2009-10-27

Idag har jag varit i Borensberg typ hela dagen. Har rensat och städat på mitt flickrum (det såg ut som jag flytt hals över huvud därifrån). Har också varit iväg med mormor och morfar och handat lite saker på en handelsträdgård. Vi har ju som tradition att varje år träffas (den kvinnliga delen av närmaste släkten) och göra dörrkransar så köte lite grejer till det. Eftermiddagen har spenderats i sällskap med Hanna då jag städat och fixat vidare hos mamma och pappa. Det enda som är kvar att göra nu är att tspetsera en fondvägg så det ska jag och Olof fixa imorgon efter att jag varit i stallet. Nu ska jag bege mig från Hanna och hem till Olof och Linköping...

2009-10-26

Jag tror att min kropp tycker att jag borde gå i ide. Är så jävla trött hela tiden!


2009-10-25

Idag har det blivit vintertid och det märks. Det blev ju mörkt skittidigt och ljusen har brunnit ut redan efter halva kvällen. Kom hem från Täby ganska skapligt efter en trevlig helg. Har inte gjort så mycket vettigt idag, tänkte ge mig ut och spinga men vädret lockade mig inte särskillt mycket. Nu ska vi snart slå på den där skräckfilmen osm vi skulle sett i torsdags. Medans Olof och Toffe är ute och går så sitter jag och Hanna här och planerar lite inför Halloween... Vad ska man klä ut sig till? Vi ska med största sanolikhet på någon fest utanför Borensberg där det tydligen kommer bli rätt mycket folk och folk jag inte känner så man vill ju helst inte se helt förjävlig ut...


Något i den här stilen kanske? :)


2009-10-24

Idag är det exakt två månader kvar till julafton. Helt sjukt hur fort tiden går. Nu är vi i Täby. Har varit nere i cetrum en sväng på dagen och då hittade jag en tunika på Gina som fick följa med mig hem. Såg också Bobby inne på Kick's så vi var tvunga att gå in och få oss en närmare titt på människan. Ikväll ska vi äta tacos men första ska jag springa iväg och köpa godis... Det ska jag göra nu så tjoho.


2009-10-22

Sitter i soffan och undrar om jag ska lyckas hållamig vaken länge nog att se på film. Olof vill nämligen se någon skräckfilm som heter "Paralormal activity", jag som är rädd för allt kommer väl dö av den här filmen som ska vara så läskig att folk typ springer ut från biosalongerna... Ska upp vid 6 imorgon så jag får väl skylla på det om jag får panik. Ska åka till Stockholm imorgon för utildning/kickoff med Philip Morris, det kommer säkert blir trevligt trots att jag valt att inte följa med på kvällens aktiviteter. Då ska jag ta mig till Täby och hälsa på mina svärföräldrar.

Idag har jag och Hanna haft vår första "aktivitetsdag". Först akade vi chokladmuffins och så var vi på Yoga för första gången för min del på typ 4 år. Det var riktigt skönt och avslappnande, men jobbigt också.

Men nu ska jag ta och kolla så allt är klart tills imorgon och sen slå på filmen.




2009-10-21

Grattis till Emelie och Ingela som har födesedag idag!

Nu sitter jag hos Hanna och väntar på att hon ska ha duschat klart. Har varit och ridit och snart ska vi åka mot Linköping med ett möjligt stopp hos mormor och morfar för att fika och hämta lite vinbärsgelé och sånt. Har inte mycket vettigt att säga idag så det får räcka såhär...

2009-10-20

Idag har det varit spökdag hos mig. Inte riktigt hela dagen, för först var jag och gymmade med Lina och sen tog jag en lång, varm dusch, lagade soppa och läsa lite i soffan. Men sen kom Hanna och vi satte igång och kollade på "Most haunted" och "Ghost hunters". När vi kommit riktigt i stämning och ätit oss mätta så åkte vi till ett gammalt slott utanför Linköping för att skrämma upp oss själva lite. Tyvärr så satt det en skylt utanför som det stod Privat område och så lös det i typ alla rum så vi vände och åkte hem. Letade också lite efter något slott eller liknade i närheten som kanske skulle kunna ha spökvandringar, men vi hittade ingenting... Imorgon är det stall på schemat.



