2008-08-31

Så var man inne på den sista dagen på sommaren, slltså sista Augusti. Denna dag är hitills ungefär lika seg som alla dagar är när Olof jobbar kväll och jag är ledig. Har ingenting att göra och bara tanken gör att jag får ännu tråkigare. ska färga håret idag, de är ungefär vad jag ska roa mig med från 14.20 - 22.34 då Olof kommer hem. för de tar ju ungefär 8 timmar att göra. pust.

Jobbar imorgon igen och då är Olof hemma. Ledig på tisdag och får vara med han då, jobbar onsdag, sen åker vi till Borensberg till helgen för då är det marknad och vi är även bjudna på kräfskiva i Ljungsbro och spelning i Motala, får se vilket alternativ som lockar mest då. Ska väl även passa på att träffa Olofs bror och barn när man ändå är i Närheten. efter den här veckan är jag officiellt arbetslös och jag antar att detta inte är min sista långtråkiga hemma dag på ett tag. känns ändå skönt att ha lite inplanerat i Septetmber, helgen efter den som kommer nu ska vi bege oss till Borensberg igen för då fyller nämligen Morfar 70 år. veckan efter det på Onsdagen åker vi till Olofs föräldrar i Täby för att sedan dagen efter åka till Gran Canaria en vecka. sen är även September måndad avklarad. Hoppas inerligt att jag fått ett jobb innan Oktober börjar. Måste även skriva in mig på körskolan så man kan ta de där jävla kortet någon gång.

Nehe om man skulle äta lunch, ringa mor, gå ut med Toffe, färga håret och späda ut tiden med lite te...

2008-08-30

Jaha, har jobbat idag för första gången på 10 dagar, var skönt men ändå segt som satan, trodde att de skulle röra sig mycket folk på stan när de är löningshelg, men icke. var hur som helst trevligt att göra något annat än att sitta hemma.

när jag kom hem så tog jag och Jossan (grannflickan) en promenad med våra hundar ner till vattnet så dom fick bada. Toffe var galen och simmade runt och hade vissa svårigheter med att hålla huvudet över vattnet när han fångade saker i vattnet vilket jag hade stort nöje åt. haha. tror att Toffe är lite halt, eller snarare, han är halt, men vet inte om de beror på efterföljder från vätrinärbesöket i onsdags eller om han gjort illa sig. i vilket fall som helt verkar han inte lida av det och de är ju iaf bra. har lyckats få honom att freivilligt gå upp för trappen till övervåning nu med. det ni ;)

har inte mer att rapportera om, nu blir de en sen middag och vänt på att älskling ska komma hem från jobbet.

hoppas på ikea på måndag.



saknar studenten och alla mina änglar i Norrköping. (Jossi med mördarblicken)



jag saknar dom <3



och henne <3



och dom där två! <3 och hela alltihopa!!!

2008-08-29

jag skojade bara förut. blev kvar hemma för de stod en väldigt söt hund där nere som inte ville att jag skulle åka. så blev en kväll hemma, som artade sig, för jag har inte haft tråkigt sen jag skrev :)

puss&god natt på det



jag och toffiee :)



Loffen & Toffen :)

2008-08-29

världens segaste dag idag!!! har varit vaken sen 9 eftersom man nu är hundägare och måste upp och vandra med den tidigt på morgonen. tänkte att jag skulle få sova när jag gjort min plikt, men kunde inte somna om, hela dagen har sedan fortlöpt med enbart tråk. tog toffe på en lång promenad så fördrev iaf 1 timme av den här dagen med mågot vettigt. tänkte sedan fördriva tiden med att städa, men det finns ingen lust någon stans i hela min kropp. skulle typ kunna döda för att få göra något kul ikväll. funderar på att hyra en helikotper och åka till Ljungsbro och spendera lite tid med pojkar som jag inte träffat på mycket länge. (tänkte just transoprtera mig med helikopter för att jag är så jävla rik).

nej, men de skulle vara riktigt kul att göra något. har ju suttit här i en vecka nu utan att ha träffat en enda människa utom olof i princip. och social som jag är så håller jag på att flippa ut nu :S men va fan ska man göra. skulle väl kunna åka iväg, men sen kan jag ju inte lämna toffe för länge, + att jag måste vara på jobbet 11.00 imorgon. de är fan jobbigt att vara så beroende av att träffa människor. vet även att olof inte kommer orka vara social ikväll och så kommer han typ få skulkänslor för att jag är så uttråkad så jag vill dö.

