Blåser nytt liv i bloggen

Efter ett bloggen legat nere i närmare ett och ett halvt år är det dags att blåsa nytt liv i den. Bokstavligt talat. Anledningen till att jag valt att återuppta bloggen är för att jag känner att det nu faktiskt finns något jag gärna vill blogga om. I skrivande stund är det fortfarande hemligt även om jag vill berätta för alla. Ja, jag är alltså gravid! ♥
 
Jag tänkte att det kunde vara kul att börja skriva om det redan nu innan den blivit offentligt så man kan följa graviditeten från allra första början. Nu är det också alldeles i början, jag plussade för bara tre dagar sedan. Innan jul så insåg jag att min mens var sen, men jag har inte varit någon klocka så jag tänkte inte mer på det. Men när det dröjde ytterligare några dagar och inget hänt så började räkna exakt. 7 dagar sen var jag dagen före julafton. Då tänkte jag vänta julhelgen ut. Jag tyckte mig känna av vissa tecken på graviditet, bland annat bödde jag näsblod flera gånger under julen och kunde snabbt googla fram att det var ett vanligt tecken. 
 
På annandagen hade mensen fortfarande inte kommit och jag och Olof var överens om att det kanske var läge att köpa ett graviditetstest Istälet för att gå och gissa. Köpte ett på vägen hem från mamma och pappa och vi han knappt innanför dörren innan jag rivit upp testet och sen dröjde 3 låååååååånga minuter innan vi vände upp testet och såg ett plus. 
 
 
Så nu är det bara att vänta. Den 30 januari har vi tid hos barnmorskan, det känns som en evighet! Enligt den säkra källan internet så är jag nu i v.5 + 2 och beräknad födsel är den 28 augusti. Vi får väl se vad barnmorskan säger om den saken!

RSS 2.0