STRANDBADET

Både tisdagen och onsdagen spenderades i Borensberg med sol, bad och beachwolly, idag stannade jag hemma för att vila min brända rygg och har istället spenderat förmiddagen hos Karin och Patrik och gick hem mätt och belåten efter att ha blivit bjuden på lunch. Nu ska det väl dock bli lite sämre väder i helgen så man får ju passa på att njuta av dagar som dessa!

Strandbadet i Borensberg
Tess och Malin glassar i solen :)
Grabbarna njuter av solen

BAKISHÄNG

Det blev måndagsklubben igår lite spontant, riktigt trevlig kväll som började vid Stångån med öl och så innan vi drog upp på stan och mötte upp lite mer folk. Idag känner jag mig dock lite sliten så nu väntar bakishäng med brorsan vid strandbadet, strålande sol och 30 grader ute så jag klagar inte :)

MIDSOMMARFIRANDE OCH VARMT VÄDER

Då var midsommarhelgen över, hade rktigt mysigt på Vätö och vädret var inte så hemskt som det skulle kunna varit. Kunde till och med ha klänning på midsommar. Nu har dock värmen slagit över oss helt och hållet, underbart! Har legat ute i solen i flera timmar idag och dessutom fått massa anant gjort och klockan är bara fem! Får se vad kvällen har att bjuda på, måndagsklubben eller hemmakväll med älsklingen?

Sill och färskpotatis...
... och midsommarstång, så det blev ju midsommar i år med :)

TORSDAG TJUGOTREDJE JUNI

Har lite måsten på kalendern idag innan det bär iväg uppåt i landet, lika bra att ta tag i det istället för att ligga här i soffan och tänka att jag borde, jag borde, jag borde. Vi hörs när jag är uppe på Vätö och då kommer det väl förhoppningsvis bli lite mer bilder i bloggen också :)

ONSDAG TJUGOANDRA JUNI

Japp, dagarna rullar på. Imorgon åker vi upp till Vätö för att fira midsommar precis som vi gjort alla andra år vi varit tillsammans, jag och Olof. Femte året i år så det kanske man får fira lite extra :) Tror dock ínte att vi får lika fint väder som vi hade förra året, väderprognosen ser inte så lovande ut, men det är ju så det är på midsommar! Nu sitter jag och väntar på att älsklingen och Hanna ska komma hem, Olof hämtade upp mitt handikapp efter jobbet så vi kan ses innan vi åker iväg. Har spenderat dagen med städning och så har jag kollat på 8 mile, sjukt bra film faktiskt. Gillar Eminem lite mer varje gång jag ser den.

Lite bilder från midsommar förra året underbart väder och underbart sällskap,
får lita på sällskapet i år då ;)

MÅNDAG TJUGONDE JUNI

Här försöker jag mest få tiden att gå. På sommaren ska det vara varmt och soligt, när det är så här så kan jag lika gärna jobba. Har i alla fall försökt sysselsätta mig så gott jag kan idag med städning, power walk och kaffe på stan. Men tiden går inte särskilt fort när man går runt ensam i en lägenhet hela dagen. Kan solen komma fram så man i alla fall kan spendera dagarna i en solstol någonstans och fördriva tiden där? Vad hände med det varma vädret vi hade för ett par veckor sen?!


För exakt två veckor sen på en solig brygga vid vattnet

SÖNDAG NITTONDE JUNI

Söndagsväder, det ska vara ihållande regn hela dagen. Dagens aktivitet får bli tvättstugan, har knappt några rena kläder så det är väl lika bra! Hoppas alla haft en skön helg :)

LÖRDAG ARTONDE JUNI

God morgon! Idag fick jag sova ut ordentligt, det var riktigt skönt. Har inte riktigt gått upp än, men ska väl knalla ut med hunden om en liten stund så får man väl ta tag i den här dagen sen. Är riktigt bortskämd med att ha en hund som är lika morgontrött som jag. Får han bara mat så kan han lätt sova till 1 utan att behöva gå ut. Nu är det sällan det händer, men skönt att han ändå låter oss sova :)

Båda är morgontrötta och solälskare :)

FREDAG SJUTTONDE JUNI

Nu har jag sommarlov på riktigt! Enda fram till trettonde augusti, vad ska man göra med tiden? Jag tänkte faktiskt passa på att träna riktigt mycket i sommar, det är ju så skönt att träna utomhus! Köpte nya ploppar till mina stavar idag så nu behöver det inte låta så mycket om mig när jag är ute på pws. Annars tänker jag faktiskt bara njuta av att vara ledig. Dom senaste månderna har jag ju både pluggat och jobbat på heltid så nu känns det skönt konstigt att inte ha något att göra. Har varit hos frisören idag och blivit lite blondare, inte så jätte mycket ljusare men det kommer förhoppningsvis solblekas lite också, klippte rätt mycket på håret också så nu känns det riktigt fräscht :)


AVSLUTNING HÄLLA

Sådär. då var det sommarlov och jag har definitivt haft niorna för sista gången. Fint var det och lite sorligt!



