SEXPARTY (känsliga läsare varnas (-; )

Har haft en himla trevlig helg med det bästa sällskapet. Firade att jag blivit ett år äldre med ett sexparty här hemma igår. Andréa har varit här fredag tills idag, skönt att få prata av sig om allt som vi behöver prata om. Lite skillnad än att prata i telefon. Nu är i alla fall helgen slut, jag är typ frisk igen så nu väntar en vecka med massa plugg och träning.

FÖDELSEDAG

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Har för en stund sen vinkat av släkten som varit här och fikat en stund. Fast att vi bor ganska nära varandra så är dom sällan här och hälsar på, så det var himla trevligt. På lördag blir det kalas med dom bästa tjejerna och redan imorgon kommer Andréa hit :)

LÄNGTAR EFTER VÅREN




Dagarna går fort. Snart har hela januari passerat och för varje dag kommer vi närmare våren, närmare långa dagar, värmande sol och snöfria vägar. Skynda på våren, skynda på, jag gillar inte mörker, kyla och blaskiga vägar.

NY VECKA IGEN

Bilder från morgonpromenaden med Toffe.
Jobbar ingenting den här veckan, behöver all tid till att plugga. Så nu ska jag ta och göra det sista i naturkunskapen som ska vara inne imorgon, hela veckans beting i matte samt hålla tummarna för att Psykologiboken kommer idag så jag kan göra det också... Har att göra om inte annat. Först måste jag hoppa in i duschen, har precis kommit hem från gymmet, ett benpass och 55 min spinning avklarat. Duktig tjej :)

FEL DAG ATT BEHÖVA PLUGGA

Ligger nerbäddad i soffan och försöker skriva en redovisningsuppgift om hur salt bildas. Jag fattar ingenting, vilket gör mig fruktansvärt stressad. Har massor att göra till tisdag och jag har inte tid att inte förstå uppgifterna. Till råga på allt så är jag bakis, men det är ju självförvållat i och för sig. Som tur är så är det värt det ändå för jag hade en underbart trevlig kväll igår med fina människor. Men nu måste jag återgå till studierna!


I know I tried
I was not stable
Flawed by pride
I miss my sanguine eyes
So hold my hands up — breathe in, breathe out
But love the one you hold
And I'll be your goal
To have and to hold
A lover of the light

BÄTTRE ÄN PÅ LÄNGE

Nu bättre än på länge passar det med fredag. Har varit grymt trött hela veckan och nu kan jag bara se fram emot att vara ledig några dagar. Eller plugga måste jag göra, men sovmorgon tänker jag allt unna mig. Efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp Emelie på jobbet för en lunch. Må bra timme med massa skratt och god mat. När hon knallat tillbaka till jobbet tog jag en promenad bort till gymmet och körde bröst och mage. Blev upphämtad av min käre sambo så åkte vi och handlade lite god mat. Nu har vi ätit krabba, räkor och avokado och strax ska jag lämna Olof och hans bror här hemma och smita ner på stan med Hanna. Det vankas biobesök, Love and other drugs.

ONSDAG NITTONDE JANUARI

Idag har jag varit hos min lilla farmor och firat hennes födelsedag. Slutade jobba vid lunch så knallade ner till henne direkt och blev bjuden på både soppa och fika. Annars har jag inte gjort så mycket, ska ta hand om min sjukling till sambo resten av kvällen och så kommer såklart Hanna. Det behöver jag väl knappt nämna längre, hon är ju halvt om halvt inneboende hos oss ;)

JUST KEEP SWIMMING

Började dagen med några timmar Svenska på jobbet. Vid lunch kom Hanna och hämtade upp mig så gasade vi in till stan och mötte upp Lina. Vi spenderade ett par timmar i simhallen med både motionssim, vattenrutschkana, bubbelpool och bastu. Himla skönt! Nu har jag landat i soffan och gått igenom lite mail, tror jag fått tag i alla böcker jag behöver för att plugga nu resten av terminen. Måste bara få hem dom så kan jag sätta igång på riktigt.
Sist vi simmade såg det ut typ såhär, aningens härligare, men det var inte helt fel i simhallen heller.

MÅNDAG SJUTTONDE JANUARI

Då var det måndag igen. Har jobbat, kört ett benpass på gymmet, lagat kyckling och ätit mig mätt. Nu ska jag se om jag kan börja plugga lite även om jag inte fått några böcker än.  Hur underbart är det inte med vardag?! Jag har i alla fall köpt mig en tidning som jag tänkte läsa i badet sen som belöning åt mig själv.


