2009-03-30

Kom precis hem från en hel dag på stan med Sabina. Vi fikade i flera timmar när solen fortfarande var framme. När det blev moln och blåst handlade Sabina födelsedagpresenter och så åt vi mat. Nu är jag trött och ska sova lite, det blev ju så konstigt med den förlorade timmen!

2009-03-29 (17.50)

Sitter och väntar på att Sabina ska komma hit nu. Har precis städat lägenheten och kom och tänka på att jag inte lagt upp bilderna på lägenheten än så här kommer det lite kort :)



























Där har ni lite av den. Eftersom pengar inte är det vi har mest av nu så är det mesta provisoriskt, men en dag ska jag fixa det med. I vilket fall som helst så trivs jag bra här :)


2009-03-29

Nu är det äntligen sommartid. Vill bara att våren ska komma på riktigt nu, det luktar vår ute men snön ligger ju kvar.

Igår sov jag nog typ hela dagen, kanske var vaken 3 timmar eller 4. Kände att jag behövde ta igen lite sömn efter fredagen. Var på någon lokalfest i stan med Hanna, Wobin och Baardh. Det var ganska tråkigt så vi åkte hem till Carne och var där en stund. Drog hem till Wobin och spelade gitar hero och sing star innan vi gick tillbaka till Carne igen för att senare gå till Andreas och vara där ett par timmar. När klockan blev halv 7 gick vi hem till Wobin och sov en timme innan bussen gick hem.

Idag ska jag städa lägenheten och så får vi se vad som mer kan tänkas hända. Bella och Sanna skulle ju komma hit idag men Sanna hade inte fått tag på Bella så det får bli en annan gång. Nu är Sabina äntligen hemma från Sälen och henne ska jag träffa imorgon :) Är konstigt hur fort man vänjer sig att träffas ofta. När vi bodde i huset så träffade jag inte henne ens varje månad och nu när Sabina är borta en vecka så känns det som en evighet när man vant sig med att kunna ses när som helst. Det kanske inte är så bra, men jag är iaf himla glad att jag har henne!


Min pingla i soffan på favorit fiket :)

2009-03-26

Skrev ju igår att jag skulle kunna fynda på en jacka idag. Som bestämt drog jag in till stan och mötte upp Hanna för att handla en vårjacka (perfekt väder). Gick in på H&M och får se att det är halva priset på jackan jag spanat in. 250:- + att jag hade dom där rabbatgrejerna på 100:- så jag slog ju till direkt och fick en fräsch jacka för 150 riksdaler. Inte helt fel måste jag säga.

Efter det blev det en fika på en uteservering i solen. Brillor och skinjacka på och jag glassade så hårt jag kunde ;) Dock smakade latten mindre bra, men det kan man ju leva med i under dom omständigheterna :) När vi kom hem var jag i akutbehov av att fixa naglarna som såg ut som skit sen förra helgen (!?) så nu är dom fina och blåa. Olof lagade fläskkotletter och bakpotatis åt oss. När vi smaskat i oss det kollade vi på "Elf" och åt kladdkaka. Innan Hanna åkte hem tog vi en kvällspromenad med hunden till Ica för att posta ett brev.

Resterande del av kvällen har jag spenderat med att diska och plocka lite i läggan och sen har jag suttit här och pratat med folk och lyssnat på en festlig låt typ 100 gånger :)

Imorgon vet jag inte vad som kan tänkas ske. Hanna och jag skulle nog hitta på något jävligt tillsammans. På lördag kan det bli spelkväll hos Olle om inget festligare dyker upp. På söndag kommer Sanna och Bella hit och hälsar på. Nästa vecka är uppbokad med fika med Anja, fika med Lina, promenad med Jonas och Loke, så hoppas vi på singstar och ett märke på stjärten.

Nej, nu är jag för trött för det här. God natt bloggen och alla läsare!

