2009-12-31

Nu är det dags att summera 2009:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, lite allt möjligt, bland annat var jag på flera olika festivaler som jag tidigare aldrig varit på. Förlovad mig med min älskling och sen har jag säkert gjort något annat som jag inte gjort förr.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, men det måste jag säga att jag gjort. Nådde inte helt mina mål, men bröt inget helt och hållet heller. Jag är nöjd.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, ganska många faktiskt.
4. Dog någon som stod dig nära? Jag var tvungen att ta bort min älskade häst Wilma.
5. Vilka länder besökte du? Jösses, jag har inte varit utanför Sveriges gränser i år, det måste vara första året på länge!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ett jobb på heltid!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Den 17de oktober då vi förlovade oss!
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag hängt i med träningen så himla bra hela hösten.
9. Största misstaget? Jag kan faktiskt inte komma på något jag ångrar.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Har inte köpt något viktigt eller speciellt tror jag...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Har inte haft så mycket pengar att göra av med, men det måste vara mat, räkningar och kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massa med saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Åååh, jag vet inte. Jag satte ihop en spellista för ikväll med lite låtar från 09 så det är nog ganska många.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat?! Nej, jag önskar att jag hade haft mer pengar så jag kunnat åka runt och hälsa på vänner som bor lite längre bort.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för framtiden.
18. Hur tillbringar du julen? Med min fina familj och Olofs familj
19. Blev du kär i år? Om man kan det så ja!
20. Favoritprogram på TV? Lippstick jungle, Biggest loser, Ensam mamma söker och andra gamla godingar.
21. Bästa boken du läste i år? 14 år till salu tror jag.
22. Största musikaliska upptäckten? Hade nog ingen riktig sån WOW upplevelse, men det var kul att se så många band live på festivalerna.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer seriöst inte ihåg vad jag fick eller om jag önskade mig något speciellt.
25. Något du önskade dig men inte fick? Antagligen, men kommer inte på vad nu.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Gjorde en tårta till Olof och Jimmy, jag satt och tittade på när de åt och så var jag väl i stallet. Minns faktiskt inte så mycket, det var så länge sen :P
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag säger det igen; ett fast jobb!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mycket legins, strumpbyxor och tunikor.
29. Vad fick dig att må bra? Att få bo närmre alla vänner och släkt!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Måste ju säga Weinhandl, med det var väl inte så mycket till överraskning.
31. Vem saknade du? Det var ju olika i olika perioder, men i det stora hela så saknade jag nog min polle mest.
32. De bästa nya människorna du träffade? Träffade massa nya trevliga jobbarkompisar, men tyvärr bor ingen av dem här utan i Sthlm.

2009-12-30 (23.39)

Jag är bra svag för romantiska komedier som man egentligen redan vet hur de kommer sluta typ fem minuter in i filmen... Har i alla fall tittat på "A cinderella story" och jag kom på mig själv sitta och le helt för mig själv i slutet när de äntligen kysste varandra. Haha... Har också slevat i mig allt för mycket marängswitch (eller hur det stavas). Har ju lite uppehåll med GI nu i juletid så jag passar på att svulla bäst jag kan. Kör med samma ord som förra året "Det är inte vad man äter mellan jul och nyår som räknas utan det man äter mellan nyår och jul". Mycket vettiga ord tycker jag.


Vi har vår egen kärlekshistoria!


2009-12-30 (20.00)

Nu är det dags för Victoria Secret fashion show!


2009-12-30 (15.13)

Dags att åka till affären och trängas bland alla andra "nyårsmats handlare".
Bor i den skönaste tröjan idag som jag köpte i julklapp till Olof,
än så länge är det bara jag som använt den!

2009-12-30

Idag är det stora "betala räkningar- städa- storhandla" dagen hemma hos oss. Inte så kul,
men det måste göras det med!

2009-12-29

Idag har jag varit nere på stan och träffat Bodil. Stressade iväg förut så hann inte blogga innan ochn är ja kom hem var jag stelfrusen och trött så efter maten så somnade jag i soffan och vaknade för en liten stund sen. Lovade ju bilder på håret, naglarna och mellandags-reas klipp. Men orkade inte riktigt byta om för att visa alla tröjor, men ni kan få en bild på en söt t-shirt jag köpte idag.

