MÅNDAG TRETTIOFÖRSTA MAJ

Japp, då är vi inne på Maj månads sista dag. Inget annat än skönt måste jag säga. Såg på vädret nyss att det ska bli finare och lite varmare ute nu också. Det är på tiden! Idag har jag i alla fall jobbat, varit ute på en långpromenad med mamma och vovven såklart. Vi såg en huggorm så jag ville dö, men annars var det himla skönt. Nu på kvällen har jag och Hanna suttit nere vid vattnet och tittat på Olof när han fiskat och så har vi busat massa med Toffe. Nu tänkte jag platta håret så man slipper det imorgon och å blir det att krypa ner i sängen här hemma hos mamma och pappa :)



Nere vid vattnet hos mamma och pappa
(gammal bild)


MORS DAG

Idag ska jag åka till min mamma och fira henne på mors dag...

Haha, fantastiskt, det finns inte en enda bild på mig och min mamma där båda ser normala ut,
men jag älskar henne ändå :)

VECKOREVYN

Sitter och läser veckorevyn i väntan på att bli så trött att jag bara kan lägga huvudet på kudden och somna. Hur som helst, jag hittade en sak i tidningen som jag tycker är bra. Som kanske de flesta av er vet så är jag inte direkt en size zero, vilket inte så många är utan att svälta sig själva. Veckorevyn gör nu en namninsamling där dom vill ändra på idealet och säga nej till sjuka skönhetsideal. Om du också tycker att det ska ändras så gå in på den här sidan och skriv på!


SÅ HÄR BRA GICK DET ATT JOBBA

Mår inget bra så det blev att sluta tidigare ikväll,
inte kul, men ännu tråkigare att jobba när man
inte mår bra alls. Nu blir det soffan. Usch!

OFF TO WORK


BRA DAG

Har fått rätt mycket gjort här hemma idag. Har storstädat, vilket var minst sagt nödvändigt. Har också varit en sväng på stan, eller i alla fall på Naturkompianet och fixat nya skor till Olof. Väl hemkommen blev det en sen lunch, nu ska jag ut med hunden igen och se om hans bästa vän är hemma som dom kan leka. Toffe får ångest av att vara i lägenheten när han ser att husse står utanför och tränat med sitt flugfiskespö. Grannarna verkar också smått intresserade, gubbarna går och smyger runt där ute och ska ge honom tips. Ikväll blir det jobb igen så det känns som en bra dag!

LÖRDAG TJUGONIONDE MAJ

Har en riktig myslördag här hemma. O ligger fortfarande och sover och jag halvligger i soffan och äter upp godiset som blev över sen igår. Godis till frukost är syndigt, men bland det godaste man kan äta till frukost. Jag tänkte ge mig ut på en långpromenad med vovven sen, så då är det väl okej!


SKÄRPNING :)

Jag trodde folk hade slutat läsa min blogg helt och hållet. Det är ju aldrig någon som kommenterar. Jag kollar nästan aldrig statistiken, men efter att knappt fått en enda kommentar på över en månad så var jag tvungen att kolla. Ni finns ju därute och ni läser ju fortfarande. Hur svårt kan det vara att lämna en liten kommentar? Jag tycker ju att det är så kul att få respons på vad jag skriver!

NERBÄDDAD

Har legat nerbäddad i soffan mest hela dagen och tittat på dåliga repriser. Ikväll blir det att beställa hem lite kinamat eftersom Olof fyller år och allt sånt. Känner också att jag måste äta godis, det är väl bra mot huvudvärk? På tal om godis (och att jag borde tänka mer på beach 2010) så måste jag visa en lite halvfestlig bild jag tog för ett tag sen;
Tanken var ju god och jag kände mig nyttig tills vi kom till godishyllan!

