HANDYMAN

Ikväll har min sambo fått leka rörmokare och fixat röret på badkaret så nu har vi äntligen skyddet uppe så man slipper se själva badkaret (vadå vi har bara bott här i drygt 1 ½ år). Ska se om jag kan hitta lite inredning till badrummet imorgon när jag åker till Norrköping så man slipper skämmas när folk lånar toaletten. På torsdag blir det dessutom ikea, tur för Olof att han slipper följa med :)

KONJAK

Tog en promenad i solen för att hämta ut ett paket på posten. Det innehöll bland annat det här konjaksfärgade bältet.

PROMMIS

En timmas promenad med hunden avklarad efter en hela förmiddags latande i soffan. Nu är det dags att rota fram någon form av lunch. Blev grymt sugen på nyponsoppa när jag gick förbi det här;


FRUKOST

God morgon.

SPAGETTI, MAKARONER, TIO MILJONER

Har gjort två stora GI missar idag. Eller en halvstor och en JÄTTE stor. Först och främst så åt jag pasta till middag. Det fick jag i och för sig, kanske åt liiite väl mycket men det var ändå acceptabelt. Dock så smaskade jag i mig en halv chokladmuffins och en halv bit äppelpaj till mitt kaffe vilket var gudomligt gott, men onödigt. Avslutade i alla fall denna måndag med att ge mig ut och springa en sväng. Nu har jag duschat, gjort inpackning i håret, rakat benen, smort in mig med kokos bodybutter och bäddat i rena lakan i sängen (eller okej, det gjorde Olof). Lär i alla fall somna som ett barn ikväll.


FIKA

Ska ner och fika med Sabina på stan medan Olof åker och tränar MMA. Men först ska vi laga mat. Ps, som ni kanske ser som har jag ändrat lite med bloggen, ska försöka styra upp lite mer sen, men det tar ett tag att lära sig alla olika finesser :)

TVÄTTA & STÄDA


Har precis slängt mig i soffan efter en storstädning av lägenheten. Under tiden som jag väntar på tvättmaskinen så passar jag på bläddra i ikea katalogen och inspireras. Vill göra om här hemma (ovanligt!?).

SÖNDAG TJUGONIONDE AUGUSTI

Inte fan blev  jag gladare av att gå, men det var skönt i alla fall. Nu kommer snart Hanna, jag ska måla naglarna blåa idag.

OMOTIVERANDE

Ja, verkligen omotiverande att ställa sig på vågen idag igen. Förra veckan hade jag gått ner 1 hekto, den här veckan hade jag gått ner 3 hekto! In mys ass att dom garanterar 4 kg viktnedgång på 4 veckor. Nu har jag kört i tre och har gått ner totalt 2.7 kg. Då hoppas jag fan att jag går ner resten den här veckan annars luras dom! Nej, nu ska jag ut och gå argt tills jag blir glad igen.

CRAVINGS

Är grymt sugen på att ha en riktigt fet myskväll med alla dess tillbehör, godis, chips, ostbågar och massa läsk, filmer och sånt. Men, jag skulle antagligen må skit illa om jag gör det så lika bra att kolla på tv utan snacks. Kanske en dl cashewnötter om man vill lyxa till det lite ;) men fört och främst mat, jag är ju rätt hungrig. Det kan vara därför jag är sugen på allt också...

NICHOLAS SPARKS

A Walk to remember
The Notebook
The Guardian
Dear John
The last song

Helt grymma filmer, nu så måste jag se de andra två filmer han gjort (skrivit) som jag av någon anledning inte sett än, Message in a bottle och Nights in Rodanthe. Dessutom har jag inte läst en enda av hans böcker. Jag har missat en del.

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING


FREDAG TJUGOSJUNDE AUGUSTI

Kinamat i soffan, finnkampen och en mysig famn att krypa upp i. Det är dags för fredagsmys.

THE EXPENDABLES


I sällskap av herrarna på bilden så bestod kvällen av lite god mat hos min bror och sedan riktig Action i biomörkret.

SHOPPAT


FRISYR

Det börjar bli dags att gå till frisören snart igen, men vet inte vad jag ska göra med färgen? Ska jag fortsätta vara blond eller färga det mörkare igen? I så fall, en ny mörkare färg eller något jag redan tidigare haft? Trivs i alla färger jag haft innan, så jag vet i tusan vad jag ska hitta på.