Vill också säga ett jättestort GRATTIS till Ellen och Jonas som fått en liten flicka nu. Hoppas allt gått bra och att ni är jättelyckliga (vilket jag självklart tror!)


2009-10-19

Idag har jag varit sjukt trött. Efter träningen åkte jag direkt ut till IKEA och mötte upp mamma. Jag har lovat att jag ska piffa i mitt- och Calles barnrum nästa vecka när mamma och pappa är på Fuerte Ventura. Så vi har köpt lite inredning, tapeter och så. När jag kom hem var jag så trött att jag bara ville slänga mig i soffan och dö, men gick ut med Toffe i skogen och busade som galningar. Sen fick jag lägga mig i soffan och somnade till förkväll. Vaknade av att Hanna ringde så då var det bara att gå upp och fixa lite mat och nyss kom Hanna hit.


2009-10-18

Idag har vi tvättstugan och så har vi röjt massa i skrubben och i källaren. Det var också dags att ta upp vinterjackor och varma ridkläder från källaren. Hittade ett par oanvända ridbyxor som jag fick av mamma och pappa i julklapp förra året men då kunde jag antagligen inte ha dom. Nu passade dom i alla fall och det var tokbra för jag behövde verkligen ett par bra helskodda ridbyxor. Hanna kom precis hit och ikväll ska hon bjuda oss på mat och så ska vi titta på Ensam mamma söker. Så kan man väl ungefär sammanfatta den här söndagen. Imorgon hoppas jag på spinning, tyvärr var alla bokade platser tagna, men jag hoppas på att få en av dom 4 dropin platserna. Annars blir det gymmet och inviga mina nya gymhandskar.

Måste också tacka Ingela och Roland för att ni bjöd på den jättegoda middagen igår!

Satt och tittade på rosorna jag fick av Olof igår (som förövrigt är jättefina) men kan ändå inte låta bli att kritisera alla småsaker som att som att dom använt plastbast och att det var ett väldigt tjockt bindställe. Saknar så himla mycket att jobba i butik och få skapa. Vill att Hjortensbergs blommor ska finnas här och att jag fick en fast tjänst där. Trivdes som fisken i vattnet både i butiken och med personalen.




2009-10-17 (15.16)

Idag har jag och Olof varit tillsammans i 30 månader, det är alltså 2½ år.
Vi har förlovat oss idag <3






2009-10-17

Kvällen igår var lagom på ett helt perfekt sätt. Vi var ett lagom stort gäng som gick ut där det var lagom mycket folk ute. Det blev lagom sent och lagom med dricka. Mycket dans och en sliskig drink. Hade jättetrevligt!














2009-10-16 (13.49)

Jag måste ju också säga GRATTIS till Ellen och Kristoffer som äntligen fått sin lilla Holly nu!
Lycka till med allt!

Ellens blogg hittar ni HÄR


Förlåt för sen hemska bilden, men hade ingen annan på oss två på den här datorn!


2009-10-16

Igår tittade jag och Olof på "Up" som har biopremiär idag. Är man som mig och gillar tecknat så tycker jag att man ska se den, sen om det är Pixar's roligaste film någonsinn går ju att diskutera... Det var en söt film i alla fall. Ikväll ska jag ha tjejkväll här och så ska vi ut på stan och slira. Men först och främst har jag tänkt gå och köpa en stor påse med lösgodis och läsa vidare i "Vår lilla hemlighet".


2009-10-15

Idag har jag städat lägenheten så det luktar rengöringsmedel hela vägen ut i trapphuset typ. Det är så skönt när det är gjort så man slipper tänka på det. Har också varit på två härliga och friska promenader i det fina höstvädret. Bestämde mig för att inte träna idag heller för jag är fortfarande snorig, tänkte att det är ju bättre att vila så man blir frisk på riktigt istället för att träna och sen bli ännu sjukare. Så det blir vila fram till måndag så har jag nästan vilat i en vecka i alla fall. Ikväll ska jag äta tomtegröt!


