AVSLUT

Efter 3 år med bloggen känner jag att det får räcka. Skrivlusten har tagit slut, det är dags att lägga ner och låta bloggen bli ett litet minne, en tidskapsel.

HELGEN

Det har varit lite dåligt med uppdatering här men jag kör en sammanfattning av helgen som varit. Fredagen var lugn och skön, slappade i soffan med älskling och sen packade vi en fikakorg och åkte iväg för att fiska lite, fick typ inget men det var himla mysigt ändå. I lördags velade jag fram och tillbaka hela dagen om huruvida jag skulle ut på kvällen eller inte. Det slutade med att jag gick ut i alla fall och hade en himla trevlig kväll :) igår så åkte jag till Åtvidaberg med Olof och några kompisar för att fika och lyssna på Nina och Jonas som sjöng och spelade på fiket där vi var. Efter det packade vi in fiskespöna i bilen igen och gasade till Borensberg för att dra ut med en flotte på sjön och fiska och käka lite. Helt perfekt helg, men nu är det måndag igen. Städ- och tvättdag.


ONSDAG SJÄTTE JULI

Lite bilder från när vi var och fiskade igår, inte mycket till fångst, men fint väder och bästa sällskapet så jag klagar inte :) Idag har jag träffat min älskade Tessan på stan för en lång fika och uppdatering på vad som händer i livet. Cyklade till och från stan så slog två flugor i en smäll och fick in dagens träning lite smidigt. Det är så härligt väder nu med så jag funderar på att ta en ordentlig kvällspromenad också bara för att.

FISKA

Ikväll ska jag följa med min karl ut och fiska, hoppas vi får napp för det är ju bra tråkigt att bara stå i flera timmar utan ett enda hugg. Men efter den här långtråkiga dagen så kan det ju inte bli värre :)

HELT ENSAM

Idag är jag helt ensam hemma. Det känns konstigt att vakna och inte behöva dra på sig mjukisbyxorna och gå ut med hunden det första man gör. Men det kanske är skönt att slippa en dag, men just idag har jag absolut i n g e n t i n g att göra. Hade världens längsta to do lista igår som jag betade av och idag har alla måsten tagit slut. Och inte ens får jag gå ut med vovven. Han är hos vetrinären idag och ska fixa till en sporre som han gjort illa, så han kommer ju hem i eftermiddag igen, men det är helt sjukt hur tom lägenheten känns utan honom även om han bara brukar ligga och snarka i soffan eller sängen hela dagarna.


Älskade

THE BIG 4

Ligger hemma i soffan och kollar på the big 4 som visas på tv nu. Jag har sett både Metallica och Megadeath live tidigare när jag jobbade på festivaler förut och det känns ju lite häftigt faktiskt :)

Här är en kass bild från Metallicas spelning på Sonisphere 09, rätt grymt att få betalt för att se dom :)

FREDAG FÖRSTA JULI

Hela Juni har gått och det är redan Juli, sommaren är verkligen kort, tiden går så fort! Idag har jag inte gjort något alls och känner mig slöare än på länge. I eftermiddag ska vi iväg på kalas sen tänker jag inte göra mer än så! För ett år sen exakt så åkte jag iväg till Sandhamn, så slänger upp lite bilder sen dess i brist på annat;

Snacka om att vädergudarna var med oss på denna resa, hoppas vi får en riktig värmebölja som håller i lika länge som den gjorde förra sommaren!

RSS 2.0