INVÄGNING

Imorgon är det dags för veckans invägning. Känner mig minst sagt skeptiskt till om jag kommer ha gått ner något nu. Har varit en rätt dålig vecka för min vikt. Jag är så underbart bra på att komma på skäl till att få "unna mig". Typ som idag när jag kom hem från sjukhuset så åkte jag direkt till ica och köpte smågodis för att jag varit duktig och modig och varit på sjukhuset. Vågen ljuger ju inte, så vi får väl se imorgon! 5.5 kg kvar till mitt slutmål!

Bara för att jag ALDRIG tänker bli så här tjock igen!

DET GÅR MIN VÄG

Bara för att jag sa att jag var trött på att vara ledig så fick jag jobb nu i veckan, jobb som varar fram till mitten på maj. Helt okej, känns som man har något vettigt att göra också! Sen får vi se hur mycket mer jobb det blir i skolan, det är ju påsklov nästa vecka, sen vet jag bara att jag ska jobba måndagen efter påsklovet. En dag i taget, det löser sig alltid! Föresten gick allt bra på sjukhuset och jag har inget att oroa mig för. Kändes minst sagt skönt att höra det!
En varm dag på jobbet förra sommaren, snart drar festivalerna igång igen :)

LESS

Börjar bli trött på att vara ledig nu, bara för att jag vet att det inte kommer bli något jobb nästa vecka heller. Jag blir så förbannat lat när jag inte har något jag måste göra. Idag har jag inte gjort ett piss och klockan är ändå lunch. Men det finns typ inget att göra här hemma ändå. Jag försöka sysselsätta mig...

WILD CAT

Är bra sugen på den här klänningen. Har haft svårt för leopardmönster jävligt länge, men nu tycker jag det är toksnyggt!
149:- från H&M

LÅNGPROMENAD MED SOLEN I RYGGEN

Har varit på långpromenad nu på eftermiddagen med hunden. Det var så skönt ute att jag nästan gick en mil. Solen värmde skönt i ryggen och det fläktade lagom mycket för att inte börja svettas och heller inte frysa. Nu ligger både jag och vovven utslagna i soffan och håller tummarna för att LHC kommer hålla tätt nu så dom kan gå vidare till semifinal.
Gillar att snön smälter, solen värmer och att våren är på väg!

NERVÖS

Fick en tid på sjukhuset imorgon. Hoppas allt är som det ska "peppar peppar!". Är egentligen inte så orolig, men bara för att jag vet att jag kommer få svaren svart på vitt så blir jag nervös. Får helt enkelt vänta tills imorgon och se vad dom säger!
Första och antagligen sista gången ni får en sån här smaskig bild på min mage här i bloggen...

TISDAG

Så himla skönt att inte ha något planerat idag. Jag tror att jag ska ge mig ut på en jätte promenad och bara älska vädret! Japp, så får det bli. Sen vad resten av dagen kommer bestå av, det har jag inte en aning om än. Skönt!
Ska väcka den här sjusovaren och se om han vill följa med ut...

FULL FRYS OCH IKEA

Har varit på en lite shoppingrunda nu på eftermiddagen. Blev en snabbis på IKEA för att köpa nya möbler till balkongen, efter det storhandlade vi en massa mat och slutligen stannade vi för att köpa lite penséer till balkongen. Nu inväntar jag Hanna, älsklingen ska iväg och träna och vi ska inviga den nyfixade balkongen.

FÅGELKVITTER OCH PÅSKPYNT

Det känns ju inte så himla mycket vår med regn och grått ute. Men jag försöker göra det bästa av situationen. Har varit ute i skogen och plockat påskris som jag satt ut på balkongen och pyntat (kan inte ha det inne för då har jag nog ihjäl Olof som är pollen allergiker). Fåglarna vet i alla fall att det är vår, för herregud vilket liv det var på dom i skogen! Jaja, nu ska jag fortsätta att städa lite här hemma...

SÖNDAG

Det känns verkligen som söndag idag. Har inte fått mycket gjort, med andra ord har jag inte pallrat mig iväg till solariet heller. Well well, har mest lekt med hunden, kollat på hockey och blivit glad för att Linköping vann idag. Helt plötsligt är det 3-3 i matcher och anyone's game nu. Gött!
Söten

DAGEN EFTER

Usch, idag känner jag mig bakfull (?!). Jag drack inte en droppe igår, men jag tror det har att göra med lite fel dygnsrytm. Var hemma från jobbet straxt innan 5 imorse (slutade 2) och sov till 2 idag. Jävligt skönt att sova, men mindre kul att halva dagen redan gått. Jag har inget planerat idag i alla fall förutom att jag ska gå och sola. Har sagt det i flera dagar nu, men det blir ju aldrig av. Får se om det blir gjort idag...
Så här känns det idag...