2009-03-25 (16.34)

Åååååh, längtar tillbaka till studentveckan så sjukt mycket. Allt var verkligen perfekt den veckan. När vi satt i folkparken varje dag i det perfekta vädret, drack öl och alla älskade alla och hade så kul hela tiden. Alla nätter på otten med dom dåliga (som då var sjukt bra) versionerna på "studentsången" och "vi har tagit studenten", när hela uteserveringen på otten gungade när alla sjöng och dansade till "klappa händerna när du är riktigt glad" och "fader abraham". Fyllekäk och för lite sömn, floristerna och BF förenades och fyllecell hit och ragg dit. Vollyboll och kub, solglasögon och klänning, studenmössan som var helt fullklottrad, lyckan, friheten och att inte behöva tänka på något annat än att ha så jävla kul man bara kunde. Taxiresor och gräsfläckar, allt, precis ALLT var perfekt. Kan inte tänka mig att det kunde varit bättre, varken folket eller vädret eller något!

     

   

   



   

 



2009-03-25

Våffeldagen idag. Vi har inget våffeljärn, men funderar på om det kan funka i smörgåsgrillen. Olof tror inte det, men han tyckte att vi skulle satsa på brödrosten ;)

Fick ett bra brev från H&M idag, det var en rabattkupong på 50 kr. Sen var det typ att om man handlade för 400 kr så fick man 100 kronor i presentkort. Nu ska jag nog ta och köpa mig en vårjacka för jag har två sånna rabattkuponger på 50 kr styck och då kosar ju jackan 400 kr istället för 500 kr och då får jag dessutom 100 kr i presentkort när jag handlar nästa gång :) festligt värre. Blir att åka ner på stan imorgon och kolla om jag hitar den jackan jag vill ha, sen ska jag kolla om dom där kaffekopparna på EPOK har kommit än så jag kan utnyttja mitt presentkort där också.



Igår var jag och Hanna hemma hos Baardh och kollade på Van Wilder och spelade ett jättesvårt tv-spel som hette "rub a dub" och då skulle man rädda sina ankbarn. Tror att det var gjort för småbarn, men jag hade jävligt svårt för det och jävligt kul åt det. Var sådär jobbigt övertrött så man skrattar åt allt och inget, men det var kul ändå. På vägen hem stannade vi på MAX och sen somnade jag typ direkt när jag kom hem. Trevlig kväll :)

Nu ska jag ut med hunden i det soliga vädret. Vet inte vad dagen har med att bjuda på, men det märks. Stör mig på att jag vakren är frisk eller sjuk.

2009-03-24

Kom precis hem från arbetsförmedlingen. Har varit på jobbrummet, så givande, eller inte. Nu ska jag städa och ikväll blir det kanske singstar i Ljungsbro med Hanna, Wobin och Baardh :)

Är btw fortfarande inte hungrig och mår illa när jag tänker på mat. Konstigt.

2009-03-23 (23.10)


Där har vi ju en ganska bra bild på den "nya" piercingen. Jag gillar den.

2009-03-23

I lörsdags fyllde ju Hanna år. Först var vi hemma hos henne och åt lite mat och fikade. Sen åkte vi in till stan, bowlade och jag förlorade :( Efter det drog vi till platens. Det var inte alls kul där så vi gick in en sväng på platå, men det var ingen höjdare det heller. Då bestämde vi oss för att åka till Ljungsbro och festa hos Wobin. Där blev jag kvar till klockan 8 igår morse när jag tog en buss hem. Sov typ hela dagen igår, men kul var det iaf :)

Nu ska jag snart ner till stan och möta Hanna och Casear för en fika när Olof ska till en studievägledare. SKa bli kul, har inte träffat Caesar på flera år!

Fick ett brev från Alfakassan idag och jag ska fan göra tusen nålar på dom om dom inte slutar bråka med mig. Innan jag skickade in papprena förra gången ringde jag till dom och berättade vad jag hade och undrade om det var allt som skulle skickas in och jag fick ett  "JA". Tydligen var inte fallet så för nu behöver jag nya arbetsgivar intyg från Hjortensbergs blommor och så ska jag fylla i en blankett till och det ska vara inne SENAST den 1 april, vilket inte kommer gå då jag inte kommer få tag på Helen fören imorgon och sen kommer det ta minst två dagar innan jag får arbetsgivarintygen. Förmodligen kommer det ta längre tid eftersom hon måste träffa sin revisor som ska skriva om allt och fylla i det rätt osv. Kan ju räkna med inga pengar.

Nu ska jag ut med hunden.

2009-03-21

Hannas födelsedag!

Mår faktiskt lite bättre idag, men jag har vaknat typ 100 gånger för att det var så varmt i sovrummet. Idag är det fint väder igen och fåglarna överröstar allt annat här typ :) Har bestämt mig för att åka till Hanna, får väl knapra alvedon om jag får mer ont i huvudet.

