det blev rätt bra på jobbet ändå. Dels var det mer folk ute än jag trodde det skulle vara, sen kunde jag se hockeyn lite grann (från andra sidan gatan). När jag slutat jobba kom Mathias och Simon och hälsade på så vi åkte till Sabina och spelade kort och drack kaffe. Kunde såklart inte komna när jag väl kom hem sen så låg vaken och löste om paranormala slott och så i Östergötland. Gick ju knappast bättre att somna efter det, men men, lyckades i alla fall somna sen och så vaknade jag för en halvtimme sen...






2010-02-19 (18.38)

Tror det kommer bli en lugn kväll på jobbet ikväll. Dels pga den här kylan men sen är det ju helgen innan löning samt att Tre kronor möter Vitryssland ikväll. Är lite ledsen (läs förkrossad) över att jag inte kan se matchen ikväll. Men, men inte så mycket att göra åt saken, får väl kolla reprisen imorgon!


Workey

2010-02-19 (17.37)

Blev uppringd idag av en tjej jag jobbar för och fick förfrågan om jag vill jobba för L'oréal i några veckor. Tror nog att det skulle kunna bli kul. Skulle tänka på saken över helgen och återkomma på måndag. Men jag känner mig rätt säker på att jag vill. Kul att få jobba som "skönhet" haha! Nej, men dom sa i telefon att dom ville ha någon som hade utseendet för sig för att kunna reprepresentera skönhetsprodukter. Känner mig lite smickrad :)



2010-02-19

Shit vad den här dagen har gått fort! Det är snart dags att hoppa in i duschen och börja fixa inför kvällens jobb. Har i alla fall kollat på Avatar idag, förstår inte vad alla såg i den filmen som inte jag gjorde. Den var helt okej att se på, men definitivt inte en av dom bästa filmer jag sett eller som gjorts enligt mig...

2010-02-18 (23.16)

Usch, har känt mig helt yr i huvudet hela dagen idag. Fruktansvärt förvirrad och glömsk, men tror att jag behöver en ordentlig sömn så får vi hoppas att det är bättre imorgon. Måste också lyfta på hatten för Anja, grymt starkt av henne att ens köra idag och så brons! Hon är ju faktiskt helt OSlagbar!


+



= Sant

2010-02-18 (17.01)

Ikväll blir det lite häng hos Sabina med OS tittande och skitsnack. Med andra ord måste jag bege mig ut i istiden, men det kan det ju vara värt!



2010-02-18 (15.21)

Är det något som piggar upp och samtidigt får en att längta ännu mer till våren så är det Winnerbäck. Passar nästan alltid på att lyssna på honom när älsklingen är i skolan så han "slipper höra skiten". Men man får ju en sån grym längtan till vår och sommar av honom med. Ge mig en snabbspolningsknapp till april!



2010-02-18 (14.58)

Alltså jag tror jag blir galen på riktigt. Jag pallar inte all snö, håller typ på att få vinterdepp totalt nu. Jag vill ha kvittrande fåglar, stålande sol, rosévin på uteserveringar, gröna träda, jeansjackor, pumps och massa skratt. När det ser ut som istiden ute så har man ju bara lust att dra täcket över huvudet och gå i ide tills det blivit varmt!








Ge mig!

2010-02-18 (13.51)

Sitter och tittar på reprisen av nattens hockeymatch, rycker till varje gång kommentatorerna säger "Weinhandl", det måste vara något seriöst fel på mig. Det mest pirriga inför matchen i natt var att jag skulle få se honom live för första gången på flera månader. Men har är ju så jävla sexig så jag kan inte låta bli. Jag får ju ligga med honom för Olof också. Haha!


Mjaaauu ;)

2010-02-18

Jag lyckades hålla mig vaken för att se hela matchen och se Sverige vinna med 2-0. Somnade dock typ direkt efter att matchen var slut och vaknade för någon halvtimme sen typ. Känns ju bra ändå, trodde typ jag skulle sova till klockan 3 eller något idag. Ska nog slöa i soffan i tag till i alla fall...



2010-02-17 (01.18)

Tänk att jag som inte kan något om datorer och teknik lyckades göra en egen header helt själv! Den är inte direkt som jag ville ha den nu, men ville bara prova med något. Ska lägga ner lite mer energi på att göra en bättre typ imorgon eller en annan dag. Nu börjar dock hockeyn snart och jag har ju lyckats hålla mig vaken än så länge! Kanske bloggar senare för att hålla mig vaken!

