Stegar in i vecka 16

Oj vad tiden springer iväg! Vi är redan en bra bit in i Mars och solen börjar sakta men säkert värma lite gött. Jag har ju inte skivit något sedan vi var på ultrljudet så jag måste bara få säga WOW! Vad häftigt det var att få se lill*n där inne. Helt vild och sparkade och for runt och själv märker man ingenting! Visserligen tror jag bara att h*n var ca 6 cm när vi var på ul men att ändå kunna se att det är en liten människa är ju fantastiskt!
 
Idag går jag in i v.16 och det mesta flyter på som vanligt, mår fortfarande illa lite nu och då, vissa dagar värre en andra. Idag mår jag inte alls toppen, mått illa och spytt på morgonen, ryggen bråkar och så har jag huvudvärk. Dessutom jobbar jag idag så jag kunde inte ens vara hemma och tycka synd om mig själv ;) men i eftermiddag blir det våfflor så då får jag väl trösta mig med dom och hoppas på att illamåendet gett med sig till dess!
 
Magen ändrar form lite från dag till dag, ibland har jag en liten gravidmage medan vissa dagar ser det bara ut som jag ätit lite för mycket! Längtar tills jag får en tydlig kula som man inte bara känner sig som en tjockis! Men nu borde det väl inte dröja så länge eller? Kanske dags att börja fota magen också så man lättare kan se skillander från vecka till vecka...
 
 

RSS 2.0