Nu ska jag ta en promenad med hunden och sen äta lite frukost.

2009-03-20 (21.31)

Orkar inte lägga in några bilder på lägeneheten idag, fast jag tagit kort på den. Mår inte alls bra. Har känt mig halvhängig hela veckan och idag har jag tagit på powernap's på 2 timmar var och känner mig fortfarande helt slut. Huvudet dunkar och jag har inga krafter i kroppen. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så jag kan åka och fira Hanna. Nu blir det singing bee i brist på annat och lite smågodis till det och hoppas på att sockret piggar upp mig.

Ha en bra fredagskväll!

2009-03-20 (12.37)

Tänkte att jag skulle ta lite kort på lägenheten och lägga upp så ni får se hur vi har det. Så kanske ska ta och städa och fota lite nu. Sen ska vi nog handla lite mat och något Philip kan sysselsätta sig med (han är sjuk).

Får väl så om det kommer upp lite bilder under eftermiddagen :)

2009-03-20

Det var en riktigt trevlig kväll igår. Vi drack lite grann och spelade Alias. Sabina och Hanna åkte hem vid typ 2 och då bäddade våra nattgäster ner sig i soffan. Dom har precis åkt hem nu efter lite kaffe. Jag har plockat i ordning allt från igår och diskat typ allt vi äger och har :)

Senare i eftermiddag ska vi hämta Philip och vara barnvakt åt honom några timmar innan Calle kommer hem. Ikväll blir det bara lugn hemmakväll.




Våra nattgäster tyckte att dom behövde kompostgaller
mellan sig så dom inte skulle rulla in i varandra.

2009-03-19 (18.32)

Sitter hemma och dricker lite cider nu med älsk, Jimmy och Daniel. Senare kommer Hanna och Sabina. Blir nog bara att var hemma, men man kan ju dricka ändå :)

Har inte så mycket mer på hjärtat.

2009-03-19

Är uppe ovnaligt tidigt för att vara jag idag. Vaknade av att Ohlson ringde och härjade. Då piggnar man ju till lite grann så det var bara att gå upp. Det blir inget Norrköping idag för Ohlson och Törnwall kommer hit och det är ju inte så ofta och Norrköping kan jag ju åka till så lätt nu för tiden.

Nu är Olof iväg och lämnar bilen på lagning. Jag ska dammsuga och sen hoppa in i duschen och så fixa lite innan besökarna kommer.

Måste bara nämna att boken jag läser nu "14 år till salu" är den värsta boken jag läst i mitt liv. När jag läser den varvas tankarna av hur mycket jag saknar stallet (stall BIA) och får en glad känsla i kroppen för att vända blad och läsa i detalj om en våldtäkt. Man glömmer lixom ibland bort vad boken handlar om och tror att man läser någon mysig hästbok och så kommer det där. Jag vet inte om jag kommer kunna läsa klart den, men man måste väl läsa en bok man köpt?



"Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?"


2009-03-18 (22.59)

Har precis kommit in med hunden från kvällsproenaden. Riktigt skönt ute nu på kvällen också. Pratade med min favoritskåning i telefonen hela tiden. Vi pratar allt för sällan, vilket resulterar i att när vi pratar så kan vi inte sluta.

Hanna var här en sväng förut och det promenad i solen med mina nya brillor och sen somnade jag i soffan. När jag vaknade hade Hanna åkt hem, haha. Då tog jag ett bad, sen lagade vi mat och nu ska vi äta kladdkaka. Det tycker jag är gott.

Imorgon ska jag åka till Norrköping och fika med Sanna och Bella. Trevligt :) Helgen är inte planerad mer än att Hanna fyller på lördag och då ska jag på kalas där. Sen blir det bowling och krogen.

Vill köpa nya jeans. Ett par ljusa slitna. Provde dom på Gina som typ alla har, men jag tyckte inte att dom satt så bra på mig. Skulle också vilja ha en vårjacka och vårskor men ekonomin säger; NO, NO!


En bakfull Andréa när hon var här för två veckor sen! Ser lite sliten ut :)

2009-03-18

Våren håller i sig. Har precis suttit på ballkongen och ätit scones och druckit te med älskling. Det var riktigt varmt, hade bara t-shirt på mig och det kändes nästan som att jag ville ta av mig den och sitta i bara BH. Men riktigt så varmt är det kanske inte ;)

Hanna är på väg hit och ska hälsa på. Kan tänka mig att det blir en promenad i det fina vädret!

