2009-02-27

Är hos Bella nu. Ska snart ut i Norrköping. Orkar inte skriva så mycket, men jag gillar att vara här igen, men jag saknar Olof.


2009-02-25

Åh, det känns ovant att skriva blogg nu :) är hemma hos mamma och pappa en sväng nu, ska straxt ner till Mollo och äta lunch. Har kommit i ordning bra i lägenheten nu och förhoppningsvis får vi internet någon dag den här veckan eller i början på nästa så man kan bli lite mer uppdaterad om vad som häder i världen :)

Under dom här typ två veckorna som vi bott i Linköping så har vi nog träffat mer folk än vi gjorde under hela tiden när vi bodde i huset. Jag älskar det eftersom jag är så beroende av folk. Har inte gått en dag utan att man träffat någon man känner :) Igår var tex jag och Olle en hel dag på stan och fikade och kikade runt i diverse affärer. Köpte 3 böcker och nya örhängen. Bokade också tid till nästa tatueringen, kände att det var dags och när jag fick veta hur lång väntetid det var så tog jag första bästa tid; 9 juni. På tal om tatueringar så har jag också piercat mig nu :) det blev en anchor i ögonvrån, bild kommer senare!

I helgen kommer Andréa upp, det ska bli så grymt kul, har inte tärffat henne sen studenten. På fredag blir det utgång i Norrköping med massa sötnosar från klassen och på lördag ska vi ut i Linköping, vet dock inte riktigt vilka som ska med då. Men i viket fall som helst så ska det bli grymt kul att ta igen lite tid med er!

Nej, nu är det dags att ge sig iväg!

2009-02-11

Mhmm, sista dagen som vi bor i huset. Ska snart börja skruva isär möbler och bära ne det mesta på nedervåningen så det slipper bli skytteltrafik i trappen imorgon. Släpet är hyrt från klockan 6 imorgon i Linköping så Olofs bror Calle ska köa hit det. Sen blir det väl frukost och packa in grejerna i släpet och ge sig iväg. Vet inte hur det kommer bli med bloggandet framöver eftersom vi inte kommer ha något internet i början.

Igår var vi i Linköping en sväng också. Calle kom och hjälpte till att sätta upp lite skåpsluckor och sen kom Sabina och drack kaffe och spanade in lägenheten, när vi skulle åka och äta kom Hanna också. Jag åkte med Sabina och trodde att jag skulle dö för när hon bytte fil så kom det en bil i döda vinkeln och vi höll på att krocka, men det fick ju bra!

Nej, nu ska jag börja med ovanstående projekt!

2009-02-09

Massa "att göra listor" innan vi flyttar. Har iaf börjat nu och ringa runt till diverse olika ställen man måste ringa till för att säga upp och flytta tele/internet/tv, andressändring, Olof försöker få reda på saker om bilen och försäkringen, jag tvättar Wilmas täcke som jag sen ska laga och ge tillbaka till Sanna som jag lånat det av.

Massa packande, träning, dusch, banken, hem till Carro och så ligger också på schemat. Full rulle här hemma med andra ord.

När det finns mycket att göra så blir jag så virrig och gör ingenting istället för att jag inte vet vad jag ska börja med. Men nu får jag sätta igång med någon av grejerna så inte Olof behöver göra allt!


Känner mig såhär när jag inte vet vad jag ska börja med :)

2009-02-08 (23.19)

Sökte på "Maja" på googles bilder, den första som kom upp var den här:


2009-02-08 (21.37)

Tänker tillbaka på tiden i Norrköping och blir glad av alla minnen. Jag är sugen på pannkakor också!

2009-02-08

Är hemma igen nu till ett som vanligt, kallt, hus. Har vait rikigt trevligt i Täby, igår så var jag inne i stan och jobbade med Sofia och Josie, hade köpt vänskapsarmband till oss också. Dom är jättesöta, ska visa kort sen. På kvällen åt vi massa god mat och satt och tjatrade. Mådde lite illa på kvällen men det hade gått öve idag.

Nu har jag svullardag. En gång i månaden ska man väl få ha det?! Har ätit baguette med sakgenröra och avokado och grillad kyckling. Sen har jag ätit godis också. Mmm, det gillar jag. Ligger och kollar på Sveige- Finland matchen och Weinhandl är lika snygg som vanligt.


