2009-08-31

Sista dagen på den här månaden, äntligen får man faktiskt säga att det är höst på riktigt (eller egentligen gäller det efter lördag då Borensbergs marknad varit). Har grejat med internet hela dagen, men får inte någon ordning på det, nu funkar det bara på den bärbara som jag typ aldrig sitter vid så jag hoppas att det kommer igång snart på den stationära. Har också rensat och städat i klädkammaren som vi har som förråd. Har också köpt ett årskort på Friskis och Svettis, nu ska jag bara pallra mig dit också. Nu lockar sängen med korsord och älsklingen. Ska upp tidigt imorgon och tvätta. Natti

2009-08-30

Nu är vi hemma från Vätö, har haft en skön helg även om jag var lite hängig igår. Idag stannade vi till i huset där vi bodde förut och hälsade på. Toffes "ex" och son bor ju där, det var kul att se dom busa runt massa! Nu är jag mucho trött och ska krascha i soffan.


Zack/Tiger (Toffes son) och Toffe busar

Tycker Tiger har så fin täckning även om det syns att han inte är renrasig.


2009-08-28

Nu ska vi åka till Vätö! Ha en skön helg!


2009-08-27

Trött, men ändå ganska glad.

Idag har jag varit nere på stan en sväng med Sabina. Kul att träffa henne, det blir ju inte så ofta nu för tiden. Jag kunde inte låta bli att shoppa lite idag så jag kom hem med en tjocktröja, ett par strumpbyxor och ett par knästrumpor. Allt som saknas nu är ju bara att det ska bli lite kallare så man får klä sig i så varma kläder. Kollade efter att par lårhöga stövlar, har sett ett par på Skorett men jag hittade inga. Kanske lika bra det?!

Imorgon åker vi till Vätö och ska spendera helgen där uppe, måla lite hus och så. Fick ett samtal idag med, det blir lite jobb framöver så det löser sig nog det med även om det inte är riktigt vad jag tänkt mig. Pengar är i alla fall pengar.



 

2009-08-26

Idag har jag spenderat 5 timmar (?!) på en frisörsalong med Hanna. Hon har tagit bort det röda hon hade i håret och har nu fått en mycket snygg askblond färg i håret. Efter att halva dagen försvunnit så gick vi upp på stan en sväng, jag köpte dom skorna från H&M som jag så gärna ville ha och sen köpte vi lite ansiktsmasker och sånt. När vi kom hem så åt vi mat och sen upptäckte jag att min balkong såg förjävlig ut så vi åkte till Blomstertorget och köpte nya blommor. Nu har vi tittat på Johan Glans "World tour of Skåne". Ikväll ska Olof åka på bio med min bror och kolla på "In glourius bastards" så jag och Hanna ska ha tjejkväll; lägga ansiktsmask, måla naglarna och äta kladdkaka.

Igår var jag och red i Borensberg med Hanna på en trevlig polle, skönt att bara komma ut och skritta i skogen i det fina vädret. Innan jag åkte tillbaka till Linköping stannade jag till hos mamma och pappa och plockade lite Dahlior som jag knöt en ganska söt bukett av.

 

 
Nu är det höst på balkongen

2009-08-25

Ibland blir inte allt riktigt som man tänkt sig.

Nu finns det inget att göra åt det som hänt, men jag blev minst sagt chockad. Orkar inte skriva om det som hänt nu, men om man säger så här så kommer jag antagligen vara rätt pank ett tag framöver, inte tummen upp för det. Om någon vill skänka sjukt mycket pengar till mig så blir jag inte ledsen, mitt konto nummer är 45874.. Haha, nej jag skojade bara! Hoppas på annat jobb inom snar framtid istället, inte för att det kanske är så mycket större chans att få ett jobb än att någon skulle vilja skänka pengar till mig men ändå.


Så här bitter är jag nu!

2009-08-24

Det här med att få rutiner i veckodagarna verkar det inte som att jag kan rivstarta med...

