2009-07-31

Nu sitter jag på hotellrummet med Linda och Cassandra. Snart börjar jag jobba igen, frst ska bara Linda plocka och färga mina ögonbryn. Igår jobbade jag på vad som ska vara en av Sveriges bästa nattklubbar Marité. Grymt bra musik, men tyvärr ganska lite folk. Ikväll kommer jag jobba på en annan klubb och imorgon på Marité igen. 

Kom nyss hem från stan här, köpte tre nya linnen och nya glasögon. Innan vi återvände till hotellet blev det Subway. Känner mig lite stressad så vet inte vad jag ska skriva mer... Men vi hörs :)

2009-07-29 (22.39)

Nu är jag och älsklingen uppe i Täb hos svärföräldrarna. Ska gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp vid typ halv 4! Kommer garanterat sova som en stock i bilen upp till Östersund... Om inte Linda vill att jag ska sitta fram och hålla henne vaken hela resan ;)

Har inte så mycket mer på hjärtat, har fått världens skoskav av mina nya skor. Alltid när jag köper tygskor så köper jag lite små så dom töjer sig efter foten. Dom brukar ju sitta bra efter ett par veckor, men första tiden är verkligen en pina! Var inne på Täby centrum en snabbis idag med, köpte ny fondation, hårspray och ett diadem. Skulle kolla efter nya glasögon för mina blev överkörda här om dagen. Hittade dock inga snygga, får se vad Östersund har att erbjuda!

Kommer antagligen inte ha möjlighet att blogga i helgen, så ni får ha en bra helg så skriver jag igen på söndag!

2009-07-29

Idag är en väntas dag. Jag har nämligen inte fått veta om jag ska åka till Sthlm idag, i natt eller inte alls. Enligt planen så ska vi i alla fall åka till Östersund från Sthlm klockan 05.00 imorgon bitti och jag vet lixom inte hur jag ska ta mig upp för att tajma den tiden. Väntar på att någon chef ska höra av sig om hur det blir för det kan ju faktist vara kul att veta samma dag om man ska åka...

Chimichongas.

2009-07-28 (20.49)

Jag blev inspirerad av en artikel i senaste vecko revyn. Det handlade om gamla trationella hälsogrejer som blivit populära igen och nu är jag sugen på att investera en spikmatta och en nässköljare. Tror det skulle vara bra för mig :)

 

2009-07-28

Nu är vi hemkomna från Kolmården. Det var riktigt trevligt. Hann med både rovfågelsshowen, delfinariet och gå runt parken samt safariparken på typ 3 timmar. Helt lagom. På vägen hem stannade vi i Norrköping en sväng. Först blev det en kaffe på Coffehouse och sen en snabbis på stan. Köpte ett par skor för 100:-, inte så farligt direkt. Hittade ett par sjukt snygga stövlar för 2000:-, men det var kanske inte riktigt min prisklas och sen hittade monstersnygga heels som bara kostade 200:- men de var självklart för smala för mina fötter.

Nu är det mat på gång!

2009-07-27 (18.58)

NU fick jag ångest. Tittade på dom skorna jag beställde i lila också och dom är ju faktiskt lite roligare. Vilka tycker ni är finast?

 vs.

2009-07-27 (18.41)

Den här dagen blir ju bara bättre och bättre. Var inne på have2have nu och såg att skorna jag ville ha var nedsatta med 100:- plus att jag upptäckte att man kan ha dom på två sätt. Nu är dom beställda :)


Tykcer att dom är så fulsnygga så jag var tvungen att beställa dom.
Säkert dösköna att ha när det börjar bli kallare...

2009-07-27 (18.24)

H&M har som vanligt massa mysigt koftor till bra priser som jag vill ha i min garderob till hösten. Kanske betäller något, annars tycker jag bäst om att gå runt på stan så man kan prova och så har man ju lite större utbud också. Här kommer några av mina favoriter från H&Ms online shop




2009-07-27 (18.08)

Är fortfarande dundertrött. Men nu känns det lite sent att ta en nap för då lär jag inte kunna somna ikväll. Hanna kanske kommer hit och sover här i natt för imorgon ska vi två åka till Kolmården. Jag vet inte riktigt hur det kommer kännas att vara där. Säkert kul som det brukar vara men jag kommer nog tänka massa på Wilma och tänka typ "undra om den där tigern har smaskat på min häst". Har varit lite småskeptisk till att åka dit i år, men det är ju faktiskt tradition så det blir nog bra.


Har ni ätit min häst?

2009-07-27 (14.45)

Jag fick precis ett samtal från en av mina chefer och jag ska åka till Östersund och jobba i helgen. Jag är så himla glad, varje dag med jobb känns toppen för mig. Inte helt fel att man får resa, boende i svit och bästa chefen med sig upp :)

Nu blev den här dagen genast mycket bätte :)

2009-07-27 (13.28)

NU är lägenheten städad, jag är svintrött och har tvätttid om ½ timme. Puuh, jag sov illa i natt märker jag nu. Skulle behöva ett par timmars sömn till. Nu tänker jag slänga mig i soffan innan det är dags att springa ner med tvätten.

2009-07-27

Ny vecka igen. Gud vad dagrna går fort! Jag hinner inte med och ändå gör jag typ inget vettigt om dagarna. Igår när vi kom hem från mami och papi blev jag husmor och gjorde saltgurka och inlagd gurka för jag fick typ 4 gurkor av mamma och pappa eftersom dom skulle åka till Skottland igår och inte kunde äta upp alla gurkor som fanns i växthuset. Provsmakade den inlgda gurkan igår och den var svingod, hoppas bara på att saltgurkan blir lika god. Saltgurka är mitt bästa!

Idag ska jag fortsätta vara husmor och tvätta och städa.

2009-07-26 (21.57)

Jag hittade en ramsa som jag hörde av en härlig kille på Sonisphere. Bara Bn heter den är är riktigt festlig. Den är lite jobbig att läsa men går också att se, i alla fall halva, på youtube.