2009-10-14

Idag har jag och Hanna åkt bil mellan Linköping och Jönköping för att lämna lite grejer där nere. På vägen hem stannade vi och fikade med utsikt över Vättern och Visingsö. Vi betämde också att vi ska starta en "aktivitetsklubb" för att vi sitter hemma och degar mest hela tiden. Så varannan vecka ska den ena personen komma på något man ska hitta på en dag (typ bowla, göra picknick, åka på utflykt osv.) och den andra veckan bestämmer den andra vad man ska hitta på. Det kan ju bli trevligt tyckte vi. När vi kom hem från vår lilla roadtrip så åkte vi till stallet och red en sväng och så återvände vi till Linköping för att storhandla och äta mat. Nu degar vi i soffan allt vi orkar.



Det hade snöat!

Rararararaaaaw

Hanna posar så mycket hon bara kan! High fashion!

Jag vågade mig upp här (det är ett stup på typ 1000 meter bakom mig)

Vi gillar snygga bilder på oss själva!

Det var här vi hängde


2009-10-13

Idag nyser och och det rinner ur ögonen konstant, men jag är pigg i alla fall. Jag valde hur som helst att inte träna i alla fall. Var på AMS idag och efter det mötte jag upp Hanna för en fika på stan. Efter det åkte vi med Toffe till djuraffären och köpte en ny leksak till honom efter att han lekt med Hannas vante i typ en halvtimme. Vi ska strax ge oss ut i mörkret och leka med den för han är fortfarande på bushumör... Imorgon väntar en liten roadtrip söder ut i vårt land och sen blir det stallet, jag är ju faktiskt frisk nog att rida!


 


2009-10-12

Börjar den här veckan med att vara sjuk, mindre kul, nu ska jag kurera mig allt jag kan så jag är frisk inom kort. Idag är min tredje dag utan något som jag inte frivilligt är utan. Tror att mina svärföräldrar kan lista ut vad det är i alla fall med tanke på boken jag fick av dom, ni andra som känner mig borde nog också kunna lista ut vad det handlar om. Det kanske är därför jag är sjuk? Haha

2009-10-11

Idag har vi varit i Borensberg hela långa dagen. Först blev det en vända till stallet, red och tränade på att byta galopp när man byter varv. Det gick bra att byta från vänster till höger, men tvärtom var svårt. När jag var klar där åkte vi hem till mamma och pappa för att fira pappa och Calles födelsedagar som varit nu i veckan. Åt smörgåstårta så jag höll på att storkna och så lite äppelpaj på det. Sen vi kom hem har jag bara legat i soffan och kollat på Top model och Ensam mamma söker. Börjar bli snorig nu och det vill jag inte!! Det är väl ungefär så läget ser ut, hoppas på att kunna gå på spinningen imorgon, men får se hur min nos mår när jag vaknar. 

 


Grattis på er!


2009-10-09

Idag är det fredag. Skulle egentligen åkt till gymmet i morse, men var så fruktansvärt trött att det slutade med att jag sov till 11 istället. Har varit ute och gått med Toffe i skogen och städat istället. Känner mig dålig när jag bara tränat 2 ggr den här veckan, fast jag har lovat mig själv att inte tycka så. Ska rida på söndag i alla fall så får jag väl ta nya tag nästa vecka. Om någon timme kommer Linda hit så vi kan hålla varandra sällkap när våra pojkvänner meckar med Olofs bil. Sen ska jag färga håret så det blir riktigt rött och ikväll kommer Olle hit på middag sen kanske det blir utgång! Känns som en bra dag.


2009-10-08

Har just kommit hem från Cloetta center. Har tittat på LHC - Förlunda. LHC vann med 5-1, rätt gött tycker jag! På dagen har jag varit i Norrköping med Lina, hittade 4 fina tröjor som jag fick med mig hem. Har för en gång skull tagit kort (med mobilen, för jag har inte batteri i kameran) OCH orkat först lägga in dom på den stationära datorn, lagt över det på ett minne och sen in i den här datorn, så här kommer lite bilder från matchen och en bild på min nya hårfärg! Nu ska jag äta Ben & Jerrys och fira vinsten! Imorgon blir det gym vid 9 och vin med Olle på kvällen.











1-0 målet




2009-10-07

Har träningsvärk i typ hela överkroppen idag, speciellt i bröstmusklerna. Körde lite nya grejer på gymmet igår och det känns idag om man säger så. Tänkte i alla fall ge mig ut på en joggingrunda om en stund, det blev inget stall idag nämligen. Annars ser dagen väldigt lugn ut.

