2009-11-02 (22.59)

Jo men det händer ju faktiskt lite mer än att jag slår mig...

Idag till exempel så var vi ju på IKEA, köpte bara lite småsaker, ljus och lite sånt. Olof hittade en stekspade som han är jävligt nöjd med tydligen! Imorgon ska jag försöka gymma lite med min blåa fot utan musik i öronen (tänkte köpa en mp3 idag, men glömde helt bort det när vi var i shoppingtagen). Sen på torsdag börjar jag jobba igen, äntligen! På fredag kommer Andréa upp så vi ska skaka rumporna i både Norrköping och Linköping. Så lite skoj är det ju på schemat i alla fall!

Är inne i en FIXA ALLT hemma period (den är väl konstant, men nu är jag nya idéer för lite allt möjligt). Julen närmar sig ju så smått så jag är sugen på att börja adventspynta, men får nog vänta några veckor till. Men inspiration finns det gott om här nu så hade jag bara haft det lite med pengar på kontot så hade både sovrummet, badrummet, hallen, köket och en liten del av vardagsrummet och balkongen fått sig ett lyft! En sak i taget, nu har vi bestämt att vi ska spara ihop lite pengar så vi kan fixa det viktigaste i alla fall. Nog svamlat för ikväll. Sleep tight.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Vilken hemmafru du är!Skönt att du mår bra efter allt och att du får dagarna gå. Förlåt att jag inte varit så trogen läsare senaste tiden. Vill göra så mycket och hinna med en massa men tiden rinner iväg alldelse för snabbt =/

Ser sjukt mycket framemot till Fredag! Fan så kul vi ska ha och kommer gråta glädjetårar över att få träffa er alla, samlade igen! Kan komma och möta dig nere vid resecentrum om du vill?

Massa kärlek till dig gumman!!<3<3

2009-11-02 @ 23:59:33
URL: http://ekorreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0