TISDAG TRETTIOFÖRSTA MAJ

Idag har jag haft fullt upp, jobbat och sedan blev det grill och kubb hemma. Avslutade kvällen med en promenad i eklandskapet med Hanna och Toffe. Tog en massa bilder, men nu är jag så trött att jag bara tänker stupa rakt ner i sängen. Bilder kommer imorgon, då slutar jag tidigt och MÅSTE plugga och träna... God natt!!

MÅNDAG TRETTIONDE MAJ

Redan måndag igen! Jobbar kort dag idag för i eftermiddag ska jag till sjukhuset. Är ganska nervös, men hur som helst så är det lika bra att gå dit. Beroende på vad läkaren säger så kanske jag skriver här vad det handlar om, men just nu känner jag inte för att gå ut med vad det handlar om. Lunch med Lina väntar innan sjukhusbesöket och så följer hon med mig. Det känns tryggt! Ha nu en fin måndag ♥

ÄTBART PÅ BALKONGEN

Har fixat lite ute på balkongen idag, någon glömde visst vattna mina blommor när jag var i Helsingborg så det var lite dött i blomlådorna när jag kom hem. Idag har jag köpt nytt och satsar på ätbara grejer, smultron i blomlådorna och så köpte jag även lite örter. Pappa gav mig en tomatplanta i veckan som jag också planterat i en större kruka. Nu är det bara att vänta och se om man får någon skörd :)

REDO

Idag har jag varit på Team Sportia och köpt löparshorts. Hade inga shorts och det börjar bli bra varmt att springa i långbyxor nu. Älsklingen köpte också knäskydd åt mig eftersom jag bara haft ett innan. Så nu har jag inga ursäkter, bara att ge sig ut oavsett väder och även om knäna bråkar med mig...


SÖNDAG TJUGONIONDE MAJ

Idag är det mors dag, glöm inte att säga grattis till era mammor!



Jag ska inte hem till mamma idag, jag träffar henne imorgon så hon får klara sig utan sin favoritdotter idag. Egentligen var det tänkt att jag, Olle, Hanna och Olof skulle ge oss ut på en picknick idag, men det kom annat imellan så det får vi skjuta på. Istället ska jag och Olof åka och köpa lite grejer till balkongen och så ska jag passa på att köpa ett par nya löparbrallor. Har inga bra som inte är hellånga så ett par kortare byxor med bra ficka för mobilen ska jag hålla ögonen öppna för idag.

KNIV & GAFFEL

Igår firade vi att Olof blivit ett år äldre med riktigt fin mat på vår favoritrestaurang Kniv och gaffel. Vi åt trerättersmiddag som var gudomlig, sen raka vägen hem till soffan i total matkoma.

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

För idag är det Olofs födelsedag, hurra hurra hurra! Ska mysa mig mitt födelsedagsbarn hela dagen och ikväll blir det finmiddag på Kniv och gaffel :)


DAGENS WORK OUT

Idag körde jag igenom hela kroppen och fokuserade mest på armarna, känner mig helt död i dom nu, tycker till och med att det är jobbigt att skriva ;) Ingen konditionsträning idag men det blir det i helgen, morgonpromenader hinner jag inte när jag jobbar så det ska jag passa på att gå innan frukost i helgen sen blir det nog en joggingrunda, mina knän känns helt okej nu! :)

TGIF

Thank god it's friday! Färdigjobbat för den här veckan och allt plugg är inskickat och klart. Känns riktigt skönt, nu ska jag bara njuta av att det är helg. Har kört ett träningspass nu på eftermiddagen och ikväll ska jag ha mys med min underbara pojkvän ♥

DAGENS WORK OUT

Idag står löpning på schemat vilket jag inte hunnit med ännu. Har haft fullt upp hela dagen, men nu ska jag ta mig en sväng (satsar på 5 km idag, är lite tröttis i kroppen...) i Borensberg innan det är dags att sova. Spenderar natten hos mamma och pappa i natt så man får lite "sovmorgon" imorgon (till halv 7!)

Idag fick jag träffa min älskade Caesar en snabbis också, han kom hem från Amerikat igårkväll så idag fick jag krama honom och nu kommer har förhoppningsvis stanna kvar i Sverige!


