2010-01-31 (19.45)

Sitter och tittar på Vad blir det för mat, Per Moberg är så himla härlig tycker jag! Väntar egentligen på att I en annan del av Köping ska börja, men vi roar oss med detta så länge. Tanken var från början att jag och Hanna skulle åka till Höcke ikväll och kolla på film men så blev det dock inte...

2010-01-31 (19.42)

Hanna tittade förbi ikväll!

2010-01-31 (16.12)

Vinterpromenad i bilder


















2010-01-31 (15.30)

Har man lika dålig humor som mig så MÅSTE man titta på denna videon!


2010-01-31 (15.27)

Har varit ute på en härlig vinterpromenad runt ån med min älskling och vår lilla bebis. Hade varit en fördel med långkalsonger, men det var himla skönt att röra lite på sig hur som helst. Den här veckan har inte passat in i mitt nyttiga och hurtiga liv!

2010-01-31 (15.09)

Här kommer lite egobilder på mig och Lina sen i torsdags - innan "fotoförbudet" på Linas begäran!



















2010-01-31

Blev en skön sovmorgon här hemma idag... Har inget planerat på dagen så det gör mig absolut ingenting att jag sov fram till lunch. Hade en väldigt trevlig kväll igår med både bowling, biljard och yatzy.




2010-01-30

Himla dåligt med uppdatering senaste dagarna, men idag har faktiskt bloggen krånglat så det är inte mitt fel att det inte kommit upp några inlägg. Nu så sitter jag, Olof, Hanna och Calle här och har tacokoma och ska iväg och bowla om ett tag... Mina skor hade kommit idag så de ska jag inviga sen! :)

2010-01-29 (23.56)

Nu är det dags att sova några timmar till... Kommer nog inte ha några problem med att somna även fast jag sovit typ hela eftermiddagen. Imorgon ska vi hjälpa Calle att städa i hans lägenhet och så blir det förhoppningsvis bowling på kvällen!

(Föresten så var det foto förbud på festen igår så kan tyvärr inte lägga upp några bilder.)

2010-01-29

Åååååh, jag hade underbart roligt igår! Vi fick supergod mat och festen var toppen! Träffade massa människor, både nya och gamla ansikten. Har dock inte varit särskilt kaxig idag och har i stort sett sovit hela dagen. Nu är Olof och köper baguetter med skagen och avokado så ska jag smälla i mig det och se om jag orkar hålla mig vaken tills det är dags att sova ikväll...



Före vs. efter

2010-01-27 (19.44)

Kom precis hem från Hamlet och himla god mat! Nu när jag ändå fuskar idag så har jag köpt med mig en påse godis hem så nu ska jag slänga mig i soffan och svulla och läsa Vecko revyn. Sen måste jag packa också innan det är dags att krypa till kojs. Uppstigning 05.30 imorgon, inte vad jag är van vid direkt!

2010-01-27 (14.15)

Nu har jag varit ute i snöstormen ett tag och bättrat på brännan tills imorgon. Nu ska jag snart kleta i lite färg i håret så man slipper utväxten! I övrigt är det bara att vänta på att baby kommer hem från skolan så blir det ju restaurang ikväll gissa om jag skippar GI för en dag? :)



På min 18 års dag, pigg och fräsch :P

2010-01-27

Tjugoett år gammal blir jag idag!

Olof är hemma nu för att äta lunch med mig så ska han köra mig bort till solariet på vägen tillbaka till skolan... Det är så tråkigt väder så jag orkar inte gå. Passar också på att tacka för alla gratulationer jag fått hittills idag :)



2010-01-26

Vaknade precis! Usch, jobbigt att gå på stan. Gick upp vid halv 8 imorse och var tvungen att fixa mig snabbt som attan. Sen skjutsade Olof bort mig till Lina för att jag sen skulle ansluta med Lina och Pelle till frisören. När Lina fått håret fixat så gick vi på stan hon och jag. För ovanlighetens skulle så hittade jag massa saker som jag både vill ha och som jag behövde. Kom hem med två par nya jeans, att par skor, 3 toppar och lite annat. Men det får ni se med tiden, orkar inte lägga upp kort nu.

2010-01-25 (21.55)

Har kollat på Guldbaggen hela kvällen, har det bara gjorts typ 4 svenska filmer i år?! Jaja, nu är det slut så dags att ta en kvällspromenad med hunden. Sen ska jag börja läsa i någon av farmor eller farfars memoarer som jag fick igår när farmor var här...





2010-01-25 (18.32)

Hittade ett par skitsnygga stövlar på stan som jag nästan började gråta över när de inte fanns i min storlek. Men nu kikade jag in på Have2have och de hade ett par liknande som dessutom var 300 kr billigare, klickas hem nu!