 

Mörkbrunt fick det bli i håret och en tisha som är perfekt till baggyjenas

 

 

Naglarna fick fransk manikyr och lite strass stenar så här till nyår.


2009-12-28 (21.27)

Har hittat ett superfint armband som jag önskar mig i födelsedagspresent också från Humanity


2009-12-28 (21.16)

Idag har jag ju varit nere på stan med plånboken fylld av pengar för att shoppa på rean. Tyvärr var det mer folk än snygga kläder på stan nu och det kläder som va snygga fanns bara i konstiga storlekar. Fick i alla fall med mig en oversize t-shirt från Carlings, lite hårfärg, lösnaglar och nagelsmycken med mig hem. Har också varit hos frisören och toppat håret så nu har håret både nyklippt och nyfärgat. Naglarna är också fixade och beredda på nyårsfirande... (Bilder kommer sen för jag orkar inte lyfta röven från soffan och gå upp och fota). När vi kommit hem och fått i oss lite tacos så kom Elin på besök en sväng, det var trevligt att få träffa henne efter att hon varit i Italien sen i Augusti. Nu roar vi oss med att kolla på både det ena och det andra på http:/existenz.se//

Måste också tillägga att jag ÄLSKAR nya ICA reklamen, hahah!


2009-12-28

Nu har vi nyss vinkat av Ingela och Roland. Jag ska bege mig ner på stan om en stund,
tänkte bara slänga upp en dagens:

 
Kofta från BikBok
Topp från New Yorker
Legins från Gina


2009-12-27

Himla dåligt med uppdatering här och värre med bilder. Men jag har inte riktigt haft varken tid eller lust att sitta vid datorn. Men imorgon åker Olofs föräldrar hem och allt återgår kanske till det normala då med bloggen. Nu ska jag vara social med dem innan de åker tillbaka och därmed dålig uppdatering.

Hittade i alla fall två fina tröjor på rean igår, blir med shopping imorgon. Bild på tröjorna kommer sen. Jobbade även sista (vad jag vet nu) kvällen igår också, så nu är det dags att börja söka nytt. Skulle vara fruktansvärt skönt med ett jobb dagtid och inte bara kvällar och helger. Men det var allt för nu!



Olof & Linnéa hos farmor på juldagen.
Söta lilla unge, jag vill också ha en sån!


2009-12-26

Nu ska vi se om jag kan lyckas dra upp mina man ur sängen och åka ner på stan. Tveksamt om han är sugen, men man kan ju alltid fråga. Ikväll blir det jobb och sen ska jag ut med Bodil, hoppas det blir röj som aldrig förr :)

2009-12-25

NU är julen över för oss här hemma. Kom hem från Borensberg för bara en liten stund sen. Har haft en riktigt bra jul och har fått så mycket julklappar att jag knappt minns vad jag fått.
Men fick bland annat igår av Olof ett jättemysigt duntäcke (hade också fått lite annat i förskott bland annat smink, BH, och julpynt). Av Olofs föräldrar fick jag ett par nya ridstövlar och presentkort på H&M på 500 kr och så ska jag även få pengar till att förlänga gymkortet (även om mitt inte går ut fören i september). Idag har jag (vi) fått av Calle; en termos och presentkort på Carlings, av Henning och Ancha; en mössa och ett thomas sabo armband, av mamma och pappa; massor av pengar, en ridjacka, stekpanna, bestickset, hobbyfärg och en bok om det och gud vet vad allt! Är superglad över alla grejer, inte minst över tröjan och örhängena jag fick av Hanna. Men nu är ja trött och ska somna under mitt nya täcke. Bilder kommer imorgon! Då ska vi se om vi orkar oss ner på mellandagsrean också...

2009-12-24 (14.16)

Toffe har tjuvstartat med sina julklappar!