Bejbi

2009-02-06 (22.20)

Nu har Olofs pappa läst min blogg och upplyst mig om att jag stavat fel... det ska stå SNACKAT lite skit :) så full är jag inte. Nu har Toffe fått vara ute i typ 50 minuter för att gå sin "lilla" kvällspromenad. Snart får vi veta vem som åker ur let's dance. Imorgon blir det Sthlm city och hälsa på mina wötter :) det sa jag väl förut också, men det ska bli så kul så jag var tvungen att skriva det igen :)

2009-02-06 (19.37)

Är uppe i Täby nu. Har ätit jättegod mat, druckit lite vin och nasckat en massa skit. Snart börjar let's dace och då kommer iaf jag sitta bänkad framför tvn. Imorgon kanske jag ska åka in till stan och hälsa på Sofia och Josie, det skulle vara kul, var så grymt länge sen vi sågs! Men vi får se hur dagen ser ut imorgon.

2009-02-06

Ny dag, somnade i soffan igår när Olof kliade mig på ryggen, vaknade även här i soffan tillsammans med Olof som också somnat här nere. Körde ett sjukt jobbigt träningspass igår kväll och förväntade mig träningsvärk i varenda muskel. Som tur är så har jag inte det utan känner migg hyfsat pigg. Nu blir det ett lugnare styrkepass, dusch, fix, pack och sen iväg till Täby.

Gillar inte snön alls.

2009-02-05

Idag har jag och Olof åkt iväg med fösta lasset med grejer till Linköping, på vägen dit köde vi i diket, men det gick bra, tack vare en bra bil. Det enda jag kunde tänka var typ "mitt fin-porslin, mitt fin-porslin, mitt fin-porsliiiiiin", det låg nämligen i en låda där bak och det hade inte varit bra om det gick sönder. Det gjorde det inte så det var ju bra. När vi hade lämnat av grejerna så åkte vi och hälsade på Lina en stund. På vägen hem åkte Olof på e4:an åt fel håll och efter en liton omväg kom vi hem. Nu ha vi ätit god mat och nu blir det tv-kväll med SATC, du är vad du äter, halva lyxfällan och elitserie extra. Sen blir det träning och säng.

Imorgon åker vi till Täby för att fira Olofs pappa. Det ska bli trevligt, vi ha varit iväg mycket och hälsat på vära föräldrar den senaste tiden, det gilla jag :) Nej, tillbaka till tv nu!


Sist när vi träffade Olofs föräldrar, på Vätö. Toffe verkar inte fatta att han inte är en liten knähund.

2009-02-04 (21.04)

Idag har jag packat ner halva huset i lådor. Imorgon bär det av till Linköping för att dumpa av första lasset med grejer. Känns jobbigt att det kommer folk och tittar på huset när det är gejer och kartonger överallt, det pallar inte min pedanta hjärna så det ska bli skönt att åka iväg med sånt som är nerpackat.

Har ätit en god middag bestående av lövbiff, beja, ägg och brytbönor. Kollade på top model som vanligt också och jag är ju grymt bra på att gissa i vilken ordning dom ska få sina foton och vem som åker ut. Kanske ska sätta min plan om "östergötlands nästa plusmodell" i verket, haha.

Nej, nu ska jag läsa andras bloggar. Ciao

2009-02-04

Känner mig rutten idag. Inte ledsen eller något sånt utan baa seg. Vaknade för 40 minuter sen och ha fortfarande inte klätt på mig eller något. Det känns ungefär som att man har sovit bort hela dagen och att det inte är någon idé att ens gå upp innan man ska gå och lägga sig igen. Funderar på om man ska piffa till sig lite idag så kanske man känner sig piggare. Dagen ska spenderas med att rensa och packa. Hade tänkt ge mig ut och jogga idag med men det fanns det ingen ork till nu så det blir orbin ikväll istället.

Nej, nu ska jag lägga ifrån mig datorn nu och klä på mig :)

2009-02-03 (23.10)

Jag ha uppenbarligen inget bättre för mig än att blogga. Elin hade lagt ut en bild på mig på facebook från förra året, känns som att jag inte träffat henne sen dess. Det är så tråkigt att alla flytta iväg åt olika håll och att det är så svårt att ha tid och råd för sina vänner. Jag måste bli bättre på att träffa er som betyder mycket för mig, även om ni bor långt bort!


Kommer ihåg den här dagen så väl, vi disskuterade att även om vi inte setts på länge så hittade vi alltid tillbaka till vaandra direkt när vi sågs och det kändes som det inte var mer än en vecka sen sist man sågs. Det är dock ingen bra anledning till att ses sällan!

