2009-04-30 (16.38)

Satt och tittade igenom massa bilder från när jag bodde i Norrköping och hittade massa söta



   


Hinner inte lägga ut fler nu, men fan vad jag saknar tiden!
Nu blir det fix och sen lite såhär;

2009-04-30 (16.24)

Nu är lägenheten städad, kylen är fylld med dricka och god mat inför kvällen. Jag ska ta och fräscha till mig lite, duscha, sminka mig, platta håret, måla nalglarna och allt det där man ska göra. Jag tycker det är så svårt att känna sig fräsch när man är sjuk, även om man kanske ser fräsch ut så mår man ju inte så bra. Visseligen så är jag bara snuvig så jag laddar med mina special nässpray som ruinerar mig eftersom jag måste ha sånna konstiga dyra jävlar för annars blöder jag näsblod som om någon slaktat en gris i min näsa. Det kan man kalla fräscht!

Vädret kunde väl föresten knappt vara bättre? Påminner ltie om studentdagen nu när alla flaggar på klarblå himmel!


Tagen från ett fönster på Haga strax innan utspringet

2009-04-30

Idag är det Valborgsmässoafton.

Ikväll blir det grillning med älskling, Calle, Sabina, Becca, Jimmy, Daniel och två tjejer till som J&D skulle ta med sig. Kan nog bli rikigt trevligt. Hade hoppats på att jag skulle känna mig så pass bra idag att jag kunde ge mig ut och springa, men som det känns nu så vilar jag nog idag med. Ska i alla fall städa lägenheten och åka och handla mat och dricka tills ikväll.


Undrar föresten om det finns någon brasa i närheten som man kan gå och titta på.

2009-04-29 (19.29)

Idag har jag och Hanna varit nere vid vattnet och solat och badat med Toffe, eller alltså det var bara hunden som badade, men ändå :) Lite kallt ännu att hoppa i själv. När vi kom hem blev det mat och nu väntar jag på att Du är vad du äter ska börja.




















Haha, allvar, kolla hur Toffe ser ut på den här bilden!!!

2009-04-29 (12.55)







Armbandet jag fick av mamma igår

2009-04-29

Är det inte jävligt typiskt att man ska bli sjuk precis när man kommit igång med träningen igen? Nu har jag ju kommit in i det och börjar tycka att det är mer kul än jobbigt och så vaknar jag upp och har jätteont i bihålorna, det kliar i öronen och i halsen och huvudet dunkar. Det är inte rättvist! Idag hade jag ju tänkt inviga mina nya skor och se om jag kunde slå rekordet på min 5 km runda igen (slog det i söndags, PB är nu 26 minuter). Undrar också om det istället är bättre att gå den rundan lite raskt eller vila så man med största sannorlikhet inte är sjuk nästan onsdag när jag ska börja jobba?! Vill ju ge mig ut sammtidigt som jag vill vara frisk.

Imorgon är det ju Valborg, har inga speciella planer, om det blir varmt som dom lovat så ska vi dra iväg och grilla lite. Nu ska jag gå ut och sätta mig på min mysiga balkong! Här kommer föresten lite bilder på hur det blev








2009-04-28

Har varit på stan med mamma hela långa dagen. Är helt slut nu, orkar inte ens laga mat så det gör Olof. Tur att man har en man som kan laga mat :) Mamma var jättesnäll idag och köpte nya löparskor åt mig, blommor och blomlådor och sen ett jättefint armband. Hon bjöd också på lunch och ett trevligt sällskap. Mamma hade fått en sminkning på FACE av mig i födelsedagspresent så vi var där också och så snappade jag upp lite tips där!

När jag kom hem så gjorde jag iordning på balkongen, lägger upp bild på det senare. Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills maten är klar.

2009-04-27 (13.11)

Här kommer några få och suddiga bilder från den underbart roliga kvällen i Stockholm i fredags;



På hotellet - Oxana

Therese fixar sig för kvällen

Redo för utgång

Väntar på att få komma in på Utekompaniet

En jävligt suddig bild på mig och några andra tjejer när vi väl kommit in
Trång som fan!

Andreas som jag ska jobba med för Philip Morris

Utsikt över Stureplan från balkongen på Spybar

2009-04-27

Självförtroendeboost.

Så kan man nog kalla det. Under hela helgen har jag fått kompimager som aldrig förr, om allt, precis allt på hela mig. Visserligen så skrattar jag bara och låtsas som ingenting, men inuti händer det något, en känsla som jag inte brukar få så ofta. Jag vill inte skryta eller något sånt, men är det inte underbart när komplimang efter komplimang trillar över en vad man än gör. Denna lycka har fortsatt idag. Stod utanför AMS förut när jag skulle in på möte och vips så kommer det fram en tjej till mig och frågar om inte jag vill vara med i ett repotage i tidningen. Jag var lite skeptiskt och hon sa att jag inte behövde vara med för dom hade redan gjort alla intervjuer som dom behövde men "att det skulle vara kul att få ha med en så fräsch och snygg tjej". Då ställde jag upp. Haha. Så kommer väl vara med i Corren någon dag framöver.