2010-01-25 (18.11)

Hemma från fika på stan. Mathias och Hanna hängde också på, det var riktigt kul att Mathias åkte hit från Norrköping.


2010-01-25 (14.29)

Jag är på äckligt bra humör idag, vet inte vart jag ska vägen med mig själv! Nu har jag i alla fall tagit en härlig dusch och kletat lite smink i ansiktet... Väntar nu bara på klartecken från Sabina så är det dags att bege sig ner på stan för en kopp kaffe.




2010-01-25 (13.17)


Så här är det över hela stan nu...

2010-01-25

God morgon :) Här sitter jag och knaprar linfrön och är nästan oförskämt lycklig idag med. Vet inte riktigt vart all lycka kommer ifrån, men har bara mått så himla bra på sista tiden!

Tänkte börja dagen med en fråga. - Vad är det första ni gör när ni gått upp på morgonen?
Anledningen till att jag frågar är för att jag misstänker att mina morgonvanor inte är lika vanliga hos andra. För det första jag gör när jag går upp, innan jag klätt på mig eller gått på toa eller så, är att gå från rum till rum se till att allt ser städat ut. Det spelar ingen roll om jag har skit bråttom, jag bäddar ändå, puffar kuddarna i soffan och diskar. Även om jag kommer hem före någon annan så det bara är jag som ser hur det sur ut när jag kommer hem så drar jag hellre av 10 minuter i badrummet för att se till att disken är uppdiskad innan jag ger mig iväg. Är det fler än jag som gör så? Mani?!



2010-01-24 (22.16)


Let's take a egotrip...

2010-01-24 (21.47)

Är så himla taggad på veckan som kommer! Imorgon börjar jag veckan rätt lugnt med spinning  och fika med Sabina som enda inplanerade aktivitet. På tisdag blir det shoppingdag med Lina och så avslutar vi med ett spinningpass på kvällen. Onsdagen bjuder på inget mindre än min egen födelsedag då jag ska bli bjuden på restaurang av min älskade så ska jag även passa på att ta en promenad bort till solariet för att bättra på brännan innan torsdag. För på torsdag drar jag och Lina till Stockholm för en hel dag- och kväll med Philip Morris. Kommer hem på fredagen och då lär jag nog vara rätt slut så då blir det bara massa mys och gos hemma. Helgen bjuder på bowling och träning!


Alltid party med Lina :)



2010-01-24 (18.58)

Inveg toppen från BikBok idag...


2010-01-24 (18.44)

Tårtan blev bra tillslut! Nu har vi smällt i oss nästan hela tårtan, besökarna nästan rullade ut genom dörren när de skulle hem. Fick fina presenter också, en gosig filt, presentkort på interflora och guldfynd, pengar till en Thomas Sabo kedja, löparstrumpor och sen lite grejer som jag inte fick öppna förens min riktiga födelsedag.





2010-01-24

Gaaaah! Allt går käpp rätt åt helvete för mig nu. Bakade en marängtårta igår som jag ska bjuda på om typ en timme och botten lossar inte från bakplåtspappret plus att krämen som ska vara mellan är jättehård så den går inte att smeta ut! Jag ska nog inte börja med det här på heltid! Hahaha, vi får väl se om jag i ren panik får spring till ica och köpa en färdig tårta!



Varför ser inte min tårta ut såhär?

2010-01-23 (22.59)

Nu är det dags att krypa ner i soffan och sova några timmar. Men vill bara slå ett slag för Pepsodent white now, den är super! Tycker allt att tänderna blir vitare av att använda den. Värt att lägga lite extra pengar på tandkräm när man får ett vitare smile att visa upp!




2010-01-23 (20.16)

Lite dåligt med uppdatering, men så brukar det ju vara när Olofs föräldrar är här :) Idag har jag i alla fall bakat en maräng tårta tills imorgon när mamma, pappa, mormor, morfar och farmor kommer hit. Hoppas den blev lyckad, för jag har ingen reservplan. Sen har Philip varit här och busat med mig och så blev det super god mat. Nu sitter jag här med ett glas vin och läser bloggar...




2010-01-23

Idag är det lördag, jag är på gott humör och så får vi se vad som kan bjudas på idag. Vi börjar med en dusch tycker jag!

2010-01-22 (22.00)

Det blev en ganska lång dag idag på jobbet, men kul att få jobba med sin bästaste bästa vän! Blev dock ingen after work efteråt, vi var för trött och för kladdiga av all saft. Det blev att åka hem, käka mat och slänga sig i soffan med en påse Malaco truly exotic. Nu ska jag ut med vovven innan jag ska knoppa. Olofs föräldrar är här i helgen så ska försöka komma upp skapligt imorgon med!



Man har inte roligare än man gör sig!