LUNCHTIPS

Jag har hittat en riktig favorit som passar perfekt till frukost, lunch eller mellanmål, nämligen kesella smoothie. Jag tycker det är hur gott som helst, nyttigt, fullproppat med protein och vitaminer och så står man sig riktigt bra på det. Ytterligare ett plus i kanten är att den är laktosfri! Här kommer receptet på den;

250 gram lättkesella
ca ½ dl vatten (beroende på hur tjock man vill att den ska vara)
fun light i valfri smak efter tyckte (ca 1 msk tycker jag är lagom)
frysta bär
Mina personliga favoriter är hallon, blåbär med funlight "wildberries" och hallon, mango med funlight "tropical fruits".
Mixa bara ihop det här med en stavmixer så får du snabbt en riktigt god, nyttig och mättande måltid :)

UPPLÄGG

Senaste tiden har jag varit väldigt slarvig med maten, har mest fokuserat på träningen och varit lite för bekväm och ätit vad jag varit sugen på. Känner nu så här inför sommaren att det måste bli ändring på detta... Har tänkt köra på en lågkaloridiet med mycket proteiner för att inte tappa så mycket muskelmassa. Så nu blir det kesella, ägg och kyckling för hela slanten! Tänkte jag skulle ta och slänga upp lite vad jag stoppat i mig och lite recept här i bloggen så ni får ett hum om vad jag stoppar i mig.

Tänkte köra med mer konditionsträning nu också, löpning eller pw typ 5- 6 dagar i veckan och även köra på fler reps och färre sets på styrkepassen då jag kört mycket tungt på gymmet senaste månaden.
En bra dag kommer förhoppningsvis se ut något i stil med detta:
* vakna- 1-2 glas vatten, omega-3
* 1 timmes pw
* frukost- kesellasmoothie (ska slänga upp ett jättegott recept senare)
* lunch- omelett
* styrketräning/ cardioträning
* mellanmål- avokado och kräftstjärtar
* middag- kycklingwook
* 40- 60 min kvällspromenad i lugnare tempo

DAGENS WORK OUT

Idag blev det fokus på rygg och armar, lite mage på slutet klämde jag in också.
Min nya "ta i pose"
Avslutade med lite mys med vovven

ONSDAG TJUGOFEMTE MAJ

Lillördag och löning. Men det är inget jag tänker kombinera ihop till någon slags krogrunda ikväll så många andra gör. Jag är helt slut i huvudet efter för lite sömn och för mycket jobb. Nej, så illa är det inte! Jag jobbade bara halvdag idag och efter det åkte jag hem till Karin och Patrik för att fixa lite blombuketter som dom ville ha. Tanken var att jag skulle åka till gymmet efter det, men det blev inte så mycket med det. Hemmaträning istället, fotade lite så om en stund kommer det upp lite bilder! Först, storhandling!

NYMODIGHETER

Tidsinställning på inläggen måste vara någon slags nymodighet, eller?! Jag har inte använt mig av det förut så vi får väl se om det funkar. När det här inlägget (borde) komma upp så befinner jag mig väl på jobbet och skäller på mina elever för att dom inte jobbar ;) Blir en hel del jobb nu fram till sommaren vilken är himla skönt. Passar på att retas med 9:orna innan dom försvinner iväg, jag kommer fakiskt sakna dom små liven!

DEN 24 MAJ FÖR 30 ÅR SEDAN...

... Föddes min bror så jag passar på att säga grattis på 30 års dagen!

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

Ungefär så som rubriken lyder känns det. Har inte bloggat på, ja vad kan det vara, två månader? Har helt enkelt inte haft sug på att blogga på ett tag, men på sista tiden har jag börjat känna att jag saknar att skriva av mig om allt och ingenting... Så nu får vi se om suget håller i sig! För att kickstarta bloggandet igen så slänger jag upp lite härliga bilder från Bakken där jag spenderade lördagen med Andréa, Jon, Camilla, Frida och Kajsa...

Båten på väg till Danmark och Bakken
Tjockisen!
Frida, Camilla och Kajsa
Jag och Kajsa på tåget
Frida och Kajsa åkte karusell mest hela tiden!
... Och vi drack öl istället!

RSS 2.0