Igår var Sabina och jag på IKEA. Först gick vi på ikano och jag köpte den rutiga kokboken, kalsonger till Olof, ett diadem, nya solbriller och present till Hanna som fyller på lördag. Sedan gick vi in på IKEA och kollade lite, jag försökte allt jag kunde att inte hitta något jag ville ha. Det gick inte så bra, men jag köpte faktiskt ingenting!

Här kommer lite bilder från våran våriga fika på ballkongen;










2009-03-17

Idag skiner solen så mycket den bara kan! Satt ute på ballkongen förut och solen värmde, så himla härligt!

Igår träffade jag Olle på stan för en fika. Blev först en mocha på expressohouse och sen vidare till Harrys för att kolla hockeyn, där blev det också en kaffe. När andra perioden var slut åkte vi hem hit för att laga mat. Det blev fläskkotletter med bakbotatis. Gött. Var så nervös hela kvällen över hockeyn och vi har inte nian så fick följa det mål för mål på aftonbladet. Så sjukt lång match. Precis i början av 6 perioden fick jag på webb-tv efter att datorn hängt sig och precis då gör SAIK mål. Då blev jag förbannad och diskade jätte våldsamt, lugnade ner mig och kollade på Gibban och gick och la mig.

Idag står det jogging på schemat, borde vara skönt med tanke på vädret, men jag har ingen lust. Väntar med det tills lite senare iaf. Nu ska jag ta med mig min bok och sätta mig på ballkongen och läsa lite!

Förlåt att jag är så tråkig och inte lägger upp några bilder, men har inga att lägga upp ;)

2009-03-16

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

LHC ute ur slutspelet redan i kvartfinalen efter 7 matcher. Helvetes jävla skit!!!!!

2009-0315 (23.26)

Det var något mamma sa idag om att vi skulle öppna eget tillsammans. Det skulle vara det ultimata, det skulle kännas tryggt att göra det med mamma. Det kanske skulle vara roligare med en kompis, men det känns säkrare att göra det med en familjemedlem. Mamma tyckte självklart att det skulle vaa en bomsterbutik (delvis iaf). Har kollat runt lite på internet nu och blev jättesugen. Jag älskar att exponera och tänk att få välja exakt vad man ska sälja, hur man ska exponera det och allt. Självklart kräver det massvis med jobb, men det kan det vara värt. Inget vi kommer göra nu, men det skulle vara kul att få göra det någon gång inte allt för snart.

Nu ska jag kolla på tv, läsa några kapitel i "14 år till salu" och hoppas på att tröttheten kommer snart. God natt!

2009-03-15 (19.38)

Är hemma nu från 4 timmars konstant ätande! Först fick vi potatisgratäng och fläskfilé, svingott, har varit sugen på det i flera dagar nu! Efter det blev det kaffe och marängtårta, smarigt värre. Tur att vi var ute och gick på förmiddagen!

Ha tagit ett bad och kollar på "singing bee" nu för det går absolut inget bra på tv på söndagar. Vet inte varför men varje gång jag ser "norrlands guld" reklamen när han skriker "ooooooooooow, SKALDJURSPLATÅ" så tänker jag alltid på Olle, undra varför... Den reklamen är i övrigt ganska rolig.

Detta blev en riktig svammelblogg så jag kan ju likagärna passa på att önska Sabina lycka till på arbetsintervjun imorgon och lägga till att jag vill öppna eget med mamma. PUSS



"ooow, skaldjursplatå!"


2009-03-15

Ska straxt åka till Borensberg för att fira mamma. Har varit ute i skogen med Toffe och Harry i 1½ timme och dom busade konstant. Nu har vi badat Toffe och han ligger helt utslagen i soffan. Det är så kul att se dom busa, känns skönt att vi hittat en hund som är lika knäpp som Toffe :)

Ha piffat till mig och matchar allt, grön klänning, gröna örhängen, grön ögonskugga och rosa naglar, det är VÅR nu tycker jag :)

Nej, nu måste vi åka, ska vara hos mor och far vid 1! Skriver senare.