2010-01-22

Känner mig stressad, men orkar ändå inte riktigt ta tag i att fixa iordning mig. Ska vara på plats på jobbet om en timme och jag har fortfarande inte ens klätt på mig eller varit ute med hunden... Men är väl lika bra att göra det nu. Om ni undrar vad det är för jobb så ska jag sampla MER hela dagen och jag ska göra det tillsammans med Hanna! Vi fick bli arbetskollegor för en dag, kanske blir en after work på det här om man orkar?!

2010-01-21 (16.38)

Ikväll ska jag inte komma försent till spinningen!

2010-01-21

Hemma från stan och möte. Sista maskinen med tvätt är i tvättmaskinen och jag ska straxt sätta igång att städa lite... Måste bara berätta det här först, när jag stod och väntade på bussen hem från stan så kom det ett gäng på typ 12 pers eller något sånt och alla hade tröjor som det stod "9G" på och alla såg så himla nöjda ut! Jag kommer ihåg när vi fick våra sånna tröjor i 9an och jag var väl minst lika nöjd jag med, även om vår tröja var den lamaste, eftersom alla 7or och 8or var rätt svartsjuka. Men är det verkligen 5½ år sen man gick i 9an? Fattar inte att tiden går så himla fort, känns som igår!



Var tvungen att rota fram min gamla tröja som självklart typ räcker straxt nedanför naveln!

2010-01-20 (22.23)

Kanske måste jag börja gå mer på Yoga... Där tränar man ju bland annat på att inte hänga upp sig på tråkiga saker och störa sig på sånt man inte gillar. Med andra ord har jag fortsatt tjura över att jag missade spinningen ikväll, det börjar lägga sig nu dock. Det är bara att ta nya tag imorgon! Ska snart gå och lägga mig, tvättstugan tidigt imorgon och sen möte på stan 10.15 så jag får icke försova mig!



Mina älsklings yoga-byxor!

2010-01-20 (18.55)

Mitt humör vändes tvärt. Från att ha varit glad hela dagen till att bli väldigt arg på typ 2 sekunder. Det är östgötatrafiken som jag är arg på. Stod och väntade på bussen som aldrig kom, Olof körde mig (snäll som han är) snabbt som attan till spinningen, jag rusar in och ska checka in mig på spinningen, men eftersom jag var så sen så hade de gett min plats till någon annan så det var bara att vända hem igen...

Vad lär jag mig av detta? Att aldrig lita på att bussarna kommer när de ska och att jag imorgon ska ta bussen som går 20 min tidigare till spinningen för att inte missa den med. Nu är jag så arg att jag vill ge mig ut och frustrations springa, men vädret tillåter inte det så det får bli styrka här hemma i vardagsrummet istället.

2010-01-20 (18.00)

Today

2010-01-20 (17.09)

Det blev lite shopping idag! Köpte den där tröjan jag spanat in på Carlings (sista som fanns!), sen köpte jag en fin topp på BikBok med puffärm, en tränings topp och en kalender. Himla bra. Eftersom jag hade lite presentkort så gick allt på 300 kr så det var ju toppen tycker jag! Nu är det dags att äta lite och dra på sig träningskläderna, ett spinningpass väntar innan tacos och Dirty Dancing...


Tröjan från BikBok


2010-01-20 (13.29)

Föresten så är jag på väldigt bra humör idag, det kan bland annat ha med att jag ställde mig på vågen idag och blev positivt överraskad!


2010-01-20 (13.28)

Blev så sugen på att se Dirty Dancing, det var jätte länge sen jag såg den. Verkligen en av mina favoritfilmer. Måste nog se den ikväll...



2010-01-20

Jösses vad jag är bra på att sova! Undra om det är en bra grej att skriva med i CVn?
"Jag är en glad, framåt tjej som är väldigt bra på att sova, jag gillar att ha många bollar i luften..."

Jaja, nu är jag i alla fall vaken, har fått i mig en ordentlig frukost och alldeles för starkt kaffe. Ska om en stund ge mig ut med hunden på en skogspromenad, men jag gillar inte när snön ska vara så tung. Mycket bättre när det var pudersnö! Resten av dagens planer ser ungefär ut så här
¤ Hämta kameran som äntligen är klar!
¤ Kolla om den fina tröjan på Carlings finns kvar, i så fall köpa den
¤ Spinning

Wooh, stressigt liv jag har ändå!

2010-01-19 (18.24)

Jag tror visst jag kan göra allt samtidigt... Just nu steker jag kött och bloggar samtidigt. Får helt enkelt bli ett kort inlägg. Ville bara säga att nu är lägenheten färdigstädad, älsklingen har varit på tippen och slängt massa saker och nu väntar en välförtjänt middag!