2009-12-24 (12.31)

Ja, då är det alltså julafton igen. Tiden går ju så himla fort! För första gången i mitt liv så ska jag inte fira julafton med mina föräldrar utan med Olofs föräldrar istället. Blir lite annorlunda, men säkert en bra dag. Imorgon ska jag få åka till Borensberg och fira jul med "min familj". Nu har jag i alla fall duschat och klämt ner mig i en gammal klänning som jag hade på julen för 3 eller 4 år sen. Kul att den kom på, letade ju efter något att ha på mig igår men sen kom jag på att jag sällen går klädd i rött och att jag hade den här gamla trasan hemma. Fick helt enkelt bli den i år så sparar jag både pengar och plats i garderoben. Haha. Hittade i alla fall en potensiell nyårs outfit, men får se om det blir den eller inte... Nej, nu ska jag väcka min karl och snagga honom innan tomten kommer!


Hoppas alla får en bra jul!


2009-12-24

God Jul!


2009-12-22 (22.36)

Dags att krypa ner i sängen nu. Ska kika på Shrek den tredje och försöka somna skapligt i alla fall. Imorgon ska jag möta upp Hanna i stan för sista julklappsshoppingen och så ska jag se om jag hittar något att ha på mig på julafton. Är rätt sugen på koftan (eller vad det nu är) som Gina gör reklam för på TV nu... Får se vad jag kan hitta helt enkelt. Nu ska jag mysa ner mig med min man i sängen.


Förra julen, peppade?


2009-12-22 (13.13)

Jag älskar't!

2009-12-22

Jag vet inte varför jag sitter här egentligen, borde dra runt på dammsugaren i denna stund. Olofs föräldrar är på väg hit och jag ska städa och duscha innan dom kommer. Har tyvärr inte orkat lyfta min rumpa från soffan än, men det är väl dags att göra det nu... Lite julmusik så ska det nog gå bra att städa!


2009-12-21

Helt ny fakta.

Jag har som kanske några av er redan vet hållt på med Atkins/ GI i ca 6 veckor nu. Har gått ner en del men så stannade det av... Men hade en bok hemma som heter "Allt om glykemiskt index" så jag satte igång att läsa den. Fick lära mig massa nya saker så nu vet jag nästan exakt vad jag ska stoppa i mig för bästa resultat på vågen. Känns toppen, innan har jag typ bara uteslutit alla kolhydrater (förutom genom grönsaker) men nu kan jag ju börja äta mycket mer saker som jag trodde var stora NO NO, och sen välja bort en del saker som jag trott varit toppen att äta när man kör med GI. Känns som en nystart igen och jag är mer peppad nu än förut!

        


2009-12-20 (23.24)

Det blev en sväng till Höcke nu på kvällen, var hos några kompisar till honom och spelade biljard. Himla trevligt faktiskt. Efter det blev det en promenad runt ån med Toffe. Har typ nyss kommit in, så nu ska jag titta lite på tv innan det är dags att sova.

Det luktar gran i hela lägenheten nu, lovely!

2009-12-20 (16.04)

Varför kan jag inte byta profilbild?!?! Jag blir galen!


Så här irriterad blir jag!


2009-12-20

Nu har jag storstädat, klätt julgranen och tänt det fjärde ljuset i adventsljustaken. Håller också på att tvätta, typ mattan i köket, inte så fräsch! Måste säga att julkänslan verkligen bosatt sig i min kropp nu! Det är ju faktiskt bara 4 dagar kvar till jul så det är ju helt fantastiskt. Alla julrim är klara nu också, ska bara renskriva dom och sätta fast dom på paketen. Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, men har fått en inbjudan av Höcke att komma till Åtvid så det är möjligt att det blir en tripp dit nr tvätten är klar.
Här skulle det varit en bild på vår julgran, men det blev inga bra bilder på den så jag väntar med att lägga upp kort tills jag fått rätt inställningar på kameran!