Gick upp samtidigt som Olof idag, käkade en banan, gick ut med Toffe, gick in och bytte om, gav mig ut för att jogga runt ån. Dit fram gick det väl ganska bra, men något hände när jag joggade, fick en väldigt mystisk känsla i halsen, som om jag inte kunde andas, då var jag knappt ens anfådd. Blev skit rädd och tog en PW istället, det var grymt jobbigt det med när man inte känner att man får någon syre. Kom i alla fall hem, mådde skit, tog en dusch och gick och la mig för att vila. Somnade och vaknade för en halvtimme sen. Nu mår jag i alla fall bra, men har ju ändå sovit längre än jag brukar göra. Tänkte i alla fall göra någon nytta idag så nu ska jag städa och sen ut och cykla med Toffe.

2009-08-23

Har inte så mycket på hjärtat idag förutom att

¤ the green mile är en riktig tjutfilm
¤ jag vill ha höst nu, är grymt trött på sommaren om jag får säga så (som tur är så går det ju åt rätt håll)
¤ ska ta en långpromenad med Toffe nu
¤ jag älskar Olof
¤ ska försöka få lite mer rutiner i mina veckodagar


2009-08-22 (20.17)

Idag har jag och älsklingen varit med Toffe hos hans uppfödare. Toffes mamma hade fått en kull för 12 veckor sen och hade två valpar kvar. Man blir ju kär direkt och vill bara stoppa en i väskan när man ska hem... Så blev det dock inte, men det blev gott och väl 2 timmars bus och en fika för oss på två ben. När vi kom hem åkte vi direkt till affären och köpta lyxmat; hummer, krabba, kräftstjärtar, skagenröra, baguetter, avokado och sen ingredienser till tacopaj. Har ätit för en stund sen, allt var supergott utom hummern (som smakade jättesött). Nu har vi matkoma och ska kolla på the green mile som går på 3an ikväll. Här kommer lite bilder på vår söta hund, hans mamma och två halvsystrar!


Toffe och hans mamma Lotta

Lotta, Vittra och Vilma

VIlma, Vittra, Olof, Lotta och Toffe

Busungar!

2009-08-22

Nu har jag fått stryka yttligare 2 punkter på min lista med saker jag vill göra/ha i höst.

Har dock inte börjat på spinningpass, men tänkte köpa ett kort när lönen kommer. Ska även åka och provrida yttligare en häst nu i helgen eller veckan som kommer, eftersom inget är betsämt med hästen jag red förra veckan. Ska in på en blomsterbutik på måndag också tänkte jag och prata lite mer med dom (har haft lite kontakt med dom ett tag nu). Det är också bestämt att jag ska upp till Sthlm någon helg i höst under jobb eller annat och hälsa på lite kompisar där och så ska jag även ner till Helsingborg och träffa Andréa + ett besök till Nyköping/Katrineholm. Då är det bara höstgarderoben som fattas, den ska jag väl kunna fylla till viss del, såklart inte allt jag vill ha, men det viktigaste. Som jag sagt innan så finns det också fler punkter som jag inte skrivit med här och hoppas även att dessa punkter ska gå att genomföra.

¤ Få mer jobb för Philip Morris
¤ Få ett deltid/tim jobb på en blomsterbutik i stan
¤ Få tag på en medryttarhäst
¤ Börja på spinningpass igen

¤ Fixa iordning vår lägenhet
¤ Hälsa på folk jag inte träffar så ofta
¤ Kunna köpa en härlig höstgarderob med nya kläder, skor och jackor
¤ Tatuera mig

2009-08-21 (21.58)

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst...

Idag har vi ätit timjan- och vitlöks marinerad kyckling med bakpotatis. Väldigt gott måste jag säga! Nu tittar vi på "Catch me if you can" och ska snart gå ut i regnet med hunden. Har också hittat lite grejer från H&M som jag tänkt betsälla, bland annat detta;

 

Klänning och knästrumpor


2009-08-21

 



Den ser lite sne ut, men jag håller händerna konstigt för så är den inte på riktigt!