Har krupit upp i soffan nu som blir min säng även i natt!

2010-02-17 (22.15)

När man hör en klar, jättelik fanfar, som inte alls är kort,
ja då vet man strax, att det blivit dags för en jäkla massa sport,
ja de blir fotboll o hockey o curling o bandy o golf o stav o häck,
bara sport, bara sport, bara massor utav sport...

2010-02-17 (21.18)

Dricker kaffe och taggar inför hockeyn. Jag MÅSTE klara att hålla mig vaken hela matchen, undrar om jag verkligen klarar det. Men om det är drag i matchen och man får blickar av ögongodis så ska jag nog klara det med! Får dock inte sova allt för länge imorgon, men det tar vi tag i då!


Gammal bild, men det är vår! Jag vill ha VÅR VÅR VÅR!!!

2010-02-17 (15.03)

Alltså dessa telefonförsäljare. Dom har lurat mig! Eller det vet jag inte än, men dom brukar aldrig vilja prata med mig. Men idag när dom ringde (och jag för en gång skull svarade) så ville dom att jag skulle köpa något spärr-abonemang så man kan spärra alla kort och sånt på samma nummer om man skulle bli av med plånkan. Jättebra tyckte jag och gick med på det. Bara hoppas på att det är lika bra som det lät (men det är det väl antagligen inte). Jaja, jag är ju rätt slarvig av mig så det kan väl vara bra att ha något sånt... Eller?

2010-02-17 (14.19)

Har varit ute i skogen på en svettig promenad med hunden. Måste ta och städa upp lite här hemma, sov i soffan i natt eftersom jag inte kunde somna så alla sängkläder ligger huller om buller här. Men först en dusch!



2010-02-17

God morgon bloggen. Här har jag försökt sova så länge som jag bara kunnat, men har ändå vaknat typ varje halvtimme hela förmiddagen så jag gav upp vid halv ett och gick upp. Jag ville nämligen sova så länge som möjligt idag för inatt (01.30-06.00) är första svenska hockeymatchen för herrar och det måste jag se. Men det kanske får bli en powernap i eftermiddag istället så man orkar med det. Nu tänkte jag ge mig ut och springa en runda.

vv

2010-02-16 (23.27)

Känner mig inte trött för fem öre. Olof ligger nerbäddad i sängen bredvid mig, men jag känner mig inte ens lite slö. Vet inte vart jag ska ta vägen med mig själv, kanske gå ut till vardagsrummet och slökolla på OS tills man blir trött? Föresten så tog ju Sverige sitt andra guld nu ikväll, gött! Synd att jag missade det, när jag ändå känner mig pigg som en... vad säger man? Nötkärna? Eller är man frisk som en sån? Jaja, pigg är jag i alla fall...


Vill vara såhär trött med min mongohund!

2010-02-16 (20.11)

Känns äntligen som att motivationen hittat tillbaka! Härlig känsla så nu kör jag på så hårt jag bara orkar!



2010-02-16 (17.53)

Kom nyss in för att hinna se slutet på Gray's. Har varit på långpromenad nr 2 idag med Hanna och Toffe. Nu ska jag snart ta tag i lite matlagning, annars ser kvällen himla lugn ut, som vanligt!


Min söta hund :)

2010-02-16 (14.57)

Two out of three aint bad.

Har börjat gilla Meatloaf mer och mer! Han är faktiskt riktigt bra, trodde tyo bara det var gamla gubbar som lyssnade på honom, men njaaa... Måste ändra åsikten om honom! Har suttit och sjungit med i fler av hans låtar (som jag lärt mig på sista tiden) och bara gillar låtarna mer och mer! Nu klev dock Hanna innanför dörren och det är dags för dagens dos av Yatzy!



Noterade också att Hanna kom innanför dörren i nästan en identisk outfit som mig idag,
tror vi umgås för mycket...?

2010-02-16

Tankar på långpromenaden.