TRÄNING

Har fått lite frågor träningen som jag tänkte svara lite på, bland annat om jag följer något särskilt träningsschema och vad jag har för mål med träningen...

Så vi kan väl börja med vad det gäller träningsschemat. Jag har inte satt upp ett specifikt schema som jag ska följa, men jag satsar på att träna igenom hela kroppen varje vecka och dela upp passen (tex. benpass ena dagen och rygg-/ magpass dagen efter) samt att minst få in två cardiopass i veckan. Den här veckan har sett ut såhär:
måndag: ca 40 min cardioträning + 50 min benpass
tisdag: ca 50 min armar-, axlar- och ryggpass
onsdag: vila
torsdag: 55 min spinning
fredag: ca 50 min bröst- och magpass
lördag: ca 80 min promenad
söndag: vila
Till frågan om vad jag har för mål med träningen. Jag vill framför allt träna för att det är bra för kroppen och för att må bra. Jag vet också att träningen påverkar min hållning mycket och man vill ju gärna ha en ståtlig hållning ;) sist men inte minst så skulle det inte skada att tighta till fläsket lite, men det ser jag mest som en bonus. Där har väl kosten större inverkan än träningen, men dessa i kombination ska väl göra mig till en riktig puma framåt sommaren... Skämt åt sido :) Har ni fler frågor så fråga på, tycker det är kul att ni intresserar er!

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA

Idag har jag ägnat mig åt att måla om kaklet i köket. Det fick bli helt vitt istället för vitt med en gul rand runt och gråa fogar. Är himla nöjd och nu är det bara lite pyssel kvar i köket så ska jag väl sluta drömma om hur jag vill ha det.


HUND DEJT

Har haft en lugn kväll i soffan denna lördag. Har Loke här på besök så han och Toffe har busat en massa. Nu ska vi väl klä på oss och gå ut en sväng med dom innan Jonas kommer och hämtar upp det lilla livet.

SHABBY CHIC


Det finns så mycket jag vill ha!

TRÄNINGSVÄRK

Känner att jag lever idag om man säger så. Tyckte jag tog det rätt lugnt på gymmet igår, men fy fan vilken jävla träningsvärk jag har! Kunde knappt diska förut, haha. Om en stund ska jag på promenad-dejt med Elin så jag är glad att det inte i benen jag har träningsvärk.

FREDAG FJORTONDE JANUARI

Sitter i soffan och väntar på mina tjejer. Ikväll blir det fredagsmys med älskling, Hanna och Sabina. På något sätt måste man väl fira efter att ha klarat en hel vecka som mattelärare :) svängde förbi på gymmet efter jobbet och körde bröst och mage så jag känner mig nästan berättigad till ett glas vin ikväll. Skickar ett litet grattis här också till Nellie som blir 1 år idag. Fick träffa henne i typ två minuter förut, men hoppas på att få gosa lite på riktigt med henne i helgen.

Jag och Nellie när hon döptes i maj

JOBBA, SOLA, TRÄNA

Jag överlevde dagen! Men shit vilken dag det varit! Har haft lektioner i ett hela dagen och inte nog med det... Jag har enbart haft fysik, kemi, teknik och matte. För er som känner mig förstår vilken helvetesdag det inneburit. Jag har nämligen väldigt svårt för just dessa ämnen, tycker det är sjukt tråkigt och svårt. Men jag hade eleverna hyfsat sysselsatta ändå. Efter jobbet blev jag upphämtad av en stilig silvrig bil som tog mig hela vägen hem. En sovstund i solariet och en timmes spinning väntade på kvällen. Nu är jag trött och nöjd över att jag orkade med träningen idag så nu ska jag krypa ner i sängen bredvid världens bästa kille (som förövrigt både städat och lagat mat idag). :)


ONSDAG TOLFTE JANUARI

Det blev halvdag på jobbet idag. Helt rätt dag för mig att få sluta tidigt, har varit så trött hela dagen, men efter att fått sluta ögonen i soffan en timma så jag jag fit for fight igen. Imorgon väntar en sinnessjuk dag på jobbet så jag är glad att det inte var idag.

VÅR

Längtar till våren, friska vårpromenader och att inte behöva gå som en 90årig tant alternativt snöra på sig skridskorna så fort man ska utanför dörren. Men, det är väl bara att ge sig ut, hunden måste ju rastat så här års också!

WORKOUT

Började dagen på gymmet idag. Som väntat hade jag rätt skön träningsvärk efter benpasset igår så det passade bra att köra armar, axlar och rygg idag. Kändes himla bra! Nu är Hanna här en liten sväng och alldeles strax ska jag iväg på möte med skolan. Känns skönt att sätta igång och plugga nu.