2009-02-03 (22.22)

Jag fattar typ inte att det är så kort tid kvar tills vi flyttar. Om en vecka och två dagar så kommer vi inte bo här längre. Då kommer vi vara stadsbor igen! Det känns jättekonstigt. Efter att ha bott ute på landet i nästan ett år så lär det bli en omställning att flytta in till civilisationen igen :) Men det ska bli grymt skönt, vi ha ju skogen precis bakom huset, 5 minuters promenad till bussen och typ 10 minuter med bussen in till city. Sen kommer möjligheterna att ta sig till mamma och pappa samt till mina darlingar i Norrköping bli mycket bättre. Även folk som bor längre bort kommer bli lättare att ta sig till med tanke på att det faktiskt går bussar så man kan ta sig till tåg i Linköping. ;)

Hoppas baa verkligen att vi får jobb fort när vi flyttat, skulle vara skönt att slippa ligga på gränsen till pank när man betalt hyran. Förhoppningsvis löser det sig illa kvickt, annars kommer jag krevera.

Sitter och kollar på hide and seek nu,  jag får panik av sånna här filmer. Har sett den förut så jag vet ju vad som komme hända, men det hjälps inte. PANIK! :)

2009-02-03 (14.47)

Haha, fösökte hitta någon bild som passade in på hur arg jag är på alfakassan och sökte på "hata alfakassan" på google. Tydligen var det inte bara jag som inte gillade dom...


2009-02-03 (14.39)

JAG HATAR ALFAKASSAN!

Jag fick ett brev igår om att jag fått avslag från alfakassan. Jag ringde upp idag. Först fick jag sitta i kö i en halvtimme för att komma fram till någon inkompetent idiot jävel som inte visste vad fan hon höll på med. Jag frågade varför jag fått avslag och berättade vad som stod i brevet. Hon började fråga massa dumma jävla frågor om jag ens var ansluten till alfakassan och efter mycket om och men så kom hon fram till att jag var ansluten men att jag inte skickat in mina arbetsgivarintyg. Det är faktiskt jävligt märkligt med tanke på att jag skickade in ansökan om anslutning tillsammans med mina arbetsgivarintyg. Två av tre papper som ligger i samma jävla brev försvinner väl för i helvete inte? Inte nog med det... Det var tydligen mitt fel, för nu har jag fått ringa upp mina före detta arbetsgivare och be dom skicka nya papper och då är vi tillbaka på ruta ett. Jävla krångel, jag lackar totalt på sånt här!  Jag har bara skrattat åt det hitills för ingen som jag hitllis pratat med på arbetsförmedlingen eller alfakassan verkar inte ha en jävla aning om vad deras jobb går ut på.

2009-02-03

Idag känns det bättre, faktum är att det redan kändes bättre igår kväll när jag stoppat i mig lite mörk choklad. Det är sjukt hur lite, lite socker kan vända ens humör. Jag somnade glad och vaknade glad.

Har varit ute i skogen med Toffe nu. Tänkte att jag skulle ut och jogga och ta med honom, men eftersom jag alltid joggar på asfalt så tänkte jag vara snäll mot min hund och jogga i skogen istället. Jag tänkte ju inte så långt att det typ är is i hela skogen så det blev väl 50/50 jogging och rask promenad. Var ute längre än var jag är när jag bara joggar (längre runda + att jag som sagt gick halva vägen) men det kändes jätteskönt när jag kom hem, var precis lagom slut i kroppen, så där så man vill slänga sig på golvet och dö i några minuter men sen så orkade jag ändå köra styrka efteråt. Så nu har jag stretchat mig själv och hunden och ska hoppa in i duschen.


2009-02-02 (20.22)

Vet inte varför dagen bara känns väre och värre. Allt som känns förjävligt idag finns det ju egentligen en lösning till. A-kassan måste ha blivit fel, mamma har lovat mig en ny kamera, Lisa har ingen anledning att vara sur så jag ska inte ta åt mig och så ska jag väl vara glad att Wilma faktiskt snart ska få slut på sitt lidande.

Tyvärr så gör inget av det här mig på bättre humör. Har bara legat i soffan och sovit. Drog ner persienerna och bytte om till myskläder och tog med mig täcket ner, men inte fan hjälper det. Känner mig gråtfärdig och vill bara tjuta ihjäl mig för ingen som helst anlednig. Förut kände jag så här rätt ofta men nu har jag inte känt så här på flera månader så det är extra jobbigt. Alla känslor bara kommer från ingen stans och det gör mig förvirrad och ledsen. Olof är stark när inte jag är det och tillåter mig inte att äta godis för att "dämpa ångesten" vilket säkert är bra, men nu vill jag som sagt bara vräka i mig godis och tycka synd om mig själv.