VIKT. Jag har typ alltid mått dåligt över min vikt. Även om det har med så mycket annat än vilka siffror vågen visar. Har haft lite av en "våg-skräck" i nästan hela mitt liv. Men i alla fall så har jag konstaterat den senaste tiden att jag faktisk inte är så stor att jag skulle passa i programmet generation fett. Det låter kanske jättekonstigt men bara för några veckor sen så insåg jag att jag inte är så stor som jag trott att jag varit hela mitt liv. Jag har också insett varför jag trott det. När jag var liten kallades jag "pluppmagen" av min pappa och när mina bröder blev så pass gamla att det var kul att mobba sin lillasyster så hette jag sällan Maja hemma utan snarare fetto och tjockis. När jag sen började högstadiet så var det en kille som direkt tyckte att jag var ett perfekt offer att hacka på för min vikt. Detta pågick 7-8 tills jag fick nog i 9an och började träna som en galning (då menar jag typ 8-9 pass i veckan med löpning). Gick ner i vikt kan jag ju konstatera när jag ser på bilder, men kände mig ändå som ett riktigt fetto. Självkänslan var i botten tills jag flyttade till Norrköping till gymnasiet började. Då började jag komma över problemet med min vikt då ingen kommenterade att jag var stor. När jag sen i tvåan på gymnasiet träffade min nuvarande sambo så la sig kilona på magen rätt fort och där har de mer eller mindre suttit fram till nu. MEN, grejen är att jag nog faktiskt aldrig varit så tjock som jag trott när jag fått höra kommentarer om min vikt.

Sitter ändå här nu, 9 kilo från min målvikt och känner mig ändå ganska nöjd med mig själv.


Såhär "tjock" var jag i 8an då min självkänsla var som lägst. För första gången kan jag se mig själv på bilden och tänka att "visst, inte var jag pinnsmal, men jag skulle inte kalla mig själv tjock!"

... och en dagsfärsk bild på den så länge hatade kroppen.

2010-02-15

Denna måndag har hittills bjudit på ett riktigt bra spinningpass och städning av lägenheten. Nu ska jag hoppa in i duschen, vänta in Hanna och så ska vi göra lite lunch!

2010-02-14 (18.16)

Nu kom min man hem med en liten alla hjärtans dags present till mig :) Sött av honom eftersom vi inte skulle köpa något till varandra. Nu är det dags att göra lite mat och sen chokladfondue!




2010-02-14

Alla hjärtans dag!

Har varit hemma hos mor och far hela dagen på lunch och semlor. Fiskade också fram en låda med massa gamla kort och minnen från jag var liten fram tills jag flyttade hemifrån. Hittade bland annat några roliga saker jag skrivit ner i en kalender jag hade när jag gick i mellanstadiet. En dag hade jag bland annat skrivit ner detta viktiga meddelande till mig själv "igår trampade min föra pojven mig på tån". Inte så viktigt att komma ihåg, men kul att läsa vad man skrev för typ 10 år sen. Tyvärr hittade jag dock ingen av mina gamla dagböcker. Undrar vart som kan ha tagit vägen. Undrar också om jag kommer sitta och läsa min blogg om 10 år och skratta åt mig själv...?


Mami och Papi förrförra sommaren.

2010-02-13 (00.39)

Färdigjobbat och så för den här helgen. Imorgon är det alla hjärtans dag :)

2010-02-13 (17.17)

Håller redan på med maten här hemma, eftersom jag sov för länge för att hinna med både frukost, lunch och middag. Börjar dessutom vid 8 ikväll så vill inte behöva stressa med mat och sånt tjafs innan jag åker. Men blir lite dåligt med uppdatering resten av kvällen...




2010-02-13

Oj, jag sov visst jättelänge idag. Somnade sent igår och så vaknade jag typ hundra gånger innan jag tillslut kunde somna ordentligt. Så jag lät mig själv sova ut idag eftersom det ska jobbas ikväll med. Men första blir det en lugn dag, kanske ska unna mig en påse godis, är så himla godissugen!!!

2010-02-12 (18.27)

Har varit på lite eftermiddagsfika hos Linda och Calle och gosat lite med Nellie. Nu håller jag på med en tacopaj a'la GI. Det blir nog bra det, är hungrig som ett djur så det slinker nog ner hur som...


Puckelsryggs tjej? Haha!

2010-02-12 (15.12)

Har kollat på Where the wind things are. Väldigt märklig film måste jag säga, men ganska underhållande mellan varven...


2010-02-12 (13.58)


Bättre sent än aldrig, men nu är den där!

2010-02-12 (13.54)


2010-02-12

Fredag, fredag, fredag :)

Äntligen helg och ledighet!?! Nej, inte för min del för jag har ju tvärtom arbetstider. När alla jobbar och pluggar i veckorna så ligger jag hemma och latar mig och när alla är lediga och hittar på saker så jobbar jag. Men sånt är livet, gillart ändå. Ikväll blir det mellan 22-02 så man hinner ju med lite fredagsmys hemma innan i alla fall. Ska äta tacopaj ikväll och så kommer såklart frugan förbi en sväng...