Bakom brödbutiken bodde Baskerbosses båda bröder, bröderna Basker. Brödernas båda brädade beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade Baskerbosses bas, Bagarbasse. Baskerbosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Baskerbosses bröders brädade beundrarinnor bodde båda bortom bergen, besynnerligt billigt bredvid Biffbertils bastanta baconbod. Byxbeklädd blott baktill..., beslöt Baskerbosse besöka Biffbertils baconbod. Bilen brummade bort bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad. Bort bortom B-lagets bisarra bazarer, bort bortom brottarnas bökiga bryggor. Betongen brusade bredvid bilen. Behärskat bromsade Baskerbosse bakom bankbudets beigea buss. Bankbudet betraktade Baskerbosse blygt. Baskerbosse besvarade Bankbudets blick. Bakom balkongbrokaden beskådade båda beundrarinnorna besöket. Baskerbosse bar buttert bort bilen bakom Biffbertils baconbod. Bland bilvraken bakom baconboden brukade Biffbertil bygga billiga bidéer. Braket blev bedövande, "Bänd bort Bentleyn, bänd bort Bentleyn", brölade Baskerbosse besatt. Bankbudet bajsade baken brun. Båda beundrarinnorna bantade bort brösten. Bagarbasse bakade bredare bullar. Baskerbosse brottade bort bilvraken, böjde bak bidéerna, bankade Biffbertils brevlåda bucklig, bromsade bestört. Beskedet blottades bakom brevlådan: Biffbertil bortrest. Bankbudet blev buddhist. Båda beundrarinnorna började betala besynnerliga bankgiroblanketter beträffande betal-TV:s bredare basutbud. Baskerbosses beklagliga belägenhet bekymrade blott bredvidboende Becks bortskämda, bleka boxer. Becks bortskämda bleka boxer började bröla, boff boff. Basker Bosse bröt benet beklagligt beträdande busken bakom Biff Bertils bacon bod. Biff Bertils bacon bod började brinna. Bah besvärligt, bedrövande, bajsbuske, brummande Basker Bosse bölandes beklämt. Brandmannen Berit besvarade beträffande barskt Biff Bertils brandlarm. Berit besprutade branden bestämt behållande brandbilens brandslang backad bredvid bankens blomrabatt. Brasan borta. Brandmannen Berits brandbil brummade bort bakom bergen. Basker Bosse befann Biff Bertils bacon bod bränd. Basker Bosse betraktade behärskat benbrottet, begrundande begynnande benskörhet, beslutande benmärgstranplantation.


Här är herrn som kunde hela denna ramsa i huvudet!

2009-07-26

Är hemma från Borensberg nu. Idag har Emelie, Johan och Kevin varit förbi på vägen hem från Liseberg. Det var kul att träffa dom igen :) Här kommer lite bilder från gårdagen;


Hanna och Toffe plockar blåbär

Jag plockar blåbär

Det fanns sjuk mycket, hela skogen såg typ ut såhär!

Blåbär!

Motala by night

Eiffeltornet i Motala

Johan och Emelie

Kevin och Toffe

Älskling

Jag och Kevin

2009-07-25 (21.45)

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag m,en jag har haft fullt upp med att plocka blåbär. Jo visst vet ni, jag och Hanna var ute i skogen i typ 3 timmar och plockade typ 4 liter blåbär och nu har vi precis ätit blåbär med mjölk.

Är hos mami och papi nu så kan inte lägga upp några bilder, men det kommer väl imorgon. Nu ska vi fördriva tiden tills Olof vill bli hämtad i Motala.

2009-07-25 (12.37)

Här kommer några suddiga bilder från gårkvällen;


Bodil, Linus, Bella
     
bild 1. Julliane, Sanna  bild 2. Emil, Alex bild 3. Maja

Sjunger för Bella


     
bild 1. Alex, Hanna bild 2. Sanna, Emil bild 3. Bella

2009-07-25

Det blev en ganska tidigt men väldans trevlig kväll igår. Kvällen började då hos Bella där vi fick bål. Sen satt vi ute på balkongen och pratade och drack öl. Framåt halv 11 åkte vi ner till stan och så mötte jag upp Hanna. Vi kom in på Palace precis i tid innan köerna kom och innan inträdet höjdes. Satt ute typ hela kvällen, gick in och dansade lite till ett spanskt liveband men det var ingen höjdare. Kändes inte riktigt som kvällen hade så mycket mer att bjuda på så vid halv 1 gick jag och Hanna och käkade och sen följde Emil och Sanna oss ner till resecentrum där vi väntade på Olof. Det kanske inte är så kul för er som läser som inte känner mina vänner att förstå det roliga i vissa saker, men måste ändå få berätta några höjdpunkter från när vi väntade på älsklingen;

"Av någon anledning började vi disskutera i vilket landskap Umeå ligger i. Jag sa promt att det var Västerbotten medan Emil skrattade högt åt mig och sa att det gjorde det verkligen inte. Jag stod dock på mig och värgade låta honom få mig att tro något annat. Han sa att det ine kunde vara västerbotten för det ligger mot Norge och då frågade jag honom om det kanske var så att det låg i "Österbotten" och det tyckte han att det gjorde. Då var det min tur att skratta eftersom det inte ens finns ett landskap som heter så. Till slut fick jag skicka ett sms till 118100 och fråga i vilker landskap Umeå låg. Jag hade såklart rätt men Emil trodde ändå inte på mig..."

"Ett inträrnskämt mellan mig och Hanna 'Barakuda' kom upp och Emil utropar direkt 'Åh, fan, Barakudatriangeln!' Återigen fick jag mig ett gott skratt och lämnade platsen med ett leende på läpparna..."

2009-07-24 (14.25)

Har kommit hem från stan nu. Det blev bara ett par jeansleggins. Men det var välbehövligt. NU är bara frågan vad man ska ha på överkroppen. Vet vilka skor, byxor, smycken osv så håret och linne är nu frågan, men har ju några timmar på mig att prova mig fram. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen.