2009-02-02 (15.03)

Fan den här dagen som började bra har nu totalt vänt och blivit en skitdag. Först när jag öppnade posten så fick jag se att jag fått avslag från a-kassan så jag kommer inte ha några pengar alls när dom jag har är slut.

Sen när han killen var här och tittade på huset så blev Lisa arg på mig för att vi målat om i badrummet i somras. Hon menade på att hon inte gått med på det och att hon inte ville ha det så men både jag och Olof vet att hon sa att det var okej då, det stör mig!
 
Sen pajade kameran jag fick i födelsedagspresent när jag tog kort på valparna. Fick lite kort på dom så om kameran funkar igen sen så får jag lägga in bilder.

Inte nog med det, fick veta att Wilma hade varit så dålig igår att dom trodde att dom skulle behöva ta ut veterinären och avliva henne. Dom behövde ju inte det sen men nu vill jag bara att hon ska få åka till Kolmården fort så hon slipper ha ont. Nu känns allt bara jobbigt.

Vill dra ner persinererna, ta på mig myskläder och bunkra upp med täcken och kuddar i soffan tillsammans med en massa bra filmer och tonvis med godis. Nu får jag ju inte äta godis heller så då blir den här dagen ännu mer skit. Även om det bara är gott för stunden och jag får ångest efteråt så känns det värt det idag. Var länge sen jag hade en sån här skitdag. Kan inte någon bara knäppa med fingrarna och fixa så allt blir bra?

2009-02-02

Känns som att jag äntligen har vänt tillbaka dygnet hyfsat i alla fall. Kan ha med fisket i helgen att göra, har varit trött på kvällarna sen dess och därmed vaknat tidigare. Idag var jag uppe redan 20 över 9. Har inte ätit något idag än för vi har inga ägg hemma, måste åka och handla. Så det jag spenderat dagen med hitills är att packa upp väskorna sen helgen, busat med valparna när dom var ute (första gången jag såg dom ute), städat för det kommer någon och ska titta på huset vid 2 idag och så har jag betalat första hyran till läggan.

Tanken var att jag och Olof skulle ta en långpromenad med Toffe på förmiddagen med Olof har lyckats få någon form av ryggskott i höften så det blir att stanna inne. Jag tycker inte att det är så kul att gå ut själv så det får bli orbin ikväll istället så får Toffe springa lös på gården i någon timme :P

Har btw vägt och mätt mig nu. Hyfsade reslutat. Är van att dunderbanta så man går ner 5 kilo på en vecka och sen går upp allt igen så fort man börjar äta normalt så jag får se dessa resultat som goda och se framåt och hoppas på att jag stannar i vikt när jag väl gått ner allt jag vill.

Överarm +- 0 cm
Byst -4 cm
Under byst - 6 cm
Midja -2 cm
Magen på det tjockaste stället -4 cm
Rumpa -4 cm
Lår på det tjockaste stället -3 cm
Lår precis över knä -1cm
Vad -2 cm
Vikt - 2,8 kilo

Nej, nu måste jag skriva en lista på vad vi ska handla och skyffla in min karl i bilen. Hörs senare :)


Fick en härlig bild av pappa sen i höstas när dom var och hälsade på.
Från vänster: Jag&Wilma, Mamma, Olof, Toffe, Smula

2009-02-01

Nu är vi hemma från Borensberg. Idag har mamma och jag gått en långpromenad med Toffe, sen tränade jag lite på deras roddmaskin. Skönt att ha träningen avklarad innan lunch, annars skjuter jag ju alltid på den tills precis innan man ska sova. På vägen hem från Borensberg stannade vi i Malmslätt och hämtade nycklarna till lägenheten och sen var vi tvugna att åka dit och titta lite. Den såg mindre ut utan möbler, men jag tror att det kommer bli jättefint när vi flyttat in och fått i ordning allt som vi (jag) vill.

Dom vi hyr huset av ahde äntligen lagt ut det på annons (i fredags kväll) och redan nu har det varit tre par och tittat på huset, tack och lov hade jag städat innan vi åkte iväg. På tal om ingenting så var det 8 grader varmt/kallt när vi kom hem idag så vi har gjort allt som står i vår makt  för att få upp värmen här inne.

Nu är jag inne på min tredje vecka med atkins och ska därmed gå in i fas 2, måste läsa på lite vad det innebär. Det ska jag göra nu, för sen måste jag verkligen äta något, är hungrig som ett as (som vanligt).

RSS 2.0