2010-01-19 (14.27)

Har rensat lite bland mina träningskläder nu också och inser att jag är i stort behov av nytt! Det enda bra jag har egentligen är löparskor, löparbyxor, sport-Bhar, några få toppar men ingen bra jacka eller trekvartsbyxor, skulle också behöva införskaffa lite fler träningstoppar för jag varierar alltid mellan tre stycken och behöver ju byta efter varje träningspass så då kan det vara bra att få några fler så man slipper tvätta stup i kvarten. Lite sent ute, men för er som läser och tänkte köpa något till mig i födelsedagspresent så är antingen presentkort på Stadium/ Intersport eller en vindjacka väldigt uppskattat!





2010-01-19 (13.43)

Håller på att röja här hemma, har precis städat klart garderoben i hallen... Dags att gå på dem i sovrummet, ett evighetsgöra eftersom jag alltid river ut allt ur garderoben när jag ska klä på mig och slänger tillbaka det jag inte ska ha. Dvs min garderob ser typ alltid ut som ett bombnedslag!



2010-01-19

Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på Snooks skiva ÄR. Kan inte lyssna på musik på datorn tydligen så fick rota bland alla gamla skivor och lyssna på dvdn... Ändå himla kul även om det inte är lika smidigt som att lyssna på datorn. Man märker bland annat hur mycket man ändrat musiksmak, men det är kul att minnas och lyssna på gamla skivor...



Måste ändå erkänna att jag fortfarande tycker att de är rätt heta!

2010-01-18 (22.35)

Tough love är verkligen roande att titta på! Måste nog börja följa det.


2010-01-18 (17.16)

Bodil har inspirerat mig! Jag har bestämt att jag ska springa kanallöpet i vår. Blir en jävla massa löping nu om jag ska orka springa 21 km!


2010-01-18

Så var jag hemma efter en massa fläng på stan. Eller egentligen inte, åkte ut till Ikano efter spinningen och åt lunch med Hanna och så kikade vi lite i affärerna. Hittade en kjol på MQ som fick följa med hem, får se om jag ska ha på mig den när jag åker upp till Stockholm. Stannade också till inne i stan en snabbis och köpte med oss kaffe hem. Att dricka kaffe kan vara bra för andra också, i alla fall om man fikar på Barista. Har man stammiskort där så skänker man pengar till skolmat i fattiga byar...





Egentligen är det självklart!
Odlare ska få schysst betalt för sina
varor så att familjen kan försörja sig
utan barnarbete.

Hos Barista gäller rättvisemärkt och
ekologiskt och över 300 barn får skolmat
varje dag genom FNs skolmatsprojekt.
Skaffar du Baristas stammiskort skänker
vi skolmat varje gång du fikar.

2010-01-17 (22.37)

Förbereder er redan nu på dålig uppdatering under morgondagen. Kommer antagligen sova så länge jag kan innan det är dags att åka på spinning och efter det ska jag direkt iväg till Ikea och möta Hanna för lunch och lite shopping. Hoppas bara att min huvudvärk som smugit sig på under kvällen kommer vara som bortblåst när jag vaknar! Nästa vecka kommer för en gång skull vara ganska uppbokad, men bara med saker jag gillar att göra (okej, inte bara, bland annat storstädning och tvättstugan står på schemat...) så det känns skönt att veta att man faktiskt har en anledning att gå upp på morgonen!



Hanna en härlig vårdag på Espresso house, längtar tills man kan sitta ute och fika!

2010-01-17 (19.00)

Jag måste hitta en snygg klänning! Gina brukar ha snygga och billiga, hittar jag ingen så får jag väl ta den här:


2010-01-17

Hallå bloggen! Har sovit alldeles för länge idag med... Om jag ska vara helt ärlig så vaknade jag för drygt en halvtimme sen. Inte så bra, men himla skönt. Hoppas på att kunna somna skapligt ikväll i alla fall så jag orkar upp vid 9 imorgon. Har inga direkta planer för dagen förutom att jag ska ta mig en promenad bort till Ekholmen och passa på att sola igen (de har erbjudande fram tills imorgon när man får sola 15 min för 10 kr eller 30 min för 20 kr). Ska bara sola 15 minuter idag eftersom jag brände mig sist jag solade. Sen får jag inte glömma dom där grejerna man lägger för ögonen!



Tänk vad skönt om det varit sommar så man bara kunde gått ut och lagt sig i solen!

2010-01-16 (22.03)

Det blev middag hos Calle och Linda ikväll... Jag och Olof äter nästan alltid mat själva framför tvn, så det är uppskattat att sitta vid ett bord och prata samtidigt som man äter. Nu är jag dock jättetrött, precis som igår kväll. Förstår verkligen inte varför för jag sover nog mer än jag är vaken nu för tiden... Eller så är det just därför som jag är trött! Nu blir det nog bara att slänga sig i soffan och vänta på att man blir så pass trött så man knappt orkar ta sig in till sängen.



