FREDAG TRETTIONDE JULI

Om en stund ska vi ta och fly från vår lägenhet till mamma och pappas stora hus. Först en dusch och packa lite eftersom vi spenderar natten där. Har ännu inte bestämt vilken klänning jag ska ha imorgon så jag får väl slänga ner några olika så får vi se...



På tal om ingenting så har jag fastnat för de här två bootsen från DinSko. I like, vill ha till hösten!

RÄDDARE I NÖDEN



1. Loreal absolut repair. Grym inpackning som gör till och med mitt hår lika mjukt som siden. Helt underbart, jag typ knarkar det nu sen jag gjort avfärgning och blekt håret.
2. Tresemmé heat defence. Jag älskar den, den funkar precis lika bra som RedKen's "Heat treat" som jag hade tidigare, den luktar gott och kostar inte ens 1/4 av vad Redken's värmeskydd gör.
3. Tigi rockaholic. Torrschampo som verkligen "suger upp" fettet i hårbotten. Det första torrschampo jag testat, men jag tänker inte byta, det är skitbra!
4. Kérastase oléo relax. Serum/ silikondroppar som hjälper mitt lockiga hår att hålla sig på plats, mjukar upp och formar bra, den är jäkligt dryg också!

Kände bara att jag ville tipsa om de här produkterna. Mitt hår har tagit rätt mycket stryk sen jag blev ljusare, men med dom här produkterna (speciellt inpackningen och värmeskyddet) så känns mitt hår nästan lenare och mjukare än innan jag började bleka det!

NO SMOKING

34 dagar rökfri, nu börjar det gå bra.


IDAG ÄR EN SÅN DÄR DAG...

... När jag inte orkar eller har lust att göra någonting. Jag har lixom ingen energi till någonting. Det blåser dessutom storm ute så jag har inte lust att vara ute. Ikväll ska vi i alla fall åka till mamma och pappa och sova där, för imorgon ska vi på Guldbröllop.



IF YOU LEAVE ME NOW...

Usch, idag har varit en jobbig dag. Har varit på stan och haft avskeds fika med Caesar. Han åker till St. Barbara på måndag och ska vara borta allt för länge. I minst ett år. Dumma unge, jag höll på att tjuta ihjäl mig mitt på stan när vi kramades hejdå. Jag gillar inte alls att du betyder så mycket.


TORSDAG TJUGONIONDE JULI

Vaknade med en klump i halsen idag. En sån klump av ångest eller obehag. Jag kan lixom inte förklara hur det känns, men känner mig sjukt nere idag. Tänkte ge mig ut och springa en sväng nu så hoppas jag att det släpper. Usch.



ONSDAG TJUGOÅTTONDE JULI

Idag har jag inte gått i många knop. Sov länge idag för jag vaknade till med jordens huvudvärk. När jag väl vaknade till liv så låg jag kvar i sängen en timma och kollade på The Notebook. Den är så himla fin och sorglig och allt sånt. Jaja, hur som helt så tyckte jag att det var dags att kliva upp där någonstans vid två så då rensade jag garderoben och vek in all tvätt. Sen kollade jag klart på filmen, lagade en supergod sallad och nu är Hanna här. Eftersom jag knappt lämnat lägenheten idag förutom en kort sväng med vovven så ska vi snart bege oss ut på en riktig långpromenad. Igårkväll när vi gick "den vanliga långa rundan" så hittade vi en ny väg längst ån så ikväll ska vi ta reda på hur långt man kan ta sig på den stigen. Ska fota lite också, för det är verkligen fantastiskt vackert längst Stångån.


Jag & Hanna vid Stångån förra sommaren.

TITTA DÄR

Ser man på, det blev ju fint väder idag! Har dock inte varit ute så mycket, men man blir ju ändå på så sjukt mycket bättre humör! En humörsänkare är dock mitt sötsug, usch jag skulle kunna döda för något onyttigt idag!


Give me!

SOMMAREN?

Kan inte värmen komma tillbaka?!
Man blir ju deppig av det här!