2009-03-14 (17.40)

Nu ha jag vait duktig, sprang 5 km på 30 minuter (10 minuter snabbae än med hunden i förrgår!). Sen har jag städat hela lägenheten, dammtorkat alla hyllor, fönsterbrädor, tvn och allt det där och dammsugit, svabbat golv, rystat mattor och allt sånt. Ikväll blir det lugnt hemma, försöker komma på vad vi ska äta. Sen är det väl ikväll som de där "jag vet vad du gjorde förra lördagen" börjar, det vill jag se!

Får panik på att slutspelet är så jävla jämnt nu, LCH och SAIK vinner ju typ varannan gång. Visst att det bara är paus just nu så känns det som att Skellefteå kommer vinna när det står 3-1 till dom inför tredje perioden. Då blir det 3-3 i matcher och då MÅSTE LHC vinna nästa match, annars är vi borta.


2009-03-14

Det blev ingen middag hos Sabina igår för Olof kände sig fortfarande hängig. Vi var hemma och spelade yatzy och kollade på film istället. Sen när vi skulle ut med Toffe på kvälsspromenaden så hamnade vi utanför Josse (hon som bodde i den här lägenheten före oss som bara flyttade till andra sidan vägen) och blev inbjuda på spelkväll. Vi gick hem och lämnade hunden och så kom vi väl dit vid typ halv 12. Rikigt trevligt var det, men det blev ganska sent och så ville inte vi sova när vi väl kom hem och det resulterade i att vi vaknade vid typ kvat över 1 idag. Nu är Olof och hunden ute på preomenad.

Idag ska jag ut och springa, skulle vilja sola också, men så orkar jag inte ta mig till stan så det kanske får vänta. Eftersom jag startade en träningsdagbok så måste jag ju följa den och inga undanflykter!

Imorgon ska vi till mamma och pappa för mamsen fyller år på måndag. Mat och massa svull väntar så jag ska nog ge mig ut och springa nu!

2009-03-13

Fredag den trettonde igen! Det var det ju förra månaden med. Då hände iofs inget dåligt så hoppas att det inte gör det idag heller :)

Ikväll är vi bjudna på mat hos Sabina. Jag lovade att göra efterrätt, men vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Hur som helst ska ska det bli trevligt att bli bjuden på middag.

Igår var jag och Sabina och fikade på nya älsklingsfiket. Köpte även födelsedagspresent till mamma. Hoppas hon blir glad, det hade jag iaf blivit!

2009-03-12

Har varit ute och sprungit nu. Det var så sjukt jobbigt för jag hade Toffe med mig och han vägrade springa så jag fick dra honom 5 km! När jag kom hem var jag så trött att jag började gråta. Nu har jag iaf duschat, ätit äggmacka och återhämtat mig från rundan till skillnad från Toffe som däckat i soffan.

Känner för en lång härligt eftermiddagsfika på stan. Ska ringa Sabina och höra om hon också är sugen. Annars blir det bara hemma dag med älskling som är sjuk.

Idag när jag var ute och joggade kom det massa jobbiga tankar i mitt huvud och jag kan inte rå för att jag mår dåligt över allt som hänt även om det snart är 3 och 2 år sedan. Jag känner mig fortfarande äcklig. Jag behöver någon att prata med men jag vill inte lägga över allt på Olof och mina vänner. Kanske borde börja gå till en psykolog, men vissa dagar mår jag ju hur bra som helst och tänker inte alls på det. Om jag skulle gå till en psykolog en dag när jag mådde bra skulle ju säkert allt komma upp igen och dagen skulle säkert bli skit. Eh, jag vet inte vad jag ska göra men det går inte att förtränga allt jag känner längre.

2009-03-11 (23.39)

Nu har jag startat en träningsdagbok på adidas running. Där gör dom ett träningsprogram efter svaren på ett test man gör Verkar helt okej och jag hoppas att det pushar mig att börja jogga igen. Vill också skaffa personlig tränare som kan hjälpa mig att peppa, rätt övningar osv. men det kostar ju skjortan. Nu är det Gibban på tv snart och imorgon ska jag ut och jogga!

Natti

2009-03-11 (21.06)

Idag har jag varit ett kexchoklad monster. Har ätit 4 kexchoklad och konstant sjunigt på "vem har tagit min kexchoklad" och "vad tjock du har blitt" och dansat snygga danser. Blev inget gym idag heller för Olofs mage strejkar och jag ville inte dit själv så tyckte att det var lika bra att svulla istället :)

Har läst igenom alla mina blogginlägg idag. Det känns inte som att det är jag som har skrivit dom själv, men det är det uppenbarligen.

