2008-09-30

Har en rutten dag och vill bara lägga mig i sängen och sova tills det händer något som kan muntra upp mig. Har vairt uppe sedan 08.45 ca. Började med att gå ut med Toffe, det gick bra. Kom in, skulle äta frukost, grät mig igenom frukosten pga tandvärken som bara blivit värre. Skulle tömma soppåsen, hittade en död mus som förmodligen legat under diskbänken ett antal veckor för det STANK as. Väckte Olof, han fick ta bort den vidriga lilla råttan. Öppnade dörren för att vädra ut lite och tänkte låta Toffe springa lite fritt i trädgården, han sprang raka vägen upp till gödselstacken och rullade sig. Skulle tvätta av honom, då började han dumma sig, blev ännu mer arg. Bestämde mig för att spela tv-spel, förlorade hela tiden. Gick upp till datorn, skulle designa om bloggen, fattar inte och är jätte förbannad. Hey, det är vad jag gjort hitills idag. Måste ringa Skatteverket och gå in på vägverkets hemsida och läsa om att plugga körkort på distans för hon på körskolan igår sa massa grejer som jag inte fatta, får se om jag förstår bättre om jag läser själv, MEN JAG VILL INTE GÖRA NÅGOT NU! jag vill bara få sova.


2008-09-29

Tandvärk! Jävla krångel med dessa visdomständer! Kan varken stänga munnen eller svälja (dvs kan knappt äta). Blää för det. I övrigt gillar jag dagen, fint väder, ska in till stan om en stund, handla lite kläder och sen till vetrinären och få klorna klippta på Toffen. En lugn dag men ändå lite saker inplanerade. Precis som jag vill ha det.

vill förövrigt ha hennes hår!


2008-09-28

Det blev en sväng till BB igår! Fick hälsa på en 9 timmar gammal Kevin Christoffer samt två trötta föräldrar, Emelie & Johan.


Johan & Kevin


En trött Emelie efter förlossningen

Idag har vi tagit en för lång sovmorgon (jag var iofs uppe en sväng med Toffe innan jag slumrade in igen), burit in massa ved, gått en långpromenad och ätit mat. Så spännande var denna dagen. Nu ska jag vika tvätt.








2008-09-27

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Aguineguin (Gran Canaria). Det har varit ca 30 grader i luften och 25 grader i vattnet, god mat och trevligt sällskap. Tänker inte göra er mer avundsjuka så det får räcka som inforation så får ni fråga mig om det är något ni vill vetaom resan :)

Har fått jobb nu också, iofs bara timmar det med, men bättre att jobbar timmar på två ställen än att inte jobba alls! Det nya jobbet är som servitris på Wreta gård ganska nära oss, börjar nästa lördag. Idag har jag även införskaffat en stegräknare och invigit den med en promenad på 6303 steg. Duschade hunden också, det tyckte jag var kul :D hunnit med att städa och tvätta också så nu blir det att laga lite mat och sen bara ta det lugnt innan sista kvällsprommisen med Toffe.
Emelie ligger på BB nu, vätnar på att hon ska ringa så vi kan åka in och hälsa på!


Hotellområdet


Älskling på vår ballkong


Playa del ingles


Älskling på hotellrummet

2008-09-14

Far och åker runt överallt, men nu är vi för tillfället hemma i ett ganska kallt hus igen. Helgen har spenderats i Borensberg. Morfar fyllde 70 så vi fyllde magarna med smörgåstårta och bullar. Som om inte det skulle vara nog så var vi även på kalas hos Neliah idag för hon fyller 4 imorgon. Det var bara att fortsätta trycka i sig bullar och tårta :) Blir att straffträna på crosstrainern framåt kvällen.

Har även lämnat av Toffe i Linköping, känns faktiskt redan tomt i huset nu utan honom. Även grannhunden stod utanför dörren när jag skulle ut förut och verkade undra var fan hennes lekkamrat tagit vägen. Men får ju tillbaka honom om lite mer än en vecka, första ska en vecka på Gran Canaria avnjutas. Ska bli underbart skönt att åka iväg till värmen nu när det blivit så kallt ute! Bara njuta, njuta, njuta!!!!!



stekar'n

2008-09-08

Då var man hemma från helgens bravader. Hade en riktigt härligt helg hemma hos mamma och pappa. Började tyvärr med att bussen blev försenad i fredags så jag missade anslutnings bussen till Borensberg och fick sitta i Linköping i 1 ½ timme för att vänta på Rebecca, Sabina, Johanna och Hanna. När dom kom så gick vi till Gingis och åt god mat och drack vin. Efter det lämnade jag och Hanna resterande när dom skulle på bio och begav oss hem till bror min för att förfesta lite. När kvällen blev lite senare gick vi ner på stan för att möta Stoffe och Degen. Vi gick sedan till Platens och även till Plaza och Maxim en sväng eftersom de är gratis inträde på fredagar. Mysig kväll när jag fick träffa folk som jag tyvärr träffar allt för sällan.