Mötet på AMS var som vanligt inte särskillt givande och efter att alla vi fått fylla i en enkät och dom kollat igenom dom sa dom till mig att jag inte behövde ha mer vägledning för att jag jag verkade veta vad jag ville göra och hur jag skulle gå tillväga så då slapp jag 2 långa timmar till på AMS.

Nu har jag snaggat min boyfriend och ska snart gå till affären och handla lite mat. Har börjat med Atkins igen, lika bra det!

2009-04-25

Nu är jag i Täby efter en heldag/kväll/natt i Stockholms innerstad. Är ju väldigt sällan där så alla ställen jag var på var jag på för första gången. Kul! + att alla människor som var där träffade jag för första gången.

Gick upp vid halv 7 igår morse och så stressade jag iväg till tåget, var förvånandvärt pigg, jag som aldrig går upp så där tidigt annars! När jag kom in till stationen så mötte jag upp Andreas och tog sällskap med honom till Operakällaren. Där hölls hela utbildningen som höll på till 18.00. Efter det begav vi oss till Mornington hotell och checkade in grejerna, duschade och fixade. Klockan 20.00 möttes vi upp utanför hotellet och gick i samlad trupp (100 pers) till Ute kompianiet och drack fördrink. Alla var helt slut efter dagen och både törstiga och hungriga så vissa blev mer berusade än andra. Drog vidare till Cpybar och åt en riktigt god mat, sjöng massor och minglade. När klockan började närma sig midnatt tog vi en liten promenad till Café opera och drack champange. Allt var gratis och man kände sig lite lyxig. Kom tillbaka till hotellet vid typ 5 och så upp igen vid halv 10 för att äta halvdålig hotellfrukost och åka ut till Täby.

Värd dag oh framförallt kväll. Fick lära mig massor och träffade även lite nya människor, vissa kommer jag förmodligen hålla bättre kontakt med än andra.

Nu är jag verkligen supertrött, ska nog vila någon timma. Har varit i Täbycentrum med älskling och hjälpt honom att hitta skor och jeans. Det gick snabbt och smidigt, det är bra med pojkar ibland :)

Bilder från kvällen kommer antagligen i morgon.

2009-04-23 (22.56)

Nu tror jag allt är klart inför morgondagen. Har packat och nojar som vanligt över att jag ska ha glömt något viktigt. Men har iaf packat biljetter, pengar och id-kort. Sen kan man väl lösa annat om det skulle hända något. Har tränat och grejat lite lagom här hemma nu under kvällen, pratade bort typ en timma med Sofia i telefonen, ska bli kul att träffa henne på lördag! Nu blir det typ kvällspromenad med hunden och sen försöka komma i säng skapligt eftersom jag måste upp SENAST halv 7 imorgon. Är ju inte direkt van med det. Är iofs skittrött nu så kommer nog somna som ett litet barn. Önska mig lycka till imorgon nu då. Bestämde mig btw för outfiten på bild nr 1 i tidigare inlägg, fast med andra skor så det inte ser så klumpigt ut (hittade alla mina vårskor, wohooooo!)


Var biffen förut när jag tränade.
Skönt att jag har en så kvinnlig kropp. Yey

2009-04-23 (19.50)




Okej, det är officiellt, jag har typ inga "finkläder" och absolut inga skor att ha till!


Tänkte i alla fall ha detta på dagen så kan ni ju vara snälla och lämna en kommentar om vilken outfit av dom två övre bilderna som ni tycker att jag ska ha på "Opera terassen" under middagen och festen.

2009-04-23 (18.03)

Kom nyss in från en långpromenad i eftermiddagssolen. Man blir så glad av det här vädret och lite svettig. Men det är gött. Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta, sen laga mat, träna, duscha, packa inför imorgon (vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!!!)

Lägger upp lite förslag så kan ni väl hjälpa mig?

2009-04-23 (13.50)

          

           

Topp - H&M
Jeansshorts - avklippta gamla crocker
Solglasögon - Gina Tricot
Läppglans - L'oréal, Glam shine 6h i färgen "Blush Mania"
Nagellack - Mavala i färgen "Tobago"

Idag får man faktiskt leka sommar och klä sig såhär, det är grymt skönt ute, nästan för varmt på balkongen där det är helt vindstilla. Möjligtvis byter jag väl till jeans när vi ska ut och gå och ner och hämta tågbiljetten. Just nu tror jag inte livet kunde vara bättre. Det går bra nu på riktigt med jobb och allt.  Det enda som är segt är träningen, men igår körde jag slut på mig själv och tanken är att göra det ikväll med, sen blir det en långpromenad om någon timma. Lite härligt musik på det här och sen ska jag inte klaga. Just nu spelas "Barenaked Ladies - One Week" en riktigt humörhöjare om man nu skulle behöva det!