GRÅA DAGAR SKYNDAR ALDRIG PÅ


BROWNIES

Bestämde mig för att baka lite idag när det varit så grått och tråkigt ute. Brownies, a la GI såklart. Dom blev helt okej, men det smakar ju såklart inte som vanliga brownies.



TAKE ME AWAY TO THAT SPECIAL PLACE


TOPSHOP


ONSDAG TJUGOFEMTE AUGUSTI



Egentligen borde jag vara i simhallen nu. När jag vaknade (typ 2 timmar senare än planerat (?!)...) så stod väskan packad i hallen, jag slet på mig lite kläder och sprang till bussen... Och efter bussen. Men som vanligt så strirrar bara busschauffören på en och kör lagom fort att man inte kan springa ikapp. Jaja, jag vände och gick hem. Upptäckte att jag var jävligt hungrig, så nu har jag kokat ägg och ska INTE åka och simma idag. Jag gör det imorgon istället. Idag blir det att vara hemma, betala lite räkningar, kanske ta en långpromenad med hunden, åka ut till skogen och plocka svamp, kanske en fika med Sabina. Ja, lite annat pyssel helt enkelt.

KYSSJOHANNA

Tre favoritarmband från Kyssjohanna

SPAGETTI

Yes, spagetti i benen efter dagens gympass. Ni kan väl själva lista ut att jag körde ben idag, så jag behöver inte säga det. Kom hem och möttes av ett mail från en av mina chefer. Det blir tydligen Stockholm i helgen och jobba. Det är ju inte helt fel om det inte vore för att det alltid blir så omständligt med resa, boende osv. Men det verkar som att det löser sig. Nu måste jag få mig någonting att äta.


På väg till jobb i Sandhamn tidigare i somras.

TISDAG TJUGOFJÄRDE AUGUSTI

Fantastiskt fint väder ute, ska gå ut i skogen en snabbis innan gymmet så får vi se vad resten av dagen har att bjuda på...

MÅNDAG TJUGOTREDJE AUGUSTI

Nu börjar det klia i shoppingfingrarna. Jag vill köpa höstkläder! Höstkläder gillar jag av någon anledning mest av allt. Mysiga halsdukar, stora koftor, stövlar och jeans i mörkare färger. Mmm, ge mig min lön nu så jag kan ge mig ut och shoppa! Ett minus är ju att sommaren klassas som helt slut när man byter ut klänningar mot myskoftor.


ÖVER, UNDER


Över.

Under.

Dessa kommandon har jag och Toffe tränat på idag. Det gick faktiskt himla bra, men ibland blev han lite för exalterad och körde över oavsett vad jag sa. Trött blev han också, så man kanske ska ta och passa på att klippa klorna på honom idag.

GYM

Känner mig rätt så duktig som avverkat en timme på gymmet nu på morgonen. Dock så gick det inte alls så bra och jag mår inte alls toppen nu. Men men, ska faktiskt försöka att sova en stund bara för att försöka bli av med illamåendet. Uscha. Stark blev jag nog i alla fall. :)

TATUERAD TORSO



Kvällen har bestått av filmen tatuerad torso, mys i soffan och kokosdoft från mitt nya bodybutter. Nu ska jag ringa Therese för vårt dagliga godnatt samtal och sen krypa ner i sängen.

GUL&BLÅ


Fångsten efter ett par timmar i skogen.

LETS GO

Känner mig som en ny människa, nu är jag redo för jobb.

WORKING NINE TO FIVE

Tänk vad skönt det hade varit att ligga i soffan hela kvällen. Men för all del, det känns ju fräscht att duscha, fixa till sig lite, åka ner på stan, träffa lite folk, snacka lite skit och dessutom få betalt för det. Nej, jag ska absolut inte klaga. Hade garanterat blivit sjukt uttråkad av att bara ligga hemma också. Dessutom så börjar jag inte fören 22 ikväll så jag har ju kunnat lata mig hela dagen. Nu ska jag dock hoppa in i duschen.