SOMMARKLÄNNING

Rotade bland lite gamla kläder och hittade en sommarklänning
tyvärr är den så här lång... När FAN köpte jag en knälång klänning?!
... Jag får väl sy upp den, kanske inte så här kort, men ändå!
Sen blir det en fin sommarklänning :)

FOLKTOMT PÅ STAN...?

Herregud vad mycket folk det var på stan idag. Det var typ värre än mellandagsrean! Tydligen skulle några från Melodifestivalen komma dit och varenda människa i Linköping verkade göra allt för att inte missa det. Det slutade med att jag och Sabina gick och käkade jättegod lunchbuffé på Gingis istället och jag kom hem utan några fynd. Hittade dock ett par ray ban's som jag önskar hade följt med mig hem. Sist jag provade ett par tyckte jag att dom såg för små ut mot mitt huvud, men nu var dom så jävla snygga på att jag nästan ville sno dom med mig hem! Så blev inte fallet, men ska spara ihop pengar till ett par sånna så jag kan glassa runt i dom hela sommaren. Nu ska jag vila en stund innan jag måste fixa mig till jobbet.

SHOPPINGLÖRDAG

Ska ner på stan om ett par timmar och möta upp Sabina för fika och lite shopping. Det har typ kliat i mina shopping fingrar i över en månad och jag har inte köpt ett smack. Men jag lovar att jag säkert inte kommer hitta något bara för att jag tillåter mig själv att lägga lite pengar på kläder idag.

EN MATCH TILL... MINST

Ja, Linköping lyckades ta hem segern ikväll så det blir i alla fall minst en match till för deras del. Orkar inte bli för glad för har en känsla av att dom kommer åka ut i alla fall. Men kanske inte lika utklassade då? Det blev inget Norrköping ikväll, blev så mätt efter maten och så kom slappistjejen fram i mig. Ska ju på krogen imorgon, även om det är pga av jobb.

HOCKEY OCH KANSKE UTGÅNG...

Ikväll är det sista chansen för LHC att visa vad dom går för. Ska titta på hockeyn här hemma för det var ingen som ville åka och kolla på den med mig. Sen vet i fasen om jag kanske ska sätta mig på ett tåg till Norrköping och skaka rumpan med Bodil. Vet inte alls hur jag ska göra än, är sugen men, ja, jag vet inte...
En Bodil en sommarnatt

LEDIG FREDAG MED JOBB

Ja, något sånt i alla fall. Även om man är ledig så är man ju inte riktigt ledig, måste slutföra jobbet från igår och planera jobb inför imorgon. Det är vad jag pysslat med nu på förmiddagen. Men känner mig typ klar nu, väntar bara på ett mail, men det kan man ju inte se som att jag jobbar. Nu ska jag istället käka lite frukost och sen ge iväg till Ekholmen och sola.

VÅFFELDAGEN

Idag är det våffeldagen. Jag har ätit typ 3 eller 4 våfflor tror jag, fast att jag sa att jag bara skulle äta max två. Men skitsamma för jag vägde mig idag och det var kul! Var hemma hos mamma och pappa efter jobbet och det var där det bjöds på våfflor. En himla bra avslutning på en lång jobbdag med massa ont i ryggen. Det är fan rätt påfrestande att stå rakt upp och ner en hel dag.

PROMENAD I MÖRKER

Sitter och ser slutet på Grey's, ska ut på kvällspromenaden med min hund och sen blir det sängen. Lång, lång, lång jobbdag imorgon!

TRETTIOFEM

Räknar ner dagarna tills jag är hos dig!