 
Peter fixade till den jag har på benet också, före vs. efter

2009-08-20

Idag har jag tatuerat mig. Blev verkligen jättenöjd! Blev en sväng på stan också, köpta en ny duk till köket, lite underkläder och en present till min älskling. Framåt 6 åkte jag och Hanna ner till BK och mötte Olle, Nayer och Viktor, drack lite rosé och nu har jag och Hanna kommit hem och just ätit vitlöksbröd. Bilder kommer nog imorgon, sitter vid fel dator nu så kan ine lägga över bilderna. Kram


2009-08-19 (22.26)

Ikväll såg jag första stjärnfallet för i år


2009-08-19

Idag ska jag åka och hälsa på Elin, för hon flyttar till Italien nästa vecka på obestämd tid. Har hunnit med att städa här på förmiddagen för imorgon ska våran lägenhet visas upp för någpra som kanske ska köpa alla lägenhetshusen här. Skulle ge mig ut och cykla med Toffe innan jag åker också, men för en stund glömde jag av det och nu har jag redan duschat och så... Han får helt enkelt klara sig utan det idag.


Söt Elin, hennes myspacesida hittar ni HÄR
Där finns flera låtar hon gjort själv, gå in och lyssna :)

2009-08-18 (21.26)

Jag tycker så mycket om när det blir mörkare tidigare på kvällarna så man får tända ljus. Det har jag saknat.


2009-08-18

Idag har jag och Hanna målat om i köket och hallen. Är äntligen av med den hemska lattefärgen och dom fula handtagen på luckorna! Har inte hunnit piffa något än och allt är inte klart, men här får ni ett smakprov!

Före vs. efter

   

 

 

2009-08-17

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i exakt 2 år och 4 månader. Jag är så glad att jag har dig baby. <3

Har precis ätit mat med Sanna som är här, har typ matkoma nu. Vi har varit en sväng på stan. Hittade toksnygga skor som jag vill ha, men det ska jag inte köpa nu. Köpte i alla fall det halsbandet på H&M som jag blev kär i för ett tag sen. Nu hänger det i badrummet och är mitt, bara mitt! Bokade en tatueringstid idag med, det ska bli nice. Blev sminkad på Face idag med, helt sjukt hur snabba och duktiga dom är.


Love you baby
  

 



 

 


2009-08-16

Helgen är snart över- myssöndag.

Kom precis in från en promenad i skogen med mina två favoritkillar. Det är så skönt att gå i skogen, vinden kommer inte åt så bra där inne. Snart ska vi börja med lite mat och så kommer Hanna och ska fördriva denna typiska söndag med oss. Imorgon kommer Sanna hit, då ska jag köpa ny kamera. Jag fick en av mamma och pappa som är jättedålig så dom har lovat att betala den nya. Det är bra, då slipper bilderna vara så kassa som läggs upp här.


Vill att det ska bli sånt här väder när man är ute och går i skogen.
På bilden; Jag & Wilma, mamma, Olof & Toffe, Leo, Smula.

2009-08-15

Ikväll ska vi ha massa folk över på middag. Det ska bli trevligt! Nu är Roland, Ingela och Calle med Thilda och Philip på busfabriken, jag och Olof stannade hemma och orkade inte med allt stoj... Vi äter godiset vi köpte på Cloetta igår istället.

2009-08-14


Idag har vi varit på Cloetta

2009-08-13 (23.27)

Nu ligger jag återigen nerbäddad i sängen. Det känns som det varit en lång dag idag. Var ju iväg och provred en häst, det gick ganska bra, kände dock att vissa muskler inte orkade lika mycket som dom en gång gjort. Vet inte än om jag ska börja som medryttare på den, vi skulle höra om någon vecka mer om det. När jag kom hem från stallet så bjöd Olofs föräldrar på pizza och sen kom Hanna. Vi har varit ute och gått runt ån, för jag hann aldrig ge mig ut och jogga tidigare idag. Nu ska jag ta min välbehövliga skönhetssömn.

2009-08-13 (15.41)

Usch vad trött man blir av sånt här väder. Det har åskat och regnat i flera timma nu känns det som. Jag har städat klart lägenheten, tvättar och kollar på tv. En riktig hemmadag känns det som. Olofs pappa har varit här en sväng, nu är han och hämtar Olofs mamma. Olof är nog på väg hem snart och Sabina är på väg hit. Lugnet varar nog inte så länge till ;) Nu ska jag springa ner i tvättstugan innan alla människor kommer hem.