LÖRDAG TJUGOFÖRSTA AUGUSTI

God morgon (20 i 1). Har sovit läääänge idag, egentligen skulle vi åkt till Nyköping men det passade inte. Undrar vad man ska ta och göra av den här dagen istället...? Börjar inte jobba fören 22 ikväll så något kul vill jag allt hinna med. Först och främst ska jag dra upp min man ur sängen så får vi spåna på vad man kan hitta på.

CHOKLADMOUSSE


Har jobbat klart för kvällen. Firar med chokladmoussen som jag inte orkade äta upp efter middagen.

OFF TO WORK

Vi ses i vimlet

FREDAG TJUGONDE AUGUSTI

Jobb på schemat ikväll. det gick bra att jobba igår, men tror på en hel del mer människor ikväll eftersom det är RixFm festival i Linköping. Men innan jag sticker till jobbet så ska jag försöka sova av mig lite huvudvärk och sen ska jag laga middag till mig och min älskling, till och med efterrätt står på menyn idag. Lyx.

HALLONSMOOTHIE

Tänkte bara dela med mig av ett jättegott recept på Hallonsmoothie (dricker den varje morgon nu).

1dl frysta hallon
2dl soyamjölk
1msk krossade linfrön
2-3 tsk sötningsmedel (eller socker för den som vill)
Mixa allt med stavmixer eller i matberedare och häll upp i ett glas.

Den är verkligen supergod och det går bra att byta ut hallon mot tex blåbär. Det bästa är att den går snabbt att göra och man håller sig mätt länge!

SPRINGA ÄRENDEN

Har varit nere på stan en snabbis och tagit tag i lite ärenden som jag skjutit på allt för länge. Känns skönt att ha det gjort. Passade också på att ta en kaffe med Sabina, kanske den största kaffe jag druckit någonsin. Nu ska jag laga mat, har inte ätit någon ordentlig lunch idag så nu kurrar magen. Klockan åtta är det jobb.


Mobilbilder.

TORSDAG NITTONDE AUGUSTI

Det blev aldrig av igår. Städningen alltså. Men idag har jag städat så nu luktar det gott och är rent här hemma. Håller också på att tvätta och just nu sitter jag och väntar på att i alla fall ett badlakan kan torka så jag kan duscha. Tydligen så har jag tvättat alla våra badlakan idag. Innan allt detta så var jag ute på promenad i skogen med vovven och vi träffade en annan tokhund så dom lekte som galningar och Toffe såg ut så här efteråt;


Tur att jag inte städade innan, det blev inte direkt rent i hallen när han kom in, men efter en dusch så blev allt som vanligt igen. Ja, och efter städningen förstås!

SAKNAR, LÄNGTAR, HOPPAS

Jag saknar att titta ut genom fönstret och se min egen häst, jag längtar efter att få göra det igen, jag hoppas att det händer snart.

TACOKOMA


ONSDAG ARTONDE AUGUSTI

Har varit på gymmet med min bror idag. Nu är jag helt slapp i hela kroppen, eller svag kanske man säger. Kommer definitivt ha träningsvärk imorgon! Men nu ska jag ta och ge mig ut på promenad i skogen med hunden sen passa på att städa, boka tvätt tid, skriva inköpslista, handla och lite annat "hushållsarbete" innan jag lagar mat och däckar i soffan.

HOME

Kom hem från Norrköping för en stund sen, genomblöt och hungrig. Har druckit kaffe med Mathias innan det började tok åska. Himla trevligt att träffa honom, det blir ju så sällan! Nu ska jag äta ägg, ut och springa och sen middag.

TISDAG SJUTTONDE AUGUSTI

Grattis till mig och Olof som varit förlovade i tio månader var det första som slog mig när jag skrev dagens rubrik. Shit vad fort tiden går! Jaja, har inte varit och tränat idag som planerat. Huvudet dunkade imorse också. Nu känns det dock lite bättre efter två alvedon och en hallonsmoothie. Rådfrågade i alla fall min sambo imorse angående träningen och han tyckte att jag skulle vila så då känns det bättre. Nu ska jag dra på mig lite kläder och gå ut i skogen med hunden.