Nu ska jag kolla film med min älskling :)

2009-03-11

Usch vad lat man blir när man bara går hemma hela dagarna. Det finns så mycket vettigt man skulle kunna göra, men jag orkar inte. Det enda vettiga jag gör är att söka jobb men inte fan hjälper det! Vet inte hur många jobb jag sökt och har inte fått svar från något.

Igår så snaggade jag Olof så han är korthårig och snygg igen :) Snart ska vi gå en promenad med hunden och sen ska vi åka till gymmet. Borde städa också... Kanske ska dra fram dammsugaren nu så man har det gjort. Ungefär så mycket gör jag på en hel dag. Vaknar, ger hunden mat, äter frukost, går ut med hunden, sitter vid datorn, söker jobb, bloggar, kollar på tv, går med hunden, äter lunch, sover/kollar på tv i soffan, äter mat, diskar, går ut med hunden, sover. Så långtråkigt detta börjar bli! Jag säger som han i "david after dentist" videon på youtube; "is this gonna be forever?".

Ser iaf fram emot nästa helg när Hanna fyller år. Är bjuden på kalas och sen ska vi bowla.

2009-03-10

Idag har jag vait på stan typ hela dagen med Sabina och Hanna. Först så drack jag och Sabina det godaste gröna teet "grön passion" på ett litet barhäng i stan. Sen gick vi och kikade lite i affärerna, inne på Gina hittade vi en så jävla ful byxdess som vi va tvungna att prova och ta massa posiga bilder på. Efter det mötte vi upp Hanna vid Åhléns och så gick vi till Barista och jag drack latte för första gången i mitt liv. Haha, jag tål inte rikigt mjölk och så gillar jag inte mjölk i kaffe så jag har aldrig riktigt vågat mig på att prova. Det var faktiskt rikigt gott även om min mage inte tyckte samma sak. Satt på fiket i den mysiga soffan i typ tre timmar och tittade på folk och snackade skit. Såg massa gravida kvinnor och barnvagnar överallt, då började jag tänka på Ellen. Tänk att hon ska bli mamma och att jag ska bli tant! Är verkligen så himla glad för hennes skull. Du kommer säkert bli en toppenmamma! <3

När jag väntade på bussen hem böjade det störtsnöa och när jag kom av bussen mötte Olof och Toffe upp img vid Ica så handlade vi mat. Jag har ätit vårrullar nu. Om det slutar snöa ska jag ge mig ut och jogga när jag smält maten. Imorgon ska jag och Olof till Gymbolaget och prova på att gymma lite.


Jag och Sabina i lödags. Om du åker till korsika så länge kommer jag sakna ihjäl mig!


Mina favoritkillar i sängen!

2009-03-09

Jag va tvungen att ta tjuren vid hornen och mäta mig idag. Efter nästan en månad bestående av kanske max 5 träningspass, ingen tanke på vad jag stoppat i munnen och 4 helger i rad på krogen var jag tvungen för att vakna upp. Tyvärr... eller tack och lov så hade det nästan inte förändrats sen 2 februari då jag mätte mig sist. Då hade jag ju kört hårt sen i oktober med träning typ 5 dagar i veckan och kört atkins i en månad. Jag trodde att jag skulle ha gått upp allt igen och jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag står stilla i vikt och så nu. Om jag hade gått upp igen kanske jag hade blivit mer pushad att skärpa mig igen men samtidigt så är det ju självklart skönt att inte "börja om från början". Jag får helt enkelt skärpa mig ändå och hoppas på att gå ner till mitt mål jag har tills i maj. Skönt på så sätt att jag fortfarande bara har dom där 4 cm runt magen (som är viktigast för mig) kvar. Enda stället jag gått upp på var 1 cm i midja och 1 cm på låret, men det kan ju också bero på att jag inte mätte på samma ställe nu som då.

Ja men i vilket fall som helst så ska jag ta tag i träningen igen. Som jag nämde för några dagar sen så tänker jag inte börja banta igen för jag tycker det är så tråkigt och jag ÄLSKAR mat :) Men om jag kör igång med träningen och skärper mig till viss del när det gäller maten så kan jag väl iaf inte gå upp igen.