2009-07-24

I'm up!

Ska strax kila ut med hunden en sväng, sen blir det stan om jag får upp min karl ur sängen!

Det verkar ju vara rätt skapligt väder idag, håller tummarna för att det håller i sig ikväll med :)

2009-07-23 (22.37)

Antagligen nytt PB på 5km rundan idag. Tog inte tid exakt men jag tror det var det. Det gick i vilket fall som helst mycket bra att springa idag. Nu har jag käkat lite, duschat, tagit en snus och slängt mig i soffan så jag fick ju göra både och!

Natti bloggen.

2009-07-23 (21.16)

Är riktigt pepp på morgondagen! På dagen blir det att åka ner på stan för att se om jag kan hitta något att ha på mig på kvällen och så in på systemet och så. Sen blir det hem och fixa naglarna, käka, sminka mig och allt sånt. Vid 5 åker jag till Norrköping för att möta upp Sanna och åka till Bella för att fira hennes 20års dag. Tror att det kommer bli toppen!

Just nu överväger jag jogga vs. slänga mig i soffan. Borde ge mig ut så jag tror nog fan att jag ska ta mig i kragen och göra det. Har ju faktiskt degat i soffan mest hela dagen. Men då är det bäst att göra det nu direkt för klockan tickar...


2009-07-23 (18.55)

Har precis ätit pannkakor nu, så himla gott och lagom onyttigt (?!). Ibland får man ju faktiskt unna sig lite onyttigheter. Nu blir det how I met your mother, 2½ men och supersize vs superskinny. Tv kväll med andra ord.


2009-07-23 (15.57)

Man har inte roligare än man gör sig...



         


2009-07-23 (14.33)

Jag vill ha ett par snygga gummistövlar. Dom jag har nu är inte så fina som jag vill att dom ska vara och till hösten är ju gummistövlar typ det bästa man kan ha på fötterna i vårt avlånga land. Då är det ju ett plus om dom är snygga också. Har ni tips på vart man kan få tag på ett par snygga så kan ni gärna lämna en kommentar :)


Dom här är från Viking och är mina favoriter so far
VIKING

2009-07-23 (14.09)



     
T-shirt - Zara
Linne - H&M
Jeansshorts - DTN


2009-07-23

God dag bloggen.

Idag har jag inte mycket på schemat. Trodde det skulle bli fint väder så man kunde få bättra på brännan men så blev det inte. Ska i alla fall ta och städa här hemma, sen får vi se vad dagen bjuder på!

Imorgon fyller Bella 20 år så då ska jag till Norrköping på födelsedagskalas. Måste ner på stan en sväng först och fixa lite saker, men det kan jag inte göra idag för lönen kommer först imorgon!


Första bilden jag tog på Bella
i början av ettan.

2009-07-22 (22.03)

Snacka om bloggtorka idag. Har verkligen ingenting att skriva om. Har inte ens slagit på min dator idag utan sitter med den bärbara i soffan som jag inte har några bilder på, så ni får hålla ut tills imorgon då jag förhoppningsvid har något kul att skriva om och lite bilder :)

Nu är det tyst i lägenheten när jag är ensam och jag fördriver tiden med sex education och isvatten.

2009-07-22 (17.54)

Idag har inte varit en bra dag, har varit grinig hela dagen och allt som skulle kunna gå fel verkar ha gjort det. Men jag ska inte vara bitter för det kan fan intebli värre så imorgon blir det säkert bättre :)

Blir ensam hemma ikväll, älskling ska ut och fiska så då tänke jag passa på att kolla på massa tjejserier som Olof aldrig vill titta på. Hoppas kvällen artar sig.

2009-07-22

Idag är det sommarväder igen. Skönt värre, men jag är ändå inte sugen på att vara ute i solen. Det måste ju vara något fel på mig. H&M katalogen kom idag så jag började med att sitta på balkongen och kika i den, men gav upp och la mig i soffan istället. Mycket fina koftor till hösten hade dom, men sen tyckte jag inte att det var mer än så...

Om ett tag ska vi åka till veterinären och kontrollväga och mäta hunden, sen blir jag ensam hemma så om någon vill komma och göra mig sällskap så vet ni väl var jag bor :)

2009-07-21

Har inte varken haft lust eller egentligen tid att blogga idag. Har varit på stan med Hanna. Det är världens rea på stan, men jag var duktig och köpte inte mer än ett par örhängen (har tagit ut mina töjningar i öronen och nu har dom krypt ihop så pass mycket att jag kan ha vanlig örhängen utan att dom trillar ur). Hanna shoppade loss lite, men jag väntar med att handla något mer fören räkningarna och så är betalda den här månaden.

Nu ska jag gosa ner mig med min karl i soffan och kolla på tv.



Kaffe :)

2009-07-20 (22.54)

Om sommaren tänker vara slut nu, vilket jag verkligen inte hoppas, så vill jag få en riktig höst, jag hatar sommaren när det inte är fint väder, regn och kvalmigt. På hösten är luften friskare och det känns bra att få klä på sig en extra tröja, nu blir man ju bara sur om man måste ta jacka på sig för att gå ut. Har i alla fall redan hittat massa sköna höstplagg som jag vill inhandla, bland annat dom här uggsen;



Nu blir det Gibban.

2009-07-20 (20.11)

Fan vilket skumt väder det är ute nu, sol och spöregn!


2009-07-20 (19.53)

Sitter här i soffan och är proppmätt. Hanna är här och hade med sig mat så vi lagade potatiskroketter och kycklingfilé. Mycket gott. Nu blir det bra tjejprogram, kladdkaka och sen en promenad runt ån.