2010-02-11 (21.28)

Jag har kommit på något mysig och billigt man kan göra på Alla hjärtans dag om man inte vill köpa presenter till varandra. Chokladfondue! Hur gott är inte det då..? Mysigt också, mysa upp sig i soffan med en bra film och massa tända ljus... Mmm, det blir bra det. Perfekt när man inte har råd att boka in en weekendresa till Venedig eller Paris ;)



2010-02-11 (20.01)

Finalen av Vinterspelen i Åre och mörk choklad. Makes my night!


My favorite!

2010-02-11 (16.21)

Jag är nog världens sämsta på att vara ensam hemma. Jag kan verkligen inte sysselsätta mig själv! Det enda jag gör är att städa, träna och sitta framför datorn /tvn. Men man får väl tacka gudarna för Sex and the city och Gray's som gör mig sällskap på dagarna när baby är duktig och pluggar och bygger på sina muskler.


Min snygga man som jag älskar över allt annat

2010-02-11 (14.36)

Om man inte är tillräckligt glad för att solen skiner så är detta en mycket bra humörhöjare, dock får jag en väldig längtan till sommar, sol och stranden!


2010-02-11 (14.17)

Jag vill ha nya tulpaner i mitt fönster, dom jag har se minst sagt ledsna ut!




2010-02-11 (14.12)

Har varit ute och gått i det fina vädret med Linda, Calle, Nellie och Toffe runt ån. Som jag sagt förut så tycker jag mycket bättre om att gå med sällskap så det passade perfekt att dom precis skulle ge sig ut när jag messade och frågade om dom ville följa med mig. Nu har jag i alla fall kommit in och slängt i tvätt i tvättmaskinerna nere i tvättstugan.


Toffe, Linda, Calle och Nellie

2010-02-11

Hej och typ god morgon. Idag är det torsdag och med andra ord helg snart igen. Mitt liv känns just nu meningslöst, har inte gjort något vettigt på hela veckan. Sovit bort halva dagarna och slöat bort den andra halvan av dagen. Men det finns lixom ingen motivation i min kropp för att gå upp vid typ åtta. Jag har ju ändå ingenting att fylla dagarna med så då kan jag ju lika gärna försöka sova så länge jag kan så jag slipper ha tråkigt så länge. Fy fan vad jag är trött på det här.

2010-02-10 (23.11)

Monki. Dom har väldigt snygga kläder, om man orkar leta lite. Ibland hittar man inte ett smack eller så är det som för mig ikväll. Kikade runt på deras hemsida och hittade MASSOR med fina vårkläder, bland annat dessa godingar:




2010-02-10 (22.39)

Jag måste köpa ny foundation, har ni något förslag på någon bra? Jag har typ alltid kört med Loreal true match, som jag i och för sig gillar, men det har ju kommit hur många nya som helst som verkar jättebra. Så som sagt får ni gärna berätta om ni har någon favorit?


Make up time

2010-02-10 (21.02)


Alltså, Kjell, jag säger då det. Citaten går fortfarande varma här hemma mellan varven!

2010-02-10 (16.11)

Hemmafru idag.

2010-02-10 (15.49)

Har tagit ett långt, skönt bad som inkluderade benrakning, inpackning och Winnerbäck i bakgrunden. Inte helt fel alls! Nu har jag smort in mig med bodylotion, plattat håret och ätit en halvsen lunch. Ska tag i att baka bröd till middagen nu innan det blir prommis med vovven igen och så kommer frugan hit lite senare!

2010-02-10 (15.40)

2006

2010

Hur kommer det sig att hur mycket jag än fixar och frixar med håret så verkar det alltid vara snyggast dagen efter när man vaknar med rufs?

2010-02-10 (13.53)

Jag är på underligt humör idag. Kan lixom inte sätta ord på känslorna, vet typ inte ens om jag är glad eller pissed off. Kanske både och, men har ingen anledning att känna varken det ena eller det andra. Nej, jag blir ju bara mer snurrig av att skriva om det. Var hur som helst skönt att vara ute och gå i skogen och rensa tankarna lite (för det verkade ju gå så bra). Nu ska jag lyssna på Queen och sjunga så högt jag kan för att slippa fundera mer på hur jag mår. Känner ett desperat behov av sällskap.



2010-02-10

Jag måste fan ta och rycka upp mig. Har inte gått upp än utan har spenderat de senaste två timmarna med att slökolla på dåliga tv-serier. Hunden verkar inte lida av att han inte varit ute än, han har legat bredvid mig och snarkat som jag vet inte vad fram tills för typ 5 minuter sen. Men nu ska jag i alla fall gå upp, göra lite kaffe och ge mig ut på en långpromenad med hunden om det slutat snöa vill säga.