I LOVE YOU

Grattis på födelsedagen älskling, du är den bästa jag vet <3

MUFFINSBAK

Imorgon fyller min älskling år och jag har bakat chokladmuffins som han kan ta med sig till jobbet. Dom var tydligen populära där. Hanna har hjälpt mig att göra bakningen till mer än bara bakning. Ibland så orkar jag knappt stå på benen när jag umgås med den kvinnan. Man får ju kramp i magmusklerna!
Kvinnan som håller mina magmuskler i trim!

NYSHOPPAT

Randig body - Gina Tricot,
Shorts med hög midja & guldknappar - Vero Moda,
Ballerinaskor med nitar - Skopunkten

FIKA MED LINA

Kom nyss hem från stan. Har suttit i solen med Lina och fikat lite. Himla skönt ute, men nu ser det ut att bli regn vilken sekund som helst! Jag och Hanna som skulle åka och spela minigolf, det gör man ju helst inte i ösregn!

EN HEL DAG UTE

Idag har jag fasen inte varit inne mer än för att äta middag. Hela eftermiddagen/ kvällen har jag och Hanna varit ute och spelat kubb och tittat på när Toffe och Tyson busat i skogen. Men nu började myggen krypa sig på och det var dags att gå in och värma upp sig lite. Imorgon ska jag träffa Lina, det var länge sen så det ska bli kul!
En väldigt gammal bild på mig och Lina

BUS I MASPELÖSA

Idag har jag, Hanna och Toffe varit och lekt och druckit saft hos Daniel i Maspelösa. Toffe gjorde en fuling och fällde Caesar efter dom träffats i ca 5 minuter. Det var så kul så jag nästan kissade på mig. Vi hade i alla fall himla mysigt och vi missade spöregnet som kom över oss på vägen hem. Har också piercat mig i naveln idag och gått en runda på stan. Är nöjd med denna dagen!
On the road again
Toffe och Caesar blir sams efter tacklingen
"Sarre"
Bittra klubben
Braten #1 och en goshund

EN LEDIG DAG

Idag är jag ledig! :) Sitter i soffan i morgonrock och lyssnar på Queen och laddar för en heldag med Hanna. Vi ska ner på stan och kolla läget lite, jag har inte kikat i butiker på flera veckor så jag har lite fönstershopping att ta igen! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, det beror lite på vad det blir för väder... Växlande molninghet och 13 grader läste jag precis så vi får väl se. Det blir nog bra hur som helst, har inte haft tid att träffa så mycket som jag är van vid nu när jag bara jobba hela tiden.

... OCH MAJA HON ÄR TRÖTT

Usch vad trött jag är idag, vädret ger ju inte direkt ifrån sig energikickar idag heller. Har i alla fall jobbat hela långa dagen, men nu är jag ledig ett par dagar. Med andra ord så är det en rätt lugn jobbvecka. Det är väl dags att vänja sig innan sommarlovet :) Kvällen kommer garanterat tillbringas i soffan!

MÅNDAG TJUGOFJÄRDE MAJ

Då var det kväll redan. Dagen har gått himla fort, kan bero på att jag sovit bort halva dagen, men det var jäkligt skönt! Imorgon ska jag åka till Borensberg för att finnas på plats om dom vill ha mig på jobbet. Om inte så har jag lovat att städa hos mamma och pappa så jag har nog att göra hur som helst. Resten av skolveckan ser ut att bli lugn, kan vara så att jag blir ledig hela veckan, men jag hoppas på lite jobb i alla fall. Nej, nu ska jag titta på dokumentären om SATC 2 :)
Vi är galna ibland :)

BIKINI

Ni får en halvkass bild på bikinin... Det lär väl kommer bättre i sommar sen

INVIGNING

Idag har jag invigt min nya bikini på balkongen. Det var stålande sol i ett par timmar och jag kastade mig ut direkt när solen kom fram på balkongen. Har till och med fått lite sollinjer idag så det tog nog rätt bra! Nu är det däremot molnigt och det var en fågel som viskade i mitt öra att det är på väg ett riktigt åskoväder. Tur att jag inte väntade med att lägga mig på balkongen då!