2009-07-20 (14.10)

Nu vill jag inte gå händelserna i förväg, men jag har fått kontakt med en tjej som behöver medryttare till sin häst. Hästen kommer stå stallad bara ca 6 km från oss, vilket i så fall innebär att jag kan cykla dit. För er som kommer ihåg min lilla lista jag skrev ner i bloggen för någon vecka sen förstår då också att om det skulle funka med den hästen så kan jag då stryka 2 punkter på min lista direkt eftersom jag då inte behöver skriva upp mig på spinningpass utan istället cykla till stallet. Hoppas verkligen att det kommer funka! Hästen kommer ner till Linköping i augusti, så vi får se hur det blir!

På tal om listan också så kommer jag med största sannolikhet få mer jobb för Philip morris resten av sommaren och hösten, så då hoppas jag på att kunna stryka den punkten också!

¤ Få med jobb för Philip Morris
¤ Få ett deltid/tim jobb på en blomsterbutik i stan
¤ Få tag på en medryttarhäst
¤ Börja på spinningpass igen

¤ Fixa iordning vår lägenhet (med pengarna jag ska få för att fixa Calles lägenhet)
¤ Hälsa på folk jag inte träffar så ofta
¤ Kunna köpa en härlig höstgarderob med nya kläder, skor och jackor
¤ Tatuera mig

2009-07-20 (13.32)

Ny vecka... Lägenheten är städad, då slipper man tänka på det. Hunden är rastad, jag är utvilad och mätt. Hanna kommer hit om ett tag, hon ville bjuda på mat och det är man ju inte sen att tacka nej till :) Nu måste jag ta bort mitt nagellack, det ser ut som skit. Ha en bra måndag :)


Jag har en kille som var söt när han var liten!

2009-07-20

Här kommer lite bilder från helgen;

Slapp i trädgården

Enda bilden jag tog från grillkvällen ;P

Tidig morgon = nästan inget folk

Jessica

Jag

Två timmar senare = mer folk

Sen kom regnet

Jävligt skön kille som kom fram till oss när vi väntade på att få köpa mat...

... I den här kön, det tog 1 timme!

Sen blev det mer jobb

Börjar bli lite seg

Ciggaretter

På kvällen = jävligt mycket folk

Något slags band som spelade på kvällen, då var det riktigt mycket folk.
Tror dom hette typ Metallica eller något sånt, folk var i alla fall lyriska!
Vi hade bra utsikt över scenen från vår kiosk :)

Man började bli lite småtrött framåt 3

2009-07-19

Nu är jag hemma från Hultsfred. Åkte vid 6 i morse och kom hem vid 8, då blev det sängen direkt eftersom jag inte sovit något innan. Vaknade för typ en halvtimme sen, skönt att vakna hemma! Helgen har bestått av typ 85% jobb, 10% sömn och 5% sjukdom. När vi kom fram i fredags så blev det bara massa slapp i solen i trädgården till huset som var hyrt. Vid 5 började vi jobba, men körde bara till 8. Efter det korta jobbpasset skulle vi iväg på grillfest. Hade dock fått ont i huvudet under eftermiddagen och det resulterade i vad vi tror var ett extremt migränanfall. Det var typ det läskigaste jag varit med om, det kändes som att någon hade kilat fast mitt huvud och försökte spränga det, innan vi kom iväg till sjukstugan på festivalområdet låg jag på toalettgolvet, skakade i hela kroppen, spydde, blödde näsblod och var typ helt okontaktbar (var ju tvungen att liva upp stämningen lite tyckte jag). Som tur var så gick det över nästan lika fort som det kom så det blev en tidig kväll. Gårdagen bestod av 12 timmars jobb, lite musik och en jävla massa folk.

Lägger in bilder senare, har inte orkat lägga över dom på datorn.

2009-07-16 (23.07)

Antagligen sista inlägget jag skriver innan jag åker till Sonisphere, hoppas alla får en bra helg, det tänker jag ha i alla fall och tjäna in lite cash ;)

2009-07-16 (22.32)

Nu är Micke här och vi har käkat middag och jag upptäckte nyss att jag druckit en flaska vin själv, bara att hoppas på att man mår bra imorgon när man ska åka och jobba ;) Jag lagade saffranspasta förut som sagt, den blev riktigt god!


Micke


Olof


Saffranspasta och kyckling

2009-07-16 (16.15)

Nu är allt färdligt... typ. Maten är i alla fall handlad och lägenheten är städat. Jag har börjat packa, men varför ska det alltid vara så svårt?! Nu ska jag ju bara vara borta i tre dagar men kan ändå inte bestämma mig för vad jag kan behöva och vad jag vill ha med mig! Jag måste ju vänja mig vid det här, men jag orkar inte tänka på vad jag ska ha med mig mer, men har som sagt börjat i alla fall. En bra sak är i alla fall att vi inte åker fören 10 imorgon, skönt!


Olof tog en bild på mig när jag packade förut ;) Haha

2009-07-16

God morgon (13.52)! Tog en riktigt lång sovmorgon, även om det kanske var dumt. Jag ska nämligen åka här ifrån imorgon klockan 05.00 så jag borde gått upp tidigt så jag kan somna ikväll. Men det var faktiskt planerat att jag skulle sova ut, dels för att det är skönt, dels för att jag vill hålla mig vaken ikväll när Micke kommer hit (Olofs kompis) och dels för att kunna sova i bilen imorgon på väg till Hultfred och Sonisphere. Tycker att det ska bli skitkul att få åka iväg och jobba lite igen, största pluset är ju omständigheterna jag jobbar i och sen den här gången kommer jag ju inte vara borta lika många dagar så jag slipper sakna min älskling så mycket.



Dagen kommer väl mest bestå av att handla lite festligt käk tills ikväll, tänkte bjuda Micke på en jättegod Saffranspasta och Olofs pappa gjorde sist dom var här. Sen måste jag packa och plocka iordning i lägenheten. Får se om jag hinner ge mig ut och jogga runt ån också.