TODAY'S


HIGH HEELS

Jag gråter nästan blod här hemma. Jag hatar mina fötter! Jag är typ som styv systrarna i Askungen när dom försöker pressa ner sina fötter i askungens glassko. Jag har på tok för breda fötter för att ens få på mig 80% av alla sommarskor, 18% av resterade är bara dödsfula eller för dyra och kanske de där sista 2 ynka procenten av skor kan jag ha. Skittråkigt! Detta resulterar så klart i att min garderob nästan ekar när jag vill dra på mig ett par snygga high heels. Jag har ett par snygga sommarskor som är sköna. Men tänk att jag inte får ner min fötter i ens ett par vanliga gladiatorsandaler. Jag som älskar skor. Deppig tjej på jakt efter snygga sommarskor.
Jag vill ha!

CLEANING

Yes, en rubrik till och med. Det är nog första gången! Idag har jag i alla fall varit hos Calle och städat. Har fixat lite med jobb, gått en promenad (i den mån jag kan med träningsvärken!) och nu sitter jag och funderar på om jag skulle klara av att gå till Ekholmen och sola. Tåls att tänka på!
Ett exempel på hur det såg ut när jag kom vs. när jag gick från Calle...

2010-03-23 (22.12)

Veckans bästa tv kväll avnjuts här hemma. Sen fortsätter tv serierna i sängen med nya avsnitt av 2½ men och How I met your mother. Tidsfördriv. Imorgon ska jag till bror min och städa lite och så ska jag förhoppningsvis klara av att gå och sola. Har sån sjuk träningsvärk idag, trodde jag pallade mer än jag gjorde. Men nu säger jag tack och hej föär ikväll. Hörs imorgon!



2010-03-23 (18.08)

Jag och Hanna har stora cravings för detta:


Sol, bad, värme... Bara 1 vecka, eller 2... Kanske 3?

2010-03-23

Ååååh, idag vill jag inte ens kliva upp ur sängen. Har jordens träningsvärk från igår + att jag lyckades stäcka mig på insidan av låret på båda benen (?!). Blir inte att springa milen idag som jag lovat... Sen måste jag dessutom bege mig ut i regnet och åka ner på stan för ett snabbt möte och innan det ska jag ut med hunden. Han har inte vaknat än (han är mer sjusovare än vad jag är). Well well, det är väl bara att ta tag i det här. Vi hörs sen!


Här vill jag ligga hela dagen!

2010-03-22 (20.44)

Detta förgyller min kväll:
Frölunda - LHC på kanal5play.se
en påse lösgodis
min älskling

2010-03-22 (14.52)

Känner att jag börjar bli smått uttråkad nu. Har inte pratat med någon på hela dagen, förutom när dom ringde från jobbet och sa att jag inte behövde komma in. Olof kommer hem om typ en timme, men han kommer nog bara tycka att jag är jobbig som behöver vara social. Himla jobbigt ändå att vara beroende av att träffa folk hela tiden! Vad ska jag hitta på för att fördriva tiden? Har redan varit ute på långpromenad, tränat styrka, tittat på de 4 sista avsnitten av Glamourama och busat med hunden. Städat är det också, så jag får väl bara sitta här på min stjärt och vänta in Olof...



2010-03-22 (14.30)

Hur kan man bli sugen på något man aldrig ätit? Jag vet inte, men jag är grymt sugen på att äta sushi. Jag har aldrig smakat det eller ens varit sugen på att testa. Men nu känner jag att jag vill. Så när jag inte är fattig som en kyrkråtta (dvs efter torsdag) så ska jag nog ta och testa på det. Är det gott?



2010-03-22

Blev visst ledig idag. Det gör mig inte så mycket, men jag har inte en aning om hur jag ska fördriva den här dagen. Jag ska gå ut och gå i det fina vädret, men det är typ allt. Men, men, man får ta dagen som den kommer!



2010-03-21 (21.23)

Nu börjar den här helgen lida mot sitt slut. Det har varit en av de minst händelserika helgerna på länge. Har i stort sett bara suttit och stirrat på tvn hela tiden. Har knappt ett öre på kontot så vi har inte haft på mycket att välja på. Nu ska vi bädda ner oss i sängen och titta på Shutter island. Imorgon blir det jobb igen. Börjar, vad jag vet nu, inte fören 14 så det blir en skaplig sovmorgon för min del!


God natt!

2010-03-21 (19.03)

Åh blev nyss så himla glad. Helt utan anledning egentligen, men jag råkade se att Maria Montazami, hon i svenska Hollywood fruar vet ni, hon väger mer än vad jag gör! Jag tycker verkligen inte att hon är stor någonstans. Kanske börjar jag komma till insikt att jag inte är så tjock längre? :)


haha, bara för att DU väger mer än vad jag gör!