2009-04-23 (13.10)

Alltså dom verkar ju lite roliga dom som jag ska jobba med/för... Först när det var snack om piercingarna så smsade jag med min arbetsgivare och så skredv hon "spännande stället att ha en piercing btw ;)" väldigt formellt! Sen nyss så ringde han killen jag skulle ha möte med INNAN fredag och sa att han inte hade tid med ett möte innan helgen, men att vi kunde träffas på stan och ta en fika och snacka skit i början på nästa vecka. Festligt värre... Hade mer väntat mig något i stil med "vi kan ta mötet nästa vecka" men snacka skit och ta en fika på stan låter ju trevligare :)

Nu blir det stek på balkongen i mina snygga brillor!

2009-04-23

Idag är det faktiskt väldigt fint väder, typ 15 grader och sol. Vad ska man hitta på då? Skulle vara mysigt med fika ute i solen, eller om man vill vara lite nyttigare, en långpromenad i solen. Tror på alternativ två. Sen blir det förmodligen ångesy över vad jag ska ha på mig imorgon, lite packning och så ska jag hämta ut tågbiljetterna. Först av allt ska jag vika tvätt.

2009-04-22

Fy fan vad nervös jag börjar bli för helgen nu. Har fått biljetten till tåget och fattar inte ett skit av det där så måste be någon tyda det åt mig. Har heller inte hört något från den killen jag skulle ha möte med innan fredag så det känns också konstigt, när ska jag träffa honom egentligen? Sen vill jag verkligen få veta vem den andra killen jag ska jobba med är, så man kanske kan åka tåget med honom och så samt bekanta sig ltie med någon så man inte kommer upp dit och inte känner en jävel. Jag vill verkligen ha jobbet och jag tänker åka dit, men nu känns allt bara så förvirrande. Förhoppningsvis löser det sig under dagen.

Idag har vi tvättstugan och det är väl typ allt jag ska sysselsätta mig med idag, lite promenad med hunden och så också såklart :)

2009-04-21 (17.50)

Igår satt jagoch kollade på "Nytt läge", det börjar ju klia i fingrarna när man ser på sånna program. När vi var ute med hunden på kvällen sen så gick vi förbi massa skyltar där dom visade hus som var till salu så när jag kom hem var jag tvungen att gå in och snoka på märklarsidorna. Ett av husen som var till salu här i Hjulsbro så verkligen för jävligt ut, färgerna och allt, så 70-tal på det fulaste sättet. Många kanske bara tänker "fy fan" när dom ser det, men jag börjar direkt tänka vad man skulle kunna göra för att det skulle se bra ut, bara utgående från planritningen. Tror det är något fel på mig, men nu var det så länge sen jag fick hålla på med inredning så jag blir lite småtokig. Hoppas att man får ett fast jobb snart så man kan börja greja här :)

2009-04-21 (17.30)

Jaha, har sovit bort typ hela dagen. Får alltid lite panik när jag gjort det, men på ett sätt så kanske det är bra när kroppen säger att jag ska göra det. Har fortfarande psykont i ryggen, men annars känns det lite bättre, solen har tittat fram och så fick jag ett mail där det stod att jag fick ha piercingen i så på fredag bär det av till Stockholm för utbildning. Skase vad Sofia ochJosie har för sig då, kanske skulle kunna hinna med att träffa dom.

Funderar också på att börja med Atkins igen. Tappade ju all lust att banta och träna när vi flyttade hit och det har ju gett lite resultat om man säger så. Inga positvia sånna. Hoppas på att jag har så mycket motivation så jag orkar hålla på med det. Vi får väl se, är expert på att komma med undanflykter till att inte börja "just nu".


Jobbet går ju ut på att presentera "Marlboro light"s nys design och namnbyte till "Marlboro guld"



Utbildningen och festen ska hållas på Operakällaren



Och så ska vi bo på Mornington hotell.

2009-04-21

Sitter här i soffan med en kopp grönt te och tycker lite synd om mig själv. Eller synd om mig själv är väl fel uttryck, men känner mig lite rutten idag. Dels är det kallt och jävligt ute, jag har svin ont i ryggen för jag har sovit konstigt inatt, jag tvingade upp mig själv när jag var dödstrött för att åka till AMS i typ 10 minuter, jag kanske inte får jobbet för att jag inte kan dölja piercingen vid ögat. Provade det nyss och det såg ut som jag hade värsta vårtan, inte så attraktivt. Med andra ord så har den här dagen varit skit hittills. Tror också att Olof har smittat mig lite för har ont i huvudet och är tjock i halsen också. Blä för det.