2009-08-13 (13.52)



Tre höstfavoriter från Diesel

2009-08-13

God morgon bloggen. Här sitter jag med min havregrynsgröt och väntar på att den ska svalna så pass att man faktiskt kan äta den också. Har hållt på och städat lite här på förmiddagen, är inte klar än, men var tvungen att ta en sen frukost paus. Är på riktigt gott humör idag! När jag städat klart ska jag jogga runt ån och sen kommer Olofs pappa. Klockan 18.00 ska jag vara på plats på Heda och provrida Prisma.


2009-08-12 (21.43)

Dagens vill och SKA ha;


2009-08-12 (19.35)

  

2009-08-12 (19.23)

Nu har vi ätit en tidig middag. Calle, Linda, Tova och Philip var här och åt lasangette och kladdkaka med oss. Trevligt :) Olof slavar i köket med disken och jag tänke läsa klart solo för det blev aldrig av förut. Ikväll kommer kanske Hanna hit en sväng och imorgon kommer Olofs pappa (och kanske mamma) hit och ska bo här i helgen.


Vi är kärlek baby

2009-08-12 (15.20)

Så här blev lägenheten. (Man ser rätt dåligt för jag kom på att jag skulle ta ett kort precis när vi släckt alla smålampor). Föresten så ligger det också ett barbord på sängen som ska upp där bastolen står, men borren var skev så det skulle Calle fixa själv.


 


2009-08-11 (15.15)

Jag är bra på att fördriva tiden... ibland.

Idag har jag varit på AMS och lämnat in papper för att få pengar. Sen var jag på banken och lämnade in ett papper så jag ska få pengar. Jag gillar att få pengar :) hehe. När jag kom hem så la jag mig i sängen och läste nya solo. Sen blev klockan dags att ta ut Toffe. Jag tog en sykeltur runt ån med honom för första gången och han var jätteduktig! Som beläning stannade vi till hos Harry så dom fick leka, men Toffe var rätt trött. Nu ligger han på balkongen och svalkar sig tror jag. Jag ska diska, läsa klar solo och sen är nog Olof hemma. Tänk om jag skulle ha tillräckligt med saker att göra för att fördriva varje dag fram till Olof kom hem utan att bara slashasa mig i soffan/sängen.

Imorgon ska jag föresten åka och provrida en häst. Då kanske jag får något att sysselsätta mig med yttligare framöver!

2009-09-12


Jag vill ha den här toksnygga tröjan,
som föresten är mycket finare på riktigt än på bilden!


2009-08-11 (23.36)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Har varit i Calles lägenhet hela dagen, målat, möblerat om och städat. Det gick ganska snabbt så jag hann släpa med mig älsklingen till Ikea och köpa lite inredning till hans nyfixade lya. Blev, hör och häpna, klar med allt idag. Jag sa till Calle igår att jag nog skulle klara det på en dag och då skrattade han bara åt mig. Han blev dock lite mer paff när jag ringde vid halv nio och sa att jag var klar. Hoppas bara han blev nöjd nu, men det verkade det som!

Jag kom på efter halva dagen att jag borde tagit före- och efter bilder, men då var det ju lite sent. Men jag slänger upp en bild imorgon på hur resultatet blev. Sov så gott!

2009-08-11

Det inte verkligen inte varje dag jag är uppe vid den här tiden! Det skulle ju faktiskt vara bra om det här var början på en normal dygnsrytm. Oftast när jag går upp tidigt så måste jag stressa, men det behöver jag inte ens idag, vilket gör att det känns okej att gå upp nu även fast det regnar ute och jag är trött. Ska se om det finns lite fler jobb att söka, käka frulle, fixa till mig lite och sen ta mig till AMS. Efter det blir det raka vägen till Calles lägenhet och börja greja. Uppdateringen kommer antagligen inte vara den bästa idag heller. Men ha en fin dag :)

2009-08-10 (20.57)

Ursäkta den usla uppdateringen idag.