2009-12-19 (23.56)

Lördagskväll såhär veckan innan jul. Vad roar jag mig med? Jo att julklappsrimma. Men gud vad svårt det är, jag flamsar bara och rimmar på orimliga och opsassande saker samt att jag hittar på mina egna ord för att få till rimmen. Men nu har jag i alla fall lyckats rimma till ett par julklappar så jag känner mig nöjd för kvällen! Har också varit på långpromenad i kylan och cruisat runt och letat öppna mackar så Hanna kunde fylla på med luft i däcken. Jag börjar nog bli för vuxen nu, medans alla andra är ute och slår klackarna i taket så julrimmar jag. Haha...


Kan nog snart öppna en egen hemsida så duktig som jag är på julrim nu!


2009-12-19

Har varit ute och åkt längdskidor idag, det är faktiskt riktigt jobbigt! Svetten hade frusit i huvudet på mig när jag kom hem så det var bara att hoppa in i duschen direkt och nu sitter jag och värmer mig med en kopp grönt te. Ser slutet på Grinchen och till min lycka så visar dom tecknade filmer på 5an till 20.00 ikväll. Värt! Ska i alla fall kolla på Shrek 1 & 2 så får vi se om jag orkar med Happy feet också...

2009-12-18 (20.14)

Sitter och försöker roa mig själv bäst jag kan medan Olof och Toffe ligger bredvid i soffan och snarkar ikapp. Jag läser inte så ofta storbloggares bloggar (Bara Kenzas), men tänkte att jag kunde fördriva lite tid genom att kika runt lite. Hamnade på Foki's blogg först och hon är ju visst i Thailand, blev lagom sugen på att åka iväg då. Sen läste jag Blondinbellas och hon är ju också ute och far så jag gav upp innan jag skulle inpuls handla en resa någonstans för ett sms-lån eller så...
Sabina och jag i Spanien 05(?)
Det hade ju inte varit lite underbart att åka iväg till solen!

2009-12-18 (19.31)

Jag undrar om det bra är jag eller om det generellt blir så att man vill fixa och göra om hemma när mörkret faller och man inte kan vara ute så mycket?! I vilket fall som helst, vare sig jag skulle vara sugen på det eller inte så behöver vårt badrum en uppfräschning. Efter som vi bara hyr så är det ingen idé att börja kakla om och greja för mycket, men jag vill få det lite ljusare och finare där inne. Efter jul ska jag nog in skaffa lite nya prylar dit. Kan mycket väl något av det här:

1. Badrumsmatta IKEA
2. Handduk Hemtex
3. Badlakan Hemtex
4. Duschdraperi IKEA
5. Badrums set Åhléns

2009-12-18

Idag har vi varit ute på en lång, frisk och mysig vinterpromenad i skogen












2009-12-17 (23.49)

Istället för att klä granen idag så gjorde jag den här:








2009-12-17 (23.32)

Har precis kommit hem från en timmas lång kvällspromenad med Toffe och Hanna. Sen fick vi skjutsa Hanna till bussen för Zussie (Hannas bil) har blivit skadad. Igår när Hanna var hos Daniel så hade någon slagit sönder rutan på bilen och tagit Hannas handväska... Idioter alltså, jag skulle bli så jävla sur om det varit jag! Hon hade ju typ allt i sin handväska som vi tjejer har. Men men, det har typ löst sig, nytt bankkort är på väg, hon ska in och fixa nytt körkort, Zussie ska på lagning imorgon och så. Nu ska jag slänga mig i soffan en stunf och kolla på NCIS, sen blir det kudden.


2009-12-17 (18.57)

Nu är det hockeykväll hemma hos oss. Weinhandl har gjort 1 mål så jag ljublade tills det blev 2-1 och 3-1 till Ryssland, då var det inte lika kul längre, men det var ju ändå min baby som gjorde mål!



Mattias Weinhandl :)
Snygga sate


2009-12-17 (16.45)

Idag har jag och Olof varit tillsammans i 2 år  och 8 månader, varit förlovade i 2 månader och bott ihop i 2 år. Grattis till oss att vi orkat med varandra så här länge :) Älskar dig :-*

2009-12-17

Gud vad mycket snö det är ute. Jag älskar det! Hur underbart är det inte, även om det är snorkallt och halt som fan ute?! Ska snart gå ut med Toffe och pulsa runt lite i snön, han gillar den nog nästan lika mycket som jag!