Om inte något riktigt spännande händer dyker upp så kommer jag nog inte frivilligt röra mig längre än mellan soffan och sängen idag.

Dagens outfit ligger lite på hyllan eftersom jag gått runt i mjukisbyxor och myströja i flera dagar nu.

2009-04-20 (23.50)

Ursäkta den dåliga uppdateringen men det känns som att jag inte har något vettigt att skriva. Idag har typ allt i mitt liv handlat om jobb och pengar.

Först så ringde Bella imorse och frågade om jag fortfarande var arbetslös för hon hade blivit erbjuden ett jobb som dom även behövde medarbetare i Linköping till. Jag gav henne tillåtelse att ge dom mitt nummer, ca 30 sek senare ringde dom upp och förklarade lite mer om jobbet. Jag har fortfarande inte helt klart för mig vad det handlar om förutom att att det är Marlboro som gör en storsattsning för lanseringen av marlbro guld's nya design (gamla Marlboro light alltså). Jag tackade ja till jobbet som bara skulle vara i 2 veckor så det var ju bättre än ingenting i alla fall. På fredag ska jag upp till Stockholm på utbildning och få gratis middag och boende på hotell. Tyvärr fick inte Bella jobbet så får åka själv, lite läskigt men det är väl okej.

Efter att detta hänt så åkte jag och min kära sambo till Arbetsfömedlingen, på vägen dit fick jag ett sms från dom som jag fått jobbet av, jag fick tydligen inte ha några piercingar i när jag jobbade. Jaja, tillbaka till Arbetsförmedligen, jag skanu få 137 kr om dagen från dom för att jag varit arbetslös i 3 månader och att jag fått ett deltidsjobb i 2 veckor påverkade som tur var ingenting.

När besöket på AMS var klart åkte vi till Federal body piercing och frågade hur jag skulle göra med piercingen vid ögat under jobbtiden. Fick rådet att sätta compeed munsårsplåster över. Kommer nog se skumt ut, men tänker inte ta ut den för så kort tid. När jag fått det förklarat för mig åkte vid till det ställe jag sökt jobbet som jag hoppas att jag ska få och kollade runt, presenterade mig och så åkte vi hem.



Resten av dagen har bestått av matlagning, fruktsallad, tv och nu ska jag gå och lägga mig.

2009-04-20

Så var det dags att ge sig av till Arbetsförmedlingen igen då. Jag förstår typ inte varför jag måste gå dit, men idag får jag ju veta om jag får pengar eller inte. Hoppas i alla fall grymt mycket på jobbet jag sökte igår, men ska väl inte hoppas för mycket, är nog inte den enda som sökt det. Men skulle jag mot förmodan få det skulle jag bli sjukt glad. Fick fylla i något frågeformulär som skulle med till AMS idag och där var det med en fråga som löd så här "Hur skulle du känna om du fick ett jobb?" Jag kan inte förklara.

2009-04-19 (19.19)

Har sökt ett jobb idag som jag verkligen vill ha, hoppas, hoppas, hoppas att jag får det!

2009-04-19 (19.08)

Det blev ju inte så fint väder som dom lovat idag så vi fick ha vår picnick inne istället. Det var mysigt ändå och väldigt smaskigt. Efter vår "utflykt i soffan" så färgade jag håret på Sabina. Tyvärr blev det inte som vi tänkt så hon får nog gå till frusören imorgon. Som tur var så var det i alla fall inte mitt fel. Här kommer några bilder från dagen;


Så här arg var Sabina för att det inte var fint väder idag som lovat.

MAAAAT

Fruktsallad

Nötter

Vindruvor och ruccolasallad

Kalkon, tomat och mozzarellaost

Bröd

Slinga håret

Sööööt

Hihi, systempåsen på huvudet, skulle lika gärna varit från inatt när vi kom hem!

2009-04-19

Sitter insvept i täcket i soffan och myser. Har precis ätit frukost och druckit för starkt kaffe. Ska ut med hunden om en stund sen ska vi göra fruktsallad till vår utflykt. Gårkvällen var trevlig, helt lagom. Satt på Storan först, men det var fruktansvärt kallt trots filtar och inframvärme. Gick vidare till 55an, mycket varmare och skönare. Skulle ta bussen hem vid halv 12 men Sabina ville skaka på rumpan så vi gick till Platens och dansade i någon timma innan vi åkte hem. Dom spelade tack och lov mycket bättre musik än vad dom brukar göra på lördagar så det var nice. Träffade en smått berusad Hanna också, trevligt!


Så himla läskig bild på Sabina. Inframvärmeljuset gjorde så man såg psykad ut på kort


Jag a'la Sabina när hon tar kort på sig själv

2009-04-18 (20.23)

Efter en hel dag med bara massa städning och grejer så ska jag ner på stan en sväng med Sabina och titta på fulla människor och sådär :) Haha. Sen ska hon sova här så blir det utflykt imorgon!