2009-07-15 (19.36)

Hanna är här och gör oss sällskap. Har inte gjort så mycket, köpte hem mat från Mc Donalds förut, men börjar bli hungrig igen! Annars har vi mest bara legat under min gosiga filt jag köpte i måndags och kollat på dåliga tv-program. Om en stund är det dags att gå ut och låta Toffe och Tyson få leka lite :)


2009-07-15 (19.32)


Är på grymt shoppinghumör! Dom här skulle jag lätt plocka hem om jag hade lite cash över!
Finns massa fina skor på www.chapnlle.com

2009-07-15 (15.01)

Hittade en supersöt klänning på Topshop 


2009-07-15 (14.36)



         

Still going strong på lila
Är väldans uttråkad idag

2009-07-15 (14.25)


Släkten har utökats yttligare, min kusin och hans tjej fick tvillingar igår!
Grattis till er :)

2009-07-15

Är just hemkommen från AMS för trdejde dagen i rad! Nu slipper jag i alla fall gå dit på ett par veckor. Vet inte riktigt vad man ska göra med den här dagen, skulle träffat Ida, men hon var tvungen att rycka in på jobbet. Det är ju i alla fall fint väder så något latjo får man ta och hitta på. Jag vill föresten åka till Kolmården, är det någon som vill följa med? :)

2009-07-14 (22.15)

På Sannas begäran kommer bilder på hur sovrummet blev med dom "nya" gardinerna. Har också fått veta att jag ska jobba i helgen. Tummen upp på det!



    

2009-07-14

Har inte haft lust att blogga något idag, men tänkte i alla fall sammanfatta vad jag haft för mig under dagen. Först var vi på AMS igen för att fylla i den där jävla lappen om vad man sökt för jobb. När vi kom hem så satte jag igång att städa. Har städat i flera timmar idag, men nu är det rent och snyggt i hela längenheten. Har strykt och hängt upp några gardiner i sovrummet som jag bara tänkte ha provisoriskt, men det blev riktigt snygg så dom får nog hänga där ett tag ;). Mitt i städningen så kom jag på att vi behöver en mattpiska (har lånat grannens varenda gång) och sen har älsklingen äntligen fixat med tv-antennen så då ville jag häfta fast den längst väggen och vi hade inga sånna grejer så vi åkte till Clas Ohlson och köpte mattpiska och sånna sladdhållarspikar (vet inte vad det heter). Sprang in på Åhléns och köpte en ny badrumsmatta också. När vi var inne på Åhléns så ringde Elin och ville ses, hon kom hem till oss och var här i typ 5 minuter för hon var tvungen att åka hem för hon hade visst dubbelbokat sig. Det var i alla fall trevligt att träffa henne. När jag sen tillslut var klar med städningen så gick vi ut med Toffe för han skulle få busa med en grannhund. Dom busade fram till nu och nu ligger han utslagen på golvet. Jag ska snart börja med maten, sen ska jag fixa naglarna, läsa i Cosmo som damp ner i brevinkastet idag och efter det ska jag slänga mig i soffan och kolla på My new BFF. Japp, ungefär så har och kommer min dag se ut. Hoppas ni haft en bra dag :)

2009-07-13 (23.58)

Yes! Lasse ska ha en höstturné! Jag missade ju honom på Hultsfred nu, så jag tänker minsann boka in mig på hans konstert på Cloetta Center den 10 dec :) Om någon är intresserad av att följa med så säg till!

vad händer när solen har slutat sin gång
och när snön inte faller mer?
när människorna har sjungit sin sista sång
och när ingen längre ler?
vad händer när solen har slutat att lysa
och jorden blir mörk och kall?
kommer allting då att frysa
och bli till en stor iskristall?


Ja snygga är han ju inte, men skriva texter...
Det kan han minsann!

2009-07-13 (19.50)

Nu har jag fixat i vardagsrummet. HIttade jättefina kuddar som var på dunder rea på Chilli, blev så himla glad, för dom jag sett på ikeas hemsida var chokrosa i verkligheten. Nu har vi ätit tacos, strax väntar två timmar med tjejprogram, the couger och sen lipstick jungle! Efter det blev det att gå runt ån med stavarna, orkar inte med orbitrecen när det är så skönt väder ute :)








Japp, nu är vardagsrummet lila!
Har bara 4 rum kvar att fixa
men det får vänta till man fått lite mer
pengar att röra sig med :)

2009-07-13 (15.52)

Power nap avklarad. Snart kommer Hanna hit med vårt nya soffbord som stått hos mor och far. Sen åker vi iväg till IKEA för att köpa lite nya grejer till vardagsrummet. Blnad annat kuddfodral och ny filt. Är välbehövligt och gör nog svärmor glad också! Haha. Innan Hanna kommer ska jag ge mig ut med hunden en runda. Ikväll blir det tacos och sen träning på orbitrecen :)



Sa jag att jag var insnöad på lila nu?

2009-07-13

Är fruktansvärt seg idag, ska ta och vila en liten stund för sen ska jag och Hanna åka till IKEA om det inte blir för sent. Har varit hos Harry och busat för nu är dom hemma igen. Efter det blev det en snabb sväng på AMS och sen handla lite mat. Senaste timmen har spenderats på balkongen med Vecko revyn, äntligen lite skönare väder! Har inte hänt något annat kul eller skrivvärt idag så det får räcka för stunden. Nu blir det power nap!


2009-07-12 (21.39)

Nu var joggingrundan avklarad, var riktigt skönt fast att jag fick håll! Varmt och blöt blev det också, men grymt skönt efter massa svull idag!


Svettlana!

2009-07-12 (19.31)

Kom nyss hem från en mysig dag med släkten. Det började då med gocart och jag var livrädd, hade aldrig åkt innan. Kom dock 6 av 10 pers som körde och jag var en av 3 som inte hade körkort, så jag är jävligt nöjd ;) Det var skitkul att köra, trodde inte att det skulle vara så kul som det var! Måste jag göra om snart :)

Efter gocarten så åkte vi till Gula Huset och åt middag. Blev proppmätt, men sen så blev det snack om Ben och Jerrys glass så då kunde jag ju inte tacka nej till det. SÅ efter en glass satte vi oss i bilen och åkte hem.