2009-12-16 (23.02)

Jag vill klä min julgran! Vet inte om jag klarar att vänta tills på måndag när jag sa att jag skulle göra det... Kanske, kanske, kanske så gör jag det imorgon :)

2009-12-16

Idag har jag varit ute i snön mest hela dagen känns det som. Först åkte jag till Borensberg och stallet, tanken var att vi skulle tolka bakom någon av hästarna, men tyvärr hade vi inte alla saker nere i stallet. Det blev bara gos med hästarna istället för det är tokhalt ute och ingen av hästarna har guldskor/ skor med broddar. När vi kom tillbaka till Linköping ville vi åka skidor, tyvärr hade vi bara ett par så vi fick turas om lite. När vi var ute i skogen så mötte vi Olof och Toffe (det var alltså jag och Hanna som åkte skidor). Tydligen hade i alla fall en hund blivit påkörd på en grusväg lite längre bort så istället för att busa runt i snön så gick vi runt och letade efter den medan mörkret kom närmre. Vi hittade ingen hund så vi fick gå hem och drick choklad istället. Sen blev det mat och Bonde söker fru. Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och läsa Cosmo för jag mår väldigt illa och har sjukanmält mig till jobbet imorgon.

2009-12-15 (21.45)

Efter nästan en heldag på stan så är nu exakt alla julklappar inhandlade till såväl min- som till Olofs familj. Åkte en sväng för att hämta lite saker i Borensberg och hämtade även ut min ridstövlar som kommit och som satt som en smäck! Nu har jag roat mig med att slå in julklappar och skriva julkort. Snart blir det kvällspromenad med hunden...


 


2009-12-15

Sitter här och lyssnar / sjunger med till massa härlig julmusik. Ska straxt ner på stan med min käraste och köpa de sista julklapparna och sen ska vi en sväng till Borensberg och hämta lite julsaker som jag har där.

 


2009-12-14

Måndag igen och 10 dagar kvar till julafton.
Har städat idag, det blir så jävla skitigt på nolltid så här års, tycker inte jag gör annat än att släpa runt på dammsugaren... Resten av dagen är oplanerad men om jag får spå framtiden lite så tror jag att Hanna kommer hit som vanligt.
Den här stod utanför fönstret i morse med två kompisar
Den här hade nog gärna varit där ute med dom... Haha

2009-12-13 (22.27)

Föresten så fyller Toffes bäbisar 1 år idag :)

 


2009-12-13 (22.21)

Nu är luciadagen snart slut och jag har äntligen börjat få julkänsla i kroppen! Nu har jag precis tagit ett bad och halvtittar på Holiday på 3an...


2009-12-13

Idag är det Lucia, tredje advent, snö ute och jag ska baka pepparkakor. Julstämningen börjar komma nu :)

2009-12-11 (18.55)

Stannade efter jobbet och köpte nya stövlar också för jag höll på att frysa ihjäl i mina converse idag... Så här blev det.

 

 


2009-12-11 (18.45)

Peppar för mer jobb med dessa hitlåtar, haha:




2009-12-11

Ska snart ge mig iväg på jobb i Norrköping igen. Funderade på att sjukanmäla mig för jag känner mig inte helt fräsch idag, det kliar i öronen, jag hostar och är snorig. Men, jag har rätt mycket jobb nu för en gång skull så jag vill inte vara borta från de timmarna. Så idag väntar först jobb i Norrköping och ikväll i Linköping. Likaså imorgon så det är bara att hoppas på att det här inte bryter ut till typ feber eller så...

2009-12-10 (16.32)

Sitter i soffan och väntar på att det ska bli dags att gå på årets sista spinning. Har tvättstugan också och efter spinningen väntar säsongsfinalen av "Mammas pojkar", det är väl ungefär allt som står på schemat idag. Tänkte se om Olof ville sätta sig i bilen ut till Tornby och kolla på nya stövlar till mig för jag tappade sulan på mina i tisdags. Välanvända och mycket omtyckta, men nu får dom åka i sopptunnan.