HUVUDVÄRK

Jag hoppas huvudvärken släppt tills imorgon, om jag har sån tur så står träning och en tur till Norrköping på schemat. I övrigt så har jag inte gjort något vettigt på hela dagen, jag har inte ens klätt på mig (mer än t-shirt och mjukisbyxor när jag var ute med hunden). Nu ska jag i alla fall gå ut och få lite frisk luft, ta en dusch och lägga mig i sängen igen.

MÅNDAG SEXTONDE AUGUSTI



Alla planer för dagen är inställda, jag ligger nerbädad med datorn i knät, har ont i huvudet och tittar på snyftfilmer. A walk to remember är avklarad och nu ska jag rota fram någon annan romantisk drama film, god I love them!

HANNA

Jag tar igen mig efter maten medan Hanna diskar, Inte helt fel! Ska försöka dra med mig henne ut på en PW när matkoman lagt sig! Hon är bra, jag gillar henne.

SÖNDAG FEMTONDE AUGUSTI

Ja nu är det alltså söndag, sista dagen på första veckan med ordentlig GI. Vågen visade -2,3 kg idag och det känns jävligt skönt :) Har hunnit med en halvtimmas promenad och lite styrka hemma innan frukosten som jag i skrivande stund äter. Ägg & bacon är fantastiskt gott om man inte äter det varje dag. Det har jag bestämt att det ska vara en helggrej. Ja, men jag är nöjd med den första veckan och tycker att GIKOLL hjälpt ganska bra att både vara noga med vad jag stoppar i mig, hur mycket jag rör mig och att göra det till en kul grej.

SAMMANFATTNING AV DAGEN

Idag har det inte funnits så mycket tid till att blogga så jag tänkte bara sammanfatta vad jag haft för mig denna fina lördag... Klockan ringde klockan 9 i morse och efter alla morgonbestyr så satt vi i bilen på väg till Medevi. Gick runt och tittade på fina hästar, träffade lite stallfolk från gamla dagar och käkade lunchbuffé (perfekt när man kör GI eftersom jag själv kan välja vad jag vill ha på tallriken). Vi var hemma i Linköping igen vid typ 3 och då tog jag min hund och gick till Harry. Satt och småpratade medan hundarna busade och sen gick vi hem till oss. Vid 5 kom Sabina, vi snackade massa skit och en hel del träning, gick en powerwalk på en timma och käkade god mat ihop. Trevlig lördag, men nu ska jag stupa i sängen!



FREDAGSMYS

Hemmakväll på schemat, imorgon åker vi till Medevi brunn och tittar på hästar och äter lunch!

FREDAG DEN TRETTONDE

Jaha, vi ska se om jag klara mig lyckligt ur den här dagen, jag lyckas av någon anledning alltid göra något dumt just fredag den trettonde. Vi får väl se helt enkelt, vore ju skönt om det bara var en vanlig dag :)


Ps, just nu sitter jag och försöker äta Kesella till frukost och gilla det, men det går inte så bra, även om jag har fun light och blåbär i. Jag gillar inte färskost helt enkelt. Men man får vänja sig!





KVÄLLSTANKAR

Sitter i soffan, kikar kläder på nätet, småpratar med Hanna, halvkollar på tv och tänker. Jo, jag är kvinna, jag kan göra allt sånt samtidigt som jag bloggar, kollar fejjan och dricker fun light...

Min tanke som jag tänkte var att jag ska försöka inrikta min blogg lite mer på träning och mat. Mest för min egen del, så jag kan gå tillbaka och påminna mig själv om saker. Men också för att ni kanske tycker att det är intressant. Men kommer självklart skriva om allt annat ointressant som händer i mitt liv också. Men jag ska ändå försöka att dagligen ge en liten update om vad jag gjort under dagen som har med vad jag ätit, tränat eller sånt att göra. Det kan nog bli bra, samtidigt som det sporrar mig att fortsätta.

BRUNIS

Såhär brun vill jag vara året runt, skitsamma om jag ser sur ut, har jobbat i 12 timmar och är trött. Man ser ju sjukt mycket fräschare ut när man är brun!