Ha en mysig lördagskväll!

2009-04-18

Idag är det en riktig "att göra" dag. Har en liten lista som jag följer och har fått bocka av en del nu. Tyvärr är det bara tråkiga saker på min lista och det jag har kvar är typ; dammsuga (väntar tills min sjukling har vaknat), dammtorka i sovrummet (har inte gjort det än eftersom sjuklingen ligger där inne och jag är snäll och tänker låta honom sova så mycket han kan), skaka mattor, storhandla, vattna blommor, träna, färga håret, fixa naglarna, raka benen och sån skit... Ja men ni förstår, bara massa måsten och inget som jag egentligen vill göra.

Imorgon blir det dock inte så mycket måsten. Sabina skulle komma hit med en picnick korg och så skulle vi åka till Sturefors och fiska och äta picnick :)

På måndag är det måsten igen och likaså på onsdag...Men då har man ju i alla fall något att göra.

2009-04-17



Det här fotot togs 2007-04-17
Nu har vi varit kära i 2 år :)
Älskar dig Olof!

2009-04-16 (20.10)

Har precis käkat middag. Köpte hem lite grejer så jag kunde göra spagetti och köttfärssås. Gott tyckte jag, mat tyckte Olof som knappt känner någon smak. Han är lite sjuk stackarn.

Hade riktigt trevligt på stan med Olle. Vi försökte hitta en uteservering i solen och det slutade med att vi satt på "Storan" och drack öl. Alla andra där gjorde det så det var bara att haka på. Det var skönt att sitta i solen. Innan jag åkte hem gick jag in på H&M och köpte hårfärg så ikväll blir det att färga håret. Ska också ställa mig på Orbitrecen när jag smält maten. En öl kan väl ändå inte skada träningen? Vi säger så i alla fall.






2009-04-16 (14.48)

Kom precis in med hunden efter en promenad i solen. Ska ner på stan om en stund och möta Olle för en fika. Sen måste jag gå och handla, lite i alla fall... Både kylen och frysen ekar nu!

2009-04-16

Sitter i sängen med en värmekudde på ryggen. Världens mensvärk idag med. Hatar det! Tänker trotsa ändå och träna, det kan bli bättre.... Eller sämre. I vilket fall som helst så tänker jag träna. Olof har lånat tre träningsvideor av Tessan så ska prova det idag.

Vi kommer inte få tillbaka bilen idag för det var tydligen något mer som var trasigt så den får vi tillbaka imorgon och ska betala 2000 mer än vad somvar beräknat. Jävla skit måste jag säga på ren svenska då, för vi har inte några pengar till något alls och då känns ju inte det här så festligt direkt.

Vet inte vad jag ska hitta på mer idag än att träna och tycka synd om mig själv. Det är så sjukt tråkigt att gå hemma hela dagarna och inte ha några pengar... Vill spy på det här. Eller få ett jobb, eller åtminståne ersättning från a-kassan eller liknande.

2009-04-15 (20.51)


Slappis kläder när man inte känner sig helfräsch.

Jeans; replay
Linne & t-shirt; H&M
Skinnjacka; H&M

2009-04-15 (20.43)

Idag har det varit en jobbig dag. Har haft mensvärk och huvudvärk hela dagen och känt mig allmänt seg så det har inte blivit någon träning. Har iställer legat nere vid ån och njutit en stund av solen när Olof fiskade. Sen har Sabina och Becca varit här och druckit lite kaffe på eftermiddagen. Nu är det "Du är vad du äter" och resten av kvällen ska jag fortsätta ligga och tycka synd om mig själv framför tvn. Blir en kvällspromenad med Toffe, annars kommer jag inte flyttamig frånh soffan frivilligt :)

Imorgon hoppas jag att vi hinner åka och storhandla bara bilen blir klar hyfsat tidigt. Blir inspererad av Anna Skipper så ska sätta ihop ett nytt "schema" för mat och träning utan att sätta för höga mål för mig själv (som jag brukar lyckas med, vilket resulterar i att jag skiter i det helt).






2009-04-15

Skulle lekt med Sabina idag, men hon hade dubbelbokat sig så nu sitter jag här hemma och undrar vad man ska hitta på idag. Det är ju fint väder ute så ska nog sitta på balkongen och sola en stund. Olof har hittat en bra brygga som han skulle ner och fiska vid idag, kanske följer med, eller så stannar jag hemma och tränar. Vi får helt enkelt se vad man blir sugen på att göra!

Nu ska jag iaf sätta mig på balkongen.