2010-03-21

Grattis på födelsedagen, söta du!

2010-03-20 (00.48)

You know I'm crazy over you

2010-03-20 (15.24)

Jag vill gå på hockeyn ikväll!

2010-03-20 (15.18)

Idag är det lördag, solen skiner, det är typ 10 grader varmt ute och jag har varit ute på en långpromenad med mina två favoritkillar i hela världen.



2010-03-20

I miss you

2010-03-19 (00.08)

Give me some sugar, sugar

2010-03-18 (17.00)

Gud vad skönt! Har städat här hemma, all tvätt är ren, jag har varit och solat och styrt upp med allt jobb inför imorgon. Nu ska jag bara njuta av resten av min ledig dag. Kvällen bjuder på mat och sen ska jag och min älskade se på Benjamin Buttons otroliga liv. Tror jag ska beställa lite saker från H&M också, vårkatalogen damp ner i brevinkastet igår och det finns en del godbitar jag vill ha i min garderob till våren.

2010-03-18

Så himla skönt det var att vakna av sig själv idag och inte av en envis klocka som tvingar upp mig. Sitter och kollar klart på en dokumentär jag började se igår kväll. I want to look like that guy heter den och handlar om en helt vanlig man som är i 40 års åldern som vill se ut som en bodybilder. Ganska spännande att se förändringen! Idag ska jag ta en promenad i den sköna vädret (6 grader varmt ute nästan!!) och gå och sola en sväng. Så måste jag förbereda en massa jobb för imorgon...


Lite skillnad?

2010-03-17

Hur lång tid tar det innan man vänjer sig att vända på dygnet åt rätt håll? Jag somnade när jag kom hem från jobbet idag igen, men lyckades i alla fall vakna till liv för en stund sen. Olof är och handlar, tycker synd om min sjuka sambo som får ta hand om sånt bara för att jag är FÖR trött. Imorgon är jag ledig så då ska jag vara riktig hemmafru och ta hand om min älskling hela dagen!


Bara för att ögonen var det första jag föll för hos dig...


2010-03-16

Man har inte tid att blogga när man jobbar!

Igår var jag bokstavligen helt slutkörd när jag kom hem från min första dag på högstadiet. Somnade i soffan vid typ halv 8 efter att i ett desperat försök att få energi, tryckt i mig en påse godis utan resultat. Vaknade till straxt innan tio och gick och la mig i sängen i stället. Var himla skönt att få sova typ 9 timmar innan det var dags att åka iväg idag. Känner mig bra mycket piggare idag i alla fall. Efter jobbet så gick jag hem till mamma och pappa för mamma fyller 49 år idag så vi firade henne och åt god mat. Nu inväntar jag Cougar town innan sängen kallar igen. Imorgon ska jag vara mattelärare hela dagen, haha, jag som knappt klarade matten själv på högstadiet. Det kan bli spännande!


Maja år 7-9

2010-03-14

Det är dags att sova nu. Imorgon börjar jag mitt nya jobb som vikarie på min gamla högstadieskola. Det kan bli intressant att tacklas med 13- 16 åringar! Men måste gå upp vid straxt efter 5 imorgon, så det är på tiden att sova lite nu.


Bjuder på en gammal bild från när jag själv gick på högstadiet!

2010-03-13 (20.00)

Nu börjar melodifestivalen, ska faktiskt titta på det även om jag i vanliga fall inte är intresserad för fem öre. Måste faktiskt få klaga också, det är inte kul att banta när man har den här "roliga" veckan i månaden. För mig brukar det vara ganska lugnt, men idag vill jag bara vräka i mig allt i min väg. Har lyckats, med stor hjälp av Olof (tack älskling), att hittills bara ha ätit lite mörk choklad och morötter med dipp. Men jag är inte långt ifrån att dra på mig termobyxorna och gå till Ekholmen och köpa en fet påse med lösgodis, en påse chips och typ vräka i mig tills jag spyr.



2010-03-13 (15.37)

Har varit ute och gått i solen i ungefär en timme. Men de blåste kallt så nu är jag helt frusen och sitter uppkurad i soffan med en stor gosig filt runt mig.


Man ser ju i alla fall asfalten nu!

2010-03-13

Ska ge mig ut på en promenad i det underbara vädret. Tänk vad länge det hållit i sig nu föresten. Men det kan det gott göra med tanke på att man knappt fått se solen på tre månader nu i vinter. I like it!