Svar till Evelina om var kläderna jag la upp igår kommer ifrån: Både klänningen och toppen är från BikBok!

2010-02-09 (23.17)

Nu har vi krupit ner i sängen för kvällen. Jag har fått rumpmassage och så har vi tittat på nya avsnitt av 2½ men och How I met your mother. Hoppas på att träningsvärken har lagt sig till imorgon och att det blir uppehåll så man kan ge sig ut och springa. Natti.


Baby & Hattifnatt

2010-02-09 (20.58)

Nu har vi spelat slut på nästan hela Yatzy blocket och haft saftdrickar tävling. Nu börjar dock Vinterspelen så det är dags att bänka sig framför tvn.





2010-02-09 (19.12)

Längtar så mycket till våren och vill uppdatera min garderob med annat än svarta plagg (som nu mer än dominerar min garderob).
Hittade bland annat dess gobitar när jag kikade runt förut idag.

2010-02-09 (19.01)

Nu har vi ätit mat och jag och Toffe har haft ärt-krig i köket. Hanna satt och pillade med sin tungpiercing och hade någon sett oss hade man nog undrat om det var någon form av stödboende i vår lägenhet. Haha! Nu väntar några parti Yatzy innan vinterspelen i Åre börjar.


Bara för att vi alltid är seriösa med allt vi gör...

2010-02-09 (13.51)


Känner bara att jag måste få säga hur mycket jag älskar mina vänner och min älskade sambo, min familj och alla andra som faktiskt bryr sig på riktigt. Det finns en stor långtidsparkering i mitt hjärta för er :) <3



2010-02-09 (12.27)

Överväger att inte träna idag. Har jordens träningsvärk i rumpan. Vet inte varför, men har inget större sug för att ge mig ut och springa idag... Får se om det blir en kvällspromenad eller om jag bara kör lite styrka idag. Man måste ju vila ibland också.

2010-02-09 (12.12)

Börjar bli lite trött på att knappt kunna prata, tungan är svullen som ett as... fortfarande. Den har varit svullen sen i lördags och jag läspar fint och kan inte äta ordentligt. Hoppas de lägger sig snart, det här var ju inte riktigt som jag tänkt!

2010-02-09

God morgon Sverige... Eller god morgon, jag har faktiskt varit vaken i flera timmar. Har legat och tjutit till Gray's senaste timmen, är så jävla blödig ibland. Men nu ska jag ta och äta någon slags sen frukost, yoghurt och linfrön som vanligt!

2010-02-08 (22.45)

Nu är det kväll här hemma och jag är rätt trött, kanske kan somna skapligt ikväll. Nu ska jag titta på Glamourama!


2010-02-08 (19.58)

Hahaha, fick just ett mycket roande telefonsamtal. Det inleddes såhär:

- Hej det är Maja...
- Hej Marianne, jag ringer från hörselskadades riksförbund...
Jag hade rätt svårt att hålla mig för skratt resten av samtalet!

2010-02-08 (17.58)

Dags att laga lite mat, idag står GI- pannkakor på menyn!



2010-02-08 (16.06)


Kan man annat än att älska tulpaner? Helt underbart!

2010-02-08 (14.54)

Nu har vi bott i lägenheten i nästan exakt ett år. Jag trivs jättebra här, det är nära till allt, billigare, mer lättskött osv. Men dagar som den här så kan jag inte annat än att längta ut till landet igen. Här finns inget att göra idag känns det som. Ute i huset hade man kunnat sysselsätta sig utomhus hela dagen med att bära ved, skotta snö, pyssla i stallet, rida, ta ut hundarna och så. Vad gör man här när det är fint väder och man vill vara ute? Jo, man går ut med hunden. Det är typ det enda man kan göra. Just därför gick jag ännu en promenad nu med Toffe runt ån. Fick ju skulkänslor av att sitta inne när solen lyser in genom fönstret! Nu äter jag resterna från Tacon vi åt igår, inte helt fel, och så börjar SATC nu så det får fördriva några minuter här hemma...



Vårt lilla hus på landet...