IRRITERAD!

Jag blir så irriterad på mig själv. Idag visste jag inte om jag skulle jobba, men hade ändå tänkt åka till Borensberg så jag var där om dom skulle ringa in mig från jobbet. Så imorse stod väskan packad i hallen och alarmet var på. Men när klockan ringde så var jag så jävla trött, hade ont i huvudet och kände verkligen inte för att gå upp när jag ändå inte visste om jag skulle jobba så jag stannade hemma. Halv 8 ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde och jag tackade nej. Jag somnade om och vaknade för en timme sen förbannad på mig själv att för att jag inte åkte och jobbade ändå. Visst, jag har fortfarande ont i huvudet, men jag hade klarat det. Jag hatar att tacka nej till jobb om jag verkligen inte måste. Fuck. Nu får jag vara hemma och vara arg istället. Usch!

ALL WE HERE IS RADIO GA GA

Åh denna låten är så bra! I love it!

KUBB KVÄLL

Har spelat lite kubb nu på kvällen. Toffe hade ångest och stenkoll på oss från balkongen, men det var nog lika bra att han var kvar där uppe, annars hade vi nog inte haft en enda pinne att kasta med! Nu inväntar vi A cinderella story, med andra ord så suckar Olof och jag och Hanna känner att vi måste vara lite tjejiga i alla fall.

HELGEN

Idag är det redan söndag igen! Igår hann jag inte blogga något, hade fullt upp med både dop och att vara lektant till Thilda och Philip innan jobbet. Men tänkte att ni ska få lite bilder från dopet nu!
Klänningen jag lovade att visa ovan!

BALKONG BLOGG

Tar igen mig på balkongen lite mellan jobbpassen!
Inte alls dumt faktiskt!

ARVIKA

Gött, blir både Hultan och Arvika i sommar. Jag är nöjd och glad :) Nu måste jag fortsätta jobba denna evigt lång jobb- fredag!

SKÖNT

Städat, duschat, fixat inför jobbet imorgon och intagit soffläge. Skön kväll. Såg på affären förut att det ska bli en kanonsommar, mina bikinisar ligger på ica och väntar och så ska jag pierca mig i naveln nästa vecka. Sommar, sommar sommar. Jag längtar sjukt mycket!


JOBB JOBB OCH MERA JOBB

Det blir mycket jobb nu för tiden. Härligt och jobbigt, men mest bara skönt. Imorgon kommer det dock bli en lång lång dag känner jag på mig. Först en heldag i skolan med lektioner i ett sen sluta sista lektionen tidigare för att hinna med en buss hem. Vara lite social, måste också ner på stan en snabb sväng sen blir det mat och jobb igen vid 20. Ojojoj, jag kommer somna som ett barn imorgon. Helgen fortsätter sen med dop, jobb och tvättstugan sen är det måndag igen och åter jobb. Har tagit ledigt nästa fredag och ev torsdagen också för att kunna ta igen mig lite nu när jag jobbar både vardagar och helger. Men nu ska jag städa tills Täby gästerna kommer imorgon.

Trött tjej

SOMMAR 2009

Har suttit och tittat på en massa bilder från förra sommaren. Jag hoppas på att den här sommaren blir minst lika bra. Kan nog faktiskt utan att tveka säga att förra sommaren var den bästa jag upplevt (så länge jag kan minnas). Det sätter höga krav på kommande sommar. Kan den leva upp till den näst intill perfekta sommaren 2009?

Detta är bara ett liiiitet urval av massa fina sommarminnen!