Hanna kom hit strax efter att jag bloggat förut. Hann i alla fall städa upp lite här hemma innan hon kom. Tillsammans har Hanna och jag gjort pannkakor, snackat massa skit, varit ute och sprungit, hälsat på Calle och kollat på tv. Nu börjar snart Lippstick jungle och sen blir det kvällspromend med Toffe. Imorgon ska jag till AMS, sen blir det stan en snabbis innan jag ska hem till Calle och börja röja i hans lägenhet.

Hoppas alla haft en bra dag!

2009-08-10

Idag ska jag vara husmor för att få tiden att gå. Men tänker inte städa bort hela dagen, för imorgon ska jag börja fixa i Calles lägenhet och då kan jag tänka mig att jag behöver spara mina krafter till det. Jag har nog faktiskt ingenting att säga mer nu...


Bjusar på en gammal "smal-bild" för att själv bli lite peppad
att börja med träningen nu när jag faktiskt börjar bli frisk!

2009-08-09 (18.58)

Nu är vi hemma igen. Hälsade först på mor och far och snackade lite skit och fick fika. Sen åkte vi ner till Svartell och jag badade med Toffe. Efter en stund hoppade Hanna av en båt och badade med oss. Toffe simmade frivilligt för första gången i sitt liv (och då ska han vara Labbe...?!). Nu ska vi laga lite taco och sen är det tjejprogram på tv som gäller för min del!



Jag, Toffe och Hanna

2009-08-09 (14.33)


Nu åker vi till Borensberg och badar!

2009-08-09

Värmen håller i sig, love, love, love it!

Jag ska försöka bättra på brännan ltie idag med, det gäller ju att passa på när det är varmt ute. Snart är det höst och då skulle man kunna döda för lite sol så nu ska jag njuta... Fast jag längtar ju till hösten med :)



Gammal bild på Sabina och mig när vi njuter av solen i Spanien

2009-08-08 (00.48)

Kvällens outfit

 

         

Jeans - Lee
T-shit & Linne - Rut m.fl
Smycken - har fått alla och vet inte varifrån de är

2009-08-08 (00.42)

Nu är vi hemma från Bergs slussar och Ulf Lundell. Hörde typ inget av vad han sjöng, men det gjorde inte så mycket, vi hade trevligt ändå. Träffade massa folk som jag inte sett på länge och även lite nya ansikten. Nu har vi ätit nattmacka och kollar på Kjell. Snart blir det sängen, men först tänkte jag bjuda på lite bilder från kvällen;

    

    

    


2009-08-08 (16.37)

Jag är inte gjord för att cykla. Tyckte det kändes som att jag hade skavsår på rumpan efter min cykeltur igår och var tvungen att be Olof kika efter. Jo då, mycket riktigt, inte undligt att min rumpa är öm idag. Om det inte vore för att det känns lite opassande att lägga upp bild på det i bloggen så skulle ni få se, det är inga små direkt!


2009-08-08

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår! Jag spenderade dagen med mina två nya favoritvänner; fläkten och blomsprutan, på balkongen. Det blev ändrade planer till kvällen... Vid 6 cyklade jag till Lina och sen åkte vi ner till Storan och tog en öl och käkade lite. Efter det cyklade vi hem till min bror och hälsade på honom och Linda lite innan vi körde vidare hem till Lina igen. Där möttes vi av Linas pojkvän och hans två kompisar. Tog ett par drinkar där och sen satte vi oss återigen på cykeln för att ta oss ner till stan och gå på krogen. Först hamnade vi på NH (Nationernas hus) för att kissa, men hittade också ett ledigt bord på uteserveringen. Tyvärr stängde dom där efter 20 minuter och då betämde jag mig för att cykla hem medans de andra gick vidare till Platens. Har räknat på det och jag cyklade lite drygt 2½ mil igår och jag har typ inte suttit på en cykel på 2 år eller något! Förstår ni att jag har ont i rumpan idag?

Ikväll ska jag och Hanna åka till Bergs slussar och kolla på Ulf Lundell när han spelar. Är inte direkt ett big fan av honom, men det är en ganska mysig tillställning och det brukar vara en massa folk man känner där så det blir nog trevligt. Dagen kommer antagligen spenderas på balkongen idag med.



Ceasarsallad
     
Hörde jag skål?
     