2010-02-08 (13.30)

Okej, jag har inte så mycket till liv idag känner jag. Sitter vid datorn... fortfarande! Jaja, har kollat runt på lite bloggar nu och har upptäckt att det verkar vara tvång på att se Avatar. Är inte direkt så intresserad av att se den, men eftersom det är så mycket snack om filmen så får man väl ta sig i kragen och lägga lite tid på att se den. Vem vet, jag kanske tycker den är bra..?



2010-02-08 (13.00)

Fasen, snart är det ju alla hjärtans dag! Vad i helv... ska man hitta på då?! Ekonomin den här månaden ser tyvärr inte ut som att man bara kan kasta pengar omkring sig heller. Jag har så dålig fantasi så jag har ingen aning om vad man kan hitta på som inte kostar skjortan. Några tips? :)



2010-02-08 (11.58)

Finns det någon som har lust att hjälpa mig att fixa om min blogg?! Har inte orkat lägga ner någon energi på hur den ska se ut nu. Men man får ju lite känslan av att man går inte på någon begravningsbyrås hemsida när man klickar in här. Vill ha lite mer färg och så, inte så deppigt som nu!



2010-02-08 (11.47)

Nej, vet ni vad. Jag skippade gymmet idag. Solen började skina så mycket den bara orkade när jag gick ut med hunden så det fick bli en ordentlig skogspromenad istället. Känns ju bara helt motsägelsefullt att träna inne i en svettig gymlokal när man kan få träning ute i det härliga vädret...

2010-02-08

Känner mig helt förstörd idag. Fattar inte varför, men det kändes som att jag knappt somnat innan Olof åkte till skolan och när det väl var dags för mig att stiga upp så hade jag självklart lyckats somna i världens skönaste sömn. Nu är det i alla fall dags att ge sig ut med hunden innan jag sätter styrning mot gymmet och ett spinningpass.

2010-02-07 (23.11)

Råkade klicka in mig själv på "Stolplyckans fjordhästar", där jag red in deras hingst Isidor för typ två år sen. Isidor var så himla fin i psyket att jag nästan velat köpa honom. Nu fick jag dock syn på att en Valack född 08, efter Isidor var till salu nu. 16 000 kr ville dom ha för honom. Gissa om jag blev sugen?! Om han är lika fin som Isidor till sättet hade jag inte tvekat en sekund om jag hade dom pengarna i fickan.




Jag & Isidor



Lilla Maxim som är till salu

2010-02-07 (23.05)

Nu är det snart slut på allt vad helg heter. Imorgon är det dags att ta tag i livet igen och inte sova bort hela dagarna. Har inte så mycket vettigt att skriva, men tänkte mest bara säga god natt och hoppas alla får en fin vecka :)

2010-02-07 (17.38)

Överraskande nog så gick det riktigt bra att springa idag. Första uterundan i år och jag orkade ta mig runt hela varvet utan att stanna trots att det var snömodd på sina ställen. Nu har vi varit ute en sväng med hunden och ska börja med maten om en stund.

2010-02-07 (13.32)

Igår var vi nere på stan en sväng, jag, Sabina och Hanna. Blev varsin öl på Pitcher's och sen gick vi och spelade lite biljard (traditionsenligt på lördagar numera).


2010-02-07 (13.21)

Gårkvällens outfit;


2010-02-07

Söndag!  Jag gillar nog faktiskt söndagar ganska mycket, kan bero på att jag inte har ett jobb att gå till på måndagar. Men det kan också bero på att de ofta är himla mysiga + att det är nog den dagen på helgen som jag får mest gjort. Idag sov jag dock rätt länge, åt frukost i sängen och sånt mys. Men nu har jag i alla fall städat här hemma och ska ge mig iväg på en löprunda. Till min stora glädje upptäckte jag att min runda var så gott som snöfri när jag gick där igår!

2010-02-06 (15.37)

Har tränat lite styrka här hemma, känner visst fortfarande av träningsvärken i magen! Nu ska jag i alla fall snart möta Sabina vid bussen så ska vi ge oss ut på promenad. Mycket roligare att gå med sällskap.



Jag och Sabina i Trädgårds föreningen i somras.

2010-02-06

Himla skönt med lördag! Myser runt i morgonrock och dricker nyponsoppa. Ska väl orka göra lite vettigt också, typ som att ta tag i disken från igår och ge mig ut på promenad. Ikväll blir det nog ett besök hos Höcke om allt blir som planerat (man vet aldrig med den killen). Ha en fin lördag!