VARDAG

Fan vad mycket bättre man mår om man göra något av dagen. Igår såhär dags så sov jag. Idag har jag varit ute på powerwalk i drygt en timme, städat hela lägenheten ordentligt, lagat lunch och duschat. Egentligen helt sjukt hur fort jag vänder på dygnet när jag är ledig. I vanliga fall så är ju att sova till 9 ändå skaplig sovmorgon men idag kändes det som att gå upp mitt i natten. Jag är galen. Nu ska jag slö kolla på tv!


JAG ÄR DIN & DU ÄR MIN


SÖNDAG TJUGOFEMTE JULI

Ojojoj, idag är det verkligen söndag på alla sett det kan vara. Regnet har öst ner utanför fönstren hela dagen, vi har legat inne i soffan hela dagen och kollat på film och ätit B&J och så har jag varit lite smått seg sen gårdagens utgång. Även om regnet verkligen vräkte ner i går också så var det verkligen en lyckad utgång och jag fick träffa massa söta vänner! Imorgon börjar vardagen igen som jag bett om. Eller det är jag som valt att den ska göra det. Olof börjar plugga igen och jag tänker då inte ligga kvar i sängen halva dagen utan ska försöka göra något vettigt med timmarna han är borta.



PÅ VÄG

Har beställt lite saker från H&M nu när höstkatalogen inspirerat mig. Älskar den transparenta skjortan och hela looken hon har på bilden. Precis så vill jag se ut när mörkret faller på och man slår klackarna i taket på något härligt ställe ;)



EN KVÄLL I MJÖLBY


DET TRODDE JAG ALDRIG!

Jag älskar sommaren och den här sommaren har varit en av de bästa, men hata mig inte när jag just i denna stund längtar jag efter vardagen. Jobb, rutiner, ordentlig mat, 8 timmars sömn och längtan efter helgen.


Inte för att jag är trött på långa varma dagar, rosévin, bad, sol, härligt umgänge eller så, men jag behöver mina rutiner igen!

ONSDAG TJUGOFÖRSTA JULI

Gud vad skönt det känns att det är onsdag och jag är hemma och jag ska inte packa och jag ska inte iväg. Jag ska bara vara hemma hela veckan! Idag har jag städat här hemma för just nu så är Olofs föräldrar på väg hit ner för att spendera en eller ett par nätter hos oss. Ja mycket mer än så hade jag väl inte på hjärtat nu.



TISDAG TJUGONDE JULI

Idag tog jag och min sambo en tripp till Borensberg på eftermiddagen. Vi har mest hängt nere i stallet med hästar och hundar, badat och busat. Innan vi gasade hemåt igen så stannade vi hos farmor och fick med oss hemmagjord flädersaft hem. Det är sommar!









OLIKA

Satt och läste Tyras blogg precis där hon skrivit om hur olika man kan se ut beroende på hur man har håret. Strax innan det satt jag och kollade på massa bilder på facebook och först nu så kom jag på hur annorlunda jag ser ut i blont hår! Herregud, jag kände knappt igen mig själv på en del bilder där jag var svarthårig. Men bra jobbat Maja, det tog bara nästan tre månader att inse det ;)













Vilken hårfärg tycker ni jag passar bäst i?

HEMMA OCH UTVILAD

Nu är jag hemma från Arvika igen och har sovit ikapp alla missade sovtimmar. Idag skiner solen och älsklingen är ledig. Gissar på att den kombon kommer göra den här dagen bra! :)
















ARVIKA

Är nu på plats i Arvika efter en hel dags resa typ (10.00 - 17.30). Det är ju sjukt hur lång tid det kan ta att åka, det ser ju inte långt ut på kartan! Igårkväll så var i alla fall alla på jobbet ute och käkade räkfrossa tillsammans, så jäkla gott! Idag är jag ledig fram till 18 så om en liten stund ska vi ner och köpa lite jordgubbar och sätta oss vid vattnet tror jag! Festligt att det finns folk som har med sina datorer hit så det blir lite uppdateringar under helgen, bilder får ni nog dock hålla till godo med :)

VÄRMESLAG!