Älskar att få somna bredvid den jag älskar

2010-01-16 (16.28)

Tänkt så mycket piggare och fräschare man känner sig efter en ordentlig dusch, gjort inpackning i håret, rakat benen och allt sånt och sen smort in sig med bodylotion och plattat håret... Har känt mig lite halvrutten hela dagen, men nu så känner ja mig genast mycket piggare och på bättre humör. Nu är bara frågan hur man ska spendera resten av denna lördag..?



2010-01-16 (14.53)

Någon som vill fördriva tiden med en kaffe? Ring i så fall, jag dör av tristess...


2010-01-16

Ibland längtar man bort mer än annars...


Bild från Gran Canaria Sep 08

Känns som att jag bara står och trampar på samma ställe, har inte gjort något vettigt på flera veckor, hade jag haft pengarna till det hade jag bokat en resa BUMS bara för att få göra något annat...

2010-01-15 (20.15)

Nu smälter vi maten med Lets dance och mörk choklad.
Fredagskväll...


2010-01-15 (16.46)

Är bra sugen på en ordentlig utekväll! Den 28 ska jag till Sthlm och på personalfest på White Room så då lär det bli ös. Frågan är ju bara, vad fan har man på sig när man går dit?! Inte direkt som att gå till Platens kanske...

2010-01-15 (16.36)

Blev så himla sugen på pärlhyacinter när vi var i affären idag så jag kunde inte motstå!

2010-01-15

Klockan är nästan 12, Olof och Toffe ligger och sover så mycket de kan i sängen, jag går runt halvnaken och har inte gjort någonting som man kan kalla vettigt på hela dagen... Kanske ska ta tag i det här?!

Godmorgon världen

2010-01-14 (23.17)

Tidsfördriv på Felsms.com

Till: Chefen
Sms: Hej, om du vill så kan vi ta en bio och käka nåt ute på lördag??? Bara du och jag, puss!
Svar: Tack men nej tack, är upptagen!

Förklaring: Jahapp, och där gjorde jag bort mig framför min chef "Bara du och jag" fan också. Jag skulle skicka till en tjej såklart, inte till min manliga chef som tror att jag är bög nu.

/Dennis

2010-01-14 (19.57)

Nu har vi varit och hälsat på hos den lilla bebisen! Himla söt och svårt att tänka att hon bara varit ute i världen i knappt 12 timmar!

2010-01-14 (15.03)

Nu har min älsklingstjej kommit hit för att göra mig sällskap. Känner mig trött och hängig idag så det är toppen att hon finns och livar upp det hela ibland :)


2010-01-14

Inatt blev jag "faster" till en liten Nellie...

Grattis Linda och Calle!

2010-01-13 (21.09)

Det visade sig att det inte var en superbra idé att sola solarium med nya rör i en halvtimme när man inte solat på flera månader. Har bränt mig typ över hela kroppen, det gör till och med ont att sitta för rumpan är bränd. Men men, det lägger sig väl det med så man får en superhet bränna om ett par dagar... Ikväll har i alla fall Sabina och Hanna varit här och spelat Yatzy och ätit pizza. Himla trevligt! Nu ska jag smörja in mig med en hel tub aloe vera salva tror jag...



Bränd tjej

2010-01-13 (16.26)

Känner att livet är rätt bra ändå. :)

2010-01-13

Kom nyss hem efter en promenad i kylan. Inte en kylig promenad dock, jag gick bort till Ekholmen för att lämna tillbaka några filmer och sola. Så jag slog nästan 3 flugor i en smäll, fick lite färg på kroppen, en ordentlig promenad och slapp betala för att filmerna skulle komma in sent! Nu ska jag ta och äta lite lunch innan jag hoppar in i duschen.

2010-01-12 (22.40)

Nu ska vi kolla nya avsnitt av How I met your mother och 2½ men på datorn innan det är dags att sova igen.
Vi hörs imorgon!


2010-01-12 (12.23)

Stickad tröja - BikBok
Tjocka strumpbyxor - H&M

2010-01-12

Träningsdejten i morse blev inställd så jag sov lite till och när jag vaknade så upptäckte jag att det nog var bra att Lina avbokat för mina halsmandlar är typ stora som två pingisbollar... Gick i alla fall upp och skulle göra lite frukost, då började jag blöda näsblod IGEN! Jag blir så trött på det, men kan inte boka någon tid till vårdcentralen idag för ska snart klä på mig och åka ner på stan för att besöka arbetsförmedlingen. Det blev i alla fall en skapligt lång promenad med hunden så ska vi se om jag orkar träna lite styrka hemma när jag kommit hem sen... Jag är himla trött på att min kropp inte vill som jag vill!