Mina kära stövlar


2009-12-10

Om man klickar in på den här länken så får man se lite bättre bilder på våra grannars hus som har väldigt mycket julbelysning...:

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5056649&date=&menuids
=


2009-12-09

Har inte haft tillfälle att sitta vid en dator idag förens nu. Dagen började nämligen med att jag försov mig så jag hade en kvart på mig innan jag skulle åka till tåget och på den tiden skulle jag äta frukost, sminka mig, klä på mig och allt sånt. Jag hann i alla fall och sen bar det av till Norrköping då det var dags för lite jobb. Efter jobbet kom Olof och hämtade mig vid tåget så åkte vi direkt till en blomsterbutik och köpte lite grejer. Sen satte vi styrning mot Borensberg och mami och papi där vi blev bjudna på mat och så fick jag göra en begravningsdekoration för en av deras grannar har tyärr gått bort. På vägen hem från dem var jag så sugen på något sött att jag ville dö så vi stannade på ica så jag kunde köpa en ostkaka. Egentligen inte min favorit, men det var inte så mycket kolhydrater i den så den slank ner och var väldigt god dessutom. Är fortafarande proppmätt efter den, men nu är det dags att krypa ner i sängen så jag inte försover mig imorgon med...


Första beg.dekortationen på typ 1½ år så ni behöver ju inte vara för kritiska.
Tror i alla fall att jag fick fram att han var en naturmänniska.


2009-12-08

Vaknade av att en hysteriskt nervös person ringde... samtalet lät nog ungefär såhär:

Jag - Mmmm, vad?
Hanna - Jag har lixom varit i stallet och allt nu och jag kan inte vara hemma för jag får panik och är nervös och så så jag kommer till dig nu, jag åker nu, det är okej va, för jag vill inte vara hemma (tänk er som ekorren i "På andra sidan häcken"
Jag - Mmmmm...

Hanna ska alltså tatuera sig för första gången idag och är tydligen rätt nervös, vi får hoppas att det går väl i alla fall.


Sådär ja.


2009-12-07 (21.12)

Hanna har en tendens att vilja klä ut vår hund av någon anledning, här är en outfit hon valde att klä honom i igår:

 


2009-12-07

Nu är jag helt slut... Har precis strykt och hängt upp ett par gardiner jag fått av mamma idag. Efter spinningen idag åkte jag direkt ner på stan för att möta upp henne och där har vi spenderat i stort sett hela dagen med julklapps shopping vilket har resulterat i att jag bara har julklapp till mamma kvar att köpa. Vet vad jag ska köpa till henne så nu kan jag sluta tänka på julklappar!

 
Detta har jag trallat runt i idag
Jeansskjorta från Gina och svarta leggins


2009-12-06 (22.16)

Har precis varit ute på långpromenad med Toffe och Hanna och nu är jag så jävla sugen på kladdkaka att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Kan inte någon göra en till mig och komma över med den?

2009-12-06

Nu är vi tillbaka i Linköping och jag är skapligt seg idag. Hade riktigt roligt igår så det är värt att var lite seg idag... Bilderna får tala för sig själva:

2009-12-05

Ska straxt åka till Nyköping, håller bara på att fixa det sista här hemma innan det är dags att åka med hunden till Calle och sätta styrning norrut...
Igår blev det lite inpuls biljard på kvällen efter fikan, det var grymt kul även fast jag var sämst. Men när vi gick därifrån hade jag nästan ont i magen efter allt skratt :) Tog bara bilder med mobilen så kvaltien på bilderna är kanske inte direkt dom bästa...

2009-12-04 (20.18)

Ska straxt ner på stan med Hanna och dricka kaffe

2009-12-04 (19.08)

Finn ett fel!
Jag måste till ikea och köpa ljus!

2009-12-04

Åååh, den nya datorn krånglar! Nu har jag vant bort att allt går så segt, förhoppningsvis så fixas den nya idag så man kan återgå till det normala.