Igår var Toffe hos vetrinären och blev nersövd, stackarna var helt avslagen hela dagen igår! Var också på gymmet som sagt och efter det blev det en sväng på stan med Sabina. På kvällen blev det film med Hanna och älsklingen.

Nu ska jag nog käka lite lunch så jag har energi att springa bort sen!

2009-10-05

Har varit på spinning med Lina idag, efter den så städade jag lägenheten, var ute med hunden, veckohandlade och sen duschade jag (okej, jag vet lite äckligt att inte duscha direkt efter spinningen, men hade aningar om att jag skulle bli svettig av att dra runt på dammsugaren och så...) Nu ska jag och Olof åka ut till Tornby och kika efter lite grejer.


2009-10-04

Idag är dett "Kanylballens dag" eller kanelbullens dag om man hellre vill se det så. Har varit i stallet och ridit, efter det åkte jag, Olof och Toffe till mamma och pappa och åt nybakta bullar och sen fick vi middag. Skönt att slippa laga mat idag. Nu är Hanna här och vi har kollat på ensam mamma söker. Imorgon är det spinning och jag hoppas att jag kan köra hela passet utan att dö i ryggen. Kände inte av ryggen så mycket när jag red idag, peppar peppar så får vi tro att det inte blir värre igen.

2009-10-03

Ska gå en sväng med Toffe nu innan Boss kommer så han i alla fall i lite trött. Olof har haft en spekulant på bilen idag, jag håller tummarna för att dom kommer köpa den! Känner mig lite stressad för Olof står redan medkläderna på i hallen, men ska bara tillägga att jag har rött hår nu i alla fall, det tog typ bara 3 timmar att färga det och det är inte så rött som jag vill ha det än. Håret är dock rätt slitet så väntar ett tag innan jag lägger i nästa omgång med färg. Ha en skön lördagskväll!

2009-10-02

Har ont i ryggen idag med. Eller mer stel och spänd, ska vila från träningen några dagar nu, men hoppas jag kan rida på söndag i alla fall. Idag blir det bara att ta det lugnt hemma och imorgon kommer vi få en till hund över natten, gissar på att vi kommer ha två rätt trötta hundar här när Boss ska hem. Kanske ska färga håret idag, har tänkt göra det ett tag nu, men jag vet inte om jag ska göra det, för jag är ju nöjd med håret som jag har det nu, men rött är fint, speciellt på hösten. Får se om jag gör det eller inte...

2009-10-01 (22.58)

Spinningen idag var ingen höjdare, första havtimmen var det så varmt så man knappt kunde andas. Till slut var det väl någon smart människa som öppnade fönstret så man fick i sig syre. Typ 10 minuter innan passet var slut började min rygg, som ömmat sen igår, göra jätteont och 3 minuter senare (eller något sånt) var jag tvungen att avbryta, började nästan gråta inför alla där så var tvungen att dra därifrån. Nu känns det liiiite bättre efter att Olof masserat mig, smörjt in mig med tigerbalsam och jag gått runt med värmekudde på ryggen halva kvällen. Ska inte jobba i helgen för att inte göra det värre. Jag får ont i ryggen av att stå rakt uppochner i 5 timmar utan att egentligen ha ont innan så det är nog bäst att jag avstår. Hoppas verkligen att det blivit bättre tills söndag när jag ska rida igen. Önskar att jag kunde ha henne hur mycket som helst utan att behöva lägga halva dagen för att åka dit och betala varje gång jag är där. Precis som med mig själv så vill jag ju se resultat på träningen och att Fleecan ska gå ner och komma i form fort, känns inte riktigt som att 2 av 7 dagar i veckan med träning ger henne allt hon behöver. Pernilla (som äger henne) är väl ute i skogen någon gång i veckan i alla fall, men vill verkligen forma henna så hon blir fit fort. Tänk om jag skulle ha råd att ha egen häst fortfarande / igen, skulle vara så kul!


2009-10-01

Har varit i stan hela långa dagen idag, köpte present till svärmor, en stor gosig halsduk, en nyckelring, nagellack, mascara, knästrumpor, presentpapper och lite sånt fix. Ikväll blir det spinning, men innan det ska jag, Hanna och Olof komma på "The Elf" och äta kladdkaka så man har något att förbränna sen, haha. Imorgon är det jobb igen. Ingen kommentar till det.

RSS 2.0