JAG ÄR BRA PÅ ATT VARA UPPTAGEN

Japp, jag är bra på att hålla mig sysselsatt så att jag "inte har tid" att plugga. Idag började jag i alla fall dagen med lite plugg och kollade upp vad som gäller inför veckan. Blev trött av att bara titta på det! Åkte ner på stan för att hämta mina nya örhängen på Federal och sen in till Madde för att färga ögonbrynen och ögonfransarna. Kom också på att jag glömt mina träningskläder när jag satt på bussen så då fick jag hoppa in på Stadium och köpa nya så jag kunde träna också. Hur som helst så var det grymt skönt att träna efter två dagars vila och dessutom är det ju så kul att träna i nya kläder! NU ska jag väl ta tag i studierna så jag får något vettigt gjort...


SÖNDAG TJUGOSJUNDE FEBRUARI

Usch jag orkar inte ta tag i den här dagen känner jag. Igår var det full rulle från morgon till kväll. Pappa väckte mig 20 över 5 så drog vi ut på sjön. Var hemma i Linköping igen vid 4 och sen väntade det inflyttningsfest på kvällen. Som tur var hann jag med en lite power nap innan kalaset, annars hade jag varit död. Hade en riktigt rolig kväll som slutade på Pitchers. Men som sagt så satte det lite spår, är sjukt trött idag... Och jag som borde plugga matte! Blää :(

EN DAG PÅ SJÖN


TORSDAG TJUGOFJÄRDE FEBRUARI

Min dag har gått i ett precis hela hela dagen. Vaknade och slängde på mig träningskläderna på vägen ut genom dörren typ. Körde ett riktigt skönt pass på gymmet och tog en en promenad i det fina vädret och tog bussen en bit bort istället för att hoppa på utanför gymmet. Kastade i mig lite frukost och hoppade in i duschen innan jag åkte ner på stan och mötte upp Terran för en fika. När vi vinkat hejdå och kramats tillräckligt länge tog jag en sväng på stan. Hittade en fin cardigan på BikBok som fick följa med hem. När klockan närmade sig 6 så gick jag upp till Emelie och drog sen med henne till Steves för att käka lite mat. Nu har jag precis landat i soffan och ska spendera resten av kvällen i min älsklings famn. Ska sova utan honom imorgon.

MIDDAGSBJUDNING

Jag tog med min sambo och hund och åkte iväg på middag hos min bror ikväll. Vi käkade något crepes liknande, med lövbiff, creme fraiche och rödlöks fyllning. Jävligt gott! Sen blev det frysta bär till efterrätt framför någon fighterfilm. Nu behöver man väl inte äta på en vecka! Tog föresten pb i benpress idag, 123 kg, 15*3. Känns fint att märka att man blir starkare när man ligger i :)

FIN VECKA

Har en massa att se fram emot den här veckan. Bland annat fick jag ett samtal från min söta vän i Borås förut. Hon ska komma upp i veckan så då ska jag träffa henne för första gången sen i Juli! Sen ska vi på middag hos min bror, det blir en del andra fika dejter, fiske, bowling och inflyttningsfest. Tur att jag fått vettiga saker gjorda idag. Har både pluggat en massa hela förmiddagen så ligger rätt bra till inför den här fullspäckade veckan. Har också tvättat igenom all tvätt och kuddar, filtar och sängkläder. Så resten av veckan blir det bara träning, trevligt sällskap och det sista i studieväg! Lika bra att köra vidare med skolan redan nu så jag inte slappnar av för mycket :)

Therese och jag innan måndagsklubben i somras ♥

TRAGUS


Ser ut som om jag är på väg till ett lågstadie disco med mina läckra "bullar" i håret. Måste ha håret såhär ett tag nu när jag ska sova. I fredags piercade jag mig nämligen i tragus (ni vet den lilla flärpen vid örat, lillörat) så jag måste sova på rygg. Glömmer hela tiden bort att jag har dom så när jag ska svara i telefon börjar samtalet hela tiden med "Aj, hej..." Nu har jag i alla fall krupit ner i sängen för kvällen, är grymt trött. Ska väl slänga på någon film på datorn att somna till. God natt!