2010-03-12 (15.16)

Fördrev lite tid idag med att följa med älsklingen och hämta hem hans bror med bil i Åtvidaberg. Tog väl i alla fall en bra timme, men vad skulle jag gjort annars. Den här dagen är heeeelt oplanerad, så jag vet i sjutton vad jag ska ta och hitta på nu. Skulle vilja gå och sola, men har ingen ord i kroppen för att gå bort till Ekholmen...


Åka bil (bilden är tagen i höstas)

2010-03-12 (12.52)


2010-03-12

God morgon. Är inte alls på humör idag, verkligen inte. Skulle vilja dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. Men för all del, det är väl bara att pallra sig upp och göra något vettigt med den här dagen.

2010-03-11 (22.42)

Det kliar så mycket i mina shoppingfingrar att jag till och med tänker skicka ner Olof på stan för att fixa med lite papper imorgon. Jag vågar inte låta mig själv åka ner, för då skulle jag garanterat handla något jag egentligen inte borde. Men jag vill! Jag vill ha nya skor, en kavaj, en jeansjacka, vårtoppar, smycken, en ny väska och säkert massa annat jag skulle få upp ögonen för och jag satte min fot inne i någon affär. Galet!



2010-03-11 (19.24)

Jag är rastlös! Vet inte vad jag ska ta mig till, lägger jag mig ner kommer jag garanterat somna, men det vill jag inte och jag vet inte vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken. Min sambo tröttnade på mig och låste in sig i badrummet för ett bad i lugn och ro... Ska jag försöka bryta mig in? :)



2010-03-11 (14.14)

Ska ta och pyssla lite med en födelsedagspresent till mamma!


2010-03-11 (13.18)

Det är på väg att bli vår i lägenheten. Det är knoppar på både mina köttisar och på svärmorstungan (som jag förövrigt inte visste kunde blomma fören förra våren när den blommade första gången!) Ska skynda på våren lite mer och springa iväg och köpa tulpaner nu...




2010-03-11

Himla skön förmiddag. Vaknade vid halv tio, låg kvar i sängen till typ halv elva, gick upp och tog ett bad, kröp tillbaka i sängen med datorn. Men nu ska jag faktiskt gå upp... På riktigt!


Den här hunden har fan inte alla indianer i båten!
Men jag älskar honom ändå!

2010-03-10 (22.55)

Har precis intagit soffläge i väntan på att Grey's ska börja. Har spelat lite yatzy nu på kvällen och tycker att den här dagen har varit en av de bättre på länge. Både fint väder, hästar, mina bästa människor och så har man fått springa av sig lite. Kanon, nu väntar bara, vad jag hoppas, en toppen avslutning på den här dagen.



2010-03-10 (16.29)

Så himla mysigt det varit att rida i solen idag! Önskar att man kom ut oftare, men som sagt så går vi ju åt rätt håll så man kanske kan börja rida lite mer ordentligt snart.




2010-03-10

Har varit ute och sprungit en runda nu på morgonen. Jättefint väder och perfekt att springa där det var barmark, men där det var is var det snorhalt. Helt sinnessjukt, höll på att dra omkull typ 40 gånger, men lyckades på något vänster stå på benen hela vägen hem. Utanför huset står min granne i shorts och t-shirt, det är väl sommar nu då. Hoppas i alla fall solen vill hålla sig framme resten av dagen med. Idag ska jag nämligen till Borensberg och rida islandshäst. Det ska bli så himla kul, har inte suttit på en isläning sen jag typ gick i sexan. Ser jag verkligen fram emot. Men nu måste jag duscha, gå med hunden, äta frukost och sen bege mig.



2010-03-09 (22.49)

Kom nyss hem från födelsedagsfirande av Sabina. Vi har lagat god mat och myst framför tvn och super mario :)







2010-03-09 (14.03)

Jag får inte nog av solen, går ut och sätter mig en stund till på balkongen och peppar med sommarmusik!



2010-03-09

Vädret håller i sig och jag älskar det mer och mer för varje dag. Har suttit en stund på balkongen och kom fram till att det är lite motsägelsefullt att gå och sola solarium i det här vädret. Det var nämligen vad jag tänkt göra idag. Istället blir det bara en lång och skön promenad i det härliga vädret. I love it, PUSS



2010-03-08 (22.15)

Kom precis hem från en mysig kväll på stan. Maja från Uppsala är här och jobbar så hon, jag, Hanna och Olle var ute och käkade mongolisk buffé. Jättegott och inte GI direkt, men ibland får man fuska...