Ska jogga runt ån om en stund, men jag måste smälta maten först! Nu har Harry kommit hem också så ska gå förbi där och se om dom ska få leka lite innan det blir försent. Känns så dumt att lämna Toffe ensam, men det är väl lika bra att han vänjer sig (nu är han ju så bortskämd med att någon typ alltid är hemma om han inte kan följa med).


Ancha, Calle, Henning, Tim och Olof

Nykläckt kusinbarn, Meja

Ganska nyklcäkt kusinbarn, Ted och hans kusin Emilia

Storebror

Storebror

Mami!

Lite smårädd innan gocarten

Ute på banan!

Väntar på mat

Söt Emilia!

Maja, Meja, Papi, Mami

2009-07-12 (14.32)

Nu ska vi åka :)






Insnöad på lila ;)

2009-07-12

Usch, jag har haft en massa konstiga drömmar inatt. Inga mardrömmar men bara sånna som man blir helt snurrig av! Börjar faktiskt bli lite nervös för att åka gocart nu, dom där rackarna skulle gå i 80 km/h och så fort har jag inte ens kört med en bil ;) Haha! Om jag inte skriver något mer i bloggen sen så dog jag väl antagligen. Hoppas att jag tar mig runt banan oskadd i alla fall!

Mitt största bekrymmer är dock vad fan man ska ha på sig, för man vill ju inte direkt klä upp sig för att åka gocart, men sen vill man ju inte käka på restaurang sunkig?! Får försöka hitta något mittemellan... Om jag har något sånt.

Nu; tvättstugan!

2009-07-11 (22.50)

Jag ska snart gå och lägga mig. Jo då, det är sant! Ska försöka vända tillbaka dygnet något. Imorgon ska vi köra gocart och äta på restaurang med släkten. Ska bli kul, har aldrig åkt gocart förut! Natti bloggen

2009-07-11

Tråk dag med tråkväder! Har inga planer alls, förutom att jag ska ge mig ut runt ån. Kan vara skönt att bara vara hemma också, i det här vädret blir man inte så pepp på att hitta på något! Igårkväll när jag inte kunde somna så skrev jag en lista på saker som jag vill göra och saker jag ville skulle hända innan 2009 var slut. En ganska mysig lista faktiskt, här kommer några punkter;

¤ Få med jobb för Philip Morris
¤ Få ett deltid/tim jobb på en blomsterbutik i stan
¤ Få tag på en medryttarhäst
¤ Börja på spinningpass igen
¤ Fixa iordning vår lägenhet (med pengarna jag ska få för att fixa Calles lägenhet)
¤ Hälsa på folk jag inte träffar så ofta
¤ Kunna köpa en härlig höstgarderob med nya kläder, skor och jackor
¤ Tatuera mig


Ja, men lite i stuk med det, det är säkert minst 5 punkter till, men vill inte skriva alla här ;P

2009-07-10 (01.51)

Har suttit nu och lagt upp annonser om att jag är intresserad att bli medryttare nu igen. Känner mig verkligen redo att börja rida igen nu. Satt också och kollade på hemsidan för det stall där Isidor står (fjordingen som jag red in för två höstar sen). Han har precis blivit pappa till en liten söting! Jaja, insnöad på hästar ikväll, men jag lovar att jag inte ska fortsätta såhär i varenda inlägg ;)


Jag och Isidor

Lilla Noak

2009-07-10 (00.41)

Jag kan inte hjälpa att tårarna rinner när jag tittar på bilderna på mig och Wilma. Jag försöker låta bli, jag försöker att tänka att det var bäst så, men jag kan inte sluta saknar, längta tillbaka och vilja spola tillbaka tiden. Spola tillbaka till dom där tidiga ruskiga novembermornarna när man klev upp tidigt för att ge hästarna mat, stå och borta henne medans hon med sin lugnande malande tuggade i sig frukosten, slänga på sadeln och ge sig ut på banan i duggregn och iskall blås och känna henne under mig när hon jobbade med hela kroppen för att följa mina direktiv. Spola tillbaka tiden och få se glittret i hennes ögon när hon fick se ett hinder, när hon fick sträcka ut kroppen under mig på något fält, när vi stilla tog oss fram genom fallna löv i skogen, när hon tjurigt tvingade mig jaga runt henne i hagen innan hon gick med på att följa med in i stallet. Spola tillbaka tiden till första gången jag fick se henne, när jag fick veta att hon skulle bli min, första gången jag satte upp i sadeln och pirret jag fick i magen när jag inte visste hur hon skulle funka med någon på ryggen för första gången på 8 år. Men vissa saker vill jag helst glömma, samtalet till Kolmården då datumet bestämdes för att ta bort henne, alla gånger man behövde sticka en nål i hennes hals, sista klappen och pussen på hennes genomsvettiga och pulserande kropp, ljudet från hennes kropp när den slog i marken och att köra tillbaka med en tom transport. Tänk om hon kunde hålla sig frisk, tänk vad mycket mer vi skulle fått uppleva tillsammans. Jag fick knappt lära känna dig, med du kommer ändå alltid finnas kvar i mitt hjärta. Hoppas du sover gott hästen min <3





    




2009-07-10 (23.53)

Har varit lite dålig uppdatering under dagen, men har mest varit på resande fot ;) Kvällen spenderades som sagt hos Sabina där vi fick paj och kaffe och massa tjejsnack (lagom kul för Olofr kan jag tänka mig, men han stod ut i alla fall). Innan vi åkte hem svängde vi förbi mami och papi för Henning, Ancha och Jonathan är där nu i helgen och dom ville träffa Toffe. Nu har jag ont i magen och mår lite illa efter för mycket socker och kaffe. Imorgon SKA jag ge mig ut och jogga, oavsett väder!