    
Lina & Pelles katt Ozzy och Lina & Pelle

2009-08-07

God morgon!

Det fina vädret håller i sig och jag känner mig så gott som frisk idag. Mycket skönt! Tycker dock väldigt synd om min sambo som verkar drabbats hårdare av sjukdomen än mig :(

Ska passa på att sola idag, jag får härda på vår "låt-all-värme-komma-och-stanna-utan-en-vindpust-balkong". Jag ska inte klaga för jag älskar solen! Ikväll ska jag träffa brormin över en öl, mucho trevligt :)

2009-08-06 (21.55)

Hihihihihihihihihihihi... Jag hittade dom knäppaste, sötaste skorna ever!



"Dessa skor kan endast beskrivas som WTF-skor..."

2009-08-06 (21.15)

Ville bara tipsa om att have2have har rea på alla sommar och vårskor.

Klicka här :)


2009-08-06 (16.06)

Man får väl vara hitta på lite provisoriska lösningar om man nu ska vara ute...

 

2009-08-06 (15.15)

Det är så varmt ute att man inte vet var man ska ta vägen. Jag skulle vilja ligga ute i solen och bara njuta, men jag kan inte ens det. 5 minuter på balkongen och jag är svettlana. Unda vad man ska fördriva tiden med då. Man får ju dåligt samvete av att sitta inne i det här vädret och bada vågar jag inte ge mig på än. Om det skulle vara skugga på balkongen skulle det vara perfekt. Visst, jag måste inte sitta på balkongen men har inget sug efter att gå iväg själv och leta efter en plats i skuggan...


Schteeek, för två år sen var jag på UppsalaReggaeFestival och solade så här skönt.

2009-08-06

Idag är det Olofs tur att vara ynklig. Jag har smittat stackarn, men som tur är så mår jag mycket bättre idag så jag får hålla ställningarna här hemma :)

Det är riktigt skönt väder idag så jag har legat på balkongen och försökt bättra på brännan. Känner dock att jag inte är helt fräsch för jag orkar inte ligga så länge åt gången. Ska försöka ta det lugnt så det inte kommer tillbaka. Måste diska och städa upp lite här hemma för det har jag inte riktigt orkat med när jag varit sjuk.

Kanske ska ta tag i det på en gång.

2009-08-05 (00.04)



"I can live only wholly with you or not at all..."

2009-08-05 (23.27)

Nu har jag krupit ner i sängen. Älsklingen har fixat så jag kan se sex and the city filmen utan att ljudet är efter så jag ska titta på den nu och frossa i Ben & Jerrys. Hanna var här förut, blev en massa skitsnack, god mat och sen åkte vi till Åtvidaberg och kollade in Höckes nya lägga. När vi kom hem mötte vi Harry så Toffe och Harry fick busa lite innan det var dags att gå in och sova.

Dags att sätta igång filmen så det inte blir för sent!


Godast av alla glassar!

2009-08-05 (15.37)



 

Jag vill köpa smycken. Lindex har massa fina grejer.
Smyckena på bilderna är därifrån.
Har också förälskat mig i ett halsband från H&M,
tyvärr så har jag ingen bild på det men det är massa
silverkedjor i olika längder.
Ni vet kanske vilket jag menar :)

2009-08-05 (15.09)

Efter att nu sett hela sista säsongen av SATC så tänkte jag fördriva tiden med att se filmen. Tyvärr är ljudet sissodär 5 sekunder efter och jag för tokryck på sånt... så bestämde jag mig för att ta en sen frukost eftersom min aptit inte är den bästa när jag är sjuk. Upptäckte dock att kylskåpet ekade efter att ha slängt bort allt som inte är ätligt. En promenad till affären kanske...? Nja, riktigt så långt kom jag inte i värmen, efter inte ens halva vägen började det forsa näsblod om mig och jag var tvungen att springa hem. Nu ligger jag här i sängen igen och tycker synd om mig själv. Lyckligtvis kommer älsklingen hem från skolan snart och då får jag tvinga honom att ta hand om mig. Att vara sjuk är det värsta jag vet! Vädret hjälper inte till heller. Nu har det varit kallt och ruggigt typ hela sommaren och när det blir varmt och skönt ute, ja då ligger jag nerbäddad i sängen och får värmeslag bara att titta ut genom fönstret.