GRYM GYM TJEJ

Fan vad stolt jag är över mig själv. Har varit på gymmet i 1½ och tränat tills mitt linne gick att vrida ur. (Jag hatar iofs att svettas när man har typ folk runt omkring hela tiden och inte bara typ springer förbi någon). Men i alla fall så var det grymt skönt, även om jag kommer ha en jävla träningsvärk imorgon och dessutom typ inte kom ihåg hur mycket som är rimligt att jag ska orka på hälften av maskinerna... Nu är jag proppmätt på en riktigt saftig GI lunch och ska hoppa in i duschen.


Kände mig lite som Homer, "What's a gym? Ooooh.... a GYM!"

TRÄNING

Jag vill vara en träningsnörd. Japp, jag önskar att jag verkligen älskade att träna och att jag knappt kunde låta bli att åka och träna varje dag. Nu är inte fallet så dock. Jag tränar ibland, lite sporadiskt. Det är skönt, men jag är också väldigt bra på undanflykter. Jag tänkte dock försöka släpa mig till gymmet imorgon. Jag såg nyss att jag inte satt min fot på gymmet sen den 15 februari! Gymkortet går ut om tre veckor, men jag har en snäll svärfar som gav mig pengar till ett nytt i julklapp så då får jag förlänga det... OCH gå dit och träna! Såg på friskis & svettis hemsida nu att dom ska börja massa nya pass i höst som låter kul, jag har redan bokat in mig på ett av dom nya som är nästa tisdag. I hope I like it!

AUGUSTI

Augusti är en fin månad, jag gillar när det luktar nyskördat.

JA, JAG ÄR GANSKA DUKTIG

Har ägnat i stort sett hela den här dagen till att städa. Har putsat fönster, torkat varenda låda och skåp i köket, skurat badkaret och ja, you name it... Nu är jag i alla fall klar, nöjd och har lite annat att fördriva tiden med. Sitter i skrivande stund och lägger över all musik från min gamla telefon till min nya. Ska också sätta ihop en liten matsedel, duscha, läsa klart min bok, gå en långpromenad, kolla på Hells kitchen, laga mat, umgås med min man och ja, jag tror inte jag hinner mer än så! Men det är gött, då får man inte långtråkigt i alla fall :)

BLÅBÄR

Idag är jag glad så jag bjuder på en fnittrig fyllebild...

Nu på kvällskvisten efter middagen så gav sig jag, Hanna och Toffe ut i skogen och plockade blåbär, det blev inte särskillt mycket, men en knapp liter i alla fall. Har också hunnit med en fika hos bror min, en liten runda på stan och sen storhandling av GI mat. Nu är jag typ pank, men kylskåpet är fyllt av nyttigheter!

TISDAG TIONDE AUGUSTI

Har varit ute och gått dryga timman innan frukost, skön start på dagen. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bege mig ner på stan för att se om jag kan hitta något som faller mig i smaken.


Morgontrött hund? Haha, han bara tvärstannade och la sig ner, söten!

TELEFON

Har varit och hämtat min nya telefon nu och har lite småpanik. Jag är så van med min gamla skittelefon och jag kommer väl inte fatta ett piss av den nya telefonen. Det tog mig seriöst typ 15 minuter att fatta var jag skulle sätta i laddaren så jag tänker inte göra något med den fören Olof kommer hem och kan hjälpa mig! Men om jag lär mig den så kommer jag kunna blogga från mobilen och det är ju kul :)


Bara att den heter Xperia x10 mini pro borde fått mig att fatta att jag aldrig skulle förstå mig på den ;)

JUST FINE


Det här är låten som Caesar gjort till Hanna, den är så sjukt bra. Lyssna på den och försök förstå hur mycket varje ord betyder. Om inte annat så måste ni ju hålla med om att killen är jävligt grym :) Tack söta Daniel att du lagt upp låten så jag kan lyssna på den när jag vill.


Söta, söta ni!

UPPE MED TUPPEN...?

Nej inte riktigt. Skulle egentligen käkat hotellfrukost med några vänner nu på morgonen, men jag kände mig total rutten när jag vaknade så jag ställde in och sov fram tills typ nu istället. Råkade också väga mig nu för en stund sen, 3 kilo upp under sommaren! Inte okej, men det ändrar vi till 5 kilo ner istället. Jag ska börja nu med en lång skogspromenad. (PS. Det kanske var bra att jag skippade hotellfrukosten).