SÖNDAG TJUGONDE FEBRUARI

Fina, fina söndag! Vilket härligt väder vi har, solen lyser och snön gnistrar. Har precis varit ute med Toffe i skogen och tänkte samla nya krafter till matten som jag håller på med. Men jag förstår ingenting, tror jag har dyskalkyli på riktigt. Igår var Sabina här och skulle hjälpa mig med matten och min hjärna stängs typ bara av, jag förstår ingenting! Dagens ångest i alla fall, för jag har massor att göra!

TILLFREDSTÄLLD

Älskar känslan som infinner sig när man känner att man gjort något bra. Som jag skrev tidigare ägnade jag hela förmiddagen åt studier, sen var jag iväg och körde ett benpass på ca 80 minuter, var som spagetti i benen när jag gick därifrån. Checkade av med lite jobb till sommaren på vägen hem och så tillbaka till plugget. Nu känner jag mig nöjd och glad med dagens insats och tänker nog ta kväll nu, först en prommis med vovven bara :)

Promenader är så fina såhär års

TORSDAG SJUTTONDE FEBRUARI


Har ägnat förmiddagen åt plugg så nu tar jag mig en välförtjänt paus och åker till gymmet!
Beach 2011 here I come ;)

KINAMAT & TRÄNINGSSUG

Underbart att kunna äta normalt igen! Beställde hem kinamat nu till kvällen och det var minst sagt gott. Gott att inte må illa efter maten framför allt. Imorgon tror jag att jag ska ge mig iväg till gymmet för första gången på nästan en vecka, det börjar spritta i benen på mig. Tycker det är så skönt att jag verkligen har sug efter att träna, det värsta jag vet är att tvinga iväg mig själv till gymmet. Tror dock jag börjar lite lugnt imorgon, blev helt slut i kroppen förut när jag lekte med Toffe ute på ängen.

BLOMMOR

Sitter och kikar på lite olika varianter på bordsdekorationer. Har lovat min mamma att pynta borden till hennes 50års fest och tänkte att det kan vara bra att ha en plan innan det är dags att sätta igång. Har grundidéen klar så nu kikar jag mest runt på vad för typ av blommor jag ska använda mig av. Inser nu att jag saknar att jobba som florist.

Något i den här stilen blir det nog, vårigt och enkelt

NERVSYSTEM & REFLEXER

God morgon! Här är det strålande fint väder idag, men jag måste hålla mig inne. Har massvis med plugg att ta igen nu när jag varit sjuk. Håller just nu på att ta reda på vad som händer i kroppen när man bränner sig på en platta. Massa konstiga ord och jag förstår inte hälften av det som står, men ska i alla fall se till att få det här gjort innan jag gör nåt annat idag. Känner mig i alla fall helt frisk nu så det är ju i alla fall bra! Nej, åter till studierna så hörs vi sen!

TISDAG FEMTONDE FEBRUARI

Hallå!

Vi hade sån otur igår att både jag och Olof låg däckade i maginfluensa, lagom oromantiskt! Jag hade i alla fall tur och mår skapligt bra idag, lite trött och seg, men annars så! Olof mår fortfarande inget bra, men nu kan ju jag ta hand om honom i alla fall. Nu så ska jag fortsätta med naturkunskapen, man halkar efter hur mycket som helst bara man missar två dagar. Hoppas alla ni hade en mysig alla hjärtans dag!

MR VALENTIN ♥

Jag älskar dig

COCOO

Denna söndag har varit den lataste på länge. Jag har inte fått något vettigt gjort. Vi har besök från Nyköping idag, Jimmy och Mickis är här med eras gose vovve. Olof och Jimmy har grejat med bilen hela dagen och är kvar ute i kylan än. Jag och Mickis ligger nerbäddade under varsinn filt, med en påse godis, framför tvn och gör absolut ingenting.

De här ringarna klickade jag hem från cocoo.se idag

BUSUNGE!