MÅNDAG TIONDE JANUARI

Sitter och stirrar i soffan och försöker så gott jag kan att hålla mig vaken en stund till. Första dagen på länge som jag känner att jag gjort någon nytta. Först jobb hela dagen och så gymmet innan jag åkte hem till min karl som lagat mat. Det blev goda 90 minuter på gymmet så jag lär ha träningsvärk imorgon. :)

SPELKVÄLL

Nu har jag krupit ner i sängen för att få lite skönhetssömn innan klockan ringer imorgon. Har haft en riktigt mysig kväll med spel, skratt och det bästa sällskapet. Vet dock inte om jag får träffa Caesar mer innan han åker tillbaka till staterna, det är mindre kul...

Toffe väntar på besökarna

FOTOGRAFISK EXPIDITION

Jag tog med mig min lilla skitkamera ut i skogen för att se om det gick att få till några skapliga bilder. Det är jättesvårt att få till fokus på den kameran, men några hyfsade bilder fick jag till. Från och med nu tänker jag inte använda någon annan kamera än systemkameran när man ska få till fina bilder.

SÖNDAG NIONDE JANUARI

Njuter för fullt av att vara ledig in i det sista. Imorgon börjar vardagen på riktigt igen, jag vet inte om jag är knäpp eller varför jag tycker att det ska bli fruktansvärt skönt att börja jobba igen. Ledighet i all ära, men det är inte helt fel med rutiner. Men, i alla fall så tänkte jag passa på att gå ut i det fina vädret på en långpromenad idag. Hoppas bara att det inte är isgata hela vägen för jag äger inga broddar. Ikväll väntas besök av dom bästa, spelkväll med Hanna och Caesar. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt.

Hahahaha, jag dör av bilden! Men jag bjuder på den för vi är så jävla snygga annars!

MJUKT FRÅN H&M

Ett urval av H&M home's kuddar, sjukt snygga, skulle vilja ha allihop här hemma i soffan!

LIKA BARN LEKA BÄST

Idag har vi varit på middag hos mormor och morfar. Det är så sällan man ses om det inte är några speciella tillfällen, så det är alltid trevligt att ses utan att fira något. God mat och trevligt sällskap. Nu skulle det inte skada att leva på gurka och träna 20 timmar om dagen ett tag. Har lagt på mig ett och annat julkilo ;)

Alva & Ted löser korsord
Pappa & Morfar leker med en traktor (?!)

BLUNK

Tänkte slänga upp lite bilder från gårdagens spelnig med Blunk som vi var och tittade på.
Caesar på gitarr och sång, Marcus på bas och Björn på trummor
"Be för Blunk"

MJUKSTART

Jag mjukstartar den här dagen med Pink Floyd, kaffe och myskläder. Om en stund är det dags att tassa ner i tvättstugan, sen kanske man skulle ta tag i den här dagen på riktigt. Till eftermiddagen väntar vi besök från Täby, så man kanske skulle fixa lite till dess.

GE TILLBAKA MITT HÅR!

En sak bara, en sak som jag är arg på... Jag hoppade i all hast in på en dropin klippnng förra veckan och bad frisören vänligt men bestämt att ta så lite som möjligt när hon toppade mitt hår som växer så förbannat sakta. Jag vet inte om hon var döv eller blind för hon klippte typ av mig halva håret. Nu är det axelkort och jag som äntligen, äntligen, äntligen fått lite längd på det. Högst på önskelistan nu står extensions, frisören som pajade mitt hår får gärna stå för kostnaden. Från och med nu ska jag fan aldrig klippa mig hos någon jag inte känner!

LEDIG VECKA MED MASSOR ATT GÖRA

Min enda helt lediga vecka på ett bra tag framöver och jag har fullt upp med allt möjligt. Men jag njuter, jag sover länge, går långa promenader, är vaken sådär länge som man inte borde och träffar fina människor. Resten av veckan är nästan helt planerad, men bara med trevliga saker. Middagar, dejter, besök och spelning står på schemat så efter det är jag nog redo att möta vårterminen 2011 på allvar.


TVÅTUSENELVA

Nu är all hets över och vi har gått in i ett nytt år, nytt decennium. Nyårsafton var mycket bra, i sällskap med fina vänner firade vi in det nya året hemma hos oss. Imorgon börjar officiellt det riktigt nya året med löften och nya liv och allt vad det är. Jag har inte avgett några direkta löften i år, men jag ska väl försöka leva lite hälsosammare och ja ni vet allt sånt.


RSS 2.0