2009-04-14 (18.54)

   

   

2009-04-14 (18.25)

Kom hem nyss från födelsedagskalaset. Thilda och Philip hade nog lite sockerchock för dom sprang runt som tokar. Nu är det mat här och sen ska vi gå en sväng med Toffe, kanske leka lite med Harry.

Imorgon ska jag träffa Sabina och ta en fika på stan, sen måste jag färga håret!


2009-04-14 (14.32)


Jag har blivit beroende av det här spelet.
Om du också vill bli det så gå in på
www.spelagratis.se

2009-04-14

Har sovit lite för länge idag, men känner mig inte på topp så det kanske var bra. Blir att ringa runt och höra om job istället för att ge sig ner på stan. Ska också gå en långpromenad med älskling och hunden innan vi ska iväg på kalas. Kanske är dags att börja göra det här innan tiden rinner iväg.

2009-04-13 (21.01)

Nu har Emelie och dom varit här. Kevin hade blivit väldigt stor sen sist, men det var ju också några månader sen. Det händer ju så mycket när dom är så små!

Nu är Hanna här och dör med oss i soffan. Imorgon ska jag ge mig ut och söka lite jobb och sen ska vi på 5 års kalas. Nu ska jag fortsätta dö och sen kanske hitta något att äta. Har bara ätit lunch idag...






Suddiga bilder på Kevin, Emelie och Johan

2009-04-13 (17.08)

Har precis ätit lite snittar och ost och kex. Gott värre :) Väntar fortfarande på att Emelie m. fam ska komma hit. Har sovit en stund också så nu är jag inte lika trött. Ska roa mig med att kolla på älskling när han spelar tv-spel tills dom kommer.

Är lite förbannad också för alla mina vår/sommar skor är borta och jag har ingen aning om var dom kan vara. Dom måste ha försvunnit i flytten och jag har verkligen inte råd att köpa nya! Lite småpanik sådär :(

2009-04-13 (13.50)



Corallfärgad topp med mönster; H&M
Jeans-legins; Vero Moda
Armband; H&M

  

2009-04-13 (13.25)

Kom nyss hem efter att ha passat Thilda och Philip. Olof är kvar, men jag skulle möta upp Calle och tatillbaka Toffe hem. Är jättetrött så ska nog ta och lägga mig och vila en stund innan Emelie, Johan och Kevin kommer hit.




2009-04-13

God morgon bloggen!

Är uppe ganska tidigt idag med. Ska vara barnvakt vid 11 så nu har jag tränat lite styrka och väntar på att min frukost ska bli klar. Har också omedvetet försökt ta livet av min stackars pojkvän i morse. Gick in i sovrummet och tyckte det kändes instängt så jag öppnade fönstret. Ajaj, Olof är pollen allergiker, inte så lite heller. Dom typ 5 minuterna han var kvar där inne gjorde honom genomförkyld. Hoppsan, det var inte meningen, men nu har han tagit sin tablett så det ska bli bra hoppas jag :)

Nej, nu ska jag ta och äta frukost om jag ska hinna fixa till mig innan vi ska åka också!

2009-04-12 (21.51)

Nu har Hanna precis kommit hit och vi har lämnat bort hunden till min bror som ville låna honom tills imorgon. Känns redan ltie skumt, tomt och så men det är ju bra ändå ;)

Imorgon kommer Emelie, Johan och Kevin hit och hälsar på. Trevligt! Nu ska jag vara social!



Ragnar, Snorvlan, Pernilla
vs. Sabina, Toffe, Hanna

2009-04-12 (21.48)



Topp; Gina tricot
Jeans; Deminbirds

  

2009-04-12 (18.57)

Är hemma nu från en ganska stökig men skön dag i Borensberg. Det blev mat och fika och massa godis så jag är fortfarande proppmätt. Fick också träffa mina kusiner som jag typ aldrig träffar. Sist jag träffade dom var på Morfars 70 års kalas i September, sen dess har en av dom fött en unge och den andra är gravid igen. Så det var två små barn som sprang runt och en som låg i en barnvagn mest hela tiden. Känns lite konstigt för det känns som att det inte var alls länge sen som vi tre kusiner sprang runt hos Mormor och Morfar och lekte. Men tiden går ju. Mamma sa föresten att hon inte trodde att hon någonsin ska få barnbarn. Det är väl en tidsfråga, men just nu förstår jag hur hon tänker. Calle kan ju inte slå sig til lro, Henning har nog inte planer på barn med Ancha och jag och Olof är väl inte direkt inne på det nu. Men bara för att alla mina kusiner har barn nu betyder ju inte det att vi också måste skaffa det nu. Det skulle ju vara bra med någon form av inkomst innan man börjar tänka på sånt i alla fall.