Det är ju näst intill omöjligt att sova i den här värmen. Regnet hjälpte ju knappt heller, det bara ångar på vägarna nu såg jag när vi var ute med hunden nyss. Jaja, fönstret står på vid gavel och fläkten står bredvid sängen. Nu är väskan packad och det är dags för film.


Förra året i Arvika var det också tokvarmt så man klarade ju knappt att jobba, hoppas verkligen att det blir lite svalare den här veckan!

JAG VILL OCKSÅ HA EN TRÄDGÅRD

Bilder från mamma och pappas trädgård;


Vinbär

Vallmo

Ett av trädgårdslanden

Spikklubba

Krusbär

Tomat

Smultron

"Dammen"

Vindruvor

DAGS ATT PACKA

Jaha, då var det dags att packa väskan igen. Imorgon bär det av mot Arvika. Dagen har spenderats i Varamon fram tills regnet kom över oss då mötte jag upp älsklingen hemma hos mamma och pappa och så grillade vi. Kvällen ska spenderas i min älsklings famn framför en bra film.



En timmes mellanrum på de bilder ovan, det fylls rätt fort på den där stranden!




Olof fick julmust, jäkligt passande


MAN SKA GRILLA PÅ SOMMAREN!




MÅNDAG TOLFTE JULI


Eftermiddagen spenderades med bad och spel i berg tillsammans med vänner. Riktigt skönt att ligga vid vattnet i den här värmen. Nu har jag och Olof också precis varit nere och tagit en kvällsdopp och nu är det dags att sova...








FLER BILDER

Nu är jag mätt och belåten och tänkte slänga upp lite bilder från vår utekväll i Gävle








HEMMA FÖR ATT VÄNDA

Nu är jag hemma igen från Gävle. Det var en riktigt mysig festival även om typen av musik inte direkt är vad jag brukar lyssna på. Här kommer lite bilder;
















Fler bilder kommer sen, nu är det dags att äta lite mat!

WINNERBÄCK vs RAIST FIST

Om en liten, liten stund så ska jag bege mig till tåget och åka upp till Gävle. Ikväll spelar Winnerbäck i Linköping och av någon anledning så är jag aldrig hemma när han spelar här. Känns lite deppigt, men däremot så ska jag kanske få se Raist Fist live för första gången (har velat se dom i flera år). Det blir nog bra hur som helst, jag älskar att jobba festival så jag är verkligen inte bitter, tycker bara att det är synd att det alltid ska krocka!

Metallica förra året i Hultsfred

GODA NYHETER

Kommer bo och jobba med den här snyggingen tors- sön :)
Det kommer bli grymt!

MINIGOLF...?

Frågan är om jag skulle försöka få liv i min man som ligger utslagen i soffan och dra med honom och spela minigolf...? Känner att jag verkligen vill umgås med honom de tillfällen jag har nu de här veckorna. Imorgon drar jag till Gävle och kommer hem igen på söndag så ikväll vill jag pussa extra mycket på Olof och gärna hitta på något mysigt.


Världens bästa!

DEAR JOHN

Jag vill bara säga en sak, har ni inte sett den här, GÖR DET! Den var så sjukt bra och jag ville bara tjuta ihjäl mig hela tiden.

BADA

Nej, det här håller inte, det är på tok för varmt för att ligga och steka på balkongen. Tar med mig hunden och springer ner till badet...






Jag och Toffe när vi badade igår

MÅNDAGSKLUBBEN 5 JULI

Började med en snygg brännskada och kylde mig med Cola light, det är bra till allt!

Söta, söta Therese

Flavio och hans födelsedagstårta

"Fort, ta kort på mig och igelkotten" synd att man knappt ser kotten bara

Bror och Tessi

Skål


Tycker bara den här bilden är så härlig!

