BILDBOMB

Här kommer lite bilder från lördagen som lovat:

SÖNDAG TJUGOÅTTONDE NOVEMBER

Har precis bäddat ner mig i sängen för att ta min skönhetssömn. Helgen har varit fantastisk, det var underbart kul att få träffa alla gamla vänner. Tyvärr var jag väldigt dålig på att fota, men jag vet att det fanns andra som var framme med sina kameror så jag väntar på att dom ska dyka upp så kommer väl lite bilder från helgen så småningom. Nu tillbaka till verkligheten och vardagen...

FREDAG, BÖRJAN PÅ HELGEN

Hade tänkt att ge mig ut på en liten shoppingrunda idag och försöka hitta något att ha på mig till morgondagens stundande kalas, men jag kände verkligen inte för att ge mig ut och behöva åka buss. Istället blir det nog en väldigt händelselös dag har jag på känn. Rätt skönt ändå, men ibland undrar jag vad jag gör med min tid egentligen...

TORSDAG TJUGOFEMTE NOVEMBER

Blev en extra lång arbetsdag, även om själva jobbtiden blev kortare en vad det var tänkt. Vädret har ställt till det så bussarna var sena vilket gjorde att jag blev ca 1 timme försenad till jobbet och resan hem tog nästan dubbelt så lång tid än vad den brukar. Men nu är jag i alla fall hemma och har värmt upp mig med en varm dusch. Nu tänker jag inta soffläge resten av kvällen tror jag. Imorgon är det redan fredag igen och i helgen ska jag träffa lite folk från gymnasiet på en liten återträff.

ADVENTSPYNT

Har grejat nästan precis hela dagen med att pynta julfint här hemma. Nu är jag klar... Jag har i alla fall gjort allt jag kan komma på att göra utan att behöva inhandla nytt. Men på fredag tänkte jag ge mig ut och handla lite hyacinter och annat som kan toppa adventsmyset till söndag.

ONSDAG TJUGOFJÄRDE NOVEMBER

Exakt en månad kvar till Julafton, snön ligger i ett tjockt täcke utanför fönstret och jag tänkte passa på att adventspynta idag. På med lite härligt julmusik så lär det nog bli stämningsfullt så det räcker här hemma.

Gillar fortfarande Brad Paisleys Silent Night himla mycket, tycker han har en underbar röst.

VINTERLJUS

Jag och Hanna trotsade snöstormen och gick vinterljus ikväll. Det är en slinga på ca 5 km i Linköping som är upplyst med olika ljusinstallationer. Det var jäkligt svårt att få till några bra bilder som ni kanske ser, men mysigt var det!

BUSVÄDER

På grund av all snö som yr omkring utanför fönstret så har nästan alla planer för dagen gått i kras. Jag valde att inte jobba (skulle bara jobba en timma så det var inte värt att ge sig ut i stormen för det). Lunchdejten med Lina blev inställd och ikväll skulle jag och Hanna gå vinterljus här i Linköping men hon kanske inte vågar sig ut på vägarna. Stallet var det inget snack om, ingen idé att ge sig ut och rida i det här vädret. Så nu sitter jag hemma i soffan med en kopp te och undrar hur jag ska spendera den här dagen inomhus...

Undrar om det kommer bli lika mycket snö i år som förra året...?

MÅNDAG TJUGOANDRA NOVEMBER

Börjar veckan med en ledig dag. Inte så dumt faktiskt, men jag kanske inte riktigt utnyttjar min tid som jag borde. Har suttit på rumpan typ hela dagen så jag ska ta och träna lite om en stund. I helgen har vi varit hemma hos mina föräldrar. Traditionsenligt har vi bundit dörrkransar helgen före första advent. En riktigt trevlig tradition måste jag säga. I lördags kväll var jag även på kalas hos Olle, jag har inte träffat honom sen i somras så det var verkligen på tiden.

Farmor, jag, mormor, mamma och Lena
Ted, Helen, Alva och Toffe
Mammas kransar som jag bundit och hon dekorerat

SJÄLVDISCIPLIN

Jag är så trött på mig själv och min självdisciplin. Jag har inte tränat regelbundet och ordentligt på alldeles för länge, dessutom har jag nästan trotsat mig själv och varit onödigt onyttig sista tiden vilket som vanligt resulterar i ångest. Men varje morgon när jag vaknar så tänker jag att "från och med idag så ska jag vara nyttig". Men det har skitit sig när jag kommit hem från jobbet, då jag varit trött hungrig och haft ont i huvudet. Men, vad spelar löften för roll om jag ändå sviker mig själv. Var har min motivation tagit vägen...? Jag vill ju träna, jag vill äta nyttigt och ta hand om min kropp. Jag vill trivas med den jag är och jag vill kunna vara konsekvent i min livsstil. Varför är det så svårt när jag faktiskt vill?

KLÄNNING

"Ha begär" på den här klänningen, tycker den är så söt!

TISDAG SEXTONDE NOVEMBER

Har fått mycket gjort idag. Började dagen med träning och lite städning. Sen iväg till jobbet för att jobba några timmar. På vägen hem stannade jag i stan och mötte upp min man för lite shopping. Kom hem med mestadels nödvändiga saker, bland annat en vinterjacka. Nu har jag gjort en hel rengöring av mig själv och lagt mig i soffan. Här tänker jag stanna tills någon bokstavligt talat drar upp mig.