TISDAG ARTONDE MAJ

Gud vilken värme! Men ingen skön värme, sån värme som gör att jag och Olof slagit vad om hur dags det kommer börja åska! Inte lika kul. Mitt huvud känns på kuppen som ett bowlingklot. Jag blir alltid så tung i huvudet när det är åska i luften.
Dagen då; började med jobb, sen lek och bus med Toffe hos mamma och pappa. Sen en sväng till Ikano för att köpa dop- present. Hittade en söt klänning som fick följa med hem också. Den får ni se på lördag, för jag tänkte ha den på dopet :) Väl hemkomna så blev det en shake till middag och så lite träning på det. Nu är jag dock hungrig igen (?!) och klockan är bara halv nio...

VÅRRENSNING

Idag har jag rensat typ alla garderober här hemma. Alla vinterkläder och skor fick åka ner i källaren och förhoppningsvis stanna där ett bra tag. Slängde också två stora sopsäckar med skräp och det konstiga är att det inte ens syns någon skillnad när alla dörrar och lådor är stängda. Av det kan man dra slutsatsen att jag är bra på att gömma undan skit här hemma. Frågan man kan ställa sig är; varför slänger man inte saker man inte vill ha direkt? Nu är det i alla fall ordning och reda även i skåp och lådor på tallholmsvägen. Känns bra!

STRANDNOJJA

Har precis klickat hem två bikinis och strandnojjan gör sig väl påmind nu. Nu är det verkligen beach 2010 som gäller. Jag tänker inte gå runt på stranden och känna mig tjock och ful i år IGEN! Har ju kommit en bra bit på vägen, men känner mig fortfarande långt ifrån nöjd med min kropp. Kommer väl antagligen aldrig bli helt nöjd, för det blir man väl inte...? Om inte annat så tycker jag bikinisarna var snygga i alla fall;

Hoppas bara sommaren blir fin så man får tillfälle att ha på sig bikini!

NEJ MATTE

Haha, jag har nog den sötaste hunden. Toffe hatar när man dammsuger så idag när jag dammsög så råkade jag dammsuga fram hans "pipis". Det gick bra att distrahera honom med den så han inte attackerad dammsugaren men när jag började dammsuga soffan (det gör jag inte så ofta) så blev han KNÄPP! Han sprang runt och gnydde, attackerade dammsugaren, hoppade upp och ner ur soffan och höll på. Jag lockade ner honom gång på gång men så vände jag mig om och när jag vände mig tillbaka så stod han i soffan och stirrade på mig. Jag lovar att om han kunde prata så hade han sagt:

- Matte, jag måste dra en gräns och nu gör jag det. DU RÖR INTE MIN SOFFA MED DET DÄR ODJURET!
Knäppa, söta, soffälskande hund :)

SÖNDAG KVÄLL

Ligger och sappar på tvn, inget vettigt, men det är ändå himla skönt att bara ligga här och inte behöva göra något alls + att jag som sagt är ledig imorgon så ingen söndagsångest heller :) Det brukar jag i och för sig inte ha, jag tycker att det är kul att jobba! Kan bli så att det blir heltid (nästan) fram till sommarlovet, inget jag tackar nej till direkt! Nu börjar det bli lite mörk här inne så jag ska ta och tända lite ljus och ta fram en skål med godis. Eller jag önskar att jag kunde göra det sistnämnda men jag har inget godis hemma och så måste jag ju tänka på att sommaren närmar sig med stormsteg. Ännu är jag inte redo att beträda stranden utan ångest!
Jag får titta på den här bilden och låtsas att jag äter godis nu!

SEXTONDE MAJ

Idag har jag bestämt att jag ska ha mysdag med min man. Vädret är ju inte alls så bra idag så jag tänker bara ligga i soffan hela dagen och kramas med O. Inget jobb idag eller imorgon så nu är det lite helg igen. Inte helt fel :)

STEK

Har legat och stekt på balkongen och löst korsord hela eftermiddagen. Nu kurrar min grillat mage så vi får väl se om det blir lite sånt innan jobbet eller om jag tvingas gå till jobbet med nutrilett i magen.