2010-01-11 (22.35)

Ikväll har Hanna och jag spelat Yatzy typ hela kvällen, himla långtråkigt kan man tycka. Men det är allt annat än långtråkigt! Vi sjunger, pratar med massa olika röster och skrattar så man får ont i magen. Man märker inte ens att man kastat de där tärningarna i nästan 3 timmar! Nu har jag vinkat hejdå till Hanna efter en väldigt kylig promenad med hunden och ska titta lite på tv innan det är dags att sova. Imorgon har jag en träningsdejt klockan 9 så det blir att lägga sig skapligt ikväll.


2010-01-11 (17.35)

Hälsokost!

2010-01-11 (13.28)

Blod, svett & tårar...

I alla fall blod och svett på spinningen idag. Det gick riktigt bra första halvtimmen och jag kände knappt av varken att jag varit sjuk eller att jag haft uppehåll i en månad, men sen helt plötsligt fick jag näsblod som inte ville sluta rinna så då fick jag gå därifrån en kvart tidigare. Inte kul! Svängde förbi vårdcentralen på vägen hem för att se om de kunde bränna i näsan (har haft näsblod 1-6 ggr om dagen i en vecka nu) men jag var tvungen att boka en tid och helst blöda näsblod när jag kom dit då... Kan ju bli lite svårt att tajma, men men.

Nu ska jag titta på film och tycka synd om mig själv.

2010-01-11

Ska snart ge mig iväg på årets första träningspass. Vaknade upp idag och kände mig riktigt bra faktiskt, lite rethosta bara, men det kan man ju leva med. Hur som helst så har jag inte suttit på en spinningcykel på exakt 1 månad, så det blir spännande om jag kommer överleva! Brukar ju alltid kännas om man varit sjuk när man sätter igång igen, så jag ska ta det lite lugnt så jag inte går och blir sjuk igen...

2010-01-10 (16.19)

Nu ska vi iväg till affären och handla lite, sen blir det ett försenat födelsedagsfirande av Linda (eftersom jag varit sjuk). Så får vi hoppas att bebis vill komma snart, BF+7 nu!



Linda & bebismagen i somras på landet.

2010-01-10

Det blev en tripp till Ikea igår trots allt.
Sovrummet och badrummet fick lite nya kläder...

2010-01-09 (20.08)

Lördagskväll, Hanna äter ostbågar, Toffe vill ha, Olof tar kort och jag har inget med saken att göra...

2010-01-09

Nej, nu måste jag börja vända tillbaka dygnet... Men tycker fortfarande att min ursäkt om att man ska sova mycket när man är sjuk håller till viss del. Jag blir ju tydligen aldrig helt frisk, nu har jag ingen feber eller ont i kroppen, men har istället blivit jätte snorig och börjat hosta! Ska i vilket fall som helst se om jag ändå inte kan få med mig älsklingen till Ikea idag...



2010-01-08 (01.58)

Nu är jag hemma från en mycket trevlig kväll hos Rebecca. Vi har ätit jättegod mat, spelat spel och pratat om allt mellan himmel och jord. När de andra tjejerna skulle bege sig mot krogen i kylen så satte jag och Hanna oss i bilen och åkte hem istället. Börjar bli hungrig igen nu, men överväger att gå och lägga mig istället. Föresten så kan jag ju inte lägga upp några bilder eftersom min kamera på är lagning :(

Imorgon vill Olof åka till IKEA föresten, men jag vet inte riktigt om jag vill... (eller så var det tvärtom?!)

2010-01-08

Har rensat massa här hemma hela dagen idag. Måste ändå säga att jag är expert på att samla på mg massa skit och lägga de på konstiga ställen... Fattar inte varför man inte slänger direkt istället för att stuva undan det någonstans där man slipper se det? Har fyllt en stor sopsäck med skräp och så hittade jag också försäkringspappren till kameran lite i efterhand. Har en garderob i hallen kvar och källaren kvar att rensa, men hinner inte mer idag. Nu ska jag straxt hoppa in i duschen och fixa mig för jag ska iväg på födelsedags middag hos Becca ikväll. Tack och lov är jag ganska frisk nu i alla fall... mest bara snorig, men det ska väl inte smittas.

Jag & Becca på kryssning förra hösten

2010-01-07 (20.01)

Nu har jag tagit bort allt vad jul heter här hemma, dammtorkat och dammsugit och även orkat laga mat! Helt fantastiskt, inte direkt sånt man ens tänker på att man gör när man är frisk, men ändå! Nu är jag himla sugen på att åka till IKEA och köpa nya grejer, det känns lite kalt här inne utan julgranen och det...
Så här såg föresten vår gran ut i år...