Har inte tagit så mycket kort idag förutom på det senaste tillskottet i fam Björk så vi får se om det händer något senare som är värt att fota och lägga upp bild på ;) Ni kan ju få en "dagens outfit" sen i alla fall :)

2009-04-12

Är uppe tidigt idag! Olof skulle köra Calle till jobbet så vi kan låna hans bil sen och åka till Mormor och Morfar. Har precis varit ute med Toffe och borstat honom så han inte ska håra ner precis allt när vi kommer dit. Nu är det frukost på G förljt av dusch och fix.

2009-04-11 (19.25)

Det gick inte så bra som jag hoppats på att inte göra något vettigt idag. Min garderob brakade ihop så jag var tvungen att slänga ut alla kläder på sängen, laga garderoben och sortera in alla kläder igen. Det är sanslöst hur mycket kläder man har fast man aldrig känner att man har något att ha på sig!!

Nu är det en sen middag på gång, potatis och biffar. Det är gött, fast man blir ju faktiskt inte så hungrig när det är så här varmt ute! Ikväll blir det "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" och antagligen film. Igår såg vi föresten "Australia", den var bra men jag hade nog velat se den textad för jag hade lite svårt att hänga med mellan varven! Nej, nu ska jag återgå till köket!

2009-04-11 (16.38)

Har suttit ute på balkongen i den mån det går idag. Det är helt vindstilla där och solen gassar på så man klarar inte att sitta långa stunder! När det blev för ouhärdligt (om man nu får kalla det så) så gick vi ner till vattnet med Toffe. Jag tänkte mata ankorna, men det fanns inga där. Vi kunde dock roa oss ändå för Toffe tyckte det var dags för ett premiärdopp för året.













När vi kom hem blev det skagen och avokadobaguette och nu ska vi gå bort till grannen, sitta i gräset och snacka ltie skit.

2009-04-11 (14.28)



Påskafton till ära har jag en gul tunika från Gina tricot och svarta legins...

 
...Och naglarna är härligt rosa.

2009-04-11

Idag ska jag inte göra något vettigt.

Jag har bara varit uppe, gett hunden mat, duschat, ätit frukost, gått ut med hunden och nu sitter jag här. Mer ansträngade än så tänker jag inte låta den här dagen bli! Det är så skönt att vara lat, fast jag är det ganska sällan så jag måste lixom bestämma mig för att skita i allt vissa dagar. Idag är en sån här dag.

Imorgon är vi bjudna till mormor och morfar på påskmiddag och Olofs bil är trasig så jag vet inte riktigt hur det blir Vi kan ju alltid ta bussen, men då kommer det här med Toffe... Men det kanväl få bli mitt enda projekt idag då. Lösa hur vi ska ta oss till Borensberg imorgon :)

GLAD PÅSK!!

2009-04-10 (21.59)

Den enda bra saken med miljöförstörningen är väl ändå himlen den korta stunden den ser ut så här;


Utsikten från vår balkong för någon timma sedan.

2009-04-10 (18.39)

Det blev en dag ute i solen! När Olof kvicknat till gick han till affären, jag dammsög och så ringde han och sa att han var hos Harry (Toffes hundvän) och jag skulle komma dit. Jag gick dit och där blev vi kvar hela eftermiddagen, grillade korv och drack lite öl medans Toffe och Harry tröttade ut varandra på egen hand. Nu har vi precis kommit hem och ätit lite middag. Ikväll blir det bara slöeri framför tvn. Skönt!

  



  



Trötta hundar efter flera timmars bus!

2009-04-10 (14.36)


Dagens outfit

Svårt att få en bra helhetsbild när man fotar sig själv
Jeans; wrangler (slitit dom själv)
Topp; H&M

  

2009-04-10

Det underbara vädret är tillbaka och jag är lycklig i hela kroppen!

Har varit ute en sväng med Toffe i bara t-shit, så underbar känsla! Stannade till utanför våra pensionärgrannar som är helt förälskade i vår lilla hund. Stod där säkert en halvtimme och blev bundis med gamlingarna, önskade glad påsk och gick in och städade upp lite. Olof sover fortfarande så när han har vaknar till liv ska jag dammsuga också.

Idag är en sån dag som man bara vill packa ihop en mysig picnick och gå ut och sätta sig i solen, men tyvärr är det ju fortfarande blött i marken så det kanske inte skulle bli någon höjdare. Vi får väl försöka hitta på något annat mysigt man kan göra ute...

Har ny dator så har inga bilder på den här, men ska försöka fixa det så det blir lite roligare här i bloggen!

2009-04-09

Har precis kollat på "Fucking Åmål", det var typ 8 år sen jag såg den sist. Lite nostalgi sådär :) Har påskpyntat hemma lite idag, när vi var ute i skogen på dagen med Toffe så hittade jag ett superbra påskris, det gillar vi! Har också lagat typ den godaste maten jag någonsin gjort i hela mitt liv idag. Eller alltså jag har lagat det här typ 100 gånger förut, men det blev lixom perfekt idag. Till förrätt gjorde jag avokado med räkor, enkelt, snabbt och gott. Sen blev det klyftpotatis som var pefekt, saftiga fläskotletter och den godaste tzatzikin! Trots att vi blev dundermätta så smällde vi i oss en påse godis som jag köpt ifall det skulle komma några påskkärringar idag. Det gjorde det inte så det var ju bra för oss! Nu blir det kvällsrundan med Toffe och så mys.