Lördagen började med en promenad i ösregn till farmor för att äta lunch. Var trevligt att träffa henne och lite annan släkt. När regnet började avta gick jag upp på marknaden med mamma och pappa och hade en jävla tur i spel för jag vann typ på alla lotter pappa köpte. :) Kom hem och var tvungen att ta igen lite sömn, efter en power nap var det bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för att åka till Motala. Som tur var hade det näst intill slutat regna när bror och övriga medlemmar i Queen of Diamonds intog scenen på hamnrock inför några trogna faens som kom dit trots vädret. När dom spelat klart jag jag och Hanna till Med eller utan och käkade kyckling baguette, de är det godaste! Skulle egentligen följt med Calle och dom till Brygget, men det var helt enkelt för mycket folk, för blöta fötter och trötthet som gjorde att vi valde att åka hem istället. Igår, söndag så hälsade jag på min bror en stund innan jag tog tåget till Norrköping där Olof hämtade mig och körde mig hem igen.

Tack alla ni som gjorde det värt att åka ifrån min älskling några dagar :)

Måste också nämna att Toffe skrämde skiten ur mig när jag skulle ta honom på en promenad vid lunch. Han vägrade nämligen resa på sig och hade ingen funktion i bakbenen, det blev raka vägen till vetrinären för att konstatera att han hade världens träningsvärk. (Olof och han gick vilse i skogen i två timmar igår och det blev nog lite mycket för honom). Men nu har han smärtstillande och kan i alla fall gå :)

Imorgon är det jobb som gäller vilket betyder att jag ska lägga mig och sova nu. Tata

2008-09-04

Ser ut att bli en fullproppad helg trots allt. Det gillar jag, så länge allt går enligt planerna ;)
Imorgon åker jag direkt från jobbet till Borensberg, hälsar på mor och far, duscshar osv. åker med Sabina, Johanna och Hanna in till Lkpg vid 7 tiden, käkar med dom, sen ska jag och Hanna hem till bror min och förfesta lite för oss själva. Efter det blir det krogen och sen hem till sängen.

På lördag blir de lunch hos Mollo (farmor) och efter det tar jag väl en sväng på marknaden. På kvällen blir det att åka in till Motala med Hanna och Elin för att kolla på när Calle och Queen of Dimonds spelar på hamnrock och så blir de nog en sväng till Brygget innan man åker hem till sängen igen.

Söndag blir det hemresa tidigt på morgonen för att möta upp  älskling i Nyköping :)

Idag har förövrig varit en skön, lat dag. En sväng i stallet, sovit ett par timmar på soffan och lunkat lite med Toffe.




puss på en fullproppad helg och min älskling och alla som förtjänar en :)

2008-09-03

JAG TYCKER OM MIN MAMMA <3


2008-09-02

Jobbar min sista dag imorgon som det ser ut just nu. Känns båda skönt och åt helvete. Skönt att vara ledig ett tag (dvs, vill ha ett jobb innan den här månaden är slut!) och åt helvete om jag inte får ett jobb innan den här månaden är slut.

Har målat klart badrummet idag, blev riktigt fint, vill bara ha lite inrednings detaljer för att göra de lilla rummet fulländat. Imorgon ska jag köpa lila presentpapper till mitt nästa projekt. Åhh, va kul det är att fixa och pyssla hemma. I love it! Ett mycket bra sätt att fördriva lediga dagar på.

Förutom att ha målat där inne har jag idag även varit ute med hunden, skickat mitt CV till ett potensiellt jobb jag vill ha, vikt tvätt och lagat mat. Riktig hemmafru ja ;)
Igår var Olof inne i stan när jag slutade så vi gick en sväng på stan för att leta skor och jacka till mig. Det slutade med att vi kom hem med... till mig; två tjocktröjor, ett linne, en platttång, till Olof; en tjocktröja, till Toffe & Smula; massa med leksaker och mat. Hittade alltså inget av det jag behövde med gjorde slut på några tusen ändå.

Till helgen var det tänkt att vi skulle åka hem till mor&far för att gå på Borensbergs marknad, men som de ser ut nu så vet jag inte vad som händer. Olof åker iaf upp till sina föräldrars lantställe och hjälper sin pappa med att ta upp båten, så jag vet inte om jag åkler själv eller om jag följer med dit eller stannar här. Tycker inte riktigt om när det blir ändrade planer sådär, blir så velig då och vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen.  Det värsta med att planera saker är att man ofta blir besviken när det inte blir som man tänkt. Planerar man ingenting gör man ingenting, planerar man något så brukar de gå åt helvete ändå. Nästa helg är också upplanerad, hoppas inte det skiter sig igen då.

over and out.

(btw sis, orkar inte ta en bild på håret nu, ser ut som ett ruttet ägg i huvudet, då får se en annan dag)

RSS 2.0