2010-02-05 (00.42)

Det blev som väntat en lugn hemmakväll, skönt faktiskt. Hanna har varit här några timmar och spelat yatzy som vanligt ;) Är väldigt trött nu så ska nog gå och lägga mig, det är en dag imorgon med! Då ska jag försöka få ut lite mer av dagen än jag fått idag i alla fall. En rejäl promenad skulle inte skada, hoppas på att solen lyser imorgon med!



Sol imorgon? :)

2010-02-05 (14.08)

Måste skriva av mig, kanske inte så kul för er att läsa men detta är ju lite av min dagbok också så måste väl få säga mer än att livet är toppen hela tiden när det inte är det...

För självklart lyckades jag bli bitter idag ändå. Jag orkar inte och jag skäms nästan över att jag är så upprörd över en sån liten grej. Men varje gång jag blir påmind om det så stör jag mig enormt. Jag blir arg på mig själv med för jag vet egentligen att det inte är något att hänga upp sig på, men vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma över det, blir ju påmind om det typ dagligen! Jag oooooorkar inte att aldrig få vara ensam om något, inte något alls!

2010-02-05

Herregud, nu har jag tagit igen sömnen och gått tillbaka till min "normala dygnsrytm". Idag är det ju fredag och solen lyser så jag har inte så mycket negativt att säga om den här dagen förutom att jag inte har några planer för kvällen. Men antingen så dyker något upp under dagen eller så blir det bara en mysig hemmakväll men lite god middag och tända ljus.




"I'm going were the sun keeps shining"

2010-02-04 (22.57)

Det är kul att vara originell så länge man får fortsätta vara det. Men nu för tiden är väl inget originellt längre, måste ta till drastiska metoder för att sticka ut ur mängden. Får väl vanställa mig och se hur många som hänger på den trenden...



2010-02-04 (21.52)

Hemma igen från hockeyn. Blev väl inte direkt någon utklassning, men en jämn och spännande match med resultatet 4 -3 till LHC. Jag är nöjd i alla fall!

















2010-02-04 (18.07)

Jävla härj hela eftermiddagen så jag har inte haft tid att blogga. Berättar mer om det sen, för nu är det dags att sätta styrning mot Cloetta center och förhoppningsvis få se LHC utklassa Frölunda! Hörs sen!

2010-02-04 (11.48)

Effektivitet!

Gud vad man hinner med saker när man går upp på morgonen! Äter lunch nu, hur ofta händer det vid den här tiden? Brukar väl oftast vakna till liv någon gång runt det man kallar lunch. Dock så känner jag att jag inte är van så nu blir det nog att bara slöa framför tvn och kolla på typ tv-shop eller något sånt...



Måste ju vara pigg till hockeyn ikväll!

2010-02-04

Har nyss varit på gymmet och avklarat 45 minuter och några kilometer på löpbandet. Frågan är bara hur fan jag ska lyckas orka 21 km i sträck?! Men känner mig hur som helst rätt nöjd med att jag orkade ta mig till gymmet efter bara ett par timmars sömn. Nu väntar städning och kanske en power nap.



Morgonpigg tjej? Nej.

2010-02-03 (01.31)


Lite dålig kvalité... Och ja, jag pratar alltid så med- och om min hund!

2010-02-03 (00.11)

Kom nyss in från en kvällspromenad med hunden, filmade när han hoppade i djupsnön, ska se om jag lyckas ladda upp filmen ikväll...

2010-02-03 (22.11)

Hittade en så fin klänning som jag vill ha!
Snygg med ett par high heels till...



2010-02-03 (22.08)

... Och det är detta som gjort att Simon förgyllt min dag!


2010-02-03 (21.01)

Måste bara säga ett den här killen gjorde min dag idag! Tack Simon "Svinom"!


2010-02-03 (20.49)

Nu har vi varit hos Sabina och hälsat på i hennes nya lägenhet. Väldigt mysig även om hon inte kommit i ordning helt. Hon fick en sån där fin gurka i kruka av oss och i byte fick jag en födelsedagspresent av henne. 200 kr på Make up store, inte helt fel det inte!









2010-02-03 (15.30)


Myser runt i mina nya jeans från Nikita idag :)

2010-02-03 (15.26)

Dags att fylla på i kyl och frys!

2010-02-03 (13.20)

Drömde konstiga men härliga drömmar i natt. Drömde bland annat att det var sommar, underbart väder, satt vid vattnet, badade fötterna, drack godaste kaffe i hela mitt liv, hade opererat tuttarna, hade skaffat körkort och bil och allt var bara toppen. Tyvärr var det ju bara en dröm konstaterade jag när Hanna ringde och väckte mig och jag befann mig insnöad i lägenheten och upptäckte att min träningsvärk i magen inte lagt sig för fem öre. Smärtan kan liknas lite vid hur det kändes ett par dagar efter att jag opererat bort äggstocken, det vill säga inte kul alls! Jag kan knappt resa mig ur sängen, hosta eller göra något annat som kräver styrka från magmusklerna!