Betygsutdelning




ONSDAG FEMTONDE JUNI

God morgon! Nu åker jag iväg för att titta på skolavslutningen och titta på mina fina elever när dom slutar skolan. Kommer sakna niorna, det är ju dom jag haft mest och fått chansen att lära känna. Känns lite sorligt, men man lär väl se dom ibland ändå :)

TISDAG FJORTONDE JUNI

Idag går jag inte i många knop, hade riktigt roligt igår men det satte sina spår. Mötte upp Sabina på stan och fikade lite innan vi gick hem till henne och fixade oss och käkade pannkakor. Sedan tog vi en taxi till Calle där vi fuktade struparna innan det var dags att gå upp på stan och vidare till måndagsklubben. Träffade mycket bekant folk vilket var himla kul :) Nu blir det en fortsatt lugn kväll i soffan med någon form av onyttig mat och mys med älsklingen.

MÅNDAG TRETTONDE JUNI

Idag är schemat fullspäckat. Är hemma för att kasta i mig et par ägg innan jag ska iväg igen. Har spenderat förmiddagen hemma hos Lina med fika, promenad och skitsnack. Nu ska jag snart iväg till sjukhuset och hälsa på Hanna som opererat sitt knä idag. Ikväll blir det måndagsklubben. Tänk att vissa dagar hinner man knappt med att andas medan andra dagar står tiden nästan stilla...

Fina Lina 6 dagar innan bf, snart får du komma lilla pyret så jag får hålla om dig och pussa på dig!

LÖRDAG ELFTE JUNI

Hallå! Idag ska jag iväg till mina kusiner och fira min mamma (igen!!) eftersom hon fyllde 50 i mars. Dom ville fira henne igen lite mer privat och inte bara på mammas fest när vi var typ 60 personer. Det ska väl bli trevligt, men jag undrar var solen är? Jag tänkte inviga min klänning jag köpte igår, men jag vet i tusan om det är så skönt att springa runt med bara ben idag.


FREDAG TIONDE JUNI

Idag skulle jag blivit färdig med skolan. Jag hade blivit färdig om det inte vore för att jag inte kunde slutföra mitt prov, jag fick sån sjuk mensvärk att jag ville dö och svimma och spy på samma gång. Som tur var så fick jag klartecken från skolan att göra om det på torsdag. Snällt av dom, men det hade ju ändå varit skönt om man blivit klar med skiten. Efter den trevliga upplevelsen gick jag upp på stan och raka vägen till apoteket. Efter två ibumetin så kändes det i alla fall okej och jag tog en runda på stan med Sabina. Slösade bort lite skattepengar på fynd jag hittade :) Idag sprang alla studenter ut i Linköping och det var fullt med traktorer i hela stan, får flashbacks från min egen student, tänk att det är tre år sen, tiden går sjukt fort!!

Bild från vårt utspring

TORSDAG NIONDE JUNI

Idag har jag jobbat min sista dag för det här läsåret. Imorgon väntar slutprov i skolan och sen ska jag inta mitt sommarlov och bara njuta. Känns faktiskt lite tråkigt att jag inte kommer ha niorna något mer, men det är inte så mycket att göra åt den saken. När jag kom hem från jobbet idag så kom Sabina hit och så bjöd jag på mat och hon på öl, inget man tackar nej till! Men nu börjar det snart bli dags att krypa ner i sängen så man är redo att skriva prov imorgon. Natti!

TISDAG SJUNDE JUNI

Jobb, jobb, jobb, plugg, plugg, plugg. Nu måste jag ta en paus, dammsuga och ge mig ut på en pw innan jag fortsätter med fördjupningsuppgiften i skolan. Sa jag att det var vardag igen?

SLUT PÅ LÅNGHELGEN

Efter den här underbara dagen i solen drog jag med mig Hanna ut på en pw innan det var dags för mat och sedan fixa med kvällsysslorna. För efter hela fem dagars ledighet är det nu snart dags att kliva upp till jobbet igen. Av någon anledning känns det jobbigare än efter en vanlig helg, kan det ha att göra med att det känns som sommar ute? Jobbar i och för sig bara tre dagar den här veckan och på fredag är jag färdig med både skolan och har jobbat klart för den här terminen. Då väntar ju en lång och skön sommar så det är väl bara att bita ihop dom här sista dagarna. Så jobbigt är det faktiskt inte, gillar mitt jobb massor, men det är mest den där förbannade väckarklockan jag skulle vilja slå ihjäl när den ringer halv sex på morgonen!