paus, måste ringa Hanna.... och Olof...

och nu åker jag! hahaha

puss

2008-08-27

Känner mig mycket bättre idag och är mest irriterad på att jag inte kunde jobba idag heller. har mest varit rastlös hela dagen. när vi satt och åt förut så ringde telefonen och störde, fick reda på att de var olofs pappa som ringde och han hade hittat en resa till gran canaria den 17 september. trodde inte att de skulle bli något av resan i höst, men nu kanske de blir så ändå. kul! har i så fall 3 veckor på mig att träna hårt och försöka bli fit for beach hösten 08 :P har nog inte så mycket mer än så på hjärtat.

puss&kram


hotellet vi KANSKE ska till redan i höst :)

2008-08-26

igår var jag och olof på bio och såg Arn, riktigt bra film, hade längtat efter den så var kul att äntligen få se slutet. besökte även coffe house och fick lite ont i magen. saknar faktiskt tiden i norrköping och de hela blev inte bättre av att sofia ringde precis när jag hade beställt. vi måste åka dit någon gång och fika bort några timmar som vi brukade göra.

lyckades dra på mig någon slags bacill så nu är jag sjuk också. tror det kan ha något med bloggen att göra. har inte varit sjuk sen jag bloggade sist (förutom efter studenten, men hade nästan inte räknat med något annat efter den veckan). var iaf tvungen att sjukskriva mig, vilket känns skit eftersom de är mina sista två veckor på jobbet nu och detta resulterade i att jag endast kommer jobba lördag den här veckan. ass.  fick iaf ett lönebesked som var roligt att öppna igår. ska bara försöka hålla lite i pengarna. tänkte måla om och fixa i ordning datarummet samt köpa ny jacka och skor. sen får de bli sparsamt. iaf tills jag vet om jag kommer får någon lön framöver. vore ju dumt att bränna varenda litet öre och sen stå där fattig som en kyrkråtta nästa månad.

på torsdag kommer toffe och då börjar offeciellt mitt nya liv också. just nu så går jag ju ner i vikt utan att göra något, men ska väl inte skratta mig lycklig på det, för tar jag inte tag i det snart så får jag väl bokstavligt talat äta upp min lycka över att gå ner i vikt utan ansträning. men nu känns iaf mitt för tillfället drömmål ganska nära i siktet. två cm runt magen så är jag framme vid den siffra på måttbandet som jag strävat efter till och från sen i oktober. men när de ändå går bra så är de väl lika bra att när den dagen kommer, fortsätta och satsa på yttligare några cm mindre. men det blir en kommande fråga. nu är satsningaran framför allt inställda på dessa två jävla cm som jag vill ha bort illa kvickt! men hur som helst så har jag inte  varit så här smal på över ett år, så grattis till mig. får bara hoppas att jag inte är sjuk så länge till så träningen kan börja i sin ordning.

sist jag bloggade (alltså min andra blogg då) så var hockeyn i full gång och nu börjar de närma sig nästa säsong. kommer kanske inte bli lika våt i trosorna detta år eftersom Weinhandl är i Ryssland denna säsong. men de kanske är lika bra de. haha, hockeyn är iaf värd ändå.

nää, nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra min älskling sällskap i sängen.
älskar dig olof <3



norrköping och mina älskade, från vänster: josie, maja, andréa, sofia



han jag delar allt med <3

2008-08-24

Nu har vi kommit hem från borensberg, mor och far och ett ganska så vilt dop. bland hundar, barn och släktingar så spenderade jag ungerfär 10 timmar med att umgås, äta och supa. faktiskt över förväntan kul, tror ju inte att dop ska vara ultimata tillfället att bli full. haha. var riktigt kul att umgås med familj och släkt, blir ju tyvärr inte så ofta nu för tiden.

det som jag blev mest chokad över var att jag berättade för mamma att jag röker. trodde hon skulle bli galen, men hon sa faktiskt inte mycket mer än att jag var vuxen nog att förstå att det var dumt. kändes skönt. känns som att vi har kommit varandra mycket närmare sen jag flyttade hemifrån vilket såklart känns jättebra.

idag så har vi varit i Linköping och hälsat på Calle, Tilda och Filip . satt i valla lekpark och pratade bort en del av dagen. de var skönt och härligt väder! blev även tillfrågad om jag ville följa med och fiska kräftor ikväll, vilken hade varit kul. men eftersom katten var själv hemma så begav vi oss hem istället så de får bli en annan gång.