Här var jag nog typ som smalast innan sommaren och alla fester, god mat och sånt!

SÖNDAG ÅTTONDE AUGUSTI

Känner att jag blir mer och mer människa nu! Det finns ju knappast något skönare än att duscha dagen efter man varit ute! Nu har jag i alla fall tvättat och städat, handlat, läst lite bok och ätit middag. Med andra ord, fått ut lite vettigt av den här dagen. Men nu ska jag mysa upp mig i soffan och slökolla på tv resten av kvällen.

YESTERDAY

Kvällen igår var minst sagt lyckad. Jag hade skitkul från att vi kom till festen till att Olof kom och hämtade oss på natten. Nu får det dock vara nog med festande på ett bra tag, har varit ute och slirat allt för mycket den här sommaren. Men kul har det varit :)









"Han säger Grrrr"

INFLYTTNINGSFEST

Ikväll står det alltså inflyttningsfest på schemat. Det börjar bli dags att förbereda redan nu. Ni vet allt sånt där med att gå och handla, välja kläder, duscha, sminka sig, fixa håret och sånt ståhej. Hanna kommer nog om en timma så då måste man vara lite i fas i alla fall!

FOREVER YOUNG

Det blev en ganska mysigt kväll igår. Åkte till Berg strax efter åtta, slog oss ner på en filt och satt och spanade på människor och pratade skit i ett par timmar tills det blev så mörkt så man inte såg folk. Träffade på ett antal bekanta människor som man inte ser så ofta så det var ju läckert!


KRÄFTOR

Åh, ikväll ska vi äta kräftor! Jag ÄLSKAR kräftor, det är bland det bästa jag vet! Till det blir det GI tacopaj och sallad. Senare blir det Berg med Hanna för att se vad denna fina sommarkväll kan bjuda på! Men nu åter till min bok och balkongen...

SOL

Jag passar på att ligga på balkongen, läsa, njuta av solen och lyssna på Winnerbäck idag.

RENSA TANKARNA

Kom nyss in från en långpromenad. Kände att jag behövde rensa tankarna lite. Det var himla skönt ute... Och tyst. Det enda jag hörde var syrsorna, asplöven och någon enstaka bil. Perfekt när man behöver lite tid för sig själv. Kom inte fram till så mycket förutom att jag saknar Nyköping. Herregud, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men det gör jag, jag saknar det och vill flytta tillbaka. Sen om vi kommer göra det eller inte vet jag inte, hur som helst så kommer vi inte göra det nu. Men nu är det dags att ta fram en bok och lägga sig i sängen. Imorgon är det en ny dag.




Lite bilder från hur underbart vi hade det i vårt gamla hus

ETT TJURIGT INLÄGG



Det blev inte Skänninge marknad idag. Och jag plockade inte blåbär. Och ingen vill följa med till Berg imorgon. Och jag känner mig mest bara besviken. Jag vill inte vara en tjurig brud som skriver på sin blogg vad hon känner istället för att ta upp det med dom som inte inblandade, men det är min blogg så jag gör det ändå. Jag tycker faktiskt att det är skittråkigt att folk aldrig verkar ställa upp när jag vill något medan jag följer med på det ena och andra som jag kanske inte tycker är skit spännande bara för att ställa upp för mina vänner. Men nu vet jag ju det, från och med nu så ska jag fan inte göra något för någon annan om ingen annan gör något för mig. Det kanske låter som skitsaker, det är det också. Men det handlar inte just om att ingen vill cykla med min till Berg imorgon (fast jag frågat folk, försökt styra upp det och velat göra det i flera veckor). Det handlar om själva grejen att folk verkar vara så jävla ego hela tiden. Det är liksom inte första gången. Crap, jag vill inte bry mig men jag gör det ändå.



TORSDAG FEMTE AUGUSTI

Hej! Idag är jag på toppen humör och solen skiner. Jag har inte åstadkommit särskilt mycket idag, men jag har i alla fall beställt en ny telefon nu. Det fanns nämligen ingen som jag ville ha på lager när vi var iväg tidigare i veckan. Men nu är det klart! Funderar på vad man ska hitta på en dag som denna. Kanske ska försöka släpa med mig någon till Skänninge marknad eller kanske ge mig ut och plocka blåbär? Först av allt ska jag i alla fall slänga mig på balkongen och försöka sno tillbaka lite färg nu när solen skiner och allt!