I lobbyn på Majas hotell innan vi gav oss ut...

2010-03-08 (13.05)

Det känns som att det går åt rätt håll nu!




2010-03-08

Fan vad handikappad man blir om man måste vara hemma. Jag är typ alltid hemma, men bara för jag har lite ärenden för dagen så ringer självklart BRING som ska leverera ett paket under dagen. Det vill säga att jag måste vara max en halvtimme hemifrån tills dom varit här. Tänker hur som helst chansa på att jag hinner ge mig ut och springa innan dom ringer. Så det gör jag nu. Hörs sen! :)



2010-03-07 (23.25)

Nu är även den här helgen slut. Ska gå och lägga mig om en liten stund. Morgondagen är uppbokad med både måsten och roliga saker. Måste hur som helst komma upp skapligt så dags för sängen.



2010-03-07 (17.50)

Har haft en, än så länge, himla skön söndag. Har varit ute en stund i solen, läst klart en himla bra bok, hyrt en film till kvällen och myst en massa med min man. Ska snart börja lite smått med maten och så ska vi mysa upp oss i soffan. Har också precis ring och grattat min fina vän Sabina som fyller tant idag. Ska fira henne först på tisdag, men hon får hålla sig med den fina presenten jag inhandlat.


2010-03-07

Jag börjar sakta men säkert vakna till liv nu. Helt sjukt vad fel det blir när jag går och lägger sig så sent. Känns som att jag lika gärna kunde supit igår, för så känns det idag. Men men... Olof ligger fortfarande och sover och jag tänker vara snäll flickvän och låta honom göra det eftersom han satt upp och väntade på mig inatt. Har inga speciella planer för dagen, vi ska nog kanske hyra Luftslottet som sprängdes ikväll om den finns inne. Har inte sett den än, hur man nu kan ha missat det. Men nu ska jag läsa en bit till i Små citroner gula.

2010-03-06 (03.25)

Nu tar jag helg. Tänker börja med ett par välbehövliga timmar i drömmarnas värld.


Natti

2010-03-06 (18.58)

Har varit grymt dålig med uppdatering den här veckan, men det har lixom inte blivit av. Idag har jag i alla fall som jag sa förut, varit ute och sprungit. Har också läst typ halva boken "små citroner gula". Hann med en power nap nu innan det är dags för mat. Ikväll blir det som vanligt jobb. Tjoflöjt vilket livligt liv jag har. Måste ändå säga att jag är stolt att jag klarade springa drygt 4 kilometer idag även om löpträningen minst sagt legat på hyllan sen innan jul. Nu ska jag dock ta tag i det, det är ju snart MAJ!



2010-03-06

Jag blir helt knäpp av det här vädret. Tror det kallas vårkänslor, det bara spritter i kroppen! Tänkte faktiskt ge mig ut och springa alldeles straxt, det finns lixom inga ursäkter för att inte göra det! Sen måste jag verkligen ge mig ut, det är bara drygt två måndader kvar till kanallöpet och jag är verkligen inte fit for fight!

2010-03-05 (15.45)

Det är varning för ras!

Bild tagen från Calles balkong idag.

2010-03-05

Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår, men jag var stressad på morgonen och döds trött när jag kom hem. Dagen var i alla fall bra! Även om det tog mig 14 timmar för att gå på en utbildning som var 4 timmar lång. Hur som helst så hann jag träffa både några bekanta ansikten och ett par nya. Tågen var faktiskt inte försenade (?!) varken dit eller hem. Så innan jag skulle möta upp Therese så hann jag gå och hälsa på Sofia och Josie en snabbis och innan tåget gick hem igen så fikade jag på centralen med en tjej som heter Malin som jag träffade igår. Tycker det är så sjukt kul i de här typerna av jobb så träffar man så mycket nya människor! Toppen.

Nu Har jag precis ätit lite lunch. Har varit och städat Calles lägenhet idag igen. Behövde inte betala tillbaka pengarna jag lånade för biljetten ner till Andréa om jag gjorde det. Great deal! Ikväll blir det jobb, men först ska jag gå en promenad i det fina vädret och vara social med min älskade.