IDAG

Idag är det faktiskt fint väder ute. Det kan man ju inte direkt säga att det hör till vanligheterna. Jag hoppas bara att det håller i sig! Har inget planerat idag utan det blir nog bara att ta det lugnt innan jobbet. Ha en fin lördag :)

CHOKLADMUFFINS

Jag ska nog börja leva på chokladmuffins. Enligt aftonbladet så får man äta 27,5 chokladmuffins för endast 100 kalorier. Jag kommer bli slank som en vessla till sommaren om jag äter 30 muffins om dagen. Tänk om det ändå var sant...


PAUS I JOBBET

Första korta passet avklarat. Klockan åtta är det dags igen så nu ska jag börja få i mig något att äta och göra något åt mitt hår. Orkade inte göra något med det nu på dagen, men på Yngves träffar jag alltid folk jag känner så då vill jag inte se ut som ett troll!
Trollunge

EN TANKE

Det finns sånt som man inte glömmer, hur mycket man än önskade att man kunde.

FJORTONDE MAJ

God morgon! Jag lyxade till det med en sovmorgon idag eftersom jag jobbar 15- 24 denna fredag. Vädret lockar inte särskilt mycket idag, men jag tänkte ändå snöra på mig promenadskorna och ge mig ut på en långpromenad med hunden innan det är dags att börja fixa inför jobbet.

BÄTTRE ÄN INGET

För en gång skull så tvingade jag mig själv att motstå frestelsen. Jag skickade iväg Olof själv till videobutiken för att jag skulle slippa se allt gott. Själv tog jag ett tuggummi och det är ju bättre än inget!

DET ÄR KUL ATT BANTA

Usch vad hungrig jag är. När jag gick och la mig igår kväll så hade jag typ kramp i magen för att jag var så hungrig. Idag kurrar magen konstant och jag är grinig som ett litet barn som inte får som hon vill. Dagens cravings är OLWs nya sourcream & sweet chili chips. Dom är så grymt goda. När vädret inte tillåter utomhus aktiviteter så önskade jag att jag bara fick mysa upp mig i soffan med min man, en bra film och MASSOR med godsaker. Kan man få en dags permission från nutrilett?

vs. 

MYS

Det luktar blöt hund i vår lägenhet och Toffe tycker att det är sååååå skönt att bli torkad efter en blöt kvällspromenad. Nu ligger han och myser i hallen. Så här söt är han;


iPHONE

Tror att jag måste köpa en sån här. Min mobil har laggat länge nu, men idag har den verkligen haft spelet. Och om jag skaffar den här så blir det ju mycket lättare att blogga, även när jag inte sitter hemma vid datorn!

TRÖTT

Har sovit en timma i soffan. Hann knappt lägga mig ner innan min ögonlock slog igen. Det jobbig är att jag fortfarande är lika trött. Men men, ska inte ge mig på några kraftansträngningar ikväll i alla fall. Imorgon måste jag dock dammsuga och dammtorka. Fy fan vad fort det blir äckligt här hemma när Toffe fäller ett marsvin om dagen! Tycker det är himla skönt att jag är ledig imorgon så jag kan sova ut och städa ordentligt!
Nu för tiden är det fullbokat i kalendern!

ONSDAG, MITT MELLAN SÖNDAG OCH FREDAG

Det blev lite helg för min del trots allt. Inget jobb imorgon, så idag är det fredag, på torsdag är det söndag och på fredag är det fredag igen. Kom nyss hem från jobbet, på bussen hem fick jag syn på något jag måste ta upp. Visste ni att GB glassgubben har skaffat dam?! Jag var tvungen att le när jag såg det söta paret utanför Statoil. Fick ingen bild på det, men jag lånade en bild från google på kärleksparet;

Nu ska jag mysa med min egen GB gubbe som håller på att dö av pollenshock.