Jag tror jag har klagat klart nu.

2009-08-05

God morgon bloggen!

Idag mår jag mycket bättre, men på min pojkväns order ska jag ta det lugnt idag med. Antagligen kommer det innebära tv och dator mest hela dagen. Om någon vill komma hit med frukost på sängen så lovar jag att jag inte skulle bli sur :)

2009-08-04 (22.43)

Pratade med Andréa i telefonen nyss. Jag saknar ihjäl mig efter henne, varför ska det aldrig finns tid/pengar att ses? Jag MÅSTE åka till henne i september när hon fyller år och allt. Nu ska jag slänga mig i soffan med mina älsklingspojkar och kolla på NCIS



      

2009-08-04 (15.00)

Här kommer lite bilder från Östersund;


Stockholm när solen går upp

Working, Daniel från KD och min kollega Cassandra

Patriks combo på Marité

Smile

Marie och jag
    
Marie och jag på Marités terass

Storsjöudjuret lyste med sin frånvaro i Storsjön
    
Gräddnos

2009-08-04 (14.00)

Jag hatar att vara sjuk, allt är så tråkigt och tiden går så sakta. Men det bästa man kan göra förutom att sova är väl att krypa upp i soffan och bara kolla på någon härligt serie. Nu måste jag dock ta en paus, resa på mig och kanske äta något.


Min räddare i nöden

2009-08-04

Jag fortsätter den här veckan med att ligga i sängen, hosta, kolla på sex and the city och tycka synd om mig själv. Det var väldigt uppiggande med gäster igår, men kände mig dock ännu mer sliten när dom åkt. Hoppas den här skiten ger med sig fort!

2009-08-03 (17.40)

Snart får jag besök. Hoppas jag inte smittar dom! Det är ju lite uppiggande att få besök när man är sjuk :) Fast att jag känner mig väldigt hängig så kan jag inte låta bli att börja städa när jag vet att det ska komma folk. Alltså inte dammsuga och sånt (det skulle jag aldrig orka...) men jag packade upp väskorna från Ösersund, plockade iordning disken och bäddade och slängde bort alla snorpapper och sånt. OCH då hade jag ändå sagt att det skulle vara stökigt hemma så jag slapp städa, men tydligen så kan jag helt enkelt inte stå ut med att ta hem folk när det är ostädat.

Jag har bara legat i soffan och haft SATC mataron hela dagen så det kan vara kul att ta av sig hörlurarna och prata med någon :)

2009-08-03

Usch, jag hatar att vakna och vara sjuk. Har vaknat typ hundra gånger i natt av att jag hostat så nu ligger jag här i sängen trött efter att inte fått sova hela natten, med en jobbig hosta, mensvärk, huvudvärk, feberont i hela kroppen och en mage som är hungrig. Idag är jag ynklig. Nu ska jag gå upp och koka te sen lägga mig och kolla på SATC.

2009-08-02 (20.31)

Jag måste bara berätta det bästa! När vi gick runt på stan i Östersund så fick jag syn på dom uggsen jag beställt och där kostade dom 1699:-. Mina ligger på Ica nu och väntar på att jag ska hämta dom för 349:-. Kap?

2009-08-02

Här händer det grejer i bloggen när jag inte är hemma :)

Har i alla fall återvänt hem nu, skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng. Tyvärr mår jag ganska kasst idag, har ont i halsen så jag är inne på min 6 kopp te idag. Resterande tid av dagen har jag inte gjort ett smack mer än att sitta i bilen (från 10 i morse till 7 nu på kvällskvisten). Nu ska jag krypa upp i soffan och ta igen gos med min baby.


Avstånd: 748,5 km Restid: ca 9:20 timmar

2009-08-01

Snabbt inlägg nu bara. Sista jobbadagen i Östersund idag, börjar jobba vid 4 så får se vad dagen har att erbjuda tills dess. Har precis ätit smarrig hotellfrukost. Nu måste jag kila ut med Marie :)

RSS 2.0