2009-04-05

Mm, söndag igen då. Helgen har väl inte varit den bästa kanske, men jag lever ändå. I fredags åkte Olof upp till sina föräldrar så då bestämde jag mig för att umgås lite med min bror, sagt och gjort. Vi var i Vasastan hos någon jobbarkompis till honom innan vi drog till Maxim (?!). Calle hamnade i lite bråk så det var typ bara att dra hem. Igår så blev jag hämtad av Sabina i stan och så åkte vi till Borensberg. Där kollade vi på Hanna när hon red på sin lilla cp-häst. Dom var så söta! Sen drack vi kaffe hos Sabina och begav oss tillbaka till stan, lagade tacos och spelade spel. Sen åkte vi till Wobin för att hälsa på lite, men det var så mycket folk och alla var så fulla (väldans vad man lägger märke till sånt när man själv är nykter) så vi skulle ta bilen tillbaka till stan med den vägrade starta! Efter ett antal försök så startade den och Sabina och Hanna åkte hem medans jag bestämde mig för att hälsa på Olle och Viktor som var ute och firade Olles födelsedag. Dom var väl kanske inte i sitt bästa tillstånd och eftersom jag var nykter så tyckte jag mest att det var jobbigt med alla människor som trängdes och luktade sprit och svett så jag åkte hem.

Idag är det tvättstugan som gäller. Sen blir det PW och så ska jag städa. Hoppas att ni har haft en bättre helg än mig...

2009-04-03

Fredag, skönt fast att dagarna flyter ihop när man är arbetslös. Har varit på AMS idag på möte i 10 minuter, kändes jävligt lönt. Efter det gick vi och skrev ut blanketter till en skola som Olof ska söka till och jag bokade tid hos en studievägledare nästa vecka. Innan vi åkte hem blev det en mocka take away på barista. Väl hemma fixade jag lite vårfint på balkongen och väntade på ett samtal från Anja som kom nyss. Vi skulle setts idag men hon var lite stressad så det får bli en annan dag. Om en stund kommer Calle, min bror, hit och så ska vi ut och gå med hunden. Ikväll vet jag inte vad som händer men något ska man väl kunna hitta på. Imorgon skulle jag vilja bjuda hit lite folk och grilla och dricka öl, men kom på att vi inte har någon grill haha. På söndag är det tvättstugan som gäller och på måndag ska jag hem till mor och far och vara barnvakt åt Smula när dom är i Tyskland. Kanske blir att grilla och mysa lite där med favoriterna för dom har väl en grill iaf.

Igår var vi ju på födelsedagskalas hos Olle. Festligt att komma på middag hos en kock. Maten var jättegod och sällskapet trevligt som vanligt!

Nu ska jag nog ringa runt lite och se vad som kan vara på gång ikväll! Ha en bra fredag!

2009-04-02

Ska strax ge mig ut på promenad i solen med hunden. Känner sig ju lite mer motiverad att gå ut när det är sånt här väder! Förhoppningsvis kommer vädret hålla i sig så pass länge att man kommit in i promenaderna så det går automatiskt sen :)

Ikväll blir det födelsedagskalas, så jag kanske ska ge mig iväg nu så man slipper stressa.

2009-04-01

Första April och vädret kunde ju knappast varit bättre!

När jag vaknade blev det en snabb frukost och sen ut på långpromenad med Toffe, den avslutades med lek hos Harry. När vi kom in blev de dusch och sen satte jag mig på balkongen med isvatten och målade naglarna. Nu är dom oranga och lyser upp dagen lite till. Läste några kapitel ur 14 år till salu som jag inte läst klart än och njöt av solen. Nu sitter jag här och irriterar mig på att youtube segar sig när man ska lyssna på musik för det hakar sig hela tiden, snacka om att förstöra bra låtar! Jaha, resten av dagen då? Jag ska försöka få liv i min sambo som inte verkar ha sovit på hela natten och dra iväg honom och köpa lite grejer till Olles present. Sen blir det väl käk och så du är vad du äter ikväll. Tror jag ska lägga till lite styrka på kvällens schema.

Ja imorgon är det ju Olles födelsedag och vi är bjudna dit på kafferep. Mysigt tycker jag! Har äntligen kommit på en bra födelsedagspresent till honom, kanske inte den roligaste, men lite personlig och sådär i alla fall!

Om man kanske skulle sätta sig en stund till på balkongen?

RSS 2.0