Idag har jag varit på Ica och hämtat ut mitt paket från H&M som jag väntat på sen januari. Hade beställt ett par chinos och längtade verkligen efter att få dom, jag tycker det är så vårigt och fint med sånna. Blev dock besviken för dom satt inte alls som jag hoppats på och till och med Olof tyckte att det såg ut som jobbarbyxor. Funderar på att skicka tillbaka dom, eller så måste jag ta reda på hur man bär dom snyggt :P
Jag har också varit duktig och vikt tvätt och diskat massa grejer som stått för länge i köket. Snart ska vi iväg till Toyota och fixa något och sen ska vi hem till min bror. Skriver senare

2009-03-08

Igår fyllde Sabina år och jag var på födelsedagskalas hos henne. Det blev massa god mat, tårta och dricka. På kvällen blev det krogen och det slutade med att jag kom hem vid 7 i morse. Har därför sovit hela dagen och Olof har varit gullig och fixat tvättstugan och lagat mat. Nu kollar vi på "Sanningens ögonblick", fattar inte varför man vill ställa upp i det programmet, det kan ju inte vara värt pengarna om man förlorar någon nära vän /pojk-/flickvän. Men, men det är ju rätt kul att titta på.


Sabina, dock inte från igår :)

2009-03-06

Jag klarar inte av alfakassan, jag förstår verkligen inte vad som krävs för att få pengar från dom! Fick veta nu att dom på AMS hade gett mig helt fel information så det jag fick avslag från alfakassan för vad att jag inte fick bli medlem eftersom jag inte har något jobb. Nu ska jag skicka in någon annan blankett och abetsgivarintygen som jag äntligen fick igår. Ska också skicka in mina betyg och sen kommer det dröja 10-11 veckor innan dom kan ta beslut om jag kommer få någon ersättning eller inte. Känns så jävla ovärt med allt krångel och inte ens ha någon garanti att man kommer få något för all tid och energi man lagt ner på att försöka fixa det här. Det är väl lika bra att försöka klura ut hur man ska fylla i den där jävla blanketten som var skriven i gåtor och sen åka till biblioktket och kopiera betyg, skicka breven och väääääänta.

2009-03-05

Idag har jag och Hanna varit i stan och bytt ut läksmycken, köpte födelsedagspresent till Sabina och en klänning till helgen. Nu har vi ätit mollomackor och blåbärsoppa och kollar på "stockholm arlanda". När det är slut ska vi ut på en promenad med hunden och sen kommer jag nog somna i soffan.


Bjuder på denna härliga bild från typ 60-talet. Hanna & Jag

2009-03-04 (23.33)

Kom nyss in från kvällspromenaden med Toffe. Skönt att få lite frisk luft, har nämligen degat framför "natt på museet" med både godis, chips och dip. Inte nog med det... Innan det proppade jag mig mätt på tacos. Det var den långpomenaden det... Haha, nej nya tag imorgon! Eller vadå nya tag föresten. Jag har valt att njuta av livet nu, jag tänker inte må dåligt för att jag äter onyttigt eller stuntar i att träna en dag. Jag tänker försöka träna och äta sunt men jag vill ändå kunna unna mig en fika på stan, en svullkväll hemma eller en utekväll på stan.

Olof kommer med mycket fiffiga kommentarer han tycke att jag ska skriva här... Tex; "Olof ska ut och jaga vildsvin med fällkniv ikväll", "Olof gillar Henning Rothman", "Olof gillar Hanna och kan inte sluta prata om henne", "Sex and the city sugen älgpung" osv...

Nu har han fått sina kommentarer beviljade och nu ska vi kolla på Navy CIS och sen sova. God natt bloggen och alla läsare.



The handsome couple. Kolla datumet, här hade vi precis träffats :)

2009-03-04

Idag känns livet ba. Gick upp, käkade frukost, borstade tänderna och gav mig sedan ut på en rikigt långpomenad med Toffe. När jag kom hem körde jag styrka och läste några kapitel i "känn pulsen slå". Nu står Olof i duschen och när han är klar där så tänker jag smita in. Sen blir det lite lunch och så ska jag försöka komma på vad jag ska köpa till Sabina som fyller år på lördag.