MÅNDAG FEMTONDE NOVEMBER

Funderar starkt på att lägga ner bloggen. Är ju inte direkt så aktiv här längre, men samtidigt så finns det mycket i bloggen som jag gillar. Det är kul att titta på gamla bilder och läsa om vad man gjort för flera år sedan. Men som det ser ut nu så har jag antingen ingenting alls att skriva om eller inte tid att blogga. Plus att jag knappt fotar något längre och en blogg utan bilder är en tråkig blogg. Så om ni kikar in här och jag inte finns kvar så vet ni varför.


Ni får i alla fall en relativt ny bild från förra veckan när det kom en massa snö. Jag, Hanna och Toffe passade på att busa i snön, göra snöänglar och en snökamel (det skulle bli en snögubbe). Nu är snön dock ett minne blott efter regnet som öste ner i helgen.

KLADDKAKANS DAG SJUNDE NOVEMBER

Och vips så var det söndag igen. Jag vet inte om jag tycker det är skönt eller hemskt att tiden går så fruktansvärt fort! Har varit ledig i en hel vecka, men det skulle lika gärna varit bara en helg. Så fort går min tid i alla fall. Sista dagen på ledigheten skall spenderas på följande vis... Träna, jag måste träna idag, har varit på tok för dålig med det på sista tiden. Läsa bok, är inne på den tredje och sista boken i Stieg Larssons trilogi om Lisbeth Salander och jag kan inte förmå mig att lägga undan dom, riktigt bra böcker! Städa, lika bra att passa på när jag är ledig, har tid och ork. Till kvällen väntas sällskap av Hanna, ensam mamma söker och kladdkaka... Det är faktiskt kladdkakans dag idag så ät kladdkaka. :)

LÖRDAGS KVÄLL

Jag undrar var den här dagen tagit vägen? Har i princip inte fått något vettigt gjort, men nu väntar middag i goda vänners lag. Ska kleta på lite mascara och bege mig mot Sabina.

Delar av sällskapet för kvällen :)

"JAG VILL SE DIG SOM GUD SKAPADE DIG"

Har precis satt mig i soffan med en smoothie efter att ha pysslat om mig själv i dryga 1½ timmen. Det är så skönt så jag undrar varför jag inte gör det oftare. Jag har färgat håret och ögonbrynen, plockat ögonbrynen, gjort ansiktsmask, rakat benen, fixat naglarna, filat fötterna, rengjort alla piercingar och smort in mig med brun utan sol. Känner mig som en ny människa. Men lite skrattretande var dock att Olof kom springandes från köket och sjöng "ta det lugnt gumman jag vill va med dig, jag vill se dig som gud skapade dig" i takt med musiken precis när jag var klar. Men, jag känner mig faktiskt mer fräsch såhär än om jag bara var helt naturell. Nej, nu ska jag få i mig min smoothie och vila ögonen på tvn.

ONSDAG TREDJE NOVEMBER

Jag har visst redan kommit till mitten på min lediga vecka redan. Är rätt nöjd med mig själv att jag än så länge lyckats hålla mig kvar i en relativt normal dygnsrytm och inte gått upp senare än 10 någon dag :) idag på schemat står bland annat stallet. Ska bli riktigt skönt att komma ut lite, förra veckan hade jag inte någon tid alls till Tyra så nu ska jag ta igen lite tid med henne. Ikväll kanske det blir bio, men det är ingen om vet säkert. Först och främst ska jag ta och titta över hur jobbet ser ut framöver och sen gå ut med min vovve.

TISDAG ANDRA NOVEMBER

Har precis kommit hem från Borensberg. Det senaste dygnet har vi hunnit med att rensa och plocka iordning bland mina gamla saker, åkt med fyra fulla bilar med skräp till tippen, fikat med farmor, ätit pizza, bastat, gått längst vattnet, kollat på film, lekt med katten och sovit ut. Nu känner jag däremot inte för att göra någonting, tycker jag varit nog effektiv.

MÅNDAG FÖRSTA NOVEMBER

Det har blivit lite glest med uppdatering här på sista tiden. Det har mestadels att göra med att det inte finns så mycket att skriva om. Men ska väl ta och göra en liten uppdatering på vad som hänt sista tiden... Har haft ganska mycket jobb nu och har en del fram till jul så det känns ju skönt att veta att man i alla fall får någon form av inkomst. Den här veckan är jag dock ledig eftersom det är höstlov i skolan. Ska börja den här veckan med att åka hem till mamma och pappa som just nu antagligen precis kommit fram till sitt hotell på Furete Ventura (fuskisar!). Har lovat att rensa upp bland mina gamla grejer som jag har kvar hemma hos dom. Sen blir det nog ett besök hos farmor och kanske upp till farfars minneslund. Är det föresten idag eller på lördag som man egentligen ska lägga gravsmycken? Ikväll blir det nog lite bastu och god mat (man får ju passa på när man har tillgång till bastu). Jag hade visst lite grann att skriva om, så jag kan väl ta helgen också... I fredags var det Halloweenfest på schemat, riktigt trevligt! Hade min bror och hans tjej i soffan över natten så det var trevligt att få träffa dom lite också, vilket inte händer så ofta. Resten av helgen har varit lugn och skön. Övningskörde för fösta gången på typ 4 år igår, det var en upplevelse i sig! Här kommer lite bilder från Halloweenfesten;


RSS 2.0