JAG LÄNGTAR

Åh, jag längtar så mycket tills alla TV serier börjar i höst, det är väl typ bland det bästa med att sommaren tar slut. Jag vill se Ensam mamma söker, bonde söker fru och alla såna mysiga och härliga program! Snart börjar det igen, och snart är alltså sommaren slut (det känns det iofs redan som att den är).


Såhär beroende var jag av Ensam mamma söker förra året. Haha, har till och med fotat när dom valde varandra lixom! :)

FÖR DET ÄR SANT


ONSDAG FJÄRDE AUGUSTI

Vaknade upp med huvudvärk idag för typ femte dagen i rad. Jävla skit! Kanske också femte natten i rad som jag drömt mardrömmar. Men jag tänkte ge mig ut och gå, ta lite frisk luft och så, då brukar det i alla fall släppa lite. Annars tänker jag inte göra någonting idag. I alla fall inget vettigt.

BIG NO NO

Usch vad dålig jag är. Jag har fuskat mig igenom typ hela sommaren och det har gett resultat. Inga positiva direkt! Så nu är det dags att ta tag i det här ordentligt. Från och med imorgon kör vi GI igen och hoppas på att gå tillbaka till vikten jag hade i början av sommaren inom kort! Men först... Kladdkaka! =)


OUTFIT

Jävligt ful och tråkig bild, men jag kände mig snygg igår så tänkte ändå slänga upp en bild på hur jag såg ut.

Jag hade på mig; skjorta från MQ, bustier från H&M, legins med skinndetaljer från BikBok, skor från Skorett, väska från H&M och smycken från bla. BikBok. Körde som ni ser med mittbena och sotade ögon till detta.

TJEJFEST


Tack för en mysig kväll flickor

FAREWELL

Jaha, då har han lämnat landet. Caesar alltså. Jag och Hanna har suttit och lyssnat om och om på en låt han gjort till Hanna som hon fick igår. Sjukt, jag vill gråta ihjäl. Men men, vi sitter och tittar på flygbiljetter nu, så DANIEL, vi kommer! Nu ska vi åka inåt mot stan igen, är ju alltså i Borensberg nu. Tänderna var fina föresten! ;)

BB

Ska iväg alldeles snart och träffa Bodil och Bella. Ikväll tänkte vi slå klackarna i taket, men jag vet inte hur långt på resan jag är med. Ska nämligen vara hos tandläkaren imorgon klockan 8 och jag vill inte vara bakfull och heller inte försova mig. Men jag tänker inte låta det hindra mig från att spendera en kväll med dessa brudar :)


Bodil, Bella & jag

MÅNDAG ANDRA AUGUSTI

Tråkväder så det bara skriker om det idag... Grått och regn är inte min favorit! Har spenderat dagen inomhus med städning och sånt i brist på annat. Nu ska jag dock lämna lägenheten en snabbis och åka och köpa en ny mobil, min har ballat ur totalt!

KLÄNNINGEN

Klänningen jag hade på mormor och morfars Guldbröllop är från H&M och jag fyndade den på rean för några veckor sedan. Tycker den är väldigt fin, men lite väl söt för min smak. Har ni några schyssta tips på vad man kan ha till för att tuffa till det och/ eller något man kan matcha den till i höst så tas det emot hjärtligt, jag har noll insperation nu...




MORMOR & MORFARS GULDBRÖLLOP


SÖNDAG FÖRSTA AUGUSTI

Nu är vi hemma igen efter gårdagens guldbröllop och för min del utgång på kvällen. Blev en spontan hyfsat nykter kväll ute med Sabina och hennes vänner. Himla trevlig kväll som slutade med att jag och Sabina skedade i hennes 90 säng. Slapp "the walk of shame" hem också för jag kan ha världens bästa kille som hämtade mig i morse. Idag har vi bara legat i sängen och kollat på film. Nu tycker jag att det börjar bli dags att åka till affären och köpa chips...



RSS 2.0