imorgon är jag ledig för att sen börja jobba på tisdag igen efter 6 lediga dagar (som inte känns som så länge). nu börjar jag faktiskt förstå att jag inte ska tillbaka till skolan något mer och de känns läskigt, men ändå skönt. frågan är bara vad man ska göra istället. måste fan ta dag i de här och se till att få ett jobb (inte så lätt som man kan tro). har väl inte legat i så mycket och letat heller, men hoppas att jag får något snart iaf.

fick reda på idag att vi kanske kommer åka utomlands redan i höst som det var tänkt, men de beror lite på om de finns någon resa ledig, annars får de bli till våren. hur de än blir så ska de väl bli av iaf och om de blir till våren så har man mer att längta till och kanske hinner jag också gå ner dom där extra kilona som förföljer mig ;)

blev glad idag också av att till och med pappa la märke till att jag gått ner i vikt och frågade om tips för att han vill bli av med gubbmagen. jag hade dock inte så mycket att tipsa med eftersom dom i stort sätt försvunnit av sig själva, men ska inte låta så kaxig för det för snart om jag inte skärper mig så kommer dom nog ifatt mig.

nu är de bara 4 dagar kvar tills toffe kommer och då kommer jag även att börja med mitt upplagda mat och träningsschema och se om jag äntligen kan nå min drömvikt...

imorgon är de äntligen lön, då ska vi åka till city gross och storhandla och på kvällen ska vi åka till norrköping och kolla på Arn om det finns några biljetter kvar.


sötungen med föräldrar



två av syskona Rothman



kusin vitamin och seriösa broder nr 2.



söt farmor



hela familjen. seriösa och nyktra

det var iaf en trevlig helg. nu måste jag hjälpa min katt som lindats in i frystejp... ;)


lite bilder...

love
så här kära var vi för typ en vecka sen och nu är vi lite mer kära. ungefär 7 dagars mer kära.


vår lilla idiot som snart får sällskap på en vovve


ena tatueringen (den som inte skedde på fyllan)

den tatueringen som jag faktiskt gjorde i nyktert tillstånd.

huset

här bor vi nu alltså. insida är bra mycket finare än utsidan, men de blir nästa sommars projekt.

ja, välkommen...

till min nya blogg.... igen.

de går inte så bra för mig vad det gäller uppdateringar och minne. för de första så kom jag på nu att jag saknar att blogga och ville börja igen. tyvärr så hade jag självklart glömt lösenordet till min andra och efter ungefär 500 försök så gav jag upp och skapade den här. so, here we are now.

är för tillfället ledig från jobbet. första lediga dagen igår (torsdag) och jobbar inte fören på tisdag igen. superskönt :) fast man tjänar tyvärr inga pengar på att vara ledig. tyvärr inte heller på att vara arbetslös vilket jag förmodligen kommer vara inom loppet av 3 veckor. känns förjävligt. men de är bara att söka, söka, söka.

undrar vad man ska ta upp för att uppdatera sen i april då jag bloggade sist.
sammanfattning:
jag och olof har flyttat till vårt lilla hus nu och bott in oss ganska bra. jag vill fortfarande göra om och inreda allt, men jag är ju också galen (målade senaste om igår i badrummet på nedervåningen)

jag har tagit studenten. efter en vild och underbart rolig studentvecka så var allt helt plötsligt slut. känns tråkigt som fan att inte få träffas på samma sätt som man är van vid. men that's life.

jag jobbar nu på hjortensbergs blommor i Nyköping och trivs bra där, men som sagt är ju bara där i max 3  veckor till (om jag inte får jobba oktober också, beroende på om chefen åker till australien då)

Vi har fått tillbaka Smula, vår lilla katt nu när vi kan ha henne i huset. Vi ska även få en hund nästa torsdag. ska bli toppenkul! längtar massor!

jag har tatuerat mig, och två gånger om tillochmed. har nog fått mersmak för de där för jag längtar redan nu tills nästa fast jag inte boka någon tid än. haha

det är väl ungefär de jag kan komma på som är väsentligt, inte ens det än gång. men tror nog inte de hänt mer än så.

ikväll åker vi hem till mor och far för imorgon döps mitt ksuinbarn Mira Malvina Rothman och då ska vi själklart delta.

men nu ska jag ge mig. ska försöka skriva mer imorgon.


RSS 2.0