2010-03-03 (22.43)

Nu ger jag upp för ikväll. Dags att gå och sova. Imorgon åker jag till Stockholm för utbildning angående L'oréal jobbet. Kommer förhoppningsvis ha tid att träffa Sofia och Josie och sen ska jag försöka klämma in en fika med Therese innan tåget går hem. Kommer nog bli en lång, men bra dag!

Får se om jag hinner slänga upp en outfit imorgon bitti, annars kommer den imorgonkväll när jag kommit hem. Har inte varit så mycket outfits på sista tiden, men myser mest runt i mjukiskläder om jag inte ska göra något speciellt. Sen så visar jag heller inte kläderna jag har när jag jobbar... Men ni kan få en tjuvkik i alla fall.


Jackan är BLÅ!

2010-03-03 (16.18)

Hittade exakt vad jag var ute efter på stan så jag köpte det och kunde ändå hålla fingrarna i styr och inte köpa annat. Det finns ju så himla mycket fina vårkläder nu! Är i alla fall hemma nu, har färgat håret och ligger nu halvt utslagen i soffan och kolla på that 70's show.

2010-03-03

god morgon :)

Fan vad härligt att solen skiner idag med! Jag ska straxt ge mig ut med hunden och suga i mig lite B-vitamin! Sen ska jag ner på stan och möta upp Hanna. Ska försöka hitta någon snygg tröja tills imorgon när jag drar till Stockholm för utbildning. Ha en fin dag sålänge!



2010-03-02 (21.27)

Klättring.

Vad ska man säga... Säkert jättebra träning om man håller på ett tag. Inte en toppenidé om man är höjdrädd som mig. Jag klättrade upp kanske 7 meter, ganska fort ändå, men sen fick jag syn på att det saknades ett handtag där det suttit ett tidigare. Fick panik och började tänka på att just dom handtagen jag höll mig upp med skulle släppa. Hissades ner och fick total svindel när jag väl kom ner på marken. Skakade i hela kroppen och var inte långt ifrån att börja gråta. Hade det inte varit fullproppat med folk hade jag garanterat lagt mig i fosterställning och tjutit ihjäl mig. Det var bland det läskigaste jag varit med om. Mådde illa både psykiskt och fysiskt efteråt.

Vad har jag lärt mig av detta? Jo att hålla mig på fast mark. Jag är HÖJDRÄDD!

2010-03-02 (15.25)

Hela lägenheten är typ kliniskt ren nu. Eller? Hundhåren kommer ju fram från ingenstans, eller från hunden, jag vet inte. Men men, tror knappt att tanterna i rent hus skulle ha något att klaga på här i vårt hem nu. Lina är i alla fall här nu och göra mig lite sällskap, uppskattat! Hatar att vara ensam hela dagarna, även fast att jag, som idag, har haft saker att göra.

Ikväll ska jag testa på något som jag aldrig gjort förut, nämligen klättra (på klättervägg alltså). Får se hur det går, jag är ju så förbannat höjdrädd. Det ska dock vara kanon träning så värt ett försökt. PUSS



2010-03-02 (11.24)

Har fått ett galet städryck! Går runt och putsar varenda liten grej som kan putsats. Men nu är jag typ klar med sånt, ska ta tag i badrummet och sen gå på den "vanliga" städningen med dammsugning och sånt. Dock har jag en hund som inte tycker det är lika kul. Han vill mest ha uppmärksamhet hela tiden även fast han fått både mat, promenix och massor med gos.

Håller igång till gamla godingar som den här, haha!

2010-03-02

Var himla dåligt med uppdatering igår, men idag ska det bli bättring. Har nyss slängt in två maskiner tvätt och ska ta och städa lite ordentligt i köket nu... Måste också passa på att ge mig ut på en promenad i det fina vädret, men vet ju aldrig hur länge det håller i sig!



2010-03-01 (16.36)

Nu ska jag och Hanna iväg och spela in Vinterspelen i Vidingsjö. Eller nästan, vi ska bege oss till en jävligt stor backe och kasta oss ut!

Gammal bild på oss i snön!

2010-03-01

Hade det inte varit för att det satt en 34 kilos söt ursäkt med förväntansfulla ögon i hallen hade jag aldrig gjort det. Fy fan vilket väder det är ute! Nu tänker jag inte lämna lägenheten på ett par timmar!


Den "söta" ursäkten.

RSS 2.0