HUGGA VED

Kom nyss hem från Borensberg. Först måste jag bara påpeka vilken skillnad det gör att sova en timme extra på morgonen (sov ju hos mami och papi inatt så kunde utnyttja en timmes extra skönhetssömn). Har i alla fall jobbat hela dagen. När jag kom hem till mor och far så började jag hålla på lite med veden. LITE med veden blev 5 timmar totalt. Nu är jag trött i hela kroppen och i stort behov av en dusch. Men nu är nästan allt klart med veden för det här året och det känns jättebra att ha hjälp till lite (läs ganska mycket) för en gång skull! Men nu väntar som sagt en välbehövlig dusch och sen tvn till ögonen inte vill hålla sig öppna längre!
Toffe hjälpte till lite för några dagar sen!

VITSIPPOR


TIONDE MAJ

Idag är jag i Borensberg. Eller det är jag väl typ alltid när jag jobbar, men i natt ska jag, älsklingen och vår söta vovve spendera natten hos mamma och pappa. Tycker att det är bra mysigt och komma hem och sova hos mamma och pappa ibland. Det gör vi ju så sällan nu när vi bor så nära.

Idag har jag fått vara musiklärare. Om jag var bra på att sjung och spela så skulle jag vilja bli det. Det är så fantastiskt kul! Har sjungit en massa gamla godinga hela eftermiddagen. Nu tänkte jag gå ut och försöka ta lite fina "dagens outfit", men det får ni se först imorgon, kan inte lägga över bilderna på mammas dator.

MUSTASCHKAMPEN

Stöd mustschkampen!
Olof passa på att ha en riktigt "snygg" så kallad, wifebeater musatsch. Den ska dock bort om elva dagar om jag får bestämma!

ÖNSKELISTA MAJ 2010

Högst på min önskelista just nu finns tre saker. Utan speciell ordning;

Babyliss Icurl- den måste jag bara ha, om den är så bra som den verkar på reklamen. Äger inte en locktång, men tycker det är skitsnyggt med lockigt hår (då menar jag inte mina naturliga krull-lockar). Måste väl också tillägga att jag inte lyckas locka mitt hår med plattången, det blir fan aldrig bra!

DKNY fresh blossom- Äger två DKNY parfymer som är så slut dom kan bli. Har gått och sniffat på deras nya sommardoft flera gånger nu och den vill jag ha i mitt badrumsskåp! Namnet på parfymen kan nog inte passa bättre, så fräsch och blommig doft, precis som jag vill ha det, speciellt till sommaren!
Navelpiercing- Sjätte gången gillt? Nu när sommaren närmar sig, magen krymper och bikinin ligger i byrån och kräver att få användas flitigt för en gång skull så vill jag pryda min mage med en navelpiercing. Har gjort hål i naveln själv / med hjälp av kompisar 5 (FEM?!) gånger tidigare, men nu bör jag gå till Federal bodypiercing och få dit en på riktigt.

NÖJD OCH GLAD

Även om jag varit sjukt trött och sliten, önskat att jag bara fått ta det lugnt en dag så har jag ändå varit så himla lycklig senaste tiden. ÄNTLIGEN börjar allt kännas bra, kilona rasar, pengarna börjar rulla in, dagarna blir längre, sommaren närmar sig, jag har världens bästa sambo och ingenting att klaga på. Nu mår jag bra!

TOLV TIMMAR

Inatt har jag sovit i nästan tolv timmar! Helt sjukt skönt! Nu är jag i alla fall uppe, även om jag inte orkat klä på mig än. Ska iväg och provrida en häst om en stund. Vi hörs sen!

Morgonrufsig tjej efter en lång natt :)

DAGENS MENY...

... På tallholmsvägen 1a idag är kycklingfilé med rostade rotfrukter och guacamole. Så det är vad jag ska ta mig an och göra nu. På måndag börjar en ny kur med nutrilett. 4 kilo kvar nu, så det är bara att köra på så man kan visa sig på stranden i sommar!