Imorgon kommer Hanna in och vi ska till federal och byta ut våra läksmycken. Sen ska vi sola och så antar jag att jag ska ha klurat ut vad Sabina ska få och gå en vända på stan och inhandla vad det nu kan tänkas bli.

Kan inte lägga över några bilder på den här datorn och den andra vägrar starta, men jag ville ändå visa bilder från helgen... Här kommer några jag snott:





Där ser man ju piercingen lite i ögonvrån... Och min snygga blåtira ;)

2009-03-03 (17.55)

Nu är det gjort. Wilma finns inte kvar längre. Det var riktigt jobbigt på Kolmården även om det var det bästa att göra. Nu ska jag sörja lite och så är det bara att gå vidare...

2009-03-03

Har hållt på och krångla med Benny/Lisa/Kolmården hela morgonen och jag ahr varit förbannad på att folk inte håller vad dom lovar. Nu har det ändå löst sig och vi ska till Kolmården idag och ta bort snorpan. Usch vad konstigt det börja kännas nu, idag är verkligen sista gången jag ska få se henne, borsta på henne och sen är hon helt borta för alltid. Jag har ju inte haft henne så länge, men det känns jobbigt ändå fast att jag vet att det är det rätta att göra för alla.

Försöker koppla bort det och lyssna på glad musik. Bästa party- och humörhöjar låten just nu är Beyoncé med single ladies.

Är arg på vädret idag också fast att solen skiner så mycket den bara kan. Men igår var det snöstorm och det var helt vitt ute, idag är det baa slask överallt och imorgon är väl allt borta för att kasta på ny snö på torsdag. Känns som att det har hållit på så här i flera veckor.

Nej, nu ska jag fixa innan vi ska åka upp till Kolmården.

2009-03-02 (18.41)

Illamåendet har inte gått över, men det känns bättre nu. Vill verkligen inte bli sjuk, men känner mig trött, hängig, frusen och har ont i huvudet utöver illamåendet. Inget vidare, men Olof lagar mat åt mig så får jag kolla på gamla avsnitt av how i met your mother och 2½ män. Det är snällt det. Har läst lite i "känn pulsen slå" som jag köpte på bokrean. Fast att den är sjukt bra och jag egentligen inte vill lägga ifrån mig den så lärde jag mig när jag läste "vingklippt ängel" att om jag läser för mycket åt gången så blir jag helt ledsen och mår skit för att hennes historia är så stark. Nu blir det bara något kapitel åt gången. Om ni inte läst böckerna så rekomenderar jag dom strakt ändå. Första boken är "vingklippt ängel" och andra boken heter då "känn pulsen slå" och är skrivna av Berny Pålsson.

Har sökt jobb idag också och skickat mail till min handledare på AMS. Det börjar bli mer än tråkigt att gå hemma. Någon dag i veckan blir det att gå ner på stan och söka också. Under tiden så måste jag styra upp allt med alfakassan så jag får mina pengar där ifrån.

Imorgon är det föresten dags. Ja, om inte dom på kolmården ändrar sig till torsdag. Hade nämligen fått uppgifter om att Wilma ska tas bort torsdag den 3 mars. Den 3 mars är ju imorgon och då är det tisdag. Jag får inte tag i kolmården så jag vet inte om jag ska dit imorgon eller på torsdag, men mitt polle har i vilket fall som helst inte lång tid kvar att leva. Sorgligt, men skönt ändå.


Requiescat in pace

2009-03-02

Ny dag igen. Har inte gjot ett piss idag förutom att ha varit ute med hunden. Träffade Toffes bästa hundvän och dom fick leka en stund. Har också pratat med Hanna. Annars mår jag allmänt skit och hoppas på att illamåendet ska gå över.

2009-03-01

Första Mars. Fint väder och rikitgt vårigt har det varit idag. Har varit på Steves med Andréa, Sofia och Sabina idag. Resten av dagen har jag sovit bort, behövde ta igen lite sömn sen helgen. I fredags var jag i Norrköping hos Bella och träffade folk från gamla klassen. Det var grymt kul förutom att vi fick stå i kö i 1½ timme innan vi kom in på Otten men det var värt :) Igår var vi först här hemma och förfestade lite innan det blev utgång på Platens. Har varit så kul att få umgås med min gamla "familj". Man ses så sällan nu när alla flyttat hem till sina hemstäder.



Bilder från helgen kommer vid senare tillfälle.

RSS 2.0