2010-01-07

Idag ska jag försöka ta tag i att städa lägenheten i alla fall, har inte lust att bara ligga i soffan... Möjligtvis så får Olof hjälpa till, men får ångest av att se allt damm och alla hundhår överallt! Vill också få ut julgranen, men var slänger man den?!

2010-01-06 (22.56)

Vilket är värst egentligen...?
- ligga nerbäddad i sängen och sova och var jätte sjuk, eller
- vara halvsjuk så man blir rastlös av att inte göra något men inte ha någon ork till att göra något

Jag tycker självklart att det är skönt att inte vara dödssjuk, men det är så jäkla tråkigt att bara sitta hemma när man vill hitta på något (och har massa saker jag borde göra) men att inte ha någon ork till att göra det. Nu ikväll är Hanna här och vi har roat oss med att titta på två filmer; The Uninvited och I love you man. Båda var faktiskt riktigt bra och så dödade vid tre timmar här hemma. Annars har jag mest druckit massa grönt te och haft små ångest över att alla julsaker fortfarande är uppe, att det verkligen behövs städas här hemma, att jag måste ner på stan och köpa födelsedagspresenter, att jag måste bli frisk tills på fredag då jag ska på middag hos Rebecca, att spinningen och allt drar igång på måndag och jag MÅSTE vara frisk tills dess, och så fortsätter listan med ångesten över att vara sjuk...
Sjuk tjej som är trött på't

2010-01-06

Har fått sova hela natten inatt så det går åt rätt håll. Faktum är att jag planerar att det här ska vara min sista sjuka dag på länge. Har inte tid att ligga inne i soffan hela dagarna. Men för att inte sätta igång kroppen allt för tidigt så tar jag det i alla fall lugnt idag med. Ska åka och hyra film sen så man har något att göra...

2010-01-05 (23.29)

Åhh, jag kom på något mer som jag vill göra 2010! Jag vill jätte gärna ut och resa, dels någon charter, men sen vill jag väldigt gärna åka på en äventyrssemester typ i Norge eller något, då man kan fjällvandra, rida, paddla kajak, fiska och göra andra saker som jag aldrig gjort förut. Hoppas verkligen på att ha råd att komma iväg på en sån semester i sommar!
Rida fjording i sommar hoppas vi!

2010-01-05 (23.18)

Jag har inte nämnt något om nyårslöften i år...

Jag tänker nämligen inte ge några löften, dels för att jag är så dålig på att hålla löften (typ godisförbud osv), sen för att jag är rätt nöjd som jag är. Däremot så har jag vissa mål, saker som jag vill göra och saker jag hoppas på. Jag vill bland annat hitta någon ny sport som jag gillar och förhoppningsvis kan börja träna tillsammans med min sambo så vi kan göra något tillsammans. När jag blivit frisk så ska vi åka och testa klättring, det tror jag verkligen kan vara jättekul men jag måste komma över min höjd skräck då... Sen vill jag ju självklart få ett jobb jag trivs med, kunna spara pengar till att ta körkort och så finns det alltid andra saker jag vill, men dessa är väl mina största mål och förhoppningar med 2010.

2010-01-05 (16.53)

Sitter och tittar på om jag ska beställa det där armbandet från Humanity till mig själv i födelsedagspresent. Det är ju toksnyggt, men är jag värd det? Haha, nej med jag är lite kluven i fråga om jag ska beställa det eller något fint smycke från Thomas Sabo. Fick ett fint armband med en berlock i julklapp av bror och hans tjej så frågan är om man istället ska köpa någon mer berlock till det? Det finns ju så himla många fina!
Det fina med Humantity armbandet, förutom designen, är att av inköpspriset går 20% till röda korset & 5 % till Al Gore´s environmental organisation... Då ger jag ju inte bara mig själv en fin födelsedagspresent!

2010-01-05 (14.02)

Tack för dåliga barnprogram på tv en tidig morgon!

Jag lyckades till slut somna om ordentligt till ovanstående, sov fram till kvart över 11 och slumrade även lite till och från fram till 12. Har nog inte feber längre, men är allt annat än fräsch! Jag mig ett "bli-frisk-på-en-minut-piller". Jag är ynkligaste i världen när jag är sjuk!

2010-01-05

Nej nu ger jag upp! Har knappt sovit en blund i natt och när jag väl lyckats somna så vaknar jag lika snabbt upp igen, antingen iskall eller svettig med feberdrömmar. Nu får jag väl försöka göra något annat tills Alvedonen börjat verka igen och man åter kan kasta sig in i de mest konstiga drömmarna för sedan vakna och må skit igen. Hurra, jag älskar att vara sjuk.

2010-01-04 (22.08)

Min pojkvän har varit världens bästa idag, han har inte bara, som jag sa förut, tagit hand om allt här hemma utan förut när han kom hem från affären så hade han köpt en brudorkidé till mig. Plutten! Nu ska jag snart sova, lika bra att kroppen får vila sig ordentligt så jag blir frisk snabbare!