Nu vill jag inte skämmas längre, här får ni en bild på hur magen ser ut i detta nu... Eller ja, för någon vecka sen. Idag hade jag inte velat ligga i bikini på balkongen!

KISS

Släppte av dessa snyggingar för en stund sen, nu väntar en kväll i soffan... varvat med tvättstugan såklart! Party, party!

ÅTTONDE MAJ TVÅTUSENTIO

Idag är det lördag. Har lite inplanerat under dagen som bland annat innefattar städning, tvättstuga och sen kommer min bror från Karlstad ner hit. Hoppas alla får en fin lördag (trots att regnet står som spön i backen, hos oss i alla fall...)

FREDAGKVÄLL <3

Den här dagen har jag längtat efter sen i måndags morse. Nu är det äntligen fredag kväll. Har jobbat en ganska kort dag så min helg började halv två idag. Firade med en påse godis eftersom jag faktiskt gick ut och gick en ordentlig långpromenad innan jobbet imorse (tacka gudarna att jag gjorde det innan, hade aldrig orkat efter). Helgen skall spenderas i hemmets lugna vrå med min älskade sambo. Ni kan ju få se fram emot lite mer- och lite roligare uppdatering nu i helgen!

Här är föresten en lite mer rättvis bild på hur håret blev!

SNART ÄR DET HELG

Imorgon är det fredag igen. Inte så lite underbart. Slutar vid halv två,sen ska jag bara vila och inte göra så mycket alls i helgen för nsta vecka kommer bli pissjobbig. Idag känner jag dock att jag har lite mer energi än jag haft dom senaste dagarna. Jobbade till halv 4, sen hem och städa snabbt som en vessla (råkade dock döda tvålpumpen i toaletten, fan). Sen in med maten i ugnen och precis när luckan till ugnen stängdes så knackade bror på dörren. Nu har vi ätit och ligger i koma i soffan. Hoppas att min energi håller i sig/ kommer tillbaka lite ikväll, för jag skulle verkligen behöva ge mig ut och springa! Det var väl allt för idag tror jag, för nu i alla fall!
Här får ni en dålig bild på en snygg tröja som jag älskar.
Ni ska få en bättre sen, men jag ÄLSKAR puffärmen på den!

EN DAG I STOCKHOLM

Ojojojoj vad trött jag är nu. Orkar egentligen inte blogga men ville bara säga hej typ. Har varit på utbildning i Stockholm hela dagen så nu vill jag bara sova. Imorgon är det jobb på skolan igen. Jag älskar att jobba, eller i alla fall att han något att göra om dagarna, tjäna egna pengar och känna mig duktig. Just nu saknar jag ingenting i mitt liv som jag kan komma på. Olof är den bästa man kan ha också, så det så!

God natt alla där ute!

FJÄRDE MAJ

Ligger helt utslagen i soffan och funderar seriöst på att gå och lägga mig redan nu. Inget jobb imorgon, men måste ändå upp tidigt och åka till Stockholm på utbildning. Känns tråkigt att behöva ta ledigt en heldag för det, men men. Dagen på jobbet har gått himla fort och på lunchen hann jag gå en promenad och luncha med Johanna och hennes vovvar. Toffe gillade det kan jag lova... Och jag med såklart!
Kall promenadbild från ett par veckor sen.
Majblomman sitter där sen ska :)

BILDREGN


LÖRDAG I HELSINGBORG

Hemma hos Andréa och Jon är det full rulle nu, har precis druckit en Mohito, duschat och fixat inför kvällen. Jon håller på med maten och sen ska vi ner på stan och dricka vin på Hampans uteservering. Imorgon är det redan söndag och dags att packa ihop och åka hem. Men först ska vi tura till Danmark och äta lunchbuffé. Håller tummarna för att solen vill titta fram imorgon!

RSS 2.0