ONSDAG SJUNDE JULI

Otroligt skön dag idag. Har varit ute och strosat i skogen med hunden, ätit smultron, lyssnat på fåglarna och doftat på allt vad skogen doftar. Tyvärr visste jag också att jag gick där inne lite extra länge för att skjuta på att städa lägenheten som jag lovat mig själv att göra när jag kom in. Nu är i alla fall lägenheten nystädat och luktar rent, citron och jasmin. Alltid när jag var lite plockade jag in jasmin när jag städat så lite nostalgiskt gick jag ut och plockade lite nu med... Strax kommer bilder från när Therese var här!

TISDAG SJÄTTE JULI

Ska strax ta och krypa ner i min stora, sköna säng bredvid min stora, mysiga man . Men först en liten catch up... Idag har jag varit i Borensberg hela dagen och solat, badat och spelat Vollyboll med min bror och hans vänner. Det blev mycket riktigt Måndagsklubben igår också och det var underbart att Therese kom upp hit, även om det bara var över natten. Pallar inte lägga upp bilder nu så det kommer imorgon.

MÅNDAG FEMTE JULI

Jag behövde visst sova ut efter helgen. Jag ligger nämligen fortfarande i sängen och har inte orkat gå upp än, men ska väl ta och göra det. Är på sjukt bra humör idag för jag vet nämligen att Therese är i skrivande stund på ett tåg på väg till Linköping så det blir nog måndagsklubben med henne ikväll. Inte helt fel inte!



EN HEL JÄVLA MIL

Jag måste bara få skryta lite innan jag lägger fokus på filmen som rullar i bakgrunden här på datorn. Jag var ute och sprang en hel mil nu på kvällskvisten! Känner mig sjukt duktigt, det har nog inte hänt på... Ja så länge jag kan minnas! Lär nog somna rätt gött ikväll och antagligen knappt kunna resa mig ur sängen imorgon. Det gillas!

BILDER FRÅN SANDHAMN

Grymt mysig och härligt resa på Sandhamn, sjukt fint väder och mycket trevliga människor! Träffade bland annat Gustav Skarsgård och Joel Kinnaman som jag satt och pratade med i någon timma, riktigt trevligt män :) Blev tyvärr ombedd att inte lägga upp några bilder på dom på bloggen, så det tänker jag inte göra. Men här kommer lite andra bilder från resan;

Utsikt från Strandvillan vi bodde i :)
Tro det eller ej, men det var min första drink
"After- sailen"
Jag, min chef & min kollega på resan


BADA

Nu är jag hemma från Sandhamn igen, håller på att smälta bort så nu är bikinin på och det är dags att gå ner och bada med O och vovven :) Bilder från Sandhamn kommer ikväll!



SANDHAMN

Håller på att packa här hemma och det är fan det värsta jag vet! Jag hatar att packa! Det känns alltid som man glömt något viktigt och man kan inte packa allt på en gång och skit... Usch, jag är fortfarande på dåligt humör! Jaja, imorgon ska jag i alla fall åka till Sandhamn och jobba, blir borta hela helgen så räkna inte med någon uppdatering i bloggen! Det ska ju bli stekigt väder, det passar ju bra med alla stekare som hänger där. Hoppas alla får en fin helg i alla fall så hörs vi :)


På tal om ingenting, kolla vilken fin bild jag lyckades ta genom bilrutan på vägen upp till Vätö förra veckan!

HEMMA

Är hemma från från frisören nu, blev riktigt nöjd även den här gången, Madde är verkligen skitduktig! Blev en liten snabb sväng på stan också så jag fyndade lite smått på rean. Nu tänkte jag slänga mig i min solstol på balkongen och försöka ta reda på varför jag blev så jävla irriterad helt plötsligt.


En lite blondare tjej

GOD MORGON!

Vilken himla skön morgon. Ligger fortfarande i sängen och drar mig, lyssnar på skön musik och gosar med min hund. Men nu ska jag alldeles snart gå upp, jag ska vara hos frisören vid 11 så det kan vara bra att vara färdig med alla morgonbestyr tills dess...

RSS 2.0