Ska kanske åka och simma sen, det vore skönt, men väntar på att Olof ska bestämma sig om han vill åka eller inte. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, Hanna ville dra med mig på bowling ikväll men det skulle kanske vara i Motala och då är jag inte så sugen... Har fått massa jobb till nästa vecka, jävligt skönt!

2009-12-03 (21.19)

Sitter här nyduschad, mätt och trött eftr spinningen. Mycket skönt! Har börjat använda Syoss schampo och balsam nu och jag tycker verkligen att det gjort skilland på mitt hår. Eftersom jag vill spara ut det så vill jag inte klippa det så ofta, nu är det verkligen i behov av en klippning men det har ändå blivit betydligt mycket finare, lenare och lätthanterligt sen jag började med det. ++++ till det!


2009-12-03

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan det är dags att ge sig iväg på ett spinningpass. Har varit och fikat hos Karin och Patrik en stund idag medans hundarna fick leka i trädgården, perfekt tyckte nog både jag och Toffe. Efter det blev det storstädning hemma och iväg och köpa nya dammsugar påsar. Nu luktar det nystädat i hela lägenheten och jag gillar det! Har också vägt mig idag, men har inte gått ner något den här veckan så jag har satt ihop ett mat- och tränings schema fram till jul så man förhoppningsvis slipper vara julgran. Det har föresten blivit ett etablerat uttryck här nu Ellen! Men men, nu måste jag byta om sen ska jag träna tills jag knappt orkar kliva av cykeln.

2009-12-02 (21.19)

Nu har jag fått ny färg på håret, haft choklad i huvudet och tittar på säsongsavslutningen av Gray's.

 

Nu behöver jag bara klippa mig lite, men det får vänta till efter jul.


2009-12-02 (18.13)

Så här fint var det nere vid stallet idag


2009-12-02 (17.59)

Har precis kommit hem från stan, fikade med Hanna och Sabina och köpte med mig lite hårfärg hem som jag tänkte kladda i håret efter maten...


Blev bemött av en glad hund när jag kom hem



Glad tjej

Gillar att kragen på tröjan går upp såhär,
det är föresten den tröjan jag köpte igår...


2009-12-02

Sitter hemma hos Hanna som vanligt på onsdagar vid den här tiden. Vi har varit nere i stallet och ridit på två mycket pigga och skuttiga hästar! Himla mysigt att rida när solen skiner så mycket den bara kan och marken skimrar av all frost. Jag älskar det, det får mycket hellre vara så här än typ 5 grader varmt och mulet. Men tydligen ska det bli så till helgen så jag ska njuta så mycket jag kan innan solen går ner nu.

Förövrigt så har jag bestämt mig för att inte börja rida på den hästen som jag var och provred i måndags, hästen var väldigt fin och rolig att rida, problemet är ägaren som verkar väldigt speciell så jag väljer att avstå. Tråkigt tycker jag själv eftersom hästen verkade så mysig och det var så nära till stallet att jag kunde ta mig dit på bara 10 minuter. Jag får väl försöka hitta någon annan häst i närheten och rida vidare på Fleecan sålänge.

Gud vad mycket häst jag bloggar nu, men jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om... I helgen åker vi till Nyköping och ska fira Ohlson som fyller 25, det ska bli kul tycker jag. Det är inte så ofta man träffar honom nu för tiden och nästan ännu mer sällan som jag och Olof festar tillsammans. Men nu ska vi styra kosan mot Linköping!

2009-12-01 (15.53)

Puuh... Just hemkommen från stan. Några julklappar rikare och några tusenlappar fattigare. Hittade en trlja som jag köpte, precis sån modell som jag letat efter hela hösten! Fick med mig Hanna hem från stan också. Nu ska jag äta lunch och gå ut med hunden...

2009-12-01

Nu har vi gått in i årets sista månad...

Ska ner på stan med baby om en stund och leta lite födelsedagspresenter/julklappar och så måste jag till AMS en sväng... Senare i eftermiddag blir det en joggingrunda innan jag ska placera mig framför tvn och se årets första avsnitt av julkalendern...

   



Idag har jag på mig jeans från Deminbirds och topp + bälte från H&M


RSS 2.0