Undrar om min härliga dröm kommer bli sanning någon dag? :)



Varamon -07 tror jag

2010-02-03

Ligger i sängen och drar mig med älsklingen som är ledig idag... Hanna kommer hit om en stund så blir det nog lite yatzy om jag känner oss rätt. Ikväll blir det besöka hos Sabina för att spana in hennes nya lägga och dricka lite kaffe.

Föresten så ringde någon mig nyss som jag inte har en aning om vem det är, riktigt äcklig. Han ringde i fredags också men då trodde jag bara att han ringt fel. Han vägrar svara på vad han vill och hur han fått tag på mitt nummer, men han kallar sig själv David och är allmänt vidrig. 0704295846, någon som känner igen numret?!


2010-02-02 (19.49)

Pizzan blev supergod, det är definitivt inte sista gången jag gör den! Nu väntar som sagt ett biobesök, vet typ inte ens vad filmen handlar om, men det är ju mysigt att gå på bio i alla fall. Har känt mig frusen hela dagen så jag kröp ner i en stor tröja och tjocka strumpbyxor, skönt!



Snuff!

2010-02-02 (18.13)

Nu står pizzan i ugnen så får vi hoppas den blir god med. Orkar nog inte vänta på att Olof ska komma hem så jag äter själv idag. Har bara käkat frukost så börjar bli lite småhungrig (läs vrålhungrig) nu!

2010-02-02 (17.09)

Vilken fruktansvärt seg dag! Har fan inte gjort något vettigt på hela dagen känns det som. Olof var hemma och vände nyss, stack till gymmet och lämnade mig ensam ett par timmar till. Ska faktiskt testa att göra en GI- pizza som Ellen tipsade om, sen blir det väl bara dusch och fix innan det är dags att åka ner på stan och entra biosalongen.



2010-02-02

Kom hem från en lång och svettig promenad i skogen nyss. Sjukt bra träning för rumpan att gå i djupsnö! Hade egentligen tänkt åka till gymmet och ställa mig på löpbandet, men jag tycker ju verkligen inte att det är kul så det fick bli såhär istället. Måste dock hur som helst ta mig i skinnet snart och börja med löpträningen så jag orkar springa de där 21 km i maj!

Måste också tillägga att jag har dödens träningsvärk i magen, kunde knappt resa mig ur sängen imorse. Men det är skönt, då vet man att man lever...

2010-02-01 (19.47)

Hemma nu efter en liten sväng på stan med Calle.
Jag fick ett par träningsbyxor från Röhnisch och en sallad :)


2010-02-01 (16.47)

Livar upp den grå/svarta outfiten med rosa strumpor,
det gills väl?

2010-02-01 (16.33)

Ikväll ska min bror bjuda mig på middag på stan och så ska jag få välja en födelsedagspresent. Sitter och väntar redan nu fast att han inte kommer förens om en timme, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra annars! Slänger nog upp en dagens outfit snart, nu när jag ändå inte gör något vettigt. Hoppas på en trevlig kväll, vilket nog inte blir svårt! Föresten, vad mycket jag käkat ute på sista tiden!


Jag & bror i höstas


2010-02-01 (13.58)


Olof ville gå på bio imorgon, kanske ska se Snabba Cash,
är det någon som sett den som kan ge den ett betyg innan man bestämmer sig? :)


2010-02-01 (13.19)

Sitter här och knaprar gurkstavar och försöker komma över att spinningpasset idag var skit. Helt ärligt, får vem som helst bli spinninginstruktör?!?! Hon vi hade idag såg ut som en uttråkad historia lärare som borde bytt yrke för länge sen för att hon typ ville gå hem och ta livet av sig. Dessutom spelade hon kass musik och hade micken för nära så man hörde när hon flåsade hela tiden. INTE KUL ALLS! Men, men jag försökte koppla bort henne i den mån det gick och koncentrera mig på mig själv. Trött och svettig blev jag i alla fall.



2010-02-01

Äntligen februari!

Ska snart ge mig av mig friskis och träna, det kan jag minst sagt behöva! Först måste jag bara få i mig lite frukost och ta ut hunden i skogen en sväng. Vi hörs sen!

RSS 2.0