Har haft en söt tjej som vänt uppochner på köket här hemma idag

KNÄSKADA = EN DAGS MINDRE TRÄNING

Känner att jag kommit in i en bra rytm med träningen nu. Har tränat ungefär varannan dag i drygt en månad och äntligen känns det kul att åka till gymmet och inte ett nödvändigt ont. Det har mest blivit styrka nu dom senaste veckorna så kände mig riktigt peppad på ett spinningpass nu. Bokade in mig på ett 70 min pass som skulle gå av stapeln nu på morgonen. Men så blev det inte riktigt... Igår så fick jag för mig att rida på min käre sambos rygg till sängen när vi skulle gå och lägga oss och lyckades såklart slå in mitt knä i dörrposten! Idag haltar jag runt och svär över att jag knappt kan räta eller böja på benet. Hoppas bara det går över fort så jag kan träna imorgon istället (hoppas kan man ju alltid).

Dom nya tagen med träning och bra mat har i alla fall gett resultat och nu har jag endast tre små ynka kilo kvar till min målvikt. Förhoppningsvis är jag där i slutet på Mars! Då lovar jag ordentliga före och efter bilder :)

LÖRDAG TOLFTE FEBRUARI

Det har varit lite dåligt med uppdatering här i veckan och nu är det redan helg igen. Veckan har som vanligt bestått av en massa plugg och träning och så har jag även haft en hel del fika- dejter. Igår åkte jag en sväng till Norrköping för att träffa Mathias. Bokade tid för tatuering och så drack jag den största kaffe jag sett i hela mitt liv. Var också för första gången ute i Hageby där dom öppnat en riktigt stor och fräsch galleria. Hittade dock inget av intresse, men det var skönt att strosa runt i affärerna så fick det storma och snöa bäst det ville utanför.


Jag & Mathias på kalas hos Bella för ett par månader sen

MÅNDAG SJUNDE FEBRUARI

Åkte en sväng till jobbet idag. Jag har inte jobbat ett dugg, men druckit kaffe och pratat bort ett par timmar med personal och elever. Passade också på att få hjälp med lite matte som jag fastnat på när utbildade lärare ändå fanns i närheten. Nu har jag gjort provet på den matten jag inte fattade och fick, efter tre försök, alla rätt. Snart kommer Olle hit en sväng och då blir det väl mer kaffe kan jag tro.

BUSFABRIKEN

Här har det varit halv storm idag. Det har spöregnat och blåst, som inte det vore nog så är det total isgata ute. Med andra ord ingen dag man gärna spenderar utomhus. Istället drog jag, Olof, Calle och hans barn iväg till busfabriken tillsammans med resten av alla småbarnsföräldrar i Linköping. Massa bus och stoj såklart och så fick vi med oss Calle och Nellie hem. Lilltjejen somnade som en stock när vi kom hem och vi "vuxna" har väl inte särskillt mycket energi vi heller. Det blir en lugn lördagskväll framför tvn!

ONSDAG ANDRA FEBRUARI

Första dagen på länge som jag inte haft något "måste". Har bara städat lite, slängt i lite färg i håret, gått en promenad i det fina vädret och pluggat lite matte. Nu har jag liksom slut på saker att göra så tänkte passa på att bara vara lite, lyssna på bra musik och ta det lite lugnt. Ibland är det skönt att inte göra något alls.

VARNING FÖR RAS

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

FÖDELSEDAGS PRESENTER

Fick så fina presenter av mina söta vänner. Bland annat lite fin inredning som fick hamna i köket
Fågelburen fick jag av Emelie och Andréa hade köpt den fina ljuslyktan ♥

TISDAG FÖRSTA FEBRUARI

Det är helt underbart att det bara är tisdag och jag snart är klar med allt plugg för hela veckan!! Inte nog med det, vi har nu gått in i februari och snön börjar sakta men säkert smälta utanför fönstret. Det kunde inte vara bättre! Nu ska jag skriva lite i mitt psykologi arbete sen blir det raka vägen till gymmet!

RSS 2.0