Fina blomman jag fick,
jag älskar verkligen orkidér!

2010-01-04 (17.29)

Efter att ha legat i soffan och läst tidningar, tagit ett varmt bad och kollat på konstiga tv-program så mår jag faktiskt lite bättre. Dock inte bra, men så länge jag ligger still så känner jag inte hur ont jag har i kroppen. Nu hoppas jag bara att Olof orkar laga mat åt mig, han ät så snäll för han har tagit hand om allt här hemma idag!

2010-01-04

Det ska väl vara självaste fan! Ja, precis så kändes det idag när jag vaknade upp och hela min kropp kändes död! Huvudet dunkar, kroppen är öm, det gör ont att svälja osv... Blir ingen träning idag, jag får vara hemma och ta det lugnt istället.

2010-01-03 (00.37)

Nu är det så att jag är så lyckligt lottad att jag varje natt får krypa ner bredvid den jag älskar mest i hela världen. Det ska jag göra nu med!




2010-01-03 (20.47)

Riktig söndagskväll ikväll. Hämtmat, slappis i soffan och dåliga tv- program, kan inte bli med söndag än så! Imorgon är det dags att ta ta i livet igen, dvs träning! Har haft uppehåll i typ 2 veckor nu så det är verkligen dags att komma igång igen innan man helt och hållet tappat formen. Men nu ska jag passa på att njuta av att inte göra någonting alls. Föresten så har denna söndag bjudit på en väldigt oväntad, men glad överraskning!

2010-01-03 (17.06)

Nu har vi tittat på en supersöt dokumentär och pingviner! Alltså dom är ju så söta så man önskade att man hade en egen hemma! Nu ska vi åka och hämta mat, är bra hungrig nu!

Söta små fjunisar!


2010-01-03

Åååh, idag vill jag bara ligga i soffan hela dagen och lata mig. Det blev en riktigt galen kväll igår, spårade lite, men vi hade skitkul hela kvällen så det är värt att må lite skit idag. Synd att min kamera inte fanns till hands igår, det hade varit kul att få visa bilder från kvällen! Hur som helst så kompenserad den här kvällen upp det ganska lugna nyårs firandet men nu blir det åter lugnt ett tag.

Latmaskar!

2010-01-02 (18.53)

Nu: ölhäng hos Olle!
Ha en bra lördagskväll!

2010-01-02 (17.02)

Nu har vi varit ute i snön och druckit varm choklad, ätit mackor och åkt stjärtlapp (påse). Olof har köpt ny kamera idag så han fotar hej vilt nu och tog även lite bilder när vi var ute...

2010-01-02

Nu har jag varit på Expert och lämnat in kameran, det gick bra utan kvittot, jävligt skönt! Killen på Expert sa föresten att det inte var direkt ovanligt att folk kom in med trasiga kameror efter nyår, I wonder why! Nu ska vi ut med hunden och ta en picknick i snön!

2010-01-01 (21.33)

Som jag sa så vill jag ha vår nu och det känns inte helt hopplöst att den ska komma i år heller. H&M katalogen damp ner i brevlådan för några dagar sen och jag har hittat en del vårprylar jag vill klicka hem...

2010-01-01 (21.20)

Sitter i soffan med datorn i knät medan Olof och Hanna tittar på Mr. Beans semester. Jag avskyr honom verkligen, kan inte fatta att man tycker att han är rolig, men det var inget annat på tv och dom andra ville se den så jag blev nerröstad och roar mig nu med att läsa andras bloggar stället... Det har varit en väldigt lugn dag här i Hjulsbro idag. Det enda jag tagit mig an är disken från igår sen har jag mest bara glidit runt i mjukiskläder och ätit kladdkaka... Men det var väl allt från idag, nu får det gärna bli vår!
En mysig dag i Åtvid i våras...

2010-01-01

Nu har vi gått in på 10-talet, tiden går så jäkla fort! Tycker inte att det var alls länge sen vi gick från 1900-tal till 2000-tal! Hade en toppen kväll igår med god trerätters middag hemma hos oss först och sen en sväng inne på Platå där vi firade in det nya året med bubbel och så blev det lite dans innan jag satte mig i en taxi och åkte hem till min älskling igen. Mår faktiskt överraskande bra idag, enda ångesten är att min kamera gick sönder igår! Har typ vänt uppochner på hela lägenheten för att hitta mina försäkringspapper men kan inte hitta dem. Är det någon som vet om det räcker med leg för att de ska se att man har en försäkring på kameran eller måste man hitta det där jävla pappret?! Jaja, nu ska jag smaska i mig lite av den mat som blev kvar från igår och invänta Hanna som snart kommer hit.


RSS 2.0