HELDAG VID SJÖN RÄNGEN

Letar efter en bra plats
Här blir bra va?
Japp det blev det!
Pressa!
Fint väder hade vi allt även om det blåste lite...
Sen blev vi hungriga och tände grillen
Korvätande pojkar
Sen hittade vi ett riktigt smultronställe med fin strand där det var helt vindstilla och vi var helt själva!
Vi hade dock ingen fiskelycka

MÅNDAG SJÄTTE JUNI

Nationaldagen. Sitter i köket med en kopp kaffe efter jag ätit frukost på balkongen med Hanna. Här packas kaffetermos, engångsgrill och vindruvor ner i picknick korgen för idag ska vi iväg på äventyr med Olle och Pontus. Solen skiner och det är redan 27 grader ute. En dag med fiske, sol och kanske till och med bad väntar. Tar såklart med kameran så bilder kommer upp ikväll!

DAGENS WORK OUT

Det har av någon anledning inte blivit så mycket träning den här veckan. Eftersom det varit långhelg så har jag ju egentligen haft all tiden i världen kan man tycka, men det vackra vädret har gjort att jag inte känt för att varken dra till gymmet eller ut och springa. Men idag när der varit lite svalare passade jag på att springa en av mina bra 5 km rundor innan vi åkte till Borensberg och för att kompensera upp rabarberpajen jag åt så drog jag ut på en timmes pw med stavar när jag kom hem. Lite magövningar slängde jag in också så den här dagen känns helt okej!

SÖNDAG FEMTE JUNI

Idag har vi varit i Borensberg och firat min bror eftersom han fyllt 30, blev god buffé och rabarberpaj, trevligt sällskap och en massa skratt. Ikväll blir det bara att ligga hemma i soffan och slappa, är av någon anledning så himla trött hela tiden, somnar som en stock på två sekunder vare sig jag vill eller inte. Det är faktiskt inte toppenkul...


Kanske en av dom vidrigaste bilderna, men till saken hör att det här är en av få foton där bilden ger rättvisa till hårfärgen jag hade förra sommaren. Jag funderar nämligen på att bli blond igen till sommaren, det är så himla mycket smidigare eftersom jag egentligen är blond. Håret blir så solblekt och utväxten blir typ vit mot mitt annars mörka hår. Gillar färgen jag hade i somras, den är inte för ljus och väldigt lik min naturliga hårfärg. Kanske skulle det vara värt att slänga några hundralappar på?

KVÄLLSBAD


LÖRDAG FJÄRDE JUNI

Idag har vi haft nästan 30 grader varmt ute, jag tycker det är helt underbart, men det finns visst andra som inte håller med... Har spenderat nästan hela dagen i solstolen så jag känner mig helt snurrig nu, har nog lite vätskebrist tror jag. Ikväll blir det kubbturnering, må bäste kvinna vinna :)


FREDAG TREDJE JUNI

Vilken härlig dag, soligt och varmt och inte ett moln på himlen :) Började dagen med storstädning av lägenheten och när det var klart la jag mig ute i gräset och solade ett par timmar. Vid två kom Sabina och vi har suttit och hängt ute med frukt och kaffe hela eftermiddagen. Gick en sväng till badet med Toffe innan hon brummade hemåt och nu är det snart dags att tända grillen. Perfekt fredag!!

EKLANDSKAPET

Tänkte slänga upp lite halvtaskiga bilder från eklandskapet dit jag och Hanna åkte för att gå kvällspromenad med Toffe i tisdags. Hade inte kameran med mig och mobilbilderna gör inte riktigt rättvisa för hur fint det var. Men vi lär väl åka dit fler gånger och då ska jag ta med kameran så det blir bra bilder...


LEDIG LEDIG LEDIG

Skönt med denna långhelg! 5 dagars ledigt är inte fy skam :) Det verkar ju dessutom som att det ska bli fint väder, nice! Idag har det ju också varit fint väder så jag inveg mina nya löparshorts och drog en runda. Nu vankas det tacos och mys med älsklingen resten av kvällen.

ONSDAG FÖRSTA JUNI


Bild från trädgårdsföreningen förra året i Juni
Tänk att det redan är juni! Tiden går så sjukt fort. Bara en vecka kvar i skolan lite drygt och lika lång tid kvar på jobbet innan det blir sommarlov. Härligt!

RSS 2.0