Husmors Sabina!

Caroline och älskling

Myrimum

Nyfärgat hår

3 åring!

Sabinas paj som var godare än den ser ut på bilden :)

2009-07-10 (14.14)

Lägenheten är städad, garderoben har fått en provisorisk lösning, fägen sitter i håret och älsklingen har klivit upp ur sängen! Vad fort allt gick, trodde jag skulle ha och göra hela dagen! Men det är ju bara skönt, så jag ska inte klaga! Fint väder är det också idag så jag kan inte begära så mycket med. Jag är glad idag :)


Glad gammal bild :)

2009-07-10

Idag finns det en del saker på agendan. Mestadels tråkiga saker, men sånt osm måste göras. Ska väl även hinna med lite kul också. Jag ska börja med att rensa och försöka laga min garderob (som rasat IGEN), sen ska jag städa lägenheten. Efter det ska jag ta och färga håret och sen blir dett en liten tripp ut till Tornby för att köpa födelsedagspresent till Toffe. Gick förbi Harry (grannhunden som är bästa kompis med vår hund) men det var ingen hemma så ska väl se om dom kan få leka ltie senare som Toffes födelsedag blir fulländad ;) Ikväll är vi bjudna till Sabina på paj, har inte frågat hur min karl känner för det, han har haft yttligare en sömnlös natt inatt. Förhoppningsvis åker vi dit i alla fall :)


Grattis på födelsedagen grisen :)

2009-07-09 (00.36)

Jag vet då aldrig hur jag ska göra när jag ska skriva datumet efter midnatt för nu är det ju den 10de, men eftersom jag inte gått och lagt mig så känns det inte så. Men om vi nu säger att det är den 10de nu så fyller vår lille vovve 3 år idag :) Han ligger i mitt knä nu som vanligt och tror att han är i storlek med en mops! Natti


Bilden är från Vätö i vintras

2009-07-09 (20.19)

Kom hem från Norrköping för en stund sen. Fick med mig lite skit hem, men ångrade som vanligt att jag inte köpte vissa saker jag tittat på, men till nästa gång vet jag istället exakt vad jag ska ha :) Fick i alla fall med det viktigaste nämligen underkläder! Snart ska vi åka och köpa kycklingklubbor, käkade bara lunch på stan idag så det blir middag hemma. Var på coffe house och trots vädret så satt vi självklart ute. Jag gillar han som jobbar där så mycket, han är härlig :) Här kommer lite bilder på det jag köpt (ni behöver ju inte titta på hur jag ser ut i huvudet efter att ha gått runt i regn hela dagen)


Alla linnen är köpta på New Yorker

Olof;
- LEEE för fan!



Tjockis!

Köpte hårfärg och så kan jag som vanligt
inte låta bli att köpa nagellack och läppglans!

Inveg mina nya skor i regnet!

2009-07-09

God morgon! Vaknade alldeles nyss och för första gången på flera dagar kände jag mig utvilad när jag klev upp. Om en stund ska vi åka till Norrköping, hoppas på en mysig dag :)

2009-07-08 (00.46)

Det blev inte någon jogging runt ån, istället åkte vi och hälsade på Olofs kompis som är ute på ett litet projekt då han ska fånga 8 storfiskar på 8 veckor runt om i Sverige och nu så var han utanför Linköping. Vi fick med honom hem så han ska sova på soffan i natt så slipper han slå upp ett tält i någon hage med tjurar! Nu när vi var där var vi nämligen tvungen att gå igenom en hage med just sånna djur för att komma ner till honom vid vattnet. På vägen dit gick det rätt bra, men på vägen tillbaka så hade dom lagt sig ner och vi gick precis bredvid dom och då reste dom sig upp och började gå mot oss så då hoppade vi lite kvickt över stängselt med hjärtat i halsen (för min del i alla fall). Nu sitter vi här med varsinn öl och väntar in tröttheten.



Vill ni kolla in hans blogg har ni den här;


http://www.fiskejournalen.se/Sites/Fiske/Default____26495.aspx?mth=7&year=2009


 



2009-07-08 (21.20)

Jag är knäpp. Är det höst så längtar jag till vintern, är det vinter längtar jag till vår, är det vår så längtar jag till sommaren och nu längtar jag till hösten. Är det inte bara underbart att få krypa upp i gosiga koftor, dricka te och titta på regnet utanför, när löven ändrar färg och faller till marken, när man måste anstänga sig lite hårdare för att se pigg och fräsch ut, att få ligga i sängen hela dagen för man ändå inte kan vara ute i regn och blåst, eller när man kan gå en lång promenad och få andas ren härlig höstluft och bli rosig om kinderna när man är ute. Guud, jag älskar det. Men nu ska jag njuta av sommaren så länge den varar. Sommaren är ju som sagt ändå kort.

          

         

2009-07-08 (21.14)

Det måste vara åskan som gör mig så trött! Har sovit ett par timmar och så väckte Olof mig när det var dags att börja med maten. Vi bestämde oss för att ta en heldag imorgon istället och åka till Norrköping och gå på stan och sen käka där istället. Hoppas fan att jag är piggare då! Ikväll ska jag titta på "sex education" och se vad det är för något spännande! Sen blir det en sen joggingrunda runt ån, han inte haft några krafter under dagen.

2009-07-08 (16.00)

Olof frågade mig nyss om vi skulle gå på bio ikväll. Det skulle vara jättemysigt om det inte vore för att vi redan sett alla filmer vi vill se som går på bio här hemma. Istället tänkte vi hitta på något annat, men kan verkligen inte komma på vad! Ut och äta kanske... Får se om vi kommer överens om vad vi vill äta till att börja med.


<3

2009-07-08 (14.13)


Det har åskat i fyra dagar nu, jag blir så trött i huvudet!

2009-07-08

Uppe med tuppen? Nej, kanske inte direkt. Vaknade vid halv ett av att Olofs mobil började låta, har totalt vänt på dygnet sen jag kom hem från Arvika och sov typ ett dygn i sträck. Tur att vi i alla fall har en morgontrött hund för det var minsann jag som fick väcka honom när jag rullade ur sängen för typ en timma sen.


Toffe är ett ynkel för han måste ha sin strut på sig.
Han har fått våtexem, men snart slipper han den!


Igårkväll var Hanna här, hade riktigt mysigt! Lagade kycklinggryta och kollade på "flirting whit forty" tillsammans med cocacola och choklad. Efter det kände jag att jag var tvungen att vara lite hälsosam så jag drog med Hanna och Toffe runt ån med stavarna...

Men idag då, vet inte riktigt vad man ska hitta på. Funderar på att försöka få med min man till Norpan och kolla lite underkläder på New yorker. Om vi åker dit så är jag dessutom i desperat behov att hårfärg, vågar knappt se mig själv i spegeln, så det skulle väl vara bra att passa på att köpa det när man ändå är ute och far.

         

2009-07-07 (16.41)

NU har jag äntligen fått svar, jag ska inte jobba på Hultsfred, dom skulle ringa om det körde ihop sig, men kan i alla fall packa upp väskan för tillfället och slappna av lite! Fick komma ner och få ett gratis band + boende om jag ville, men stannar nog hemma eftersom jag antagligen ska ner nästa vecka när Metallica spelar. Sen kanske Andéa kommer upp till helgen och då vill jag ju vara hemma! Nu ska jag vara social med Hanna.

2009-07-07 (13.56)

Just det, jag höll på att glömma! Ida fyller 24 år idag, grattis till dig gumman!


2009-07-07 (13.50)


Jag tänker nästan aldrig på om min kläder är skrynkliga,
men nu ser jag att det kanske kan vara en idé att stryka lite oftare!

2009-07-07

Idag är det nog många sopm firar sin andra bröllopsdag! Det var det första jag kom att tänka på när jag noterade datumet för dagen i fall någon var intressaead av det. Har fortfarande sjukt ont i ryggen idag, tyvärr hjälpte inte Olofs lilla behandling igår, men det sa han själv då också. Vet i fan vad jag ska göra för jag börjar typ tjuta när jag böjer mig ner. Med tanke på min tygg och vädret så blir det nog inget fiske idag. Hanna skulle komma hit och se på film med mig eftersom jag är halvt invalid idag.

Måste också tillägga att jag tycker att det är lite dålig stil att jag inte fått veta om jag ska till Hultsfred eller inte. Har hört av mig till dom flera gånger utan att få svar och antagligen åker jag inte eftersom dom flesta ska åka ner idag och vissa imorgon. Ett svar skulle i alla fall vara skönt att ha!

2009-07-06 (00.00)

Jag har världens bästa pojkvän! Har precis fått massage på min onda rygg och nuligger jag här med tigerbalsam och värmekudde på ryggen, hopps jag kan böja mig ner imorgon i alla fall. Har btw inte fått veta om jag ska till Hultsfred än, blir det inte så så ska jag och älskling fiska med Olle imorgon :) (om jag kan röra mig vill säga). Natti

2009-07-06 (18.42)

Jag tror nog att jag behövde ta igen lite sömn efter den här veckan! Precis när jag bloggat klart förut så ringde mamma och pappa på dörren. Dom var här i typ en timme och lämnade nybakta bullar och pratade lite. När dom gått kollade vi klart på Ica Age sen somnade jag som ett barn igen. Vaknade för typ en helvtimme sen och är fortfarande trött. Nu lagas det mat här, ska bli så gott med potatis och köttbullar efter en vecka med pizza, hamburgertallrik och nudelwok! Efter maten ska jag ta ett långt bad för jag har något grymt ont i ryggen! Måste försöka få tag på min chef också så jag vet om jag ska till hultan imorgon eller inte. Känns som att det skulle vara skönt att veta!


En glad och suddig tjej på Depeche!

2009-07-06

Gud vad skönt det är att ligga i sängen. Har bara varit uppe och fixat mackor idag, annars har jag legat i sängen hela tiden. Olof är ute med hunden och när dom kommer in ska vi kolla klart på Ice Age 3 som vi håller på att titta på :) Det har föresten varit väldigt skönt att få sova i sin egen säng i natt kan jag tala om!

2009-07-05

Nu är jag äntligen hemma hos min älskling igen efter en väldigt rolig vecka i Arvika. Jag orkar inte skriva så mycket om veckan, men här kommer lite bilder i alla fall :)


Onsdags natt när vi kom hem från första jobbpasset drack vi ett glas vin med cheferna :)


Passade på att gå till stranden innan jobbpasset på torsdagen
Emma, Rickard, Mickan, Maja

Stranden i Arvika

Sola spirorna inne på VIP

Tar igen mig efter Detektivbyrån och innan jobb på torsdagen

Jobb på stora campingen på fredagen

Försöker ungå solen i vår typ 50 grader varma kiosk

Ciggaretter

Depeche Mode, kändes skönt att få stå VIP där och slippa trängas bland allt folk + gratis dricka!
(Man ser knappt hälften av publiken på bilden!!!) Fredag

Korn, lördag

Tiger Lou, sista spelningen vi såg innan vi åkte hem,
riktigt grym avslutning på festivalen!

När jag väntade på mitt tåg idag så mötte jag upp Josie på en fika :)

Nu ska jag gosa med min älskling så mycket jag kan innan jag åker till Hultsfred på tisdag (med störtsa sannolikhet i alla fall)

2009-07-01

Yes, nu ska jag åka! Har egentligen inte tid att sitta här, men eftersom jag inte kan blogga fören på söndag så tog jag mig tid till det ;) Nu är jag så stressad så jag inte vet vad jag ska skriva men wtf, ha det så bra så skriver